København
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 19. januar 2019

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 19. januar 2019

DR1

01:25  

Inspector Morse: Familiespil
Inspector Morse: Familiespil Morse udsættes for en sand pressestorm, fordi opklaringen af mordet på den stenrige forretningsmand Sir John Balcombe trækker ud. Sir Johns familie synes ligeglad med hans død og viser ingen sorg, men så myrdes endnu et familiemedlem, og hetzen mod Morse tager til. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. James Balcombe: Martin Clunes. Instruktion: Adrian Shergold.

03:05  

Hercule Poirot: Lord Edgwares endeligt
Hercule Poirot: Lord Edgwares endeligt Den smukke skuespillerinde Jane Wilkinson gør ikke noget for at skjule, at hendes ægteskab med den stivnakkede Lord Edgware er en alvorlig fejltagelse. Så det er ikke nogen overraskelse, at hun havner øverst på listen over mistænkte, da hendes mand findes myrdet. Kun mesterdetektiven Hercule Poirot har svært ved at tro, at den liflige unge kvinde har gjort sig skyldig i mord. Poirot: David Suchet. Hastings: Hugh Fraser. Japp: Philip Jackson. Instruktion: Brian Farnham.

04:45  

Rigtige mænd - Det nye hold (3:6)
Rigtige mænd - Det nye hold (3:6) De fem håndværkere har ikke den store forkærlighed for fisk og skaldyr. Men det vil sundhedsguruen lave om på. Så han har besluttet, at de skal fange deres aftensmad ude i Storebælt. Iført lidt for små våddragter og alt for store harpuner. Senere skal de tilberede og servere deres helt unikke fiskeretter for en hemmelig, men meget berømt gæst. Krabbe får ekstra travlt, da ekskonen kommer på besøg og skal prøvesmage hans udgave af "alt godt fra havet".

05:15  

Udsendelsesophør DR1
Udsendelsesophør DR1

05:25  

DR-Friland: Sommer på Friland
DR-Friland: Sommer på Friland Den står på hedebølge og hårdt arbejde, men det kan det ikke være bedre, for det er nu, der skal rykkes. Og der kommer masser af hjælpere: Unge arkitektstuderende fra hele Europa, der skal lære at bygge huse med natur- og genbrugsmaterialer. Tilrettelæggelse: Anton Gammelgaard Sendt første gang 02.12.03

05:55  

Nye hvide verden (2:8)
Nye hvide verden (2:8) I Århus kæmper den unge, nyuddannede læge Mette med den manglende erfaring. Og selv en erfaren kollegas tips og tricks, stiller Mette sig tvivlende overfor. I Ålborg har Melina fået lov til at assistere ved en større operation - en drømmeopgave for den ambitiøse læge der gerne vil være kirurg. Mattis har sin første nattevagt på Bornholm og er meget nervøs for at begå fejl på den 16 timer lange vagt, hvor han er alene på afdelingen og står med et stort ansvar.

06:25  

Kyst til kyst - Thy og Han Herred (5:8)
Kyst til kyst - Thy og Han Herred (5:8) I dagens program er vore fem ekspertværter taget til Thy og Han Herred. Havbiolog Anders Drud studerer de gamle havbåde, der er tæt ved at forsvinde fra Danmarks kyster. Biolog og eventyrer Line Friis Frederiksen sætter livet på spil i Vesterhavet, og lader sig suge ned af et revlehul. Historiker Ulrik Langen undersøger, hvordan et skibsforlis blev startskuddet til dansk kystredning, og det kommer Anders Drud til gode, da han kaster sig i vandet og afprøver Kystredningstjenestens metoder. Botaniker Flemming Rune smager på Thy Nationalpark, og geograf Mai Maskell oplever, hvordan havet hvert år æder et stykke af Danmark ved Thyborøn Kanal. Sendt første gang 11.07.11

07:25  

Antikkrejlerne med kendisser (86)
Antikkrejlerne med kendisser (86) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

08:25  

Antikkrejlerne med kendisser (87)
Antikkrejlerne med kendisser (87) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

01:00  

Hvem dræbte Birgitte (5:9)
Hvem dræbte Birgitte (5:9) På den lille idylliske norske ø, Karmøy, bliver den 17-årige Birgitte Teng tæt på hjemmet i 1995 fundet brutalt voldtaget og myrdet. Drabet er stadig uopklaret. Det lyse hår viser sig alligevel at tilhøre Birgitte selv. Et presset politi retter igen søgelyset mod Birgittes fætter. Et vidne hævder at have set ham ude på et tidspunkt, hvor han selv påstår, at han var hjemme. Politiet vælger at arrestere ham.

01:45  

Hurra for parasitterne!
Hurra for parasitterne! Vi har mider i øjenvipperne og amøber, der formerer sig i munden, men selv om vi er værter for millioner af parasitter, tænker vi sjældent over det. Lægen Michael Mosley inficerer sig med alskens utøj fra bændelorm og lus til igler for at vise, hvordan det fascinerende samspil mellem mennesker og parasitter foregår. I løbet af nogle uger klør og kradser Michael Mosley sig til en nyfunden respekt for de fascinerende organismer og en voksende erkendelse af, at nogle af disse parasitter faktisk er en fordel for mennesker!

02:35  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:05  

Yes No Maybe II (1:8)
Yes No Maybe II (1:8) Det er sommer, og Mads nyder det søde datingliv i fulde drag. Sammen med vennerne, Louise og Julius, tager Mads til bådfest hos sexolog Jan Saxborg. Her møder han den magiske Milla, som fejer benene væk under ham. De deler en fortryllende aften sammen - men præcist som hun kom, forsvinder hun ud af det blå.

00:25  

Klaphat (1:8)
Klaphat (1:8) Da den muskelsvindsramte og introverte fodboldnørd Hjalte vinder en rejse til VM i Rusland, gennem NGO'en "Rul For Livet", tror han, at han skal rejse på første klasse og følge det danske fodboldlandshold tæt. Men til Hjaltes store forfærdelse, viser det sig, at han i stedet skal følges med direktøren for "Rul For Livet", den speedsnakkende jubeloptimist William Skov. Hjalte erfarer desuden, at turen til Rusland ikke foregår med fly men i handicapbus sammen med den filterløse William, der ikke interesserer sig synderligt for fodbold, men er dybt betaget af dansktop og russisk kultur. Undervejs udfordrer William alle Hjaltes grænser, og blander sig i alt fra Hjaltes spirende forelskelse i sportsjournalisten Nina Rex til hans forhold til sex, skydevåben og fodboldkort. Der er pludselig meget langt til Rusland...

00:40  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:20  

Kvinden som spiste sit hus
Kvinden som spiste sit hus Her møder vi en gruppe mennesker, der lider af den sjældne spiseforstyrrelse pica - altså trangen til at spise uspiselige ting uden næringsstoffer. 30-årige Patrice har spist murværk og puds i 15 år. Hun kan især godt lide væggene i bedsteforældrenes hus. 51-årige Nina har en usædvanlig smag for litteratur, eftersom hun har spist gamle bøger i 28 år. I et forsøg på få styr på deres usædvanlige spisevaner besøger de her en psykolog, der sætter ord på, hvorfor de har udviklet disse tvangstanker.

02:05  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:05  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:05  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:05  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

01:25  

Falstaff
Falstaff England i starten af 1400-tallet. Kong Henry IV er skuffet over sin søn, kronprins Hal, der mest går op i at drikke og more sig med den storpralende svirebror John Falstaff. Da tronen trues af et oprør, beslutter Hal at genvinde sin fars tillid ved at bevise sit værd i kamp. Men for at blive konge må Hal også slå hånden af sine gamle venner - deriblandt Falstaff. Falstaff: Orson Welles. Dolly Lagensplitter: Jeanne Moreau. Værtinden: Margaret Rutherford. Henry IV: John Gielgud. Instruktion: Orson Welles.

03:20  

Danske mord - Rovmorderen Bulotti
Danske mord - Rovmorderen Bulotti I oktober 1908 bryder Bulotti og hans berygtede bande ind på en gård i nærheden af Holte. Dræber gårdejeren og bagbinder hans kone for øjnene af deres børn. Derefter stjæler de alt, hvad de kan finde af værdigenstande på gården og stikker af. Politiet indleder datidens største forbryderjagt. Folk er rædselsslagne for, om Bulotti og hans bande vil slå til igen... Tilrettelæggelse: Julie Runa Jacobsen.

04:00  

Taxa (27:56)
Taxa (27:56) Verner, og de andre i Krone-Taxas bestyrelse, frygter dagens generalforsamling, hvor Herman har lagt op til, at City-Bilen overtager centralen. Finn er flyttet hjemmefra - men Lotte og Peter forsøger, på hver sin måde, at trøste Birgit. Mens Mike har fået en passager, han har problemer med at komme af med igen, lægger René og Gitte fremtidsplaner, som også involverer Mike. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Jens Jørn Spottag, Torben Jensen, Ann Eleonora Jørgensen, Peter Steen, Berrit Kvorning, Klaus Wegener, Gerard C. Bidstrup, Tammi Øst, Solbjørg Højfeldt, Folmer Rubæk, Vibeke Ankjær og Caroline Drasbæk. Manuskript: Lotte Tarp og Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

04:40  

Taxa (28:56)
Taxa (28:56) Stine redder, ved et tilfælde, Mai ud af en alvorlig knibe og beslutter at hjælpe hende yderligere - men Mais problemer er langt større, end Stine havde drømt om. Skilsmissen mellem Birgit og Finn kommer ikke til at forløbe så smertefrit, som Finn havde forestillet sig - til gengæld får Birgit en god ide, som involverer Lotte og Fie. Mens Andreas opsøger Mette, og Verner får besøg af Eva, er Tom bekymret for Mai. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Caroline Drasbæk, Tammi Øst, Solbjørg Højfeldt, Ann Eleonora Jørgensen, Benny Hansen, Dejan Cukic, Lars Bjarke, Vibeke Ankjær, Thomas Graversen, Susan A. Olsen, Laura Christensen, Morten Kristensen og Caroline Johansen. Manuskript: Ole Meldgård, Peter Thorsboe og Stig Thorsboe. Instruktion: Peter Thorsboe. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

05:20  

Dagens Sang: Ich liege und schlafe
Dagens Sang: Ich liege und schlafe - sunget af et af DR's kor.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Tit er jeg glad
Dagens Sang: Tit er jeg glad - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Ellevang kirke i Aarhus
Gudstjeneste fra Ellevang kirke i Aarhus Første søndag e. Hellig Tre konger fra Ellevang kirke i Aarhus med sognepræst Simon Kangas Larsen. Ellevang Kirke er placeret i det nordlige Aarhus i et sogn med mange børnefamilier. Ved denne gudstjeneste deltager både kommende konfirmander og lokale FDF'ere med deres egne bønner. Sognepræst Simon Kangas Larsen genfortæller teksten om Jesus, der som helt ung bliver væk fra sine forældre i templet i Jerusalem. Vi hører også fortællingen om Tællelyset, som H.C. Andersen skrev, da han var teenager. Salmer fra Den Danske Salmebog og fra bogen Sigurd fortæller bibelhistorier. Kirken er et hus for os alle (Sigurd 27), Du kom til vor runde jord (DDS 70), Kærlighed er lyset kilde (DDS 696), Dejlig er den himmel blå (DDS 136), Du som har tændt millioner af stjerner (DDS 787).

DR Ultra

01:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Lucky Luke - Desperado-forbundet (20)
Lucky Luke - Desperado-forbundet (20) Tegnefilm.

06:20  

Dybet (11)
Dybet (11)

06:40  

Dybet (12)
Dybet (12)

07:05  

Junglebanden
Junglebanden

07:15  

Junglebanden
Junglebanden

07:25  

Wild Kratts (1)
Wild Kratts (1) Dårlig hårdag

07:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:10  

Vi' bare bjørne II (15)
Vi' bare bjørne II (15)

08:25  

Vi' bare bjørne II (16)
Vi' bare bjørne II (16)

08:35  

Pingvinerne fra Madagascar (5)
Pingvinerne fra Madagascar (5) Amerikansk computeranimations-serie fra 2009 med dansk tale. Der er ikke pingviner på Madagascar, men det rører ikke de fire rå pingviner, som for øvrigt bruger det meste af deres tid i New York Zoo. Pingvinerne begyndte som bifigurer i "Madagascar"-filmene - nu har de fået deres egen serie, og det synes de er meget velfortjent!

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (19)
Den lille prinsesse (19) Den lille prinsesse har fået en god idé: hun vil spille dukketeater for alle sine venner. Og de glæder sig alle sammen meget. Men noget går galt, og stykket må aflyses. Men så får hun en ny god idé!

05:10  

Babar (7)
Babar (7) Abe-idolet

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

06:00  

Chuggington (5)
Chuggington (5)

06:10  

Rita og Krokodille - Duen
Rita og Krokodille - Duen Rita og Krokodille skal fodre fuglene ved søen. Du må ikke spise brødet, vel Krokodille. Der er ænder, gæs, gråspurve og svaner. Og så er der duer. Ad. Dem skal vi ikke fodre. Alle de flotte fugle flyver væk. Kun en due er tilbage og spiser. Måske er den due den bedste fugl af alle.

06:15  

Vitello - ønsker sig en hund (10)
Vitello - ønsker sig en hund (10) Vitello får mange ideer. Den ide om at han skal have en hund, er nok en af hans allerbedste, desværre er Mor helt uenig. Men hvis man ikke kan få en hund, så kan man vel være en...

06:25  

Bamselægen - Hovedet (5)
Bamselægen - Hovedet (5) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Amanda. Hun ved ikke hvorfor hendes Bamse Hundi har så ondt i hovedet. Heldigvis kommer Sandra og henter dem og der går ikke længe, før de finder ud af, hvad der er galt med Hundi.

06:45  

Inui (23)
Inui (23)

06:55  

Pingu (22)
Pingu (22)

07:05  

Astrid bliver storesøster (3)
Astrid bliver storesøster (3) 3:10

07:15  

Vidundervovsen Vaffel (17)
Vidundervovsen Vaffel (17) Vaffel er sløj

07:30  

Flyvende Farmor
Flyvende Farmor Farmor sidder på et underligt hjem, der hedder Lykkenbo. Sammen tager hun og Eva på jagt efter Evas farfar, Åge, som forsvandt i sin postflyver efter tre dejlige dage og nætter med farmor. Han havde desværre den uheldige egenskab, at han altid faldt i søvn, når han var meget glad, så de fleste regner ikke med at se ham igen. Bortset fra farmor, som er overbevist om, at de skal mødes i Rom, sådan som de aftalte det for snart mange år siden. Eva og farmor drager afsted gennem Danmark med mor og far i hælene.

08:55  

Kasper og Sofie II (16)
Kasper og Sofie II (16) Sofie får skoldkoppper og synes, det er kedeligt at være hjemme fra børnehaven. Så får Kasper også skoldkopper, og de kan være syge og lege sammen. De har det sjovt med at sammenligne symptomer og minde hinanden om ikke at klø i knopperne.

 
DR1

09:25  

Miss Marple: Bertrams Hotel
Miss Marple: Bertrams Hotel Miss Marple tager ophold på det glamourøse Bertrams Hotel i London, hvor hun boede, da hun var en lille pige. Til hendes glæde ser hotellet ud præcist som dengang, men snart fornemmer hun, at der skjuler sig dystre hemmeligheder bag den smukke facade. Og da en af hotellets stuepiger findes myrdet, påtager Miss Marple sig at afsløre gerningsmanden. Miss Marple: Geraldine McEwan. Jane Cooper: Martine McCutcheon. Hubert Curtain: Peter Davison. Instruktion: Dan Zeff.

11:00  

Madmagasinet: Syltning og fermentering
Madmagasinet: Syltning og fermentering Denne gang kigger Madmagasinet nærmere på to gamle teknikker, der har fået nyt liv i køkkenet, nemlig syltning og fermentering. Begge forlænger råvarernes holdbarhedstid og er med til at give os nye smagsoplevelser. Tina Müller prøver kræfter med fermentering og udforsker, hvordan bakterier kan være sunde for vores krop. I køkkenet kaster Adam Aamann sig over syltede frugter og grøntsager, som kan pifte ethvert måltid op.

11:45  

Naturens vidundere (2:3)
Naturens vidundere (2:3) Der findes en række enestående steder på Jorden, vi kalder naturvidundere. De er ugæstfri og særdeles udfordrende at bo i nærheden af. Det her er historien om mennesker, der har vovet at bosætte sig ved nogle af klodens mest ekstreme naturvidundere, nemlig Zambezifloden og Amazonfloden.

DR2

09:00  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:30  

Forført af sukker
Forført af sukker Antallet af mennesker med svær overvægt, sukkersyge og hjertesygdomme stiger, og læger kan berette om den første generation af børn med fedtlever. Men hvordan er det lykkedes fødevareindustrien at få os til at holde op med at sætte spørgsmålstegn ved sukkerets skadevirkninger på vores helbred? Er sukker i virkeligheden giftigt? Og har fødevareindustrien brugt den samme taktik som tobaksindustrien: I skal bare spise mindre af det.

10:30  

Sandheden om fedt
Sandheden om fedt I mange år har fedtholdig mad automatisk været stemplet som usundt for kroppen. Men er det i virkeligheden så enkelt? Og er det overhovedet kilden til overvægt? Her undersøger lægen Saleyha Ahsan, hvad fedt egentlig betyder for kroppen.

11:25  

Det vilde Slovakiet
Det vilde Slovakiet Brune bjørne, ulve, los og ørne. Hvor i Europa finder man endnu alle disse rovdyr? Hvor der også er bjergområder uden masseturisme, rivende floder, der løber gennem endeløse skove, hvor ørne, storke og alle slags sjældne blomster gror og trives. Det gør man såmænd i Slovakiet, hvor der stadig findes et uberørt vildnis med et enestående plante- og dyreliv.

DR3
DR K

09:25  

Den gode, den onde og den Virk'li sjove
Den gode, den onde og den Virk'li sjove Den gode, den onde og den virk'li sjove med Ditte Gråbøl, Niels Olsen, Kurt Ravn, Peter Schrøder og Michelle Bjørn-Andersen. Sendt første gang 1991.

10:00  

Her er dit liv - Buster Larsen
Her er dit liv - Buster Larsen I 1985 var Buster Larsen i "Her er dit liv". Han blev 'kidnappet' under en forestilling på Det ny Teater. Gregers Dirckinck-Holmfeld sidder med Buster Larsen i dennes garderobe i "Tivoli Friheden" i Århus og mindes optagelserne til "Her er dit liv". Sendt første gang 1991.

11:30  

Her er dit liv - Bodil Udsen
Her er dit liv - Bodil Udsen Gregers Dirckinck-Holmfeld kidnapper en spændende person, denne gang Bodil Udsen, der bringer hende til det direkte program i TV-Byen. Her møder aftenens hovedperson sit liv - gamle skolekammerater, venner, familie eller kolleger dukker overraskende op. Det hele har været planlagt gennem måneder. Kun hovedpersonen ved intet i forvejen. Sendt første gang 1991

DR Ultra

09:00  

Disney sjov
Disney sjov

10:00  

MGP missionen
MGP missionen Dansk spillefilm fra 2013. Karl har boet de første 12 år af sit liv i Hvide Sande med sin mor, mormor og morfar. Derfor er chokket stort, da hans mor fortæller ham, at de skal flytte til København. Omstillingen bliver ikke nemmere af, at han skal starte på en skole på Nørrebro, hvor 80 procent af børnene er tosprogede og jargonen er hård. Karl planlægge flugten tilbage til morfar og mormor og får hjælp fra en uventet kant. For i 6.b går også den tyrkiske pige Sawsan, der trods familiens modstand vil deltage i børne MGP. Karl og Sawsan finder sammen i en fælles mission vestpå. Medvirkende: Sylvester Byder, Malika S. Graff, Line Kruse, Ali Kazim, Lars Knutzon m.fl. Manuskript: Gitte Løkkegaard, Martin Miehe-Renard og Hans Hansen. Instruktion: Martin Miehe-Renard. Fotograf: Lars Reinholdt. Stills: Karina Tengberg. Musik: Frans Bak og Keld H. Ibsen. Produktion: Asa Film Production i samarbejde med bl.a. DR.

11:35  

The Next Step III (11)
The Next Step III (11) Gift dig med mig

11:55  

The Next Step III (12)
The Next Step III (12) Det svære valg

DR Ramasjang

09:05  

Kasper og Sofie II (17)
Kasper og Sofie II (17) Børnene i børnehaven tager på tur i skoven. Kasper og Sofie leger gemmeleg med Randis hund, Laika. Randi siger, at de ikke må forlade stien, fordi de kan blive væk. Kasper tegner en fugl, som flyver væk. Han og Sofie følger efter den. De opdager pludselig, at de er blevet væk i skoven. Kasper og Sofie finder på en sjov måde at blive reddet på.

09:20  

Didrik Drage (9)
Didrik Drage (9) Didrik er ingen drage

09:35  

Alfons Åberg (5)
Alfons Åberg (5) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

09:50  

Busters verden (5:6)
Busters verden (5:6) Femte del i Bille Augusts serie om Buster Oregon Mortensen fra 1984. Buster klarer sig ikke så godt i skolen, det kniber med koncentrationen, fordi han er for optaget af sit trylleri. Naboen fru Larsen dør og Buster er ked af det, men så kommer han som bud til Joannas hus og bliver inviteret til fest.

10:10  

Pax' jordiske eventyr (9:10)
Pax' jordiske eventyr (9:10) Den skøre Pax lander på den mærkelige planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax spiser for mange kogler, forsøger at være en god spejder og får et lod i hovedet. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

10:25  

Pax' jordiske eventyr (10:10)
Pax' jordiske eventyr (10:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne dame. Pax slider på løbebåndet, er skyld i overproduktion af mælk på fabrikken og bliver fanget i en indkøbsvogn. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

10:40  

Flaskepost fra Stillehavet (5)
Flaskepost fra Stillehavet (5)

10:50  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil er god til at gå på auktion. Han køber de mærkeligste ting, men alle viser de sig at være meget praktiske.

11:15  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Peddersen og Findus kommer ud i snestorm. Heldigvis ved Peddersen, hvordan man bygger en snehule. Tegnefilm.

11:30  

Far, mor og bjørn - Mad (5:8)
Far, mor og bjørn - Mad (5:8) Signe og Anders er langt fra tilfredse med Brunos spisevaner. Kan den bjørn overhovedet spise andet end pomfritter? Måske hjælper det, at Nikolaj Kirk kommer på besøg? Han kan lave lækker mad og måske give Bruno lyst til at smage noget nyt. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen og Nikolaj Kirk. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

11:55  

Ramasjang Mysteriet III (2)
Ramasjang Mysteriet III (2) Hvor er Siljas kat? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:35  

Naturens modige tyve
Naturens modige tyve De er durkdrevne og modige. Og de er ikke bange for mennesker, så når man sidder på en udendørscafé, skal man passe på, at der ikke kommer en fræk måge, der insisterer på at dele fisken og pommesfritterne. Efterhånden som deres naturlige leveområder indskrænkes har dyr som ræve, måger, skader og egern tilpasset sig livet i byerne, hvor den lette tilgang til vores mad, gør det nemt for dem at overleve.

13:25  

Historien om Danmark: Metallernes tid
Historien om Danmark: Metallernes tid Det er en tid, hvor vi får adgang til en hidtil ukendt form for rigdom og til et metal, der kan ændre folks liv for altid. Det er fortællingen om en periode i vores historie, hvor gyldent rav fra vores egne kyster gør os til et af de rigeste områder i Europa, og hvor der bliver bygget i tusindvis af gravhøje til Danmarks nye overklasse. Men intet varer evigt og da et nyt metal - Jernet, ser dagens lys, er festen forbi.

14:25  

Skiskydning: World Cup Ruhpolding, Stafet (k), direkte
Skiskydning: World Cup Ruhpolding, Stafet (k), direkte Jublen var enorm, da Tyskland for et år siden vandt kvindernes stafet i Ruhpolding, og i dag skal tyskerne forsøge at gentage den triumf, når den endnu en gang står på 4x6 kilometers skiløb med i alt otte skydninger undervejs for de fire deltagere på hvert hold. Tyskerne, der også er verdensmestre i disciplinen, får dog hård konkurrence af bl.a. de olympiske mestre fra Hviderusland.

DR2

12:15  

De Kanariske Øer
De Kanariske Øer De vulkanske Kanariske Øer ligger isoleret i Atlanterhavet ud for Afrikas nordvestlige kyst. Hver ø er unik med en mangfoldighed af landskaber, dyreliv og klimazoner: tempererede kystlinjer, brændende hede ørkner, tropiske regnskove og snedækkede bjerge.

13:10  

Kea - New Zelands kløgtige vovehals
Kea - New Zelands kløgtige vovehals Der findes papegøjer, som opfører sig anderledes, end man tror. De newzealandske kea-papegøjer elsker sne og kulde. For at overleve har disse bjergpapegøjer udviklet både intelligens og opfindsomhed, og tilstedeværelsen af mennesker og andre dyr har kun givet ny næring til fuglenes intellektuelle nysgerrighed. Men trods alt deres kløgt er de en truet art.

13:55  

Mysteriet om Yellowstones kronhjort
Mysteriet om Yellowstones kronhjort Noget har ødelagt balancen i Yellowstone i USA, hvor wapitien lever. Det betyder, at det store hjortedyr er ved at forsvinde. Skyldes det, at ulven blev genudsat i området for 20 år siden? Er det gråbjørnen, der æder de yngste og mest sårbare wapitier, eller er årsagen en helt tredje? Her forsøger forskere at løse mysteriet om faldet i bestanden af wapitier.

14:50  

Temalørdag: Borneos naturparadis
Temalørdag: Borneos naturparadis

DR3

12:05  

Verdens vildeste TV: Colombia
Verdens vildeste TV: Colombia Tv-personligheden Karla Carvalli rejser jorden rundt og udforsker nogle af verdens vildeste, sjoveste og mest populære tv-shows. Nu er turen kommet til Columbia, hvor sendefladen er præget af farlige stunts, skør komik og skønhedskonkurrencer.

12:25  

Rejsen til Mars (2:6)
Rejsen til Mars (2:6) Mandskabet kæmper med det barske landskab på Mars, og rumskibets kaptajn afslører, at han er blevet såret. I virkelighedens verden er NASA-astronauten Scott Kelly på en historisk et år lang mission på den internationale rumstation.

13:15  

Rejsen til Mars (3:6)
Rejsen til Mars (3:6) Daidalos-missionen er truet, mens mandskabet kæmper for at finde et skjul, der kan beskytte dem mod stråling. Her og nu går Europa og Rusland sammen om at udsende en sonde.

14:05  

Rejsen til Mars (4:6)
Rejsen til Mars (4:6) Fire år efter den første landing på Mars, ankommer et nyt hold fra Jorden, men trues af en støvstorm. I nutiden kan McMurdo-stationen i Antarktis fungere som et moderne eksempel på, hvordan mennesker kunne bosætte sig på Mars.

14:55  

Divatvillingerne II (1:10)
Divatvillingerne II (1:10)

DR K

13:00  

Danske drømme (1:10)
Danske drømme (1:10) Tømmermænd 1972-1973 En TV-historie om det moderne Danmark fortalt af Leif Davidsen. Danskerne får en ny monark og træder ind i EF. De beruser sig i velfærd, men året 1973 slutter med oliekrise og tømmermænd. Danskerne har fået nok af de langhåredes revolution og sætter punktum for 60'ernes eksperimenter med et jordskredsvalg i december 1973, der fordobler antallet af partier i Folketinget og reducerer de gamle partier med 60 mandater. Danskerne lærer at spare på energien og skrue ned for blusset. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

14:00  

Danske drømme (2:10)
Danske drømme (2:10) 1974-1976. En TV-historie om det moderne Danmark. Kvinderne gør oprør, danner basisgrupper, tager på Femølejr og forvirrer manden, mens bilerne står stille om søndagen. Poul Hartling forsøger med sine smalle Venstreregering at styre Danmark gennem den internationale krise, men må overlade magten igen til Anker Jørgensen. Danskerne flytter i kollektiv og Leif Panduro fanger tidsånden med sine TV-spil. Der er røde faner og strejker i en tid der er præget af splittelse og forvirring. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

DR Ultra

12:20  

The Next Step III (13)
The Next Step III (13) Dig selv først

12:40  

The Next Step III (14)
The Next Step III (14) Jeg håber, jeg får det

13:00  

The Next Step III (15)
The Next Step III (15) Den nye pige

13:25  

The Next Step III (16)
The Next Step III (16) Sweet spot

13:45  

The Next Step III (17)
The Next Step III (17) Squaredans

14:10  

The Next Step III (18)
The Next Step III (18) Blandede signaler

14:30  

The Next Step III (19)
The Next Step III (19) Aldrig med

14:50  

The Next Step III (20)
The Next Step III (20) Jeg skal videre

DR Ramasjang

12:25  

Min oldefars historier - Elgen
Min oldefars historier - Elgen Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

12:35  

Heino fikser alt - Kostumet (5)
Heino fikser alt - Kostumet (5) Heino rykker ud til Sonja, da hun skal have syet et kostume. Men kan en handyman som Heino virkelig finde ud af at sy?

12:45  

Op og hop (5)
Op og hop (5) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Mille, der laver sjove øvelser.

12:55  

Rosa fra Rouladegade II (8)
Rosa fra Rouladegade II (8) Carolines mormor bor midt inde i København og kan godt lide at gå på café og drikke te sammen med sine veninder. Og med Caroline. Nu vil Caroline gerne forkæle sin mormor lidt til gengæld. Men hvordan skal den perfekte overraskelseskage til mormor smage? Kan man lave en kage, der ligner en tekande? Og hvordan sniger man sig ind i mormors lejlighed uden at blive opdaget, så man kan udspionere i fred og ro? Det finder vi ud af, når Caroline tager med Rosa på hemmelig kagemission.

13:25  

Tree Fu Tom (9)
Tree Fu Tom (9)

13:45  

Tree Fu Tom (10)
Tree Fu Tom (10)

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (6)
Onkel Rejes Sørøvershow (6) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Vega, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne træben, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også de Sure Sokker og se om Vega og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian I sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:35  

Ernest & Celestine (15)
Ernest & Celestine (15)

14:45  

Gurli Gris VI (23)
Gurli Gris VI (23) Gurlis cirkus

14:50  

F for får V (3)
F for får V (3)

DR1

16:00  

Selfiestan (6)
Selfiestan (6) Søs og Kirsten lader danskerne tage selfies i en skiftende tidsalder.

16:25  

Selfiestan (7)
Selfiestan (7) Søs og Kirsten lader danskerne tage selfies i en skiftende tidsalder.

16:50  

101 dalmatinere i levende live
101 dalmatinere i levende live Kort efter Roger og Anita er flyttet sammen, får deres to dalmatinere, Pongo og Perle, hvalpe. Lykken forstyrres dog af Anitas chef, Cruella De Vil, som drømmer om en stor dalmatinerpels. Roger og Anita lægger ikke frivilligt hvalpe til Cruellas planer, men hendes to skumle hjælpere mener nok, de kan skaffe og holde styr på en flok hundehvalpe. Cruella De Vil: Glenn Close. Roger: Jeff Daniels. Anita: Joely Richardson. Instruktion: Stephen Herek.

DR2

17:10  

Tvillingernes hemmelige verden
Tvillingernes hemmelige verden Enæggede tvillinger er fascinerende, for selv om de er født med samme dna, viser det sig, at de både kan udvikle sig fuldstændig ens og forbløffende forskelligt. Skolepigerne Millie og Daisy elsker de samme fag i skolen og får ens karakterer, og selv om Anais blev bortadopteret som nyfødt til en fransk familie, ligner hun til forveksling sin tvillingesøster i Korea. Brenda og Bonnie blev født som enæggede tvillingepiger, men Bonnie fik siden en kønskorrigerende operation og blev til Aidan, mens Peter og Paul i hele deres 81-årige liv kun har været væk fra hinanden i to uger!

DR3

15:05  

Divatvillingerne II (2:10)
Divatvillingerne II (2:10)

15:15  

Divatvillingerne II (3:10)
Divatvillingerne II (3:10)

15:35  

Divatvillingerne II (4:10)
Divatvillingerne II (4:10)

15:50  

Divatvillingerne II (5:10)
Divatvillingerne II (5:10)

16:10  

Divatvillingerne II (6:10)
Divatvillingerne II (6:10)

16:25  

Divatvillingerne II (7:10)
Divatvillingerne II (7:10)

16:40  

Divatvillingerne II (8:10)
Divatvillingerne II (8:10)

16:50  

Divatvillingerne II (9:10)
Divatvillingerne II (9:10)

17:05  

Divatvillingerne II (10:10)
Divatvillingerne II (10:10)

DR K

15:00  

Kongehuset (1:10)
Kongehuset (1:10) -Nytår med brækkede ribben- Seriens første afsnit skildrer nytårstravlheden, når Dronningen skal beværte flere tusinde gæster ved de tre nytårskure for rigets fremmeste mænd og kvinder. Det er indledningen til 12 travle måneder for de ansatte, der har deres daglige gang på Amalienborg og de øvrige slotte, hvor Dronningen opholder sig i løbet af året. Kongehusets ansatte bliver længe i deres job. Her er ofte både 30 og 40 års jubilæer, og følelsen af at være del af en meget gammel tradition betyder meget for dem. Ceremonierne, rejserne, og den megen flytten rundt mellem slottene skaber sammen med jule- og nytårsvagterne en stemning, der ikke findes lige på nogen anden arbejdsplads i Danmark. Sendt første gang 1.10.02

15:30  

Kongehuset (2:10)
Kongehuset (2:10) -Fødselsdag på slottet- I andet afsnit af DR¹s store serie om livet i det danske Kongehus er vi med til dronningens fødselsdag, hvor hele den kongelige familie er samlet bag balkonen på Amalienborg Slot. Mens slotspladsen fyldes med flag og lykønskende danskere, leger lille prins Nikolai med onkel Frederik oppe i Riddersalen. Da Nikolai senere skal med ud på balkonen, må der fire sæt kongelige hænder til at give ham jakken på. Sendt første gang 8.10.02

16:00  

Kongehuset (3:10)
Kongehuset (3:10) -Staldmesterens Statsbesøg- Den tyske forbundspræsident er på officielt statsbesøg i Danmark og bliver modtaget på festligste vis. Kongehusets nye staldmester skal stå for et storstilet hesteshow og for karetturen gennem byen, og der må ikke gå noget galt på hans første store job for dronningen. Tilrettelæggelse: Joachim Majholm og Karsten Kjær. Produktion: Karsten Kjær Sendt første gang 15.10.02

16:30  

Kongehuset (4:10)
Kongehuset (4:10) - Med salonvogn til Belgien - Adjudanterne er sammen med hofdamerne de ansatte i Kongehuset, som er tættest på regentparret ­ også når dronningen og prins Henrik tager den nye salonvogn i brug for at køre til Belgien på officielt statsbesøg. Til den danske returmiddag i Bruxelles skal adjudant Per Jensen læse alle gæsternes navne og titler op for dronningen, og det volder kvaler, da præsentationen skal foregå på fransk. Sendt første gang 22.10.02

17:00  

Borgen II (1:10)
Borgen II (1:10) Der er gået et år, siden vi tog afsked med Birgitte Nyborg, og hun har nu været statsminister i knap to år. Hun er blevet en hærdet politiker, som kender spillet på Borgen. Birgitte er på besøg hos soldaterne i Afghanistan, da lejren kommer under angreb, og adskillige soldater dør. Nu må hun vælge mellem at trække tropperne hjem eller svare igen på angrebet. Katrine Fønsmark er blevet reporter på Ekspres og opsøger faderen til en af de dræbte soldater for at skrive en historie. Kasper Juul er fortsat spindoktor for statsministeren og har fået en ny kæreste, som er journalist. Medvirkende: Birgitte Nyborg: Sidse Babett Knudsen. Katrine Fønsmark: Birgitte Hjort Sørensen. Kasper Juul: Pilou Asbæk. Phillip Christensen: Mikael Birkkjær. Endvidere: Freja Riemann, Emil Poulsen Dam, Bjarne Henriksen, Lars Knutzon, Dar Salim, Søren Spanning, Rikke Lylloff, Hanne Hedelund, Benedikte Hansen, Anders Juul, Thomas Levin, Søren Malling, Peter Mygind, Olaf Heine Johannessen, Aske Bang, Claus Gerving, Thomas Hwan, Sune Kofoed, Suzanna Nour, Troels Thorsen, Jens Jacob Tychsen. Manuskript: Tobias Lindholm, Jeppe Gjervig Gram og Adam Price. Instruktør: Jannik Johansen. Fotograf: Rasmus Heise, DFF. Production Design: Søren Gam. Musik: Halfdan E.

DR Ultra

15:10  

Hjalte vs Tjelle - Menneskebowling (5)
Hjalte vs Tjelle - Menneskebowling (5) I dagens program skal Hjalte og Tjelle virkelig teste deres kroppe af. Er det en fordel at være høj og tynd eller lille og lidt rund når de skal være bowlingkugler! Det finder de ud af i duellen: Menneskebowling.

15:20  

Hjalte vs Tjelle - Blindeboksning (4)
Hjalte vs Tjelle - Blindeboksning (4) Hjalte og Tjelle får i dette program sved på panden og øretæver! Det bliver en hårdtslående dag, hvor styrke er kodeordet. De skal nemlig spise stærke chilier og bokse imod hinanden med bind for øjnene! Og taberen, ja han får bank af en professionel bokser!

15:30  

Junglebanden
Junglebanden

15:40  

Junglebanden
Junglebanden

15:55  

Wild Kratts (15)
Wild Kratts (15) Tortuga-opgradering

16:15  

Scooby Doo (17)
Scooby Doo (17) Scooby, Shaggy og venner er samlet igen - klar til at afsløre spøgelser, zombier og andre monstre.

16:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

16:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

17:00  

Klassen - Den hemmelige fest (263)
Klassen - Den hemmelige fest (263)

17:10  

Klassen - Divaernes nye dronning (264)
Klassen - Divaernes nye dronning (264)

17:20  

Klassen - Flirt i luften (265)
Klassen - Flirt i luften (265)

17:30  

Mit 50/50 liv - Spilleregler (2)
Mit 50/50 liv - Spilleregler (2) Det er ikke let for Louis at holde styr på alle de forskellige regler, der er i hans to meget forskellige hjem. Hos far Jesper, må Louis gerne tegne på væggen, men skydespil er strengt forbudt. Hos mor Camilla er det lige omvendt. Louis kludrer i det og kommer seriøst i klemme da han spiller skydespil i smug hos sin far, og prøver at skjule en vægtegning hos sin mor.

17:45  

Hjalte vs Tjelle - Ostevæggen (2)
Hjalte vs Tjelle - Ostevæggen (2) I dette program kæmper drengene bl.a. om at have den mest elastiske mund, når de skal se, hvem af dem, der kan proppe sig med flest tyggegummier. De skal også teste deres smertetærskel, når de kæmper ansigt til ansigt i disciplinen Spjætminton.

DR Ramasjang

15:00  

Didrik Drage (10)
Didrik Drage (10) Den store nøddejagt

15:10  

Pyjamasheltene (19)
Pyjamasheltene (19)

15:25  

Rasmus Klump (13)
Rasmus Klump (13) Ækvators vogter

15:35  

Ridderprinsessen Nella (9)
Ridderprinsessen Nella (9)

16:00  

Dora udforskeren (7)
Dora udforskeren (7)

16:25  

Paw Patrol IV (18)
Paw Patrol IV (18)

16:45  

Vidundervovsen Vaffel (18)
Vidundervovsen Vaffel (18) Vaffel og killingen

17:05  

Vitello - vil gerne have en far (3)
Vitello - vil gerne have en far (3) Vitello kender ikke sin far og det er jo irriterende, når nu alle andre har fædre. Så Vitello kommer til at sige til Max og Hasse at han skam har en far og at de nok skal få ham at se lige om lidt ...

17:15  

Pyjamasheltene (29)
Pyjamasheltene (29)

17:30  

Astrid bliver storesøster (4)
Astrid bliver storesøster (4) 4:10

17:35  

Onkel Rejes Sørøvershow (3)
Onkel Rejes Sørøvershow (3) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Victoria, der skal med på skattejagt. Se om de kan skaffe en ny rejsegrammofon til Sørøver Jørgen, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og de Sure Sokker. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sport
TV AVISEN med Sport

19:00  

Aber - vores forunderlige forfædre (1:3)
Aber - vores forunderlige forfædre (1:3) Biologen Patrick Aryee sporer menneskeabernes stamtræ. Han begynder rejsen i Sydøstasien, hvor de første primater så dagens lys for 65 millioner år siden, og hvor flere af artens mest enestående og karismatiske medlemmer stadig lever. Det gælder den sjove gibbon, den kødædende spøgelsesabe, makakaber og ikke mindst orangutangen, der beholder sin unge hos sig de første syv, otte år, længere end noget andet pattedyr, undtagen mennesket.

20:00  

Versus
Versus Husduellanterne Hjalte og Tjelle skal holde nerverne i ro og tungen lige i munden, når de i aften blandt andet skal gå på line i 50 meters højde. Du får også svaret på, om det er hurtigst at fælde træet eller klatre op i det, hvis man skal have en frisbee ned fra trætoppen. Glæd dig også til vaskeægte robotkamp i studiet, hvor én fjernstyret kampvogn tager kampen op imod 10 robotstøvsugere. Der er også kobberjagt på genbrugspladsen, vertikal præcisionskamp mellem badminton og basketball - og til sidst finder to mekanikere og fire rugbyspillere svaret på, om man hurtigst får en bil med motorstop hjem ved at skubbe eller reparere den. Gæt med på duellerne via appen eller dr.dk/versus. Så er det måske dig, der vinder en rejse.

DR2

18:00  

Skål for Europa? Tysk riesling og skyldfølelse (1:6)
Skål for Europa? Tysk riesling og skyldfølelse (1:6) Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og vinentusiasten Morten Brink Iwersen tager på et europæisk roadtrip igennem klassiske vindistrikter og politiske dilemmaer. Første stop er Tyskland, hvor der står skyldfølelse, terroir og riesling på menuen. Tilrettelæggelse: Jacob Basbøll.

18:30  

Anne og Anders i Brexitland: England (2:4)
Anne og Anders i Brexitland: England (2:4) I fire programmer rejser tv-journalisten Anders Agger og tv-kokken Anne Hjernøe ud til det Storbritannien, de færreste af os kender. Her besøger de en række dansk/britiske familier i Wales, England, Nordirland og Skotland for at blive klogere på, hvorfor briterne ikke mere vil være en del af EU. Og hvorfor vi vil komme til at savne dem. Denne gang rejser Anne og Anders til England for at besøge den 43-årige dansker Natasha Bujnoch, der lever som professionel hundetræner i Middlesmoor, North Yorkshire. Et sted, hvor mælkemanden stadig leverer mælken, og hvor den lokale pub er byens forsamlingshus. Anne kaster sig ud i lokale retter, og Anders tager blandt andet på kaninjagt og til fodbold. Tilrettelæggelse: Anne Mette Lorentzen

20:00  

Temalørdag: Store dyr & vilde bæster
Temalørdag: Store dyr & vilde bæster Jo større dyr, jo mere sårbar. Biologen Patrick Aryee har sat sig for at finde det største dyr på hvert kontinent, på land eller i havet for at finde ud af, hvad størrelse i dyreverdenen betyder, hvad enten det er gråbjørne, komodovaraner, oragutanger, kæmpepandaer eller elefanter og giraffer.

DR3

18:05  

Vrede piger (1:6)
Vrede piger (1:6) Når Sille bliver vred, så slår hun. Hun slår først og hun slår hårdt! Nicole vender vreden indad, for hun vil hellere lade det gå ud over sig selv end andre. Pigerne møder hinanden for første gang, og det viser sig hurtigt, selvom de er vidt forskellige - at de har meget til fælles. Fire piger på mellem 18 og 23 år har meldt sig til et kursus, hvor de skal lære at styre vreden. De kender ikke hinanden på forhånd, men har alle det til fælles, at de drømmer om et liv, der ikke er styret af deres ukontrollerede vredesudbrud.

18:40  

Mit hemmelige match (2:8)
Mit hemmelige match (2:8) Den første kærlighed spirer i kollektivet. Sebastian og Rebecca har sovet sammen, og Sebastian kæmper lidt med de moralske tømmermænd. Rebecca er ikke helt samme sted, og den konflikt smitter af på resten af kollektivet, der ikke er indstillet på, at drama skulle være en del af menuen.

19:10  

Hårde piger
Hårde piger Den irske journalist Vogue Williams rejser til USA, som har det højeste antal kvindelige indsatte per indbygger. Hun besøger et fængsel i Miami med en benhårdt regimente - der alene er drevet af kvinder, og et fængsel i Florida, der huser fem kvindelige dødsdømte, heriblandt Elimia Carr, der er den yngste kvindelige fange på dødsgangen i USA.

20:05  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show 'Aquaman'-stjernen Jason Momoa, komikeren Bill Bailey og balletdanseren og realityshowdommeren Darcey Bussell aflægger visit hos Graham Norton. Sidst i programmet optræder popbandet Little Mix med deres nye single, Think About Us.

DR K

18:00  

Borgen II (2:10)
Borgen II (2:10) Birgitte Nyborg skal udnævne ny EU-kommissær. Hendes gamle mentor Sejrø er en oplagt kandidat, men takker nej, da han føler, at Birgitte forsøger at komme af med ham. Det giver problemer for statsministeren, og fører til taktiske magtkampe i regeringen, som ender med at få alvorlige konsekvenser. Kasper skal til at flytte sammen med sin nye kæreste Lotte i en lejlighed i første parket med havudsigt og designerlamper. Men Katrine spøger stadig i hans liv, om end de har mindre kontakt end tidligere. Katrine og Hanne Holm er blevet gode kolleger og må dagligt kæmpe med deres chef Michael Laugesen, om måden at drive journalistik på. Medvirkende: Birgitte Nyborg: Sidse Babett Knudsen. Katrine Fønsmark: Birgitte Hjort Sørensen. Kasper Juul: Pilou Asbæk. Phillip Christensen: Mikael Birkkjær. Endvidere: Freja Riemann, Emil Poulsen Dam, Morten Kirkskov, Lars Knutzon, Søren Spanning, Flemming Sørensen, Rikke Lylloff, Hanne Hedelund, Benedikte Hansen, Anders Juul, Thomas Levin, Søren Malling, Peter Mygind, Jens Jacob Tychsen, Gitte Siem Christensen, Christoffer Møller Hansen, Sune Kofoed Manuskript: Tobias Lindholm, Jeppe Gjervig Gram og Adam Price. Instruktør: Jannik Johansen. Fotograf: Rasmus Heise, DFF. Production Design: Søren Gam. Musik: Halfdan E.

18:55  

Huset på Christianshavn (25)
Huset på Christianshavn (25) "Troldmandens lærlinge". I Rottehullet er bajerne steget, og nu skal de også betales kontant. Som protest beslutter husets herrer sig til at blive håndbryggere. Manuskript: Henning Bahs og Erik Balling. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Walt Rosenberg og Knud Hilding. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 11.11.72

19:25  

Huset på Christianshavn (26)
Huset på Christianshavn (26) "God bedring" Influenza-epidemien raser. Husets damer, der er ramt, forsøger tappert at holde sig på benene for at sørge for mændene, der dog også snart må bukke under, da det trods alt er lettere at gå i seng end at hjælpe kone og børn. Manuskript: Paul Hammerich. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Bjørn Watt Boolsen og Jes Holtsø. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 18.11.1972.

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager skuespilleren Bodil Jørgensen fat på salmen "Altid frejdig, når du går".

19:55  

Dagens Sang: Tit er jeg glad
Dagens Sang: Tit er jeg glad - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Verdens rigeste pige
Verdens rigeste pige Millionærdatteren Lisa forelsker sig i en flot, men fattig calypsosanger. De flygter sammen, og det bliver til en verdenshistorie for aviserne. Lisa: Nina van Pallandt. Jacques: Frederik van Pallandt. John: Poul Reichhardt. Instruktion: Lau Lauritzen og Alice O'Fredericks.

DR Ultra

18:00  

KreaKampen - formning
KreaKampen - formning Nu skal der kæmpes i at være bedst til at forme og modellere i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative kan vinde KreaKampen og tage den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

18:30  

Sofie Linde Show II (10) - Klassen
Sofie Linde Show II (10) - Klassen I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af de otte hovedroller fra DR ULTRA serien 'Klassen'. De er hoppet ind i Sofies gamle dagbogsfortællinger og hjælper hende med at genopleve sin barndom igen. Og så har Sofie forberedt den helt store reunion. Stjernereporter Bubber har denne gang fundet på et helt nyt tv-format til de gamle mennesker - Nemlig Paradise Camping. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

19:00  

Riisings flotte talkshow II (3)
Riisings flotte talkshow II (3) Jacob Riisings talkshow er i forvejen et af de flotteste af slagsen. Men det bliver med garanti endnu flottere, når Jacob får besøg af to ekstra-flotte fyre, nemlig tv-værten Anders Lund Madsen og sangeren Christopher. Ud over at en af de to gæster skal en tur i tønden i den gode gamle leg "Rul En Kendt", så vil Jacob også finde ud af hvorfor Anders Lund Madsen har over 200 fisk derhjemme, hvordan Christopher fik en pladekontrakt og forsøge at overtale Christopher til at lade Jacob og Anders være dansere, når Christopher går på scenen og synger "Told You So".

19:30  

Grizzy og lemmingerne (57)
Grizzy og lemmingerne (57)

19:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

19:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

20:00  

Bling
Bling Sam er mekaniker i forlystelsesparken 'RoboWorld', hvor han samler mekaniske forlystelser og dagdrømmer om sin barndomskæreste Sue, som nu er en populær nyhedsvært på byens største TV-station. Da Sam får en idé om, at det kræver en Bling Ring og et omhyggeligt gennemtænkt nummer for at få Sue til at interessere sig for ham, beslutter han sig for at bejle til hende under RoboWorlds store Valentinsdag paradeshow. Men Sams planer bliver forpurret, da skurken Oscar dukker op med sin egen Super Bling Ring, der ved et tryk på en knap kan vække en kæmperobot til live, der kan ødelægge hele byen. Da Oscar bytter rundt på ringene og stikker af, så er det op til Sam at samle sit hold af robotter for at opspore ringen og redde byen. På vejen lærer han, at det trods alt ikke er Bling, men mod der kan overvinde både hjerte og sind.

DR Ramasjang

18:00  

Albi (25)
Albi (25)

18:05  

F for Får (16)
F for Får (16) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Lille Roy (20)
Lille Roy (20) For mange Royer

18:30  

Bella, Boris og Berta (2:3)
Bella, Boris og Berta (2:3) Berømmelse. Boris vil gerne være berømt. Han vil vinde pokalen i fod- bold og have medalje om halsen, så han træner hver dag. Men det går hele tiden skævt for ham. Kan Bella og Berta hjælpe? Bella: Benedikte Mauritzen. Boris: Gustav Hintze Holm. Berta: Cecilie Eltebo Askebøl. Manuskript: Hanne Willumsen. Instruktion og producer: Anette Tony Hansen.

18:55  

Brillebjørn (2)
Brillebjørn (2) Norsk dramaserie. Julian elsker at lege med sin togbane, men han har brug for flere skinner. Men skinnerne er på det skumle loft, og Julian tør ikke hente dem.

19:00  

Wild Kratts (19)
Wild Kratts (19)

19:20  

Zorro (1)
Zorro (1) Hjemkomsten

19:45  

Yakari III (14)
Yakari III (14)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

Den skaldede frisør
Den skaldede frisør To meget forskellige familier mødes i en skøn gammel villa i Italien, midt i en idyllisk citronlund, med forventningen om at skulle deltage i et romantisk bryllup, planlagt til mindste detalje. Absolut intet går efter planen og alligevel lykkes alting til sidst. Medvirkende: Trine Dyrholm, Pierce Brosnan, Paprika Steen, Kim Bodnia, Christiane Schaumburg-Müller, Molly Blixt Egelind, Sebastian Jessen m.fl. Manuskript: Anders Thomas Jensen. Instruktion: Susanne Bier. Fotograf: Morten Søborg. Scenograf: Peter Grant. Musik: Johan Söderqvist. Stills: Per Arnesen og Doane Gregory. Produktion: Zentropa i samarbejde med bl.a. DR.

22:50  

Lewis: Den, guderne vil tilintetgøre
Lewis: Den, guderne vil tilintetgøre Kunstneren Dean Greely findes myrdet ved sin nedslidte husbåd uden for Oxford. Mordet kaster kriminalkommissær Lewis og hans unge kollega Hathaway ud i en sag, der involverer en af universitetsbyens mest prominente figurer - nemlig collegerektor Sefton Linn. Makkerparret opdager, at Linn ikke altid har været så respektabel, og at nøglen til mordgådens løsning skal findes i hans og Greelys fælles fortid. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Marc Jobst.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Debatten
Debatten

DR3

21:00  

The Ex
The Ex Tom og Sofia får deres første barn og beslutter at flytte hjem til Sofias barndomsby. Tom får job på svigerfars reklamebureau, men det er langt fra nogen ønsketjans. Hans nye kollega Chip har nemlig et godt øje til Sofia, og han gør sit bedste for at spænde ben for Tom. Tom: Zach Braff. Sofia: Amanda Peet. Chip: Jason Bateman. Instruktion: Jesse Peretz.

22:25  

Big Daddy
Big Daddy Sonny på 32 nægter at blive voksen. Han dribler konsekvent uden om alt, der smager bare en smule af ansvar - lige indtil hans kæreste truer med at slå op med ham. Nu adopterer Sonny en fem-årig dreng, bare for at bevise, at han godt kan være voksen og ansvarlig. Men Sonnys ide om, hvad det vil sige at være far, er ikke helt som alle andres... Sonny: Adam Sandler. Layla: Joey Lauren Adams. Kevin: Jon Stewart. Instruktion: Dennis Dugan.

23:55  

True Detective II (1:4)
True Detective II (1:4) En kommunaldirektør findes brutalt myrdet i industribyen Vinci i Californien. Tre politifolk og en karriereforbryder bliver involveret i efterforskningen, og sammen må den umage kvartet forsøge at navigere i et spind af sammensværgelser og bedrag. Ray Velcoro: Colin Farrell. Frank Semyon: Vince Vaughn. Instruktion: Nic Pizzolatto.

DR K

21:40  

Nina - med og uden Frederik
Nina - med og uden Frederik I 1959 er de parret alle vil være. De er unge, smukke, rige og forelskede i hinanden. Og så har de succes langt udenfor Danmarks grænser. I januar 1972 er billedet et andet. Nina er blevet forladt af Frederik - og i flere døgn har hun været eftersøgt af de amerikanske myndigheder - fordi hendes elsker har lavet et kæmpe svindelnummer. Se historien om Nina van Pallandt, kvinden, der fortryllede verden - uden at få ret meget til gengæld.

22:25  

Meghan Markle - Nye tider i det engelske kongehus
Meghan Markle - Nye tider i det engelske kongehus Når Megan Markle den 19. maj gifter sig med prins Harry, følger hun i fodsporene på en række usædvanlige, amerikanske kvinder, der har krydset Atlanten for at gifte sig med europæiske kongelige. Rita Hayworth blev gift med Aly Khan og Grace Kelly med fyrst Rainier af Monaco. Som Wallis Simpson, for hvis skyld Edward VII opgav sin trone, er Megan Markle fraskilt. Men dette ægteskab viser, at den britiske kongefamilie har ændret holdning til klasse, etnisk baggrund og tolerance og intolerance.

23:10  

Ægteskab i 11. time
Ægteskab i 11. time Britisk dokumentar fra 2016 (I Do at 92) 'Det er som at finde en nål i en høstak', siger tre par i henholdsvis 70'erne, 80'erne og 90'erne om at møde hinanden i en høj alder. De tre par fortæller, at nok har kærlighed ingen alder, men at det også kan være en bittersød oplevelse at vide, at det livslange forhold måske ikke bliver så langt endda.

DR Ultra

21:15  

Snydt!
Snydt!

21:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:25  

Hercule Poirot: Mord i solen
Hercule Poirot: Mord i solen Efter et ildebefindende bliver Poirot sendt på rekreation på en lille ø, hvor han har udsigt til olieterapi, flittig motion og streng diæt. Ikke den lille opdagers yndlingsmenu, men i det mindste kan han more sig med at studere de mange farverige gæster på det stilfulde hotel. Og da en smuk, ung kvindelig gæst findes kvalt, står han pludselig over for en af sin karrieres mest komplekse sager. Poirot: David Suchet. Hastings: Hugh Fraser. Japp: Philip Jackson. Instruktion: Brian Farnham.

02:05  

Miss Marple: Bertrams Hotel
Miss Marple: Bertrams Hotel Miss Marple tager ophold på det glamourøse Bertrams Hotel i London, hvor hun boede, da hun var en lille pige. Til hendes glæde ser hotellet ud præcist som dengang, men snart fornemmer hun, at der skjuler sig dystre hemmeligheder bag den smukke facade. Og da en af hotellets stuepiger findes myrdet, påtager Miss Marple sig at afsløre gerningsmanden. Miss Marple: Geraldine McEwan. Jane Cooper: Martine McCutcheon. Hubert Curtain: Peter Davison. Instruktion: Dan Zeff.

03:40  

Detektiv ved et tilfælde (9:9)
Detektiv ved et tilfælde (9:9) Den travle PR-guru Agatha Raisin har kvittet jobbet og købt hus i den maleriske landsby Carsely. Men Agatha kan godt glemme sine drømme om et stille liv. Den lille landsby summer af intriger, og Agatha må opklare den ene bizarre forbrydelse efter den anden.

DR2

00:30  

Goddag, mit navn er Hitler
Goddag, mit navn er Hitler Hvad er et navn, og er der et forhold mellem navn og identitet? De fleste af os tænker ikke over det, men hvis man hedder Hitler til efternavn, er man nødt til det. Den 80-årige Gene Hitler forventer, at folk studser over hans navn, og gymnasieeleven Emily Hittler har måttet kæmpe for at blive accepteret i skolen. Omvendt har skovhuggeren Ralph Quilling ladet sit øgenavn 'Hitler' stå i lokaltelefonbogen for at skræmme telefonsælgere bort, og nynazisten Heath Campbell har navngivet sin nyfødte søn Adolf Hitler.

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:50  

God sex - nu også for piger (1:6)
God sex - nu også for piger (1:6) Norsk reportageserie fra 2017 (Org. titel: Riktigt bra sex - nu också för tjejer) Anna, Isabelle og Amanda ses og taler om deres fælles interesse: Sex. Og de taler om alt - er det virkelig nice at kneppe til musik, hvordan får man lettest sprøjteorgasme, hvilken stilling er den bedste? Anna lægger ud med at fortælle om en superskøn massage, Isabelle om hvordan hun fik sin liderlighed tilbage og Amanda undrer sig over om hun er den eneste, der kan lide et bestemt BH-trick?

02:05  

Homolesbians - Jagtmarken (2:4)
Homolesbians - Jagtmarken (2:4) DR3 undersøger livet blandt danske lesbiske i fire programmer. I andet afsnit handler det om det lesbiske natteliv. I København findes et lille, men intenst lesbisk gå-i-byen-miljø. Nyudsprungne lesbiske slipper hæmningerne løs, og de erfarne holder øje med "nyt kød på markedet". Miljøet giver frihed til at være den, man er. Men når alle kender alle, og der er eks-kærester rundt om hvert hjørne, skaber det også intriger og sladder.

02:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:00  

Friske fyre i skæppeskønne skrammelkasser
Friske fyre i skæppeskønne skrammelkasser I 1920'erne sætter en flok farverige racerkørere kurs mod Monte Carlo fra fem forskellige steder i Europa. Det handler om at komme først - og ingen kneb er for usle. Barrington: Dudley Moore. Dawlish: Peter Cook. Chester Schofield: Tony Curtis. Instruktion: Ken Annakin.

02:00  

Coming Home
Coming Home I 1968 er krigen i Vietnam på sit højeste. Sallys mand er indkaldt, og hjemme i Los Angeles arbejder hun på et hospital for sårede soldater. Her møder hun den bitre Luke, der nu er bundet til en kørestol, og hun forelsker sig i ham. Jane Fonda som Sally og Jon Voight som Luke fik en Oscar for deres præstationer i denne modne og gribende film. Sally Hyde: Jane Fonda. Luke Martin: Jon Voight. Bob Hyde: Bruce Dern. Instruktion: Hal Ashby.

DR Ultra

01:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, KOBENHAVN.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
0119065729