København
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 22. august 2017

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 22. august 2017

DR1

00:10  

Mistænkt 3 (1:2)
Mistænkt 3 (1:2) Natten før kriminalinspektør Jane Tennison starter i sin nye stilling som chef for sædelighedspolitiet, går den transseksuelle cabaretsanger Vera Reynolds' lejlighed op i flammer. I lejligheden finder politiet det forkullede lig af en 17-årig trækkerdreng. Sædelighedspoliti eller ej - Jane må endnu engang lede efterforskningen af en mordsag. Jane Tennison: Helen Mirren. Otley: Tom Bell. Jackson: David Thewlis. Instruktion: David Drury.

01:55  

Kampen for tilværelsen II (1:8)
Kampen for tilværelsen II (1:8) Norsk dramaserie. (9:16). Den polske akademiker Tomasz leder stadig efter sin ukendte far i Norge. Nu skal han selv være far - Anneli er gravid. Hugo og Suzy har dårlig samvittighed, fordi de ikke savner Karianne så meget som de måske burde. Der skal ansættes en ny vicevært i hagebyen, og bestyrelsen ser sit snit til samtidig at leve op til målet om multikulturel integrering. Medvirkende: Bartek Kaminski, Kjersti Botn Sandal, Mads Ousdal, Tone Beate Mostraum og Øystein Røger m.fl. Manuskript: Erlend Loe, Per Schreiner og Bjørn Olaf Johannessen. Produceret af NRK.

02:40  

Spooks (45)
Spooks (45) MI5 får ordre på at beskytte serberen Grecic, inden han sendes til Haag, hvor han skal vidne mod krigsforbryderen Tezlia. Tezlia har farlige venner, der ønsker Grecic død - deriblandt den tidligere MI6-agent Richard Dempsey. Adam, Zaf og Jo får ordre på at likvidere Dempsey, men for Adam er det en følelsesmæssig kompliceret sag. Han og Dempsey var nære venner, indtil Dempsey forrådte Adam under en mission. Uegnet for børn.

03:30  

Hammerslag 2008 (16)
Hammerslag 2008 (16) På sydspidsen af Rømø. ligger et nybygget, enestående hus. Arkitekten har ladet sig inspirere af en lysestage og vendt op og ned på livet, der skal leves i dette hus. Vi besøger også en lille landejendom ved Løgumkloster med plads til et par heste og nogle får. En ejendom, der er til at betale. Til sidst sætter vi pris på en penthouselejlighed i den tyske kurby Glücksburg, lige uden for Flensborg. Lejligheden vil nok få de fleste til at spærre øjnene op, men hvad skal man give for en luksusejendom på den anden side af grænsen? Sendt første gang 16.12.08

04:00  

Hammerslag 2008 (17)
Hammerslag 2008 (17) Peter Ingemann glemmer alt om finanskrise og stigende renter og serverer et par vaskeægte drømmeboliger. Mæglerne får julelys i øjnene ved mødet med et par usædvanlige ejendomme, der gemmer på adskillige overraskelser og en særlig udfordring i anledning af julen. www.dr.dk/hammerslag

04:30  

Kender du typen? 2012 (12)
Kender du typen? 2012 (12) Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau er på besøg hos en perfektionist, der besøgte 13 køkkenfirmaer, inden det perfekte køkken blev fundet. Mon de kan regne ud, hvem der bor i det stilrene hjem på Frederiksberg? Se med i Kender Du Typen? Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 31.10.12

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

Vagn hos kiwierne (2:8)
Vagn hos kiwierne (2:8) En rejse til den anden side af kloden - til New Zealand. Natur og mennesker. Adventure og afstressning. Velfærd og velvilje.Vagn oplever kiwiernes hjemland, New Zealand, i en billig, brugt bil, købt via Internettet. Sendt første gang 19.03.01

05:45  

Søren Ryge:Gudrun og Valborg
Søren Ryge:Gudrun og Valborg Valborg er en fantastisk dame på 100 år. Hun øser af en masse livsoplevelser, som hun fortæller med sin søster Gudrun ved sin side. Valborg er stadig aktiv i haven, hvor hun graver og vender al jorden i sine bede. Tungt arbejde for en 100-årig, men Valborg hører til den seje type. Sendt første gang 06.05.09.

06:15  

Havestafetten (12:12)
Havestafetten (12:12) I sidste program af Havestafetten for denne gang får filminstruktør Anne-Grethe Bjarup Riis besøg af den første der fik hjælp i sin have. Nemlig en anden kvindelig filminstruktør Charlotte Sachs Bostrup, der fik bygget en havepavillion i det første program. Denne gang skal de to lægge en plan for hvordan Anne-Grethes skyggefulde hjørne i hendes Østerbrostenbelagtegård kan blive mere frodig og hyggelig. Med en omhyggelig plan i hånden drager de i havecenter, hvor de blandt andet får hjælp af en rhodondendronekspert før de kører hjem igen med masser af ny god jord og skønne planter, der vokser godt i skygge. Så det der før var en visnet skyggeplet ender med at blive både frisk og smuk.

06:40  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:30  

Aldrig for sent (2:4)
Aldrig for sent (2:4) Peter og Stefanie Hver femte dansker har på grund af en konflikt mistet kontakten til et eller flere familiemedlemmer. Stefanie er 18 år og har ikke set sin far siden hun blev tvangsfjernet da hun var ca. 2 år. Nu skal de med hjælp fra psykolog og familieterapeut Ulla Dyrløv møde hinanden. Et møde der vil åbne op for fortiden og et møde der vil ende i en forsoning eller et farvel. Stefanie er vokset op i gode plejefamilier, og ser stadig sin mor, men ingen af dem synes det er en god ide at hun møder Peter. Det er aldrig for sent at give hinanden en chance til og nu vil Stefanie endelig møde sin far, for at finde ud af om han er det monster hun igennem hele sit liv har fået fortalt han er.

08:10  

Helt på plads - Roskilde (2:5)
Helt på plads - Roskilde (2:5) Hvad nu, hvis din bolig rummer mange flere muligheder - og skjulte kvadratmeter - end du selv kan se... I Roskilde har 7-årige Aya snart indtaget hver en kvadratmeter af den lille lejlighed hun og mor Elizabet bor i. Faktisk har Elizabet ikke et eneste sted, hvor hun kan være sig selv. Men det kniber med overskuddet til et opgør med den meget børnevenlige og pladskrævende indretning... Se med når ekspert i plads-optimering Kenneth Malev og designer Kalle Thesbjerg rykker ind og udfordrer bolig-vaner med utraditionelle løsninger for at genfinde forsvundne kvadratmeter og sikre mor Elizabet sit eget rum..

08:55  

Kampen for tilværelsen (7:8)
Kampen for tilværelsen (7:8) Norsk dramaserie. (7:16). Tomasz har fået tip og opsøger buschaufføren Yngve som kan være hans far. Yngve er flink, men Tomasz synes ikke at de ligner hinanden og vil ha en DNA test. Her Kiran opsøger fru Kirans penneven Holger og kører ham ned. Vidkun har en god forklaring på sin mystiske sygdom. Medvirkende: Bartek Kaminski, Ingar Helge Gimle, Kai Remlov, Nils Jørgen Kaalstad og Monica Hjelle m.fl. Manuskript: Erlend Loe, Per Schreiner og Bjørn Olaf Johannessen. Produceret af NRK.

DR2

00:20  

Overklassens sexorgier
Overklassens sexorgier Et meget støjende menneskeligt puslespil. Sådan beskriver en af arrangørerne de sexorgier, hun lever af at planlægge, og som bliver mere og mere udbredte i Storbritannien. Orgierne er eksklusive og foregår i det skjulte, men for første gang får vi her et kig ind i den hemmelige verden fyldt med lidenskab og sex. De maskeklædte gæster fortæller, hvordan de får lov til at udtrykke og udforske deres seksualitet iblandt mange andre mennesker, og arrangørerne viser rundt i de huse, hvor de eftertragtede orgier finder sted.

01:10  

USA's vilde vesten: De lovløse (5:8)
USA's vilde vesten: De lovløse (5:8) Guldet vælter frem i Dakota i Amerika. Og flere millioner strømmer til landet for at prøve lykken som guldgravere i slutningen af 1800-tallet. Et andet sted i landet vokser Billy the Kid op. Han bruger sin pistol til at tilegne sig alt, hvad han vil have. Enhver er sin egen lykkes smed. Alt imens kæmper Sioux-indianerne en hård kamp for at overleve efter at have overgivet sig til det amerikanske militær.

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Horisont
Horisont

07:25  

Nettets beskidte baggård
Nettets beskidte baggård Historien om en af den digitale tidsalder væsentligste og mest medrivende kriminalsager. I oktober 2013 blev den 31-årige Ross William Ulbrecht anklaget for under navnet 'Dread Pirate Roberts' at være skaber og driver af det sorte online marked, Silk Road, på det såkaldte dybe net, der især, men ikke udelukkende, blev brugt til narkohandel. Ulbrecht blev i maj 2015 idømt livsvarigt fængsel for hvidvaskning af penge, computerhacking og narkohandel.

08:55  

Indvandringens historie (2:6)
Indvandringens historie (2:6) I det andet af seks programmer om indvandringen til Danmark møder vi de russiske jøder. De er det 20. århundredets første store flygtningegruppe i Danmark. De russiske jøder flygtede fra den russiske zars forfølgelser og slog sig ned i de fattigste kvarterer i København. Emigranterne blev mødt med stor skepsis fra danske myndigheder og dansk presse. Også den dansk-jødiske menighed var kritisk over for de fattige gæster. Alligevel arbejdede de sig op gennem samfundet. I dag føler de sig som danskere. Produceret af Express TV-Produktion for DR TV. Sendt første gang 30.03.03

DR3

00:25  

Mysteriet om de forsvundne børn
Mysteriet om de forsvundne børn Som børn hørte Joshua Zeman og Barbara Brancaccio ofte legenden om Cropsey, en undsluppen mentalpatient, der bortførte børn på Staten Island. Men sommeren 1987 da den 12-årige Jennifer Schweiger forsvandt sporløst fra Staten Island, stod det klart, at vandrehistorien kunne være sand. Nu som voksne har Joshua og Barbara lavet en film om Cropsey, som dykker ned i mysteriet om Jennifer og fire andre savnede børn.

01:25  

Gift ved første blik USA III (1:15)
Gift ved første blik USA III (1:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter forsøger at sammensætte tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Vil det lykkes at finde tre mulige ægtepar blandt de 20.000 singler, som har ansøgt om at være en del af eksperimentet?

02:10  

Taler du kropssprog? (5:8)
Taler du kropssprog? (5:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

02:30  

Taler du kropssprog? (6:8)
Taler du kropssprog? (6:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

02:50  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:50  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:50  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:50  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me
Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. Denne gang skal vi lave tre ret forskellige træninger. Først skal vi forbrænde en masse kalorier med Peters 'intervaltræning'. Derefter har vi Selina og Behruz til at vise os, hvordan man sparker i 'kampsport', og til sidst kan Line vise dig, hvordan man kan træne med sit barn.

DR K

00:25  

Petra - den glemte by af sten
Petra - den glemte by af sten For mere end 2.000 år siden rejste en blomstrende by sig midt i ørkenen i det, der i dag er Jordan. Petra lå på en travl handelserute og blev bygget af velhavende købmænd. Byen osede af rigdom og kultur, hvad der ses i de smukt udsmykkede templer, der er hugget direkte ud af den rosenrøde klippe, og et genialt vandingssystem til vinmarker, badehuse og fontæner. Omkring 1000 år senere ødelagde et voldsomt jordskælv både byen og handelsruterne, og byen sank ned i glemsel.

01:15  

Sinatra - historien om Old Blue Eyes (4:4)
Sinatra - historien om Old Blue Eyes (4:4) Med hjælp fra venner, familie og hidtil ukendte optagelser tegner instruktøren Alex Gibney et portræt af den legendariske, amerikanske crooner og jazzsanger, Frank Sinatras, liv og karriere. I 1971 holdt Frank Sinatra et brag af en afskedskoncert - og det blev han stort set ved med indtil kort før sin død som 82-årig i 1998.

02:15  

Den glade giver: Portræt af Knud W. Jensen
Den glade giver: Portræt af Knud W. Jensen Portræt af Knud W. Jensen, Louisianas skaber, som døde i december måned. Knud W. Jensen brugte det meste af sit liv og alle sine penge på at skabe Danmarks internationale museum for moderne kunst, Louisiana i Humlebæk, som er kendt over hele verden. Her fortæller han om sit liv og om arbejdet med sin sidste store udstilling "De glade givere", om de store danske personligheder der støttede dansk kunst. Knud W. Jensen var trods sine 84 år lige til det sidste meget aktiv, selv om han formelt havde trukket sig tilbage fra Louisianas ledelse. Tilrettelæggelse: Karen Fougner.

03:05  

Danske drømme (5:10)
Danske drømme (5:10) Anker Jørgensen giver op, og Poul Schlüter overtager statsministeriet. 80'erne handler om individet. Farvel til det kollektive, og goddag igen til nyborgerligheden, slipset, studenterhuen og makeuppen. Det hele vises frem på de nye cafeer, hvor man kan spejle sig i hinanden, komme med små, dumsmarte bemærkninger om de fremmede, tale om de unge poeter som Mikael Strunge og diskutere den nye punkmusik. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

04:05  

Danske drømme (6:10)
Danske drømme (6:10) Det går ufatteligt godt, men ikke så længe. Forbrugsboblen brister, da danskerne får en kartoffelkur og yuppierne må parkere Mercedes'en. Så er det jo godt, at Danmark kan spille fodbold. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

05:05  

Dagens Sang: Om lidt bli'r her stille
Dagens Sang: Om lidt bli'r her stille

05:10  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

05:55  

Gæt og grimasser
Gæt og grimasser Hvem er bedst til at mime og gætte? Er det forældrene Lisbet Dahl, Johnny Reimar, Jesper Klein og Lise-Lotte Norup, eller børnene Jacob Dahl, Lotte Reimar, Sebastian Klein og Mathilde Lunderskov? Vært: Mette Frobenius. Scenograf: Hans Chr. Lindholm. Producer: Dorte Kierulff. Sendt første gang 2000

06:25  

Gæt og grimasser
Gæt og grimasser Hvem er bedst til at mime og gætte? Er det forældrene Lisbet Dahl, Tommy Kenter; Jesper Klein og Lise-Lotte Norup eller børnene Jacob Dahl, Sarah Kenter, Sebastian Klein og Mathilde Lunderskov. Vært: Flemming Jensen. Scenograf: Hans Chr. Lindholm. Redaktion: Steen Henriksen og Inger Stilling. Producer: Dorte Kierulff. Sendt første gang 1999

07:00  

Hatten rundt (2:12)
Hatten rundt (2:12) Så er der igen impro-show med Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen. Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay. Sendt første gang 1997

07:30  

Hatten rundt (3:12)
Hatten rundt (3:12) Så er der igen impro-show med Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay. Sendt første gang 1997

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den nu af malerier af Simon Aaen. www.dr.dk/morgenandagten [-G]

08:25  

Dagens Sang: Riverside
Dagens Sang: Riverside - sunget af et af DR's kor.

08:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om sovjetiske kosmonauter i rummet, om en ung trio, der spiller beat - en af dem blev siden særde- les berømt - om sundheds- struttende havregrynsbørn, om ny jazzklub i København og et glimt fra en af de mest kendte danske spillefilm om besættelsen. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

DR Ultra

06:00  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:05  

Wild Kratts
Wild Kratts Kunsten at røre en kolibri

06:25  

Junglebanden
Junglebanden

06:35  

The Next Step III (7)
The Next Step III (7) En ny begyndelse

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:05  

Klassen - Er vi kærester? Del 2 (112)
Klassen - Er vi kærester? Del 2 (112) Emil og Sofia har problemer og Sara og Cornelius rådgiver dem. Der kommer et nyt kærestepar i klassen.

07:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:40  

Freaktown (3)
Freaktown (3) Tissetrængende Taylor

07:50  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

07:55  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

08:00  

Mig og min robot
Mig og min robot Den store quiz.

08:15  

Dyrs våben: Hest
Dyrs våben: Hest Den sorte hingst har et spark der kan gøre en Ninja mørkegrøn af misundelse. Og så kan den gå på gløder uden at brænde sig.

08:20  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (3) - Det sorte næsehorn
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (3) - Det sorte næsehorn I dag er Sebastian på en nærmest umulig mission! Han har én dag til at finde et af de største, og mest sjældne dyr i Afrika - det sorte næsehorn.

08:35  

Dansk hulebyg (8:10)
Dansk hulebyg (8:10) Manna er 10 år og er vokset ud af sit gamle legehus, som kommer fra et byggemarked. Hun vil gerne bygge til og drømmer især om en tagterasse. Hulemester Barlebo fra DANSK HULEBYG kigger forbi og sammen bygger de byggemarkeds-huset om til en naturskøn Ronja Røverdatter-hule med trappe og udsigt over æbleplantagen. Kom og vær med.

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Fredelige Fie

05:20  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø En seng af fjer

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Henry Hundestejle vil bestemme det hele, men hans venner vil noget andet.

05:35  

Rosa fra Rouladegade II (4)
Rosa fra Rouladegade II (4) Mads har en mormor, som er god til at bage kager. Faktisk er kagerne så gode, at hun sjældent selv når at smage dem, fordi resten af familien spiser det hele. Så nu har Mads besluttet, at mormor skal have sin helt egen kage, fuld af alt det hun allerbedst kan lide. Og findes der nogen, der er bedre til at lave kageoverraskelser end Rosa? Sammen forklæder de sig som skorstensfejere og udspionerer mormor, for at finde ud af hvordan kagen skal være.

06:05  

Sarah og And (9)
Sarah og And (9)

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Det bedste fra Solbakken.

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Doktor, doktor

06:30  

Mumitroldene (16)
Mumitroldene (16) Teaterrotten Emma

06:42  

Kiwi & Strit (12)
Kiwi & Strit (12) Kiwi, på sin skinnende, hurtige cykel, udfordrer Strit , med sin langsomme børnecykel, til et ræs. Af mystiske årsager bliver Strit ved med at vinde...

06:45  

Masha og Bjørnen (16)
Masha og Bjørnen (16) Klar til optagelse!

06:55  

Sikker & Søn IV (12)
Sikker & Søn IV (12) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker en curlingbane. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

07:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (11)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (11) Menneskejagt

07:20  

Quizdyrene - Grisen Prop
Quizdyrene - Grisen Prop Dagens quizdyr er grisen Prop. Hun bor side om side med sin ven Bertha i en stald på en gård. Prop er fuldstændigt klar til at quizze med Stefan, men hun er også temmelig sulten og kommer hele tiden til at tænke på alt det mad, som hun godt kunne tænke sig at spise. Da Prop får fem spørgsmål om dyrene i regnskoven må hun undervejs bruge sin livline og spørge Bertha om hjælp. Prop vil nemlig gerne vinde en flot præmie, som hun meget håber på er noget, som kan spises

07:35  

F for Får (11)
F for Får (11) Fårrygende animation fra Aardman

07:45  

Gurli Gris (23)
Gurli Gris (23) Den larmende nat

07:50  

Gurli Gris (24)
Gurli Gris (24) Ønskebrønden

07:55  

Kevin og farfar (2)
Kevin og farfar (2) Skattejagten

08:05  

Morten Skildpadde (12)
Morten Skildpadde (12) Morten og snedragen

08:30  

Sofus II (4)
Sofus II (4) Sofus lander hos Tvillingerne Frida og Nanna. De bor i en lejlighed i Aarhus, men nu skal de flytte til et hus med have. De pakker og pakker, men da flyttemanden kommer, bliver Nanna bange for at de ikke har fået alle hendes tøjdyr med. Ude i det nye hus giver tvillingerne Sofus en farvelgave inden de skal sove.

08:45  

Op og Hop II (2)
Op og Hop II (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hr. Skæg, der laver Skægs historiegymnastik.

08:55  

Minisekterne (12)
Minisekterne (12) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:40  

Vores egen zoo (1:6)
Vores egen zoo (1:6) Britisk dramaserie fra 2014.

10:30  

Antikkrejlerne (14)
Antikkrejlerne (14) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (15)
Antikkrejlerne med kendisser (15) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:35  

Når livet vender (2:8) - at vælge at leve
Når livet vender (2:8) - at vælge at leve Sara Nyd er lykkelig gift og venter nu sit andet barn, men hun har tidligere været dér, hvor livet gør allermest ondt: to gange har hun forsøgt at begå selvmord, og det var meget tæt på at lykkes. Sara valgte livet, hun er kommet igennem og forbi sorgen, og har skabt sig et nyt og anderledes liv. Nordvision fra Sverige.

10:05  

Kønnenes hemmeligheder (1:3)
Kønnenes hemmeligheder (1:3) "Hjernens køn" Alle ved, at mænd og kvinder ikke er ens. Men bortset fra de indlysende fysiske forskelle, hvad betyder det egentlig, og hvilken indflydelse har det på vores syn på kærligheden og livet? Ved hjælp af de nyeste teorier på området og diverse videnskabelige forsøg med almindelige mennesker, bliver forskellene mellem mænd og kvinder undersøgt. Det fører til aflivning af gamle myter og opdagelse af nye sandheder. Fem mænd og fem kvinder gennemgår en række prøver og forsøg for at se, om deres hjerner er feminine eller maskuline. Og har en person, der har skiftet køn fra kvinde til mand, efter to års indsprøjtninger med testosteron også fået en maskulin hjerne?

10:55  

Horisont
Horisont

11:20  

Livet ud ad Landevejen: Anders Lund Madsen og Mads Kastrup
Livet ud ad Landevejen: Anders Lund Madsen og Mads Kastrup TV-værten Anders Lund Madsen har inviteret sin gode ven gennem mere end 25 år, journalisten Mads Kastrup på en tur i sin bil. Her kommer de tættere på, hvad der er helt særligt i deres venskab og hvor Anders får fortalt Mads noget, som han ikke har fået sagt før.

11:50  

Drømmen om landet (2:8)
Drømmen om landet (2:8) I sidste afsnit ankom de fire storbyfamilier, der har fået chancen for at afprøve deres drøm om et roligt og harmonisk liv ude på landet, til de meget forskellige steder, hvor de skal bo og arbejde i flere uger. Nogen blev glade over at se og indrette sig i deres nye omgivelser, mens andre blev slemt skuffede. Nu skal den landlige hverdag til at gå i gang, og så må det briste eller bære. Billedet af et liv på landet bliver mere og mere tydeligt for hver dag, der går, og familierne indser hurtigt, at det sjældent bliver som man havde forestillet sig. Nordvision fra Sverige.

DR3

09:35  

Taler du kropssprog? (5:8)
Taler du kropssprog? (5:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

09:55  

Taler du kropssprog? (6:8)
Taler du kropssprog? (6:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

10:15  

Pranksters Paradise (8)
Pranksters Paradise (8) Kasper, der engang har gået på Valby kokkeskole, bliver sendt i byen for at skaffe en kokkehue. Turen vækker gamle minder i Glostrup-drengen, der dog aldrig kunne se sig selv skrælle kartofler resten af sit liv. Derfor droppede han ud af uddannelsen, for at forfølge drømmen om at blive selvstændig programmør. Med kokkehuen i hus, er gruppen klar til deres næste store prank. I fuld mundering skal Lasse spille kok, Mahmoud tjener og Ziad ejer. Mahmoud skal servere kundernes ordre i miniature format. Mini burgere, mini vandpibe og fadøl. Kunderne er naturligvis ikke imponeret over de små anretninger, og forlanger at få det mad de har bestilt. Ziad bliver tilkaldt og kan godt forstå kundernes reaktion. Han kalder på Kokken Lasse, der har stået for tilberedningen. Lasse bliver fyret på stedet. Spørgsmålet er, hvordan kunderne reagerer på hele optrinnet, og hvordan tager Lasse mon fyringen?

10:30  

Når døde redder liv (2:2)
Når døde redder liv (2:2) I store frysere i en bygning i Liverpool opbevares menneskeknogler, hud, øjne og blodkar. Det lyder som noget fra en gyserfilm, men er i virkeligheden en donerbiobank, der opbevarer menneskeligt biologisk materiale til brug for transplantation. Her møder vi biobankens modige personale, der bl.a. står for at skære donerede kropsdele af afdøde. Og så møder vi en række organmodtagere, hvis liv bliver forbedret og endda reddet takket være biobankens vigtige arbejde.

11:30  

Ice Road Truckers X (9:10)
Ice Road Truckers X (9:10) To måneder om året sætter en gruppe modige lastbilchauffører livet på spil for at transportere livsnødvendige forsyninger til Canadas afsidesliggende yderområder. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne.

DR K

09:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om en ny Østersø- færge, om en ny luftrute over de arktiske egne, om det britiske parlament, der åbner sig for fjernsynet, om tæsk i skolen, om grise, der fodres op med ølsjatter og med Povl Dissings og Benny Andersens muddermål. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

09:40  

Danmark i Den kolde Krig (1:12)
Danmark i Den kolde Krig (1:12) Fem dage i 1962 hvor man frygtede 3. verdenskrig også i Danmark. Førstehåndsberetninger fra danskere der var i centrum for begivenhederne, da russiske krigsskibe sejlede gennem danske farvande lige ud for Langeland. En regering på overarbejde, et dansk skib i skudlinien, et fort i alarmberedskab og en journalist i husarrest er nogen af elementerne i historien om Cuba-krisen, der skulle vise sig at blive kulminationen på den kolde krig. Tilrettelæggelse: Vibeke Heide-Jørgensen.

10:15  

Danmark i Den Kolde Krig (2:12)
Danmark i Den Kolde Krig (2:12) Det var dengang i 50erne, hvor den kolde krig virkelig bed sig fast og bevægede sig helt ned i barndommens land. Mange børn, der kom fra kommunisthjem mærkede hurtigt, at de ikke var som de andre. De følte sig udenfor, og det førte til drillerier og tæv i skolen, hvis det blev afsløret, at klassen havde et kommunistbarn. Vi møder en række børn, der kan fortælle om en tid, hvor man ikke følte sig velkommen i samfundet. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup.

10:55  

Rejsen langs Norges kyst (10:10)
Rejsen langs Norges kyst (10:10) Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Om bord på "Østerøy" forlader vi i dag Kristiansand og sætter kursen mod Lyngør, hvor det 100 år gamle redningsfartøj "Risør 2" ligger klar til at føre os videre til den svenske grænse. På vej dertil skal der fiskes hummere, vi skal se historiske steder og møde nogle af de glade mennesker, der er på ferie. Nordvision fra Norge.

11:35  

Guldkorn 1970'erne: 1970
Guldkorn 1970'erne: 1970 I 1970 er computeren ved at blive en fast del af danskernes hverdag. Den nye teknologi gør livet lettere, men er også en smule skræmmende. I hjemmene brydes der med det traditionelle familiemønster - og i modeverden vendes tingene helt på hovedet.

11:55  

Fra baggård til big business (1:5)
Fra baggård til big business (1:5) Han lærte danskerne at rejse. Idéen, der gjorde præsten fra Tjæreborg til charterkonge var rejser, der var så billige, at enhver kunne få råd til en uge under sydens palmer. I de første år var rejsebureauet et chatol i præstegården, men rejserne gik som varmt brød, og da Tjæreborg Rejser var på sit højeste i midten af 70'erne var det blevet Europas største rejseselskab. Men den økonomiske krise i 80'erne sammen med spørgs- målet om, hvem der skulle overtage efter pastor Krogager, sendte Tjæreborg Rejser i armene på ærkerivalen Spies. Tilrettelæggelse: Søs Novella. Sendt første gang 10.11.02

DR Ultra

09:05  

Store Nørd: Vandfald
Store Nørd: Vandfald Nørderne er taget til Island for at kigge på flotte vandfald og vilde floder. De vil nemlig undersøge, hvad der skal til, for at de kan bygge deres eget, motoriserede vandfald, på toppen af togvognen. Det viser sig at være noget mere bøvlet end forventet. Men et vandfald, det må de ha! Hvordan skulle Kåre og Emil ellers kunne vaske sig rene, når de har været i mudderbad? www.dr.dk/noerd

09:25  

Drengerøv (1)
Drengerøv (1) Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Joakim skal dyste mod Dennis, en af Danmarks bedste gokartkørere, og der skal kæmpes max igennem for ikke at få baghjul. Se med når Joakim bruger beskidte kneb for at vinde over det unge stortalent.

09:45  

Asfalt (2)
Asfalt (2) Marius er på jagt efter nye skate-sko til, som han skal betale med sine surt indtjente lommepenge. Men pludselig mister han sin pung.

09:55  

Ultra tørret (7)
Ultra tørret (7) Holdånd Ultra Tørret er børnenes fodboldprogram - i dag er Hobro spillerne Martin Thomsen og Mikkel Thygesen i studiet! De fortæller om Hobros enestående holdånd, der har fået dem til tops i Alka Superliga, svarer på spørgsmål fra børn og giver tips til hvordan du kan skabe en god holdånd. Vært: Emil Wilk Ekspert: Rasmus Smedegaard

10:20  

Jeg vil være fodboldstjerne (7)
Jeg vil være fodboldstjerne (7) Benjamin kommer ud fra hospitalet og har fået skinnen af sit skadede ben. Han håber stadig på, at han kan komme til at spille landskamp mod Holland. Benjamin og Christian mødes i Århus, og Benjamin bliver muntret op, da vennerne går tur i Magasin og laver sjov med hinanden. Anton og Mads træner sammen på banerne i Brøndby. Mads skal nemlig skifte klub fra Næsby til Brøndby. Mads skal også sove hjemme hos Anton, for de skal rejse afsted til en vigtig kamp dagen efter. De spiller Fifa og spiser middag med Antons forældre, og næste morgen tager de til Tyrkiet med resten af holdet fra Brøndby.

10:35  

Ultra Angora mix
Ultra Angora mix

10:50  

Hjalte vs Tjelle - Bondegården (3)
Hjalte vs Tjelle - Bondegården (3) Hjalte og Tjelle kæmper i dette program om at undgå at skulle drikke varm mælk - helt frisk fra yveret. Det gør de i dueller, hvor præcision og hurtighed er en stor fordel. De skal nemlig dyste i disciplinerne Havetraktorringridning og Kopatte-ræs.

11:00  

Kvit eller dobbelt III (7)
Kvit eller dobbelt III (7) Ved du, hvad LOL er en forkortelse for i gamer-verdenen? Hvis ikke så kan du blive klogere i aften, når DR Ultra sender et nyt afsnit af ekspertquizzen Kvit eller Dobbelt. Her skal du først møde Lukas, der stiller op i emnet League of Legends. Til at overtage hans plads i den varme stol kommer Oskar, der skal testes i sin viden om brandbiler.

11:35  

Pubertetsguiden (7)
Pubertetsguiden (7) Christian vil gerne have mere selvtillid og blive bedre til at sige fra - derfor besøger han en karateklub, der skal hjælpe ham på rette vej. Emilie fortæller om menstruation, og så kan du høre guidens kærestepar fortælle om deres fremtid.

11:55  

Benjamin (7)
Benjamin (7) Benjamin er igang med at udvikle en tøjkollektion, og i dag skal han til fotoshoot, hvor der skal tages billeder af ham og en smuk model - det er han ret spændt på. Det er hans gode ven August der skal tage billederne, så de to hænger ud og hygger sig. Men først skal han til danseundervisning med den kendte danser og koreograf Toniah, der for alvor sætter ham på prøve. Og heldigvis er der lige tid til lidt træning med vennerne i motionscenteret.

DR Ramasjang

09:05  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg en sang om en lille myre, som lærer om kloge ordsprog.

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Æsel Kan det virkelig passe, at der bor æsler i lufthavnen? Ta' med Lille Nørd på æseleventyr og se, hvordan Katrine og Anders rejser rundt i verden som pakæsler.

10:00  

Vilde venner (4)
Vilde venner (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigrid og Fransiska, der har vagten i klubhuset. De skal hjælpe et pindsvin med dårligt ben, redde en flok egernunger, der ikke kan finde deres mor og så er der en svane, der skal sættes fri.

10:20  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den lykkebringende firkløver.

10:30  

Kaj og Andrea som babyer - nok engang!
Kaj og Andrea som babyer - nok engang! Karla mangler arbejde, så Kaj og Andrea spiller babyer, der skal "babysittes" mod betaling! Karla fortæller om dengang, Kaj og Andrea var RIGTIGE babyer - og hun skulle passe dem første - og sidste gang! Medvirkende: Hanne Willumsen, Iben Wurbs, Kjeld Nørgaard og Christine Skou. Producer: Mogens Vemmer.

11:00  

Ramajetterne III (6)
Ramajetterne III (6) Der er kommet ny vejrcomputer i Ramasjang Lufthavn. Flummer er skeptisk, da han ikke er vild med nye ting. Superstormen Åge truer Sus' afgang, og panikken spreder sig. Kan flyet mon lette til tiden?

11:15  

Quizdyrene - Araen Sugar
Quizdyrene - Araen Sugar Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det araen Sugar, der får chancen for at vinde en flot præmie, når quizværten Stefan kommer på besøg og quizzer ham om dyrene i Grønland. Men selvom Sugar er en selvsikker fugl, så er det ikke sikkert han kommer flyvende gennem quizzen.

11:30  

Ramasjang Mysteriet II (6)
Ramasjang Mysteriet II (6) Hvor er Skoleinspektørens maltbolsjer? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:00  

Bonderøven 2014 (12)
Bonderøven 2014 (12) Sæson 13: Theresa og Frank laver ler-mursten efter egen opskrift. Frank har fundet noget brugt seletøj til hesten på familiens ferie i Sverige. Det skal repareres lidt, inden Solvej kan blive spændt for og lucernen kan høstes. Sendt første gang 29.10.14

12:30  

Kender du typen? 2012 (13)
Kender du typen? 2012 (13) Det er en hovedperson med afklarede smagsløg, Kender Du Typen? besøger i aften. Vedkommende har fundet favoritten indenfor vin, deodorant, cykler, creme, øl og meget andet. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau skal forsøge at pejle sig ind på, hvem der ikke kan fordrage grønne planter i vinduet, men til gengæld er vild med souvenirs. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 07.11.12

13:10  

Hammerslag 2008 (18)
Hammerslag 2008 (18) Er smilet stivnet i Århus, eller kan man stadig gøre en god forretning, når man skal sælge sin bolig? Mæglerne skal gætte priserne på to lækre lejligheder med hver sit særpræg, men med det til fælles, at de ligger super attraktivt. Sidste bolig er en spændende, toprenoveret villa i Silkeborg. Sendt første gang 05.01.09

13:40  

Hammerslag 2009 (1)
Hammerslag 2009 (1) Finanskrise? Nej det kender vi ikke noget til! Hammerslag er flygtet fra et stillestående dansk boligmarked til et sted, hvor solen altid skinner og hvor boligerne koster en formue. En gang var Mallorca kun kendt for grisefester og halvdårlig sangria. I dag er øen hjemsted for de rige og de kendte. Alle dem, der kun vil have det bedste af det bedste. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 10.03.09

14:10  

Spise med Price - Birdie Nam Nam
Spise med Price - Birdie Nam Nam Både James og Adam Price er vilde med indisk mad, og i denne udgave af Spise med Price skal der rives ingefær, ristes karry og danses bollywooddans. Med seks fantastiske retter hylder brødrene det indiske køkken og James har en overraskelse, som Adam nok aldrig glemmer.

14:40  

Hun så et mord (4)
Hun så et mord (4) Jessica Fletchers niece Victoria skal giftes, men der kommer noget i vejen. Victorias kommende mand, Howard, havner nemlig øverst på listen over mistænkte, da natklubejeren Al Drake findes myrdet. Kan Jessica bevise, at Howard er uskyldig? Og kan hun afsløre den rigtige morder?

DR2

12:50  

De utrolige supermennesker - Overnaturlige evner
De utrolige supermennesker - Overnaturlige evner Den engelske skuespiller Simon Farnaby har altid været fascineret af superhelte med overnaturlige kræfter. Nu rejser Simon Jorden rundt og møder en række mennesker, der har der har nogle helt særlige evner. I Kroatien møder han bl.a. en dreng med magnetiske kræfter og i Serbien en mand, der kan lagre elektricitet i sin krop og modstå elektrisk stød.

13:35  

De utrolige supermennesker - Overmenneskelig styrke
De utrolige supermennesker - Overmenneskelig styrke Skuespilleren Simon Farnaby rejser Jorden rundt og møder forskellige personer, der angiveligt har overmenneskelige evner. Han besøger bl.a. en indonesisk stamme, der tilsyneladende er immune over for smerte og en kinesisk mand, der kan trække en bil med sine øjenhuler. Desuden skal Simon afprøve, om han selv har nogle overmenneskelige evner.

14:20  

De vilde 60'ere: Bevægelsernes tid 1960-69
De vilde 60'ere: Bevægelsernes tid 1960-69 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. I 1960'erne blev mange af de i dag velkendte politiske og sociale bevægelser, som kvindekampen, bøssernes befrielsekamp, miljøbevægelsen og det nye venstre grundlagt.

DR3

12:15  

Ekstreme præstationer: MMA
Ekstreme præstationer: MMA Følg den austalske eventyrer Todd Sampson, når han prøver kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. På bare to uger skal han her træne sin krop op til kampsport i form af en vaskeægte MMA-kamp!

13:00  

Reza og falafelbaren (5:6)
Reza og falafelbaren (5:6) Reza har stadig ikke fået styr på den food truck, som er hans hovedansvar i falafelprojektet. Hans partner Patrick er godt træt af ham, så Reza må arbejde hårdt for at prøve at gøre skaden god igen. Det eneste problem er at Reza hader at arbejde hårdt og han hader food trucken endnu mere. Åbningsdagen for falafelbaren begynder også at nærme sig, så der skal både laves en menu og et logo.

13:30  

I Forreste Række (1:7)
I Forreste Række (1:7) Hun drømmer om at stå i forreste række, men hun er usikker på, om hun er ligeså dygtig som de andre. Benjamin har danset ballet, siden han var barn, og det er hele hans verden. Men nu er han blevet skadet, og han mærker, hvad det betyder at ryge udenfor fællesskabet. Emma Riis er 18 år og et lysende talent. Hun drømmer om at nå hele vejen til tops, og indtil videre tegner det godt. Men det er ikke altid nemt at være den bedste, når ens nærmeste konkurrenter også er ens bedste venner. Serien følger 6 kongelige balletdansere igennem et halvt år og giver et indblik i, hvordan det er at leve i en verden af benhård konkurrence, disciplin, store drømme og skuffelser.

14:00  

Zoo II (2:13)
Zoo II (2:13) En bølge af voldelige dyreangreb på mennesker fejer over planeten. Biologen Jackson Oz undersøger sammen med sit team, om der er en sammenhæng mellem dyreangrebene og sin afdøde fars teori om en forestående trussel mod menneskeheden. Men inden længe eskalerer angrebene voldsomt, og et af holdmedlemmerne kommer i overhængende livsfare.

14:40  

Catch and Release
Catch and Release Gray mister sin forlovede kort før deres bryllup. Hun søger trøst hos hans venner, Sam, Dennis og Fritz. Mens Sam og Dennis gør deres bedste for at muntre op hende, er Fritz tilsyneladende ligeglad. Men da Fritz begynder at sænke paraderne, går det op for Gray, hvorfor hendes forlovede havde så høje tanker om ham. Gray: Jennifer Garner. Fritz: Timothy Olyphant. Sam: Kevin Smith. Instruktion: Susannah Grant.

DR K

12:35  

Fra baggård til big business (2:5)
Fra baggård til big business (2:5) B&O er i dag kendt over hele verden for sit eksklusive design og sin avancerede teknik. Men der var engang, hvor de lavede radioer, der var så grimme at de blev sammenlignet med en lokumsdør. Først da man begyndte at samarbejde med designere brød de igennem lydmuren med et brag der kunne høres helt til Japan. Her fortælles om, hvordan de to ingeniører Peter Bang og Svend Olufsen i 20'erne gav start-skuddet til en dansk verdensucces. Tilrettelæggelse: Søren Bruun. Næste program sendes den 6. oktober.

13:15  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Bischoff som vært og indslag om hvad Kristen Poulsgaard mente om Danmarks Radios medarbejdere, om Danmarks første luksustog, med Peter Ustinov, der spiller cello uden cello, og om to unge skuespillere, der betog nationen som globe- trottere. den ene af dem har vi med i studiet her mange år efter. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

13:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Bischoff som vært og indslag om mandemoder, da farfar var ung, om norske børn på ferie i Danmark, om den skrumpende danske krone og om National- museet, der bliver skibsreder. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

14:15  

Kampen om Det Hvide Hus: Truman vs. Dewey
Kampen om Det Hvide Hus: Truman vs. Dewey Vejen til det ovale kontor er lang og til tider beskidt. Skuespilleren Kevin Spacey fortæller om nogle af de mest opsigtsvækkende valgkampe i amerikansk historie. Under valgkampen i 1948 går meningsmålingerne imod Harry Truman. Han er langt bagefter sin modstander, Thomas Dewey. Derfor rejser han land og rige rundt i tog for at flytte nogle af de amerikanske stemmer. Arkivfotos, interviews og rekonstruktioner tegner et billede af en uforudsigelig kamp om magten.

14:55  

Kampen om Det Hvide Hus: Clinton vs. Bush
Kampen om Det Hvide Hus: Clinton vs. Bush Vejen til det ovale kontor er lang og til tider beskidt. Skuespilleren Kevin Spacey fortæller om nogle af de mest opsigtsvækkende valgkampe i amerikansk historie. Bill Clintons meningsmålinger er i bund, da han indleder kampen mod den siddende præsident George Bush i 1992. Arkivfotos, interviews og rekonstruktioner tegner et billede af, hvordan Bill Clinton og hans valgteam omvender amerikanerne med en af de mest effektive politiske kampagner i historien.

DR Ultra

12:10  

Isas Stepz (1)
Isas Stepz (1) Isabella på 13 år og hendes far Christian flytter ind på den gamle nedslidte danseskole Zwimmels Danseinstitut. Isabella vil meget gerne bo på danseskolen, selvom den er både nedslidt og gammel. For så kan hun være tæt på sin store kærlighed; Isas danselærer Lucas Lee. Men kan det gå?.

12:25  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

12:30  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:45  

Nicolines Quiz - Kærester
Nicolines Quiz - Kærester I Nicolines Quiz om kærester skal Magnus og Dimitri dyste mod Signe og Anna i tre spændende og sjove runder. Hvem vinder og går hjem med den ultimative præmie? Se med og få samtidig gode råd om kærester når deltagerne deler ud af deres erfaringer, bedste scoretricks og tanker om homoseksualitet.

13:00  

Lokummet brænder I (7)
Lokummet brænder I (7) Sketchshow. Selvom lokummet brænder - har vi masser af lort at grine af. Mød bl.a. den glade kok, der laver mad med munden, og Svenning Bubandt, Danmarks største prankster.

13:10  

Adrian & Bendix' Kapowshow II (1)
Adrian & Bendix' Kapowshow II (1) Det har været efterårsferie og Adrian, Bendix og Christian har slappet af og spist en masse. Det kan ses på vægten. Bendix har taget voldsomt på, mens Adrian, der stort set har levet af kål, har tabt sig! De to skal på hver sin kur. Mens Bendix skal på kondicyklen består Adrians diæt af slik og chips og kager. Det viser sig at være aldeles uudholdeligt for Bendix. Undervejs i programmet opfylder Kapowshowet seerønsker. Her kan man møde en der spiller på prutklaver og få svar på, hvorfor man ikke skal komme bestik i mikrobølgeovnen.

13:25  

Emilys madmysterier II Ministermad
Emilys madmysterier II Ministermad Ministermad Emily undersøger, om politikerne selv spiser lige så sundt, som de prædiker. Derfor møder hun børnenes minister, Christine Antorini, til morgenmad inden hendes travle hverdag fortsætter. Imens Antorini er til møde i statsministeriet, finder Emily ud af, hvad politikernes livretter er. Antorinis livret er lasagne, som Emily derfor laver sammen med folketingets kok.

13:40  

Klassen - Hacking (17)
Klassen - Hacking (17) Tilde kommer til at sende et pinligt billede til hele klassen. Hun får hjælp af Sami.

13:50  

Klassen - Det nye par (19)
Klassen - Det nye par (19) Sofia er vild med en dreng fra Klassen. Tilde forsøger at hjælpe.

14:00  

Danmarks sjoveste barn (7:10)
Danmarks sjoveste barn (7:10) Danmarks seks sjoveste børn er ved at være langt i deres comedyskolegang, og denne gang er de rykket op i klassen med improvisation. Til at lære dem om det kommer to skuespillere fra improcomedygruppen Specialklassen. Iris, Jamil, Nicolas, Natascha, Emil og Jullie skal spidse ørerne, for den store opgave denne gang bliver at kunne improvisere et langt interview, når de bliver inviteret indenfor i Riisings flotte talkshow.

14:30  

Hjalte vs Tjelle - Ostevæggen (2)
Hjalte vs Tjelle - Ostevæggen (2) I dette program kæmper drengene bl.a. om at have den mest elastiske mund, når de skal se, hvem af dem, der kan proppe sig med flest tyggegummier. De skal også teste deres smertetærskel, når de kæmper ansigt til ansigt i disciplinen Spjætminton.

14:40  

Braceface (48)
Braceface (48) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

DR Ramasjang

12:00  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Hvem er det, der er så stor og gul og lyser som hele solen? Bamse: Morten Eisner. Kylling: Brian Patterson. Luna: Alberte Winding. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste semifinale skal de uhyggelige Splattere kæmpe imod stenalderdrengene fra The Flintestens. Det bliver en vild omgang ræs, når holdene ruller ud på Striben, rundt mellem bamser, brandbiler og Barbiedukker på Specialbanen, og endelig rundt på Ramasjang Ringen. Vinderen får den sidste plads i finalen i årets Ramasjang Rally.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (6)
Rosa fra Rouladegade II (6) Laurits kan godt lide at hjælpe sin morfar med at plante grøntsager og slå græs. Nu vil han gerne give sin morfar en overraskelse. Derfor tager han med Rosa på hemmelig kagemission i morfars kolonihave, så de kan udspionere og finde ud af hvordan de skal bage den helt rigtige overraskelseskage til morfar.

13:30  

Det kongelige spektakel
Det kongelige spektakel Det Kongelige Spektakel er havnet i klitterne - tæt på vandet i det halve kongerige . Luni drømmer om at se en havfrue, så Kong Willy tager hende med til stranden, og Leo har bare lyst til en lur. Habibi og Dyt keder sig. Se alle de narrestreger Habibi og Dyt kan finde på at drille Leo med - og se om de kan gøre ham glad igen med breakdance.

13:45  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Normans spøgelse

13:55  

Sikker & Søn II (12)
Sikker & Søn II (12) Sikker & Søn holder øje med højre og venstre. De ender ved en bro, hvor de skal bære udstyr over på den anden side. Men de har svært ved at komme forbi hinanden. Men hvad nu, hvis de aftaler, at de altid går i højre side?

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (4)
Onkel Rejes Sørøvershow (4) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sara, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne guldur, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og Den Skæggede Havfrue. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Svens far er så ufattelig rig, men meget nærig! Da Sven en dag endelig skal arve ham, bruger han alle pengene på fester, luksus og gaver til sine venner - men en dag er pengene brugt - og hvor er vennerne?

DR1

15:25  

Blindt spor II (5:6)
Blindt spor II (5:6) Fra fængslet forsøger Tommy Lee Royce at manipulere sin beundrer Frances til at skade Catherine. Samtidig tiltales Sean Balmforth for rækken af kvindemord. Det får Catherines kollega John til at tro, at han er sluppet afsted med drabet på sin elskerinde. Men så let kommer det ikke til at gå.

16:15  

Blindt spor II (6:6)
Blindt spor II (6:6) Catherine lægger vejen forbi Alison Garrs gård, hvor hun gør et frygteligt fund. Senere konfronterer hun Tommy Lee Royces mentalt forstyrrede beundrer Frances. Samtidig strammes nettet omkring Catherines kollega John. Det får ham til at gribe efter en desperat udvej.

17:05  

En ny begyndelse (3)
En ny begyndelse (3) Sygeplejersken Sarah er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres gods. Men modsat resten af familien har matriarken Elizabeth Bligh ikke taget imod Sarah med åbne arme. Nu har hun opdaget, at Sarah er rejst ind i landet under et andet navn. Hvad har Sarah at sige til sit forsvar?

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:00  

Felix og Vagabonden II (9:10)
Felix og Vagabonden II (9:10) Dansk reportage fra 2017 Henning bliver både rørt og beæret, da han ankommer til Odense. Kæresteparret Jette og Michael har nemlig spurgt, om han vil bage bryllupskagen til deres forestående bryllup. For hvem ønsker, at en hjemløs skal både kreere bryllupskagen, men også deltage til ens bryllup? Det kræver hjælp fra de lokale i Odense, og Henning glæder sig til at vise, at han for seks år siden arbejdede som bager og faktisk kan noget. Brylluppet sætter også mange tanker i gang hos Henning, der inderst inde drømmer om tosomhed og kærlighed. Felix og vagabondens videre tur over Fyn bliver dog brutalt afbrudt, da Henning bliver ramt af et voldsomt uheld. Sendt første gang 12.03.2017

15:45  

Felix og Vagabonden II (10:10)
Felix og Vagabonden II (10:10) Dansk reportage fra 2017 Det er blevet efterår og Felix og vagabondens tur gennem Danmark lakker mod enden. Men styrtet på landevejen viser sig at være værre end først antaget, og Hennings rejse tager en brat drejning. Kan Felix og Henning overhovedet gennemføre den planlagte rute, og når de til Lolland før det bliver for koldt? Og hvad med drømmen om ikke at skulle bo i en kælder hele vinteren, men derimod flytte ind i en campingvogn med varme og hygge; vil det lykkes? Sendt første gang 19.03.2017

16:30  

Udkantsmæglerne (2:8)
Udkantsmæglerne (2:8) Dansk reportageserie fra 2016 Da finanskrisen slog igennem i 2008 bristede boligboblen og priserne styrtdykkede. Det gik især hårdt ud over områder langt fra storbyerne. I Udkantsmæglerne møder vi nogle af de ejendomsmæglere, som desperat forsøger at få folk til at blive i lokalområdet. Samtidig kæmper de med at tiltrække nye købere fra storbyerne. Selv om 80 årige mægler Frede Volf Sørensen har været igennem en dobbelt-by-pass operation så elsker han at sælge huse. I øjeblikket arbejder han på at få solgt en nedlagt lodsstation til to millioner. I Brønderslev får Kjeld Westergaard sig en overraskelse, da det lykkes ham at sælge et hus på under 14 dage. Og i surfernes paradis, Klitmøller, leder Jens Kjærsgaard efter nogle huse han kan sælge Sendt første gang 24.07.2016

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

16:25  

På vinger over - Nordamerika
På vinger over - Nordamerika Alle, der har drømt om at flyve, har nu mulighed for at komme på vingerne og tage på en betagende flyvetur over seks kontinenter og opleve nogle af verdens mest storslåede naturscenerier i fugleperspektiv. Flyv tværs over Nordamerika sammen med millioner af snegæs og oplev, hvordan det føles at være byttedyr for USA's nationalfugl, den hvidhovede ørn. Glid under Golden Gate i San Francisco med en flok pelikaner og oplev Monoment Valley, Grand Canyon og New York på ryggen af en fugl!

17:20  

Gift ved første blik USA III (1:15)
Gift ved første blik USA III (1:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter forsøger at sammensætte tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Vil det lykkes at finde tre mulige ægtepar blandt de 20.000 singler, som har ansøgt om at være en del af eksperimentet?

DR K

15:35  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (5:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (5:6) Hendes historie er en ægte askepotfortælling om den smukke prinsesse der blev gift med den fattige prins og vandt det halve kongerige. På sin rejse i sporet på denne smukke og dannede dronning Louise støder Liv Thomsen på en anden og langt mere kontroversiel Louise: Louise Rasmussen, kendt som grevinde Danner, gift med Frederik den 7. De to Louise'r kunne ikke fordrage hinanden. Deres uvenskab handlede om kongelighed, klassekamp og kvindebilleder. Og er en del af en større fortælling om 1800 tallet, hvor Danmark gennemlever en forrygende udvikling fra enevælde til demokrati. Fra guldalder til klunketid. Sendt første gang 01.02.12

16:15  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (6:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (6:6) Hun er den første dronning, vi kan fortælle om gennem levende billeder nærmest fra vugge til død. I dette program portrætterer vi den smukke svenske prinsesse som blev gift med den bramfri danske sømandsprins. Et par som inviterede pressen indenfor i de private gemakker og som gnubbede skuldre med socialdemokratiske statsministre og fodboldfans. Ingrid oplevede to verdenskrige, voldsomme revolutioner og helt utrolige teknologiske landvindinger. Hun oplevede også, hvordan kongehuset igen og igen blev udsat for voldsom kritik og folkelig uvilje. Dronning Ingrid døde på tærsklen til et nyt årtusinde. Det er blevet sagt, at hun var den sidste rigtige dronning i Danmark. Sendt første gang 08.02.12

16:55  

Historiequizzen: Kroppen (5:10)
Historiequizzen: Kroppen (5:10) Historiequizzen går løs på Kroppen som emne.

17:25  

Historiequizzen: Ufrihed (6:10)
Historiequizzen: Ufrihed (6:10) Indtil hvornår måtte arbejdsgiveren slå sine tjenestefolk? Du får svaret i Historiequizzen, der handler om Ufrihed og sender fra Nationalmuseet.

17:55  

Du er ikke alene - filmen om Sebastian
Du er ikke alene - filmen om Sebastian Sangeren og komponisten Sebastian har i snart fem årtier beriget den danske folkesjæl med sange som Romeo - Vårvisen - Nana - Når lyset bryder frem og Du er ikke alene etc. Sidstnævnte er også blevet titel på denne personlie dokumentar om Sebastian. Filmmanden Jan Christian Mollestad har fulgt Sebastian ved talrige koncerter og begivenheder siden 2007 - talt med familie, publikum, skuespillere, sangere og musikere. Krydret med sjældne arkiv- og koncertklip er her skabt en enestående hilsen til Sebastian og Danmark. Medvrkende er blandt mange: Lis Sørensen, Sissel Kyrkjebø, Alex Riel,Morten Kærså, Michael Friis og datteren Sara Grabow. Gennemgående fortæller er nyligt afdøde musikjournalist Torben Bille. Instruktør: Jan Christian Mollestads.

DR Ultra

15:00  

The Next Step III (7)
The Next Step III (7) En ny begyndelse

15:25  

Thunderbirds (17)
Thunderbirds (17) Kup på bunden

15:45  

Freaktown (25)
Freaktown (25) Ønskerotten

16:00  

Freaktown (26)
Freaktown (26) Killingestormen

16:10  

Zorro (7)
Zorro (7) Gidslet.

16:35  

Wild Kratts
Wild Kratts Regnskovsgryde

16:55  

Junglebanden
Junglebanden

17:05  

Junglebanden
Junglebanden

17:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:40  

Klassen - Er vi kærester? Del 2 (112)
Klassen - Er vi kærester? Del 2 (112) Emil og Sofia har problemer og Sara og Cornelius rådgiver dem. Der kommer et nyt kærestepar i klassen.

17:50  

Klassen - DUMT (113)
Klassen - DUMT (113) Max laver ballade og Karl får skylden. Max er nødt til at bevise, at han er en god ven.

DR Ramasjang

15:00  

Mumitroldene (38)
Mumitroldene (38) Opdagelser ved kysten

15:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Bjarne på havet

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Den mystiske sag om flodkamæleonhesten

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Boble-ublen

15:40  

Gurli Gris (21)
Gurli Gris (21) Kæledyrskonkurrencen

15:45  

Gurli Gris (22)
Gurli Gris (22) Spindelvæv

15:50  

Chuggington
Chuggington Bruno sætter fut på

16:00  

Chuggington
Chuggington Chefen Wilson

16:10  

Masha og Bjørnen (6)
Masha og Bjørnen (6) I familiens skød

16:15  

Mashas eventyr (10)
Mashas eventyr (10) Tommeliden

16:20  

Morten Skildpadde (12)
Morten Skildpadde (12) Morten og snedragen

16:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (36)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (36) Samarbejde

17:00  

Quizdyrene - Hesten Mika
Quizdyrene - Hesten Mika Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det hesten Mika, der får besøg i sin stald, af den altid veloplagte quizvært Stefan. Mika trækker kategorien: dyrene i havet. Men selvom hun er lige ved at gå til af pinlighed, da hun får et spørgsmål om søpølsen, så klarer hun sig gennem quizzen med hjælp fra de andre heste i stalden.

17:10  

Vilde venner (3)
Vilde venner (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Ebba og Anton, der har vagten i klubhuset. De skal fodre egern og ænder og hjælpe en hundefører med at lede efter et rådyr. Og så er der en flok gæslinger, der mangler en mor.

17:30  

Sikker & Søn IV (12)
Sikker & Søn IV (12) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker en curlingbane. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

17:40  

Sofus (2)
Sofus (2) Sofus lander hos Nirbika, der bor i Nepal. Der er varmt og dyrene går frit rundt inde i byen. Nirbika skal lære at sy på en rigtig symaskine for første gang, og hun bliver stolt, da det lykkes. Sofus laver 'Sofussjov' med NIrbika og dagen slutter med stærk ris-mad og en gave fra Nirbika til Sofus.

DR1

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt I aften i Fra yt til nyt forsøger Christina Smith at lære de svære fletteteknikker fra sig, og det kræver tålmodighed. Bettina Schori skal lave en glaslampe til et supermarked, men det går ikke helt efter planen. Og så skal Johnny Haugaard opgradere sin terrasse, og det griber hurtigt om sig.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Nærradiofonien (2:6)
Nærradiofonien (2:6) Mange forbinder festival med druk og tilfældige engangsknald. Men på Å-Festival i jyske Sdr. Felding ser det noget anderledes ud. Her samles hvert år i Pinsen mere end 3000 unge til Danmarks største kristne musikfestival. Og der er hverken alkohol eller flygtige seksuelle møder - til gengæld er de unge helt høje på Gud. For omdrejningspunktet er lovsange, kristne bands og seminarer, hvor ønsket om at skabe et godt og vedholdende kristent ungdomsmiljø er i fokus. Dét kristne ungdomsmiljø kunne Mads Steffensen og Jacob Riising godt tænke sig at blive lidt klogere på. Derfor slår de Nærradiofonien op midt i festivalens campingområde, og i to dage inviterer de unge ind i studiet til snakke om, hvad det fede ved Gud og Jesus egentlig er.

20:45  

Generation XL (2:7)
Generation XL (2:7) I en ny reportageserie følger vi i et år fem børn og deres familier i kampen mod kiloene og hen mod et sundere liv. I programmet møder vi 11-årige Lukas, som er svært overvægtig og startet i behandling på overvægtsklinikken i Horsens. Nu skal Lukas og familien leve op til en række leveregler, for at han kan tabe sig. Blandt andet fik Lukas og familien besked på at tømme deres slikskab, men her en uge efter samtalen, er der igen slik i skabet, og Lukas har faktisk helt overvejet at droppe ud af behandlingen. 12-årige Laura og 14-årige Gudmund møder ekspert i overvægt, børnelæge Jens-Christian Holm, for første gang. Gudmund får at vide, at hans enorme skærmforbrug skal sættes kraftigt ned, og Kristine på 11 år får gode nyheder, da hun er til sit første vægttjek på sygehuset i Holbæk.

DR2

18:30  

Tiltalt (1:4)
Tiltalt (1:4) Hvad er en rimelig straf, når man skyder mod en lukket dør, hvor der er fem personer bag? Forsvarsadvokaterne Henrik Stagetorn, Karoline Normann og Bjarne Frøberg kæmper hver dag for en retfærdig rettergang for deres klienter. I fire programmer følger vi dem i deres arbejde. Vi er med fra sagerne forberedes, til der falder endelig dom og får et unikt indblik i, hvordan det danske retssystem fungerer.

19:15  

Barndom på bistand (1:2)
Barndom på bistand (1:2) I Danmark kan man ikke altid ved første øjeblik få øje på fattigdommen. Men den er der, hvis man kigger efter. DR2 har gennem 2 udsendelser fulgt 6 danske børn, hvis mor eller far er kontanthjælpsmodtagere og som, ifølge de nu afskaffede fattigdomsgrænser, er fattige. Vi skildrer gennem børnene, hvad det vil sige at være et fattigt barn i et rigt samfund. Sendt først gang 05.09.2016

20:00  

Når kvinder dræber - Ashley Humphrey
Når kvinder dræber - Ashley Humphrey Den 5. juli 2003 har 20-årige Ashley Humphrey været gift i blot 48 timer, da hun skyder og dræber hendes mands ekskæreste Sandra Rozzo. Efter at have afsonet halvdelen af de 25 år, hun fik for drabet, fastholder Humprey, at selvom hun affyrede de dødelige kugler, så var det hendes mand, der tvang hende til at gøre det.

20:45  

Dokumania: Den unge Zlatan
Dokumania: Den unge Zlatan Her får vi historien om Zlatan Ibrahimovic og hans vej fra ghetto til international fodboldstjerne. Vi er med, da han debuterer for Malmö FF i 1999, under hans turbulente år i Ajax Amsterdam, og da han som 24-årig får sit endelige gennembrud i Juventus. Men det er også historien om en ung mand med et nærmest vulkansk temperament, der er i evig konflikt med medspillere og trænere.

DR3

18:00  

Drengene på kanten II (1:4)
Drengene på kanten II (1:4) VIP / RIP Drengene på kanten II er et livligt gensyn med de fem unge fyre fra Lolland. Dem der står tilbage, mens de andre er taget på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det skal være slut nu. Voksenlivet venter og virkeligheden kalder. Drengene skal til realityawards i Københavana. Valdemar har fået smag for livet i rampelyset og vil være realitystjerne, men livet i showbiz kan let vende dig ryggen. Dennis kæmper med sine egne problemer. Intet job, ingen skole og ingen lejlighed. Det er også svært at få forholdet med damen til at fungere, når man er blevet ægte VIP.

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

19:10  

Family Guy
Family Guy Peters stærkt religiøse far bliver pensionist og flytter ind hos familien, hvor han tyranniserer alt og alle med sine fundamentalistiske holdninger. Imens bliver Peters forsøg på at vinde sin fars kærlighed mere og mere desperate.

19:35  

Family Guy
Family Guy Nogen er begyndt at tisse på familiens gulvtæpper. Mistanken falder på Stewie, der får besked på, at han skal til at blive renlig. Men en uheldig episode i supermarkedet afslører, at det i virkeligheden er Brian, der er den skyldige. Afsløringen kaster den syv år gamle hund ud i en midtvejskrise. Hvad skal han stille op med resten af sit liv? Er han i virkeligheden forelsket i Lois?

20:00  

Verdens mærkeligste - mutanter
Verdens mærkeligste - mutanter Fugle, der drikker blod, utrættelige bævere, dysfuntionelle forældre. Der findes mange eksempler i dyreverdenen på dyr, der ser sære ud, opfører sig aparte og gør bizarre ting. Men én ting kan man være sikker på. Selv den mest excentriske adfærd handler om artens overlevelse og muligheden for at give sine gener videre til en ny generation.

20:45  

Din kat er afsløret: En løve på skødet
Din kat er afsløret: En løve på skødet Katte er blandt vores yndlingskæledyr - alligevel ved vi ikke ret meget om dem. Kig med, når en række førende kattekesperter indvier os i, hvordan katte forvandler sig fra nuttede kæledyr til farlige krigere, så snart de har passeret kattelemmen.

DR K

19:55  

Dagens Sang: Riverside
Dagens Sang: Riverside - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Britiske slotte: Burghley House (1:6)
Britiske slotte: Burghley House (1:6) Ejendomsmægleren Phil Spencer er på rundrejse i Storbritannien, hvor han gør stop ved nogle af landets mest ekstravagante bygninger i form af slotte, der rager op i landskabet og historien. Første stop er Burghley House i Lincolnshire - et prægtigt slot fra 1500-tallet, der er opført i elizabethansk stil.

20:45  

Hemmeligheder set fra oven (1:3)
Hemmeligheder set fra oven (1:3) Historikeren Bettany Hughes og luftarkæologen Ben Robinson besøger Storbritanniens historiske mindesmærker, hvor de kaster et helt nyt syn på disse fascinerende steder ved hjælp af droneoptagelser. Tag med til Tintagel Castle, hvor den berømte kong Athur efter sigende blev undfanget. Yderligere går turen forbi den ældste bosættelse i England, Old Sarum.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

18:05  

The Next Step III (7)
The Next Step III (7) En ny begyndelse

18:30  

Vores vilde verden rundt: Trinidad
Vores vilde verden rundt: Trinidad

19:00  

Alien surfer girls (6)
Alien surfer girls (6) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

19:20  

Wolfblood II (6)
Wolfblood II (6)

19:45  

Limbo I (10)
Limbo I (10) Asks mor skal snart føde og Ask fornemmer, at det kan ske før de tror. Nayas far flytter og hun beslutter, at hun alligevel gerne vil stille op til mesterskabet. Boyes far vil gå i behandling, så Boye ikke skal passe forretningen så meget. Louise nyder, at hendes mor er mere afslappet. Hvordan vil det hele ende? Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Camilla Bendix, Martin Buch, Rikke Louise Andersson, Anette Støvelbæk, Lars Ranthe, Ali Kazim Manuskript: Poul Berg og Karina Dam. Instruktion: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

20:15  

KreaKampen - BYG: Et skørt fuglehus (2:3)
KreaKampen - BYG: Et skørt fuglehus (2:3) Sofie står igen klar til at byde vores fire bygge-glade deltagere velkommen til deres anden dag i Kreakampen, hvor arbejdsbæltet er ladt med træ, skruer og masser af kreativitet. Deltagerne kæmper om at imponere coach og dommer Thomas Dambo allermest, og denne gang er det Thomas, der stiller dagens udfordring - nu skal der nemlig dystes i noget, han er vildt god til - men er deltagerne mon ligeså gode?

20:45  

Backstage I (3)
Backstage I (3) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Der er krise på skadestuen. En anmelder har kaldt Claydermann for Danmarks dårligste skuespiller, og nu vil han ikke spille skuespil længere. Han ligger bare i sengen og piver. Sky er også blevet ramt af sceneskræk, netop som hun har fået en stor reklame casting. Kan Ulrikke, Noah og Max få Claydermann og Sky på ret køl igen?

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (13)
F for Får (13) Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

F for Får (14)
F for Får (14) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om to fjender.

18:30  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bamser og vil bruge dem som brænde i pejsen. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få bamserne tilbage.

18:55  

Brillebjørn (4)
Brillebjørn (4) Norsk dramaserie. Max skal have barnepige, men da far går, har Max ikke lyst til at lege med barnepigen.

19:00  

Kanonkongen Freja 2:8
Kanonkongen Freja 2:8 Kanonkongen Freja afsnit 2. Freja har besluttet sig for at hjælpe sin far med at blive mere modig. Derfor har hun ikke rigtig tid til at hjælpe Asger med at finde sin hund. Men da far ikke synes den kanonkongekappe, Freja har lavet til ham, giver ham noget som helst mod, tager hun med Asger. Nu skal den hund findes. Det er bare ikke sådan at finde en hund, som Asger kun lige har fået. Da alt ser aller mest sort ud kommer far, og han er helt klar til på modigste vis at hjælpe Freja. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

19:20  

Professor Balthazar
Professor Balthazar

19:30  

Thunderbirds (25)
Thunderbirds (25) Undercover

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Det er juleaftensdag og hele fingerfamilien er i gang med juleforberedelserne. Ude foran døren står Myren med en gave til Lillefinger.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Arne Dahls A-gruppen: Efterskælv (1:2)
Arne Dahls A-gruppen: Efterskælv (1:2) Ødelæggelserne er enorme, og flere mennesker omkommer, da et undergrundstog eksploderer i Stockholms tunnelsystem. Sverige i er chok. Panikken bliver ikke mindre, da en gruppe, der kalder sig Siffins Hellige Ryttere, påtager sig ansvaret. Er Sverige blevet ramt af islamistisk terror? A-gruppen får til opgavet at finde svaret.

23:25  

Arne Dahls A-gruppen: Efterskælv (2:2)
Arne Dahls A-gruppen: Efterskælv (2:2) Stockholm er blevet ramt af et voldsomt terrorangreb. A-gruppen har fået til opgave at lede efterforskningen. Og det er blot begyndelsen på en jagt præget af politisk ektremisme, had og død.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

The Trip to Italy (5:6)
The Trip to Italy (5:6) To mænd, seks gourmetmåltider. Komikerne Steve Coogan og Rob Brydon tager igen på kulinarisk roadtrip, garneret med slagfærdige orddueller og vittige parodier på alle fra Michael Caine til Anthony Hopkins. Denne gang går turen til Italien, hvor de to venner og rivaler følger i fodsporene på de rejselystne britiske 1800-tals-digtere Byron og Shelley. "Lige så sjov som den første rundtur, endnu smukkere. Roadmoviens svar på 'Godfather 2'", skrev The Hollywood Reporter. Instruktion: Michael Winterbottom.

23:35  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

DR3

21:35  

Le Divorce
Le Divorce Amerikanske Isabel rejser til Paris for at besøge sin gravide søster, der netop er blevet droppet af sin franske mand. I Paris indleder Isabel en affære med en ældre, gift franskmand, som tilfældigvis er hendes kommende ekssvogers onkel. Det skaber forviklinger - og efterhånden bliver det klart, at amerikanere og franskmænd har temmelig forskellige syn på emner som ægteskab, sex og utroskab. Isabel: Kate Hudson. Roxeanne: Naomi Watts. Margeeve: Stockard Channing. Instruktion: James Ivory.

23:25  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

DR K

21:30  

Kald mig bare brun (1:3)
Kald mig bare brun (1:3) Skuespilleren og manuskriptforfatteren Anna Neye er født og opvokset i Danmark og har spist stegt flæsk og persillesovs hele sit liv, meeen der er bare en lille bitte ting. Hun er brun. Hun har dog altid fået af vide af sin hvide danske mor, at hudfarve intet betyder i Danmark. Men hvis det virkelig forholder sig sådan, hvorfor diskuterer, vi så stadig, om folk har ret til at kalde sådan én som hende for "neger"? I denne serie undersøger Anna Neye, hvordan brune danskeres liv har taget sig ud fra 1600-tallet og frem til i dag. Om hvordan brune danskere er blevet portrætteret og benævnt.

22:00  

Den moderne kunsts eventyrer (1:6)
Den moderne kunsts eventyrer (1:6) Rejs med tilbage til Paris i 1900, og mød Picasso, Max Jacob, Stein, Hemingway og Matisse. Gennem animation og arkivbilleder dykker dokumentarserien ned i de legendariske kunstnere, der kom til at definere den moderne kunst i begyndelsen af det 20. århundrede.

22:50  

Blandt mænd og får
Blandt mænd og får Brødrene Gummi og Kiddi har ikke talt sammen i 40 år, selvom de bor i samme dal med hver deres fåreflok. Da Kiddis bestand rammes af en smittefarlig sygdom, beslutter myndighederne, at alle dalens dyr skal aflives på grund af smittefare. Det tvinger brødrene til at arbejde sammen og bryde tavsheden for at redde dyrene. Gummi: Sigurður Sigurjónsson Kiddi: Theódór Júliusson Katrin: Charlotte Bøving Instruktion: Grímur Hákonarson

DR Ultra

21:00  

Backstage I (4)
Backstage I (4) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Ulrikke skal være med i "Hvem vil være millionær", men Noah er den eneste, der tror på at hun vinder millionen. Alligevel vil alle have en bid af kagen, da hun vinder en masse penge. Samtidig får skadestuen en ny sponsor: et vaskepulver, der muligvis har givet Claydermann pest. Og Gaffa Torben beviser, hvor stærkt gaffa tape egentlig er.

21:15  

Max pinlig (8)
Max pinlig (8) Max synes bare, at hans mor er max pinlig og siger en masse kiksede ting, der hele tiden får ham til at krumme tæer.

21:57  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:25  

Mistænkt 3 (2:2)
Mistænkt 3 (2:2) Jane Tennison jager trækkerdrengen Connies morder og er samtidig kommet på sporet af en pædofili-ring. Mens nye vidner melder sig med kompromitterende oplysninger om Parker-Jones, der driver et center for gadebørn, tør ingen vidne mod den mordmistænkte alfons James Jackson. Samtidig modarbejdes Jane åbenlyst af sine overordnede, der synes at holde hånden over nogen, men hvem og hvorfor? Jane Tennison: Helen Mirren. Otley: Tom Bell. Jackson: David Thewlis. Instruktion: David Drury.

02:10  

Kampen for tilværelsen II (2:8)
Kampen for tilværelsen II (2:8) Norsk dramaserie. (10:16). Hugo samler det gamle slæng for at hjælpe Tomasz med at lede efter sin far. De påstår alle, at de har været sammen med Tomasz' mor, som var guide i Krakow, men nu kommer sandheden endelig frem. Hvem af dem er Tomasz' far? Og hvordan bliver mon det første møde mellem far og søn? Medvirkende: Bartek Kaminski, Lena Kristin Ellingsen, Ola G. Furuseth, Mads Ousdal og Trine Wiggen m.fl. Manus: Erlend Loe, Per Schreiner og Bjørn Olaf Johannessen. Produceret af NRK.

02:55  

Spooks (46)
Spooks (46) En militant miljøgruppe stormer flodbarrieren Thames Barrier, der skal forhindre, at Themsen går over sine bredder. Gruppen vil have regeringen til at offentliggøre et tophemmeligt og yderst kontroversielt dokument om fremtidens miljøpolitik. Hvis ikke regeringen går ind på gruppens krav, vil den sprænge flodbarrieren i luften og dermed sætte store dele af London under vand.

03:45  

Hammerslag 2008 (18)
Hammerslag 2008 (18) Er smilet stivnet i Århus, eller kan man stadig gøre en god forretning, når man skal sælge sin bolig? Mæglerne skal gætte priserne på to lækre lejligheder med hver sit særpræg, men med det til fælles, at de ligger super attraktivt. Sidste bolig er en spændende, toprenoveret villa i Silkeborg. Sendt første gang 05.01.09

DR2

00:05  

Sandheden om alkohol
Sandheden om alkohol Hygge og sociale sammenkomster indebærer ofte indtagelse af alkohol, men hvordan påvirker alkohol i virkeligheden kroppen? Her undersøger den britiske læge Javid Abdelmoneim, hvad konsekvenserne er ved indtagelse af alkohol. Han ser desuden nærmere på diverse myter omkring alkohol: Sover man bedre på et glas rødvin? Giver øl færre tømmermænd end indtagelse af vodka?

01:05  

USA's vilde vesten: Det store slag (6:8)
USA's vilde vesten: Det store slag (6:8) Retssystemet er korrupt og lovløsheden hærger i slutningen af 1800-tallet i USA. I 1878 gør Billy the Kid sig yderst bemærket, da han skyder og dræber den siddende sherif i Lincoln Country og efterfølgende undslipper lovens lange arm i et stort blodbad. Alt imens er Jesse James, en anden lovløs, træt af at holde lav profil efter et mislykket bankrøveri. Her møder de to mest berygtede lovløse personligheder i amerikansk historie endelig hinanden.

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:05  

Ekstremt vejr: I farezonen
Ekstremt vejr: I farezonen Dødelige tyfoner, skovbrande, oversvømmelser og orkaner - ekstreme vejrforhold kan omdanne menneskers liv til mareridt på nul komma fem. Her fortæller to briter om, hvordan deres drømmerejse til Filippinerne udviklede sig til noget nær helvede, da de blev fanget i en monstertyfon.

00:55  

Gift ved første blik USA III (2:15)
Gift ved første blik USA III (2:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Nu har de seks singler bare 14 dage til at forberede sig på at de skal giftes med en komplet fremmed.

02:15  

Taler du kropssprog? (7:8)
Taler du kropssprog? (7:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

02:35  

Taler du kropssprog? (8:8)
Taler du kropssprog? (8:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

03:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:20  

Adèles liv - kapitel 1 og 2
Adèles liv - kapitel 1 og 2 Gymnasiepigen Adèle længes efter noget, hun ikke kan sætte ord på. Men da hun møder den blåhårede kunststuderende Emma, vækkes hun følelsesmæssigt og seksuelt. De to unge kvinder indleder et lidenskabeligt forhold, og Adèle tager hul på et helt nyt kapitel af sit liv. 'Adèles liv' modtog Cannes-festivalens Guldpalme foruden en lang række andre priser. Emma: Léa Seydoux. Adèle: Adèle Exarchopoulos. Instruktion: Abdellatif Kechiche.

03:05  

Når kærlighed er forbudt
Når kærlighed er forbudt En verdensomspændende revolution er i gang for at opnå det, som generalsekretær for FN, Ban Ki Moon, og præsident Obama har kaldt den næste store landvinding for de universelle menneskerettighederne: afkriminalisering af homoseksualitet. I dag er homoseksualitet forbudt i næsten halvdelen af verden. Ud af FN's 196 medlemslande har syv dødsstraf. I 84 andre kan det koste fængsel og fysisk afstraffelse at dyrke sex med sit eget køn. Men der er håb forude. For debatten om de homoseksuelles rettigheder raser overalt, hvad enten det handler om legalisering i Mellemøsten og Afrika eller diskussion af homoægteskaber i Vesten.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, KOBENHAVN.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
0822163559