København
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 15. august 2018

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 15. august 2018

DR1

00:50  

Hun så et mord (53)
Hun så et mord (53) Jessica holder ferie på Hawaii. Hun er blevet inviteret til fest hos forretningsmanden Houston, men festen slutter brat, da en af gæsterne findes myrdet. Politiet anholder den lokale privatdetektiv Thomas Magnum (Tom Selleck) for mordet. Jessica er imidlertid sikker på, at Magnum er uskyldig, men kan hun bevise det?

01:35  

Mord uden grænser (4:8)
Mord uden grænser (4:8) The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2015 Theo Janke og hans datter bliver fundet dræbt af skud. Nettet strammes omkring milliardæren Loukauskis, da sporet af de to mord fører til Bruno Koopman, Loukauskis personlige sikkerhedschef. Harald kommer i kontakt med en undercover-agent, der arbejder i Loukauskis organisation. Det lader til, at Loukauskis ex-kone Dahlia og Bruno har konspireret imod Loukauskis lige siden han snød hende for masser af penge efter skilsmissen. Uegnet for børn. Harald Bjørn: Lars Mikkelsen. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Jan Pallesen. Musik: Jean-Paul Wall. Produktion: Nordisk Film og ZDF i samarbejde med bl.a. DR.

02:35  

Bonderøven 2014 (7)
Bonderøven 2014 (7) På et besøg i Nordjylland ser Frank på den kviekalv, der snart skal flytte ind på Kastaniegården. Frank hjælper og lærer, mens traktoren får nye bagdæk. Bagefter skal der arbejdes i drivhuset, inden det bliver tid til en sejltur på åen. Sendt første gang 27.02.14

03:05  

Kender du typen 2014 (10)
Kender du typen 2014 (10) Der står en scooter inde i stuen i det hjem, Kender Du Typen? besøger i aften. Den er produceret samme år som programmets hovedperson, og måske kan livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau på den måde få pejlet sig ind på, hvem de er på besøg hos? Eller måske afslører vedkommende sig selv ved at have et yderst larmende kukur? Alle kan gætte med på facebook.com/kenderdutypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 22.09.14

03:50  

Danmarks skønneste hjem - Fyn (3:10)
Danmarks skønneste hjem - Fyn (3:10) I aften går turen til region Fyn, hvor dommertrioen skal finde den næste kandidat til Danmarks skønneste hjem 2013. I byerne Odense, Allesø og Middelfart skal de se 3 meget forskellige hjem. Fælles for dem er dog, at de i sin tid havde en helt anden funktion. Se med når dommerne besøger en ombygget landsbyskole, en renoveret karetmagerlade og et kollegieværelse i et tidligere nonnehospital.

04:20  

Danmarks skønneste hjem - Midtjylland (4:10)
Danmarks skønneste hjem - Midtjylland (4:10) I aften skal dommerne besøge tre skønne hjem i den store midtjyske region. Turen går fra bakkerne i Ebeltoft, over Skanderborg sø til bredden af Limfjorden, og det er tre meget forskellige huse, som trioen bliver præsenteret for. Men hvad falder i Eva, Jannik og Niels' smag? Er det træhuset i skoven eller den nybyggede og super funktionelle bolig - eller måske huset med de mange historier. Se med i aften når dommerne går på opdagelse.

04:50  

Det søde liv (4:6)
Det søde liv (4:6) Konditor Mette Blomsterberg starter helt fra bunden, når hun inviterer hjem i sit køkken for at lave kartoffelkager med hjemmebagt lagkagebund og hjemmelavet vaniljecreme. Og duften breder sig for alvor i køkkenet, da hun sætter en butterdejsstang med svesker, abrikoser og marcipan i ovnen. Sendt første gang 25.01.13

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

DR-Friland: Svedehytten
DR-Friland: Svedehytten Jørgen Skouboe får besøg i Frilandshaven af to markante håndværkere. Med gammelt værktøj bygger Svend Ulstrup og Frank Erichsen en femkantet svedehytte udelukkende af naturens materialer. Rådden uld, gran og tjære indgår i byggeriet, og så laver de deres eget økologiske tagpap. De har kun 5 dage til projektet, og temperaturen skal nå 95 grader, inden de tre mænd kan smide kludene og sætte sig tilrette med det kolde mjød. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe Sendt første gang 09.06.04

05:55  

Camilla - Krudt og Krydderier (10)
Camilla - Krudt og Krydderier (10) Camilla Plums kulinariske verdensrejse slutter i Indonesien, hvor de rigtig godt kan lide chili og jordnødder. Der findes ikke en enkel "indonesisk" cuisine, som omfatter de 6000 beboede øer, men nærmere et sammenrend af mange regionale retter. Camilla Plum laver sort sambal, peanut sauce og satay spyd, jasminris med kokosmælk og Gado - Gado - en lækker indonesisk salat. Danskerne bruger ikke ret mange krydderier i madlavningen, selvom det er en billig måde at få livliggjort selv de mest klassiske retter. Der er noget magisk over krydderier, deres evner til at få dagligdags ingredienser til at smage som himlen, løfte daglig mad op på et helt andet niveau ved hjælp af tørrede frø, bark, blomster, rødder og blade, som efterhånden kan fås næsten alle vegne. I 10 programmer tryller Camilla med de magiske dufte og smukke og mærkeligt udseende planteprodukter. Sendt første gang 05.06.11

06:25  

Historier med Søren Ryge (11)
Historier med Søren Ryge (11) Vi vil helst have godt vejr, når vi laver fjernsyn. Men nogle gange er der så dårlig vejr, at det bliver til rigtig godt fjernsyn. Brænding på Suderøy, regn i Skotland, kuling på Atlanterhavet, tåge på Skuvøy, snestorm på Island og hedebølge i Danmark.

06:55  

Det søde liv (5:6)
Det søde liv (5:6) Duften af passionsfrugter breder sig i konditor Mette Blomsterbergs køkken, mens hun laver passionsglas med passionsmousse, passionsgele, bløde nøddekager og hvide chokoladestænger. De sød-syrlige passionsglas får selskab af bagte æbler fyldt med mandelmasse og serveret med vaniljefraiche og kanel-vanilje chantilly-creme. Sendt første gang 24.10.13

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

De unge grønlændere - Naturen (4:4)
De unge grønlændere - Naturen (4:4) I dette afsnit er vi med de unge ude i den smukke men barske grønlandske natur - til lands, til vands og i luften. Den 26-årige makeupartist Natascha bruger naturen som inspiration til sine makeup looks, mens Aqissiaq på 31 år er fisker og lever af naturen. 22-årige Aputsiaq er adrenalinjunkie og paraglider i den grønlandske natur.

08:40  

Det Søde Sommerliv - Kirsebærdrøm
Det Søde Sommerliv - Kirsebærdrøm

08:55  

I hus til halsen VI (5)
I hus til halsen VI (5) Enke stavnsbundet til stråtækt idyl får en særlig udfordring. I Odense NV lever Lis Randa på 78 år i en vaskeægte Morten Korch idyl af et stråtækt hus. Lis er en aktiv og engageret dame, men efter mandens død har hun tiltagende svært ved at passe huset, hun er økonomisk presset i bund, og efter 2 ½ år uden købere til huset er det hele vokset hende over hovedet. Men nu går familie, venner, og "I hus til halsens" to eksperter ind i kampen for at hjælpe hende. Men det kræver vilje og hårdt arbejde, særligt for Lis, der skal rydde op og smide ud i minder fra et helt liv.

DR2

01:35  

Horisont
Horisont

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:10  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen

DR3

00:15  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:55  

Ripper Street V (3:6)
Ripper Street V (3:6) Augustus Dove skjuler sin morderiske bror i et marskområde i udkanten af London. Planen er at holde ham usynlig, indtil Edmund Reid er blevet sat bag lås og slå. Men kan Nathaniel holde sin blodtørst i ave? Reid holder sig skjult i Alexandria-teatret sammen med Long Susan, Jackson og Mimi. De fire har en lang forhistorie, og stemningen bliver mere og mere anspændt.

01:50  

Ripper Street V (4:6)
Ripper Street V (4:6) Robin Sumner er alene i Whitechapel efter hans forældres blodige sammenstød med Nathaniel Dove. Heldigvis løber den lille dreng på Frank Thatcher, der øjner en chance for at hjælpe Reid og Jackson med at opspore Nathaniel. Samtidig opdager kommissær Jedediah Shine en simpel måde at lokke Reid ud af skjulet på - men det kræver hjælp fra en mand, som på ingen måde er Jedediah venligt stemt.

02:45  

De farlige hunde
De farlige hunde I Storbritannien er 27 mennesker blevet dræbt af hunde det seneste årti, og antallet af indlæggelser som følge af hundeangreb er steget med 76%. Rapperen 'Professor Green' vil undersøge, hvorfor antallet af hundeangreb er eksploderet. Han tager derfor på en rejse gennem Storbritannien og møder unge mænd, hvis hunde er trænet til at angribe, ejeren af en dødsdømt ulovlig hund, lederen af Metropolitan Politis hundeenhed samt familien til en 14-årig pige, som blev dræbt af en hund.

03:35  

Sandheden om sladder (5:6)
Sandheden om sladder (5:6) Vi mennesker elsker at sladre, selv om mange af os synes, det er forkert. Med udgangspunkt i en stor landsdækkende undersøgelse går DR3 på opdagelse i sladderens univers. Almindelige danskere fortæller åbent, hvorfor de elsker at sladre. Eksperterne giver deres bud på, hvorfor vi sladrer, selv om det opfattes som noget forkert. Og vi kommer tæt på en række mennesker, der har sladderen inde på livet. Sladder kan have store konsekvenser for den, det går ud over. I dette afsnit tager vi med 20-årige Sean tilbage til barndomsbyen Kerteminde for at slutte fred med den sladder, der gik om ham, da han var teenager.

04:05  

Sandheden om sladder (6:6)
Sandheden om sladder (6:6) Vi mennesker elsker at sladre, selv om mange af os synes, det er forkert. Med udgangspunkt i en stor landsdækkende undersøgelse går DR3 på opdagelse i sladderens univers. Almindelige danskere fortæller åbent, hvorfor de elsker at sladre. Eksperterne giver deres bud på, hvorfor vi sladrer, selv om det opfattes som noget forkert. Og vi kommer tæt på en række mennesker, der har sladderen inde på livet. I dette afsnit tager vi fat på myter og fordomme om sladder. Mange af os tror for eksempel, at frisøren er en stor sladdercentral. Vi tager på besøg hos frisøren og tjekker op på, hvor meget der bliver sladret i løbet af en arbejdsdag.

04:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:35  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

DR K

00:10  

Fantomas
Fantomas Er Fantomas en myte, eller styrer han ene mand Paris' kriminelle underverden? Inspektør Juve beroliger befolkningen med, at han hurtigt vil fange forbryderkongen, mens en journalist påkalder sig den mystiske Fantomas' vrede. Fantomas gør de to til hovedpersonerne i sit allerdristigste kup. Fantomas: Jean Marais. Juve: Louis De Funès. Hélène: Mylène Demongeot. Instruktion: André Hunebelle.

01:50  

DR Big Band: At The Sands
DR Big Band: At The Sands Du sætter dig godt til rette i sofaen med et glas bobler - du fornemmer stemningen fra det sagnomspundne hotel "The Sands" i Las Vegas. DR Big Band og Curtis Stigers er ved at gøre sig klar til årets Nytårsbrag. Du føler ... swing! Oplev alle de store hits fra Sinatras berømte repertoire sunget af vel nok en af de bedste nulevende fortolkere, Curtis Stigers, sammen med den bedste udgave af DR Big Band nogensinde - dirigeret af selveste Dennis Mackrel. Lyt til "Come Fly With Me", "I Got You Under My Skin" og mange andre hits.

03:40  

Monopolets Helte - Flemming Madsen
Monopolets Helte - Flemming Madsen Flemming Madsen var en journalistisk original. Hans fans elskede hans knivskarpe og sarkastiske analyser af det moderne samfund, og han hyldedes af sine kollegaer for sin personlige stil. Men Flemming Madsen var også en mand der delte vandene og som ind imellem ramte helt ved siden af med sin ofte intellektuelle tilgang og snobbede kulturpessimisme. Men sådan er det også at være en original. Og Flemming Madsen troede på sig selv, satsede og gik sin helt egen vej. Flemming Madsen er en af monopolets helte. Tilrettelæggelse: Nille Westh. Sendt første gang 05.04.09

04:30  

Monopolets Helte - Kim Schumacher
Monopolets Helte - Kim Schumacher Kim Schumacher revolutionerede radioen i Danmark i midten af 1980'erne. Han gav - med et typisk Schumacher-ordspil - ny mening til ordet radioaktiv, og både hans heftige hi-energy-musik og hans saftige rapporter fra New Yorks homomiljø blev leveret med en sådan charme at P3's lyttere åd det råt. Han blev kaldt Speedsnakkeren, men da han går til tv bliver der skruet ned for tempoet. Overgangen går ikke helt uden problemer, men i 1989 finder han fodfæste med quizzen "Labyrint" og overbeviser både folket og anmelderne. Han er på toppen af sin karriere da han året efter dør af AIDS, kun 40 år gammel. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen Sendt første gang 19.04.09

05:25  

Dagens sang: Yndigt dufter Danmark
Dagens sang: Yndigt dufter Danmark - sunget af et af DR's kor.

06:40  

Taxa (1:56)
Taxa (1:56) Da Krone-Taxa mister en af sine store kunder, får direktøren, Preben Boye-Larsen, problemer med de andre vognmænd. Samtidig må han endnu engang redde en chauffør ud af en knibe, tage stilling til et mystisk telefonopkald og søge at hindre, at Finn, med sine vogne, slutter sig til konkurrenten - men kan Preben blive ved med at stå distancen? Ved lufthavnen stiger Mike ind i Lottes taxa - senere efterlader hun ham brutalt i Sydhavnen - men har Lotte dermed set det sidste til Mike? Preben: Waage Sandø. Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Torben Jensen, Helene Egelund, Niels Anders Thorn, Peter Gilsfort, Preben Harris, Anders Frandsen og Josina Bergsøe. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (2:56)
Taxa (2:56) Verner har igen indtaget sin plads i Krone-Taxa og bliver klar over, at Preben har lånt flere hundrede tusinde kroner på kassekreditten - men hvad er pengene brugt til? Lizzie beslutter, at huset, hvor også René og Stine bor, må sælges for at redde familiens økonomi. Samtidigt får René et fristende, men ulovligt, tilbud. Så får centralen en ny chauffør, Andreas, som beslutter at opgive jobbet igen, efter at være blevet snørret af tre kunder for til sidst at måtte slå alarm. Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Torben Jensen, Marina Bouras, Judy Gringer, Hans Henrik Voetmann, Laura Christensen, Kazimierz Mazur, Robert Brzezinski og Sidse Babett Knudsen. Manuskript: Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Masser af succes
Dagens sang: Masser af succes - sunget af et af DR's kor.

08:40  

Madsen & Co. (30:32)
Madsen & Co. (30:32) 'Arveforskud'. Det er et hårdt slag for Mogens, da mekanikeren døds- dømmer hans elskede Lada - men han bliver glad igen, da han ser den lækre Audi, han kan få i stedet. Problemet er bare, at Mogens ikke har no- gen penge. Det har Susannes forældre til gengæld, og Mogens udtænker en snedig plan for at klemme et arvefor- skud ud af sine svigerforæl- dre. Men selvom han har tænkt på alt, og Max og Line går med på ideen, ender Mogens som sædvanlig på meget slap line. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Jørgen: Peter Gilsfort. Svigermor: Birgit Sadolin. Svigerfar: Holger Juul Hansen. Manuskript: John Stefan Olsen. Instruktion: Piv Bernth. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Grizzy og lemmingerne (72)
Grizzy og lemmingerne (72)

06:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

06:15  

Dybet (18)
Dybet (18)

06:35  

Wild Kratts (3)
Wild Kratts (3) Dyrekraft-udfordringen

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Klassen - Albertes wannabes (201)
Klassen - Albertes wannabes (201)

07:15  

Gumball IV (5)
Gumball IV (5)

07:30  

Gumball IV (6)
Gumball IV (6)

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

07:50  

Grizzy og lemmingerne (73)
Grizzy og lemmingerne (73)

08:00  

Junglebanden
Junglebanden

08:10  

Junglebanden
Junglebanden

08:20  

Freaktown (3)
Freaktown (3) Tissetrængende Taylor

08:30  

Danmarks største youtuber - Bimse, you're my man (5:12)
Danmarks største youtuber - Bimse, you're my man (5:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Kasper og hans far er blevet kontaktet af firmaet "Uploaderz" som tilbyder "Bimsefar" at hjælpe ham med en større sponsoraftale. Dette får straks Niller til at sige sit gode job op på biblioteket. Det lykkedes også Niller at skrive under på en større kontrakt med morgenmads producenten "Chokogryn" og endda uden at han skal betale så meget som en krone i skat. Instruktør: Jacob Riising

08:40  

Danmarks største youtuber - Nomineret til Guldtuben (6:12)
Danmarks største youtuber - Nomineret til Guldtuben (6:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl "Bimsefar" er blevet nomineret til "Årets Rising Star" til GULDTUBEN. Han er helt oppe at køre over nomineringen og glemmer derfor alt om at han har en søn. Heller ikke forholdet til Maja går godt for Kasper, som frygter at hun kun vil se ham fordi han er søn af Youtube fænomenet "Bimsefar" Instruktør: Jacob Riising

08:50  

NØRD - På helikoptermission
NØRD - På helikoptermission Nørderne er med forsvaret på helikopterøvelse og finder selv ud af, hvordan det er at flyve en helikopter i en helt ny simulator.

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:35  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:00  

Den fortryllede karrusel (45)
Den fortryllede karrusel (45)

05:10  

Søpapegøjernes ø (15)
Søpapegøjernes ø (15) En støjende stær

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella En festlig fe

05:25  

Rosa fra Rouladegade III (4)
Rosa fra Rouladegade III (4) Evas hjertelagkage Eva har en moster, der hedder Bente og arbejder som sygeplejerske på Rigshospitalets hjerteafdeling. Moster Bente er sød, og hun skal have en kage, og så er Rosa den helt rigtige til at hjælpe. Eva har været med sin moster på arbejde et par gange og ved ret meget om, hvordan tingene fungerer, når patienterne skal undersøges. Så hun og Rosa sniger sig ind på hjerteafdelingen og får undersøgt Rosas hjerte, samtidig med at de udspionerer Bente.

05:30  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:55  

Chuggington (5)
Chuggington (5)

06:10  

Morten Skildpadde (10)
Morten Skildpadde (10) Morten og snegleposten

06:35  

Sofus (2)
Sofus (2) Sofus lander hos Nirbika, der bor i Nepal. Der er varmt og dyrene går frit rundt inde i byen. Nirbika skal lære at sy på en rigtig symaskine for første gang, og hun bliver stolt, da det lykkes. Sofus laver 'Sofussjov' med NIrbika og dagen slutter med stærk ris-mad og en gave fra Nirbika til Sofus.

06:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (2)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (2) Kongelige lektioner

07:05  

Junglebogen (15)
Junglebogen (15) Mowglis glimmer.

07:20  

Sikker & Søn VI (3)
Sikker & Søn VI (3) Fisketuren Sikker og Søn tager på fisketur, for Sikker elsker at fange sin egen friske frokost. Det går helt galt, da en stor fisk snupper Sikkers blink, og de mister årerne. Sikker er lige ved at give op og forberede sig på at leve resten af livet i robåden, men så kommer de i tanke om et smart trafik-trick.

07:30  

F for får V (1)
F for får V (1)

07:35  

Gurli Gris VI (7)
Gurli Gris VI (7) Den lille båd

07:45  

Masha og Bjørnen (11)
Masha og Bjørnen (11) God rejse

07:55  

Pyjamasheltene (19)
Pyjamasheltene (19)

08:10  

Byttebiksen (3)
Byttebiksen (3) En hård nød Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Lotte kæmper med at få åbnet en genstridig kokosnød, og imens får Byttebiksen besøg af capoeira-glade Ziggy, hinkestærke Vilma og Adam, der har lavet en papirrobot sammen med sin bedstefar.

08:30  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (3)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (3) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

08:45  

Heino fikser alt - Vippestolen (3)
Heino fikser alt - Vippestolen (3) Marie har ringet til Heino, fordi hendes stol vipper, og det er jo faktisk ret farligt, mener Heino. Han går straks i gang med fuksvansen, men får måske savet lidt for meget af.

08:55  

Sprinter Galore (3)
Sprinter Galore (3) Magnus forældre skal i byen på deres bryllupsdag, men de har ingen til at passe Magnus mens de er væk. Heldigvis træder Sprinter til og siger at han da sagtens kan passe Magnus og så ender de to med at være alene hjemme. Men hvad er det lige man skal når man er barnepige og hvad sker der, hvis man larmer så meget at Heino kommer på uanmeldt besøg?

 
DR1

09:40  

Landsbyhospitalet (32)
Landsbyhospitalet (32) En streng ny sygeplejerske bliver ansat og spreder straks rædsel blandt det øvrige personale. Den strikse mr. Harper finder hende dog ganske tiltrækkende. Flere af hospitalets patienter bærer på en hemmelighed eller to, og sygeplejersken Samantha får en chokerende nyhed.

10:30  

Antikkrejlerne XI (18)
Antikkrejlerne XI (18) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XI (19)
Antikkrejlerne XI (19) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

Tidsmaskinen om UFOer
Tidsmaskinen om UFOer I Tidsmaskinen skal vi på en rejse, som viser udviklingen i danskernes liv og livsstil. På traditioner der vendes på hovedet og tendenser der dukker op. Nogle håber på at se dem. Nogle har set dem. Og andre ved ikke hvad de har set. I dette program stiller vi skarpt på UFOer! Sendt første gang 31.10.12

09:20  

Smag på Köln med Anthony Bourdain
Smag på Köln med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Kom med på en tur til Köln.

10:00  

Smag på Senegal med Anthony Bourdain
Smag på Senegal med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Kom med på en tur til Senegal.

10:40  

Meningen med livet - og andre småting (23:28)
Meningen med livet - og andre småting (23:28) Digter Søren Ulrik Thomsen mødes med dramatiker Jokum Rohde på Barbie Museet i København. Omgivet af museets 6000 Barbie dukker undersøger Thomsen og Rohde bl.a. idéen om utopien forstået som forestillingen om det fuldkomne samfund - i kunsten, det politiske liv og meningen med livet.

11:10  

Meningen med livet - og andre småting (24:28)
Meningen med livet - og andre småting (24:28) Dramatiker Jokum Rohde mødes med forfatter Ursula Andkjær Olsen på Fisketorvet i København. Undersøgelsen af meningen med livet når vidt omkring og indeholder både indkøb af en brødrister, og samtale om forskellen mellem Ursulaismen og social-Ursulaismen.

11:40  

Ud i naturen: Bjørnen
Ud i naturen: Bjørnen Når en ung bjørn stikker sit hoved ind i fotoskjulet eller når en diger hanbjørn stryger sig op ad ydersiden af væggen, begynder naturfotografens puls at stige ganske betragteligt. Tættere på bjørne kommer man ikke. Nordvision fra Norge.

DR3

11:40  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

09:05  

Madsen & Co. (31:32)
Madsen & Co. (31:32) 'Lines translokation'. Line er blevet student, og Mogens er pavestolt, så han går i gang med sine meget omfattende arrangementer til alle tiders brag af en fest. Mens Mogens' forberedelser bliver noget af en prøvelse for resten af familien, ikke mindst for Line, har han naturligvis styr på det hele. Alt hvad Mogens mangler er levende musik, et festfyrværkeri, der vil gå over i historien og 30 postuniformer. Medvirkende: Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Jørgen: Peter Gilsfort. Pedersen: Finn Nielsen. Manuskript: Lars le Dous. Instruktion: Piv Bernth. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

09:25  

Dronning til alle tider (6:6)
Dronning til alle tider (6:6) En dokumentarserie om Dronning Ingrid i seks afsnit. Dronning Ingrid som blomsterdronning. Sjette og sidste afsnit handler om perioden 1972 og til i dag. Efter 1972, hvor Dronning Margrethe bliver regent, får Dronning Ingrid mere tid til sin store lidenskab, blomsterne. Vi ser hvordan det starter allerede helt tilbage i hendes børneår på blomsterslottet Sofiero, til i dag hvor hun altid omgiver sig med blomster. Sendt første gang 1996

09:55  

Frederik - Konge til alle tider (1:6)
Frederik - Konge til alle tider (1:6) Dansk dokumentarserie om _Frederik_IX. 1. del af serien om den folkelige og populære konge følger ham fra fødslen i 1899, til han tager studenter-eksamen i 1917. Blandt de medvirkende er hans ældste datter_Dronning _Margrethe. Tilrettelæggelse:_Marcus_Mandal og_Arnold_Krøigård.

10:25  

Frederik - Konge til alle tider (2:6)
Frederik - Konge til alle tider (2:6) _Frederik_IX, der senere bliver kendt som "sømands-kongen", står for første gang til søs som 18-årig. I årene 1917 til 1930 er hans store interesser i øvrigt musik, jagt - og biler. Blandt de medvirkende er _Dronning_Margrethe,_Kong _Konstantin og_Prins_Richard. Tilrettelæggelse:_Marcus_Mandal og_Arnold_Krøigård.

10:55  

Så er der mad - Husmoderens martyrium (1:5)
Så er der mad - Husmoderens martyrium (1:5) "Så er der mad" er en serie der viser, hvad der har påvirket vores spisevaner gennem fem årtier. I 1960´erne går husmødrene i køkkenet med et anstrengt smil, for madlavning er en pligt - og hvis man faktisk kan li det, skal man helst tie stille med det, for ikke at ødelægge de andres martyrium. Det kommer en af tidens største kvindelige gastronomer, Grete Grumme, til at føle da hun bliver tv-kok. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben. Sendt første gang 14.11.10

11:25  

Så er der mad - Det fremmede kommer (2:5)
Så er der mad - Det fremmede kommer (2:5) "Så er der mad" er en serie der viser, hvad der har påvirket vores spisevaner gennem fem årtier. Aftenens program dykker ned i 1970'ernes brune sovs og kommer også forbi udkogte kartofler og frosne grøntsager. Danskernes mad er en trist omgang i 1970'erne, men verden udenfor banker på, og en lille flok nysgerrige kokke hilser den velkommen. I aftenens program mødes Søren Gericke og Erwin Lauterbach igen og laver mad fra dengang de præsenterede de måbende danskere for La Nouvelle Cuisine. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen Sendt første gang 21.11.10

11:55  

Guldkorn 1980'erne: 1980
Guldkorn 1980'erne: 1980 DRs arkiver er en guldgruppe af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det der prægede den helt almindelige danskes hverdag i 1980? I 1980 er det er næsten umuligt at få en lejlighed og hvis man får en, er den højst sandsynligt både dyr og dårlig. De gamle fryser, men så tager de unge sagen i egen hånd. På gymnasierne er pladsen også træng, flere vil have en studentereksamen end nogensinde før, og konkurrencen er hård, for de videregående uddannelser har indført adgangs krav, så nu er det slut med at hjælpe hinanden med opgaverne.

DR Ultra

09:05  

Bidt, brændt og stukket II - Giftig tudse (3)
Bidt, brændt og stukket II - Giftig tudse (3)

09:20  

Drengerøv (3)
Drengerøv (3) Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Joakim møder den 15-årige Ville, der er en af Danmarks sejeste skatere, og som ved alt om tricks, håndtegn og den rette street attitude. Joakim prøver desperat at følge med Ville, når han laver svedige tricks på brættet og suser rundt på ramperne, men Joakim er ikke på hjemmebane i denne disciplin.

09:40  

Thunderbirds II (5)
Thunderbirds II (5) Et værre vejr

10:00  

Thunderbirds II (6)
Thunderbirds II (6) Kolonien

10:25  

Danmarks vildeste maskine (3)
Danmarks vildeste maskine (3) Rune Tolsgaard er ved at finde Danmarks Vildeste Maskine. I dag kommer Rune 32 m op i luften når han prøver en brandstige, han hamrer gigantiske søm i med en rambuk og så får han lov til at skyde med vand.. RIGTIG meget vand når han prøver en Rosenbauer Panther Brandslukningskøretøj.

10:45  

Håndboldmissionen (3) En kold dukkert til lillebror
Håndboldmissionen (3) En kold dukkert til lillebror Træneren Jesper Jensen er utilfreds med spillernes evne til at ramme præcist med en håndbold. Hans teori er, at de ikke er motiverede nok til at gøre en indsats for at ramme, hvor de sigter. Derfor har han en stor overraskelse til drengene, der gerne skulle give dem rigeligt med motivation til at ramme præcist. Drengene får nemlig mulighed for at få en person i vandet, som de rigtig godt kunne tænke sig at give en kold dukkert.

10:55  

Mit 50/50 liv - Forældrefælden (3)
Mit 50/50 liv - Forældrefælden (3) Til skolens årlige bazar forsøger Louis at genskabe stemningen fra sin mors og fars bryllupsrejse til Paris. Louis har nemlig fået den geniale idé - synes han selv - at han vil føre sine forældre sammen, så de kan blive gift igen. Men det går ikke helt som planlagt og samtidig får Louis skarp konkurrence fra Storm, der også viser sig at være vild med Maja.

11:10  

Byt familien på sommerferie 2 (1:2)
Byt familien på sommerferie 2 (1:2) Clemens bor i den lille by No i Jylland med sin familie, der er fra Tyskland. Clemens danser standard og latin og er vild med Michael Jackson. Noah bor på Amager. Hans forældre er skilt, men når han hver anden uge bor hos sin far, bruger de al deres tid på at klatre på byens klatrevægge og på rigtige klipper. Clemens og Noah bytter sommerferie. Clemens skifter danseskoene ud med seler og reb og kommer til Sverige for at klatre. Noah bliver udfordret på en danselejr med masser af piger og skal for første gang lave en danseoptræden.

11:35  

KreaKampen - FORM: Finale (3:3)
KreaKampen - FORM: Finale (3:3) Så er der dømt finale-dag for de fire FORM-deltagere. Vi er nemlig nået til dag 3, hvor deltagerne skal udfordres til det yderste i at forme det bedste, de har lært - og deres talenter bliver virkelig sat på prøve, når Nana afslører dagens udfordring. Hvem gør det bedst, og løber i sidste ende med den eftertragtede Kreakampen-pokal og kan kalde sig vinder af Kreakampen i kategorien FORM?

DR Ramasjang

09:15  

Luk op Luk i - BANGE
Luk op Luk i - BANGE Kan det være uhyggeligt at drømme om bæltedyr? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være bange.

09:35  

Mit kæledyr - en kamæleon
Mit kæledyr - en kamæleon Jacob er 9 år og drømmer om at få en kamæleon. I dag får han besøg af 9-årige Mille, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Jacobs mor kigger med og vurderer, om Jacob måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

09:45  

Skæg med bogstaver - K
Skæg med bogstaver - K Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet K, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en kost til sin øde ø.

10:10  

Vilde venner II (2)
Vilde venner II (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigurd og Alma, der har vagten i klubhuset. De skal rense en snorkelsti i Øresund, flytte gårdens får og så skal de se om de kan redde en due, der er kommet slemt til skade.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en mus spiser spaghetti med kødsovs? Tag med Lille Nørd på musejagt, og se hvem af nørderne der bliver fanget i en kæmpe musefælde. Leg med Lille Nørd på dr.dk/oline

11:00  

Ramasjang Mysteriet V (1)
Ramasjang Mysteriet V (1) Hvem har brug for en masse værktøj? Det er det store spørgsmål i dagens udgave af Ramasjang Mysteriet. Der har nemlig været en skurk på spil i lufthavnen i Ramasjang. Finn Falks værkstøjskasse er nemlig blevet stjålet! Men hvem kan det dog være? Kristian kommer på hårdt arbejde i dag, men heldigvis får han hjælp af minidetektiven Ella Marie. Husk at se med!

11:30  

Kaj og Andrea gætter H.C. Andersen
Kaj og Andrea gætter H.C. Andersen Du kender sikkert en masse af H.C. Andersens eventyr - men er Kaj og Andrea lige så dygtige? Christine sætter sine venner på en prøve - du kan selv gætte med! Medvirkende: Hanne Willlumsen, Kjeld Nørgaard og Christine Skou. Producer: Mogens Vemmer.

DR1

12:00  

Bonderøven 2014 (8)
Bonderøven 2014 (8) På Kastaniegården er der travlhed overalt. På græsmarken håndklipper Frank fåret Sky, der i år har fået 2 lam. På marken hjælper Theresa og børnene med at få lucernen op på trådhæsjen, så den kan tørre og blive til godt hø. I køkkenhaven sætter Frank et trådnet op til ærterne, så de kan gro i vejret. Og så er der kommet hvide gæslinger til gården. Sendt første gang 06.03.14

12:30  

Kender du typen 2014 (11)
Kender du typen 2014 (11) Kender Du Typen? besøger Ørestaden for at opklare, hvilken type det er, der med kikkert kan lide at betragte fodboldspillere i bar overkrop og som allerhelst vil leve af slik og søde sager. Sporene er højhælede sko for tusindvis af kroner og finurlige gemmesteder i ovn og tørretumbler. Livsstilsdetektiverne Anne Glad og Christian Grau kommer på deres livs opgave, når de skal finde ud af, hvem der bor i lejligheden med panoramaudsigt. Gæt med på facebook.com/kenderdutypen. Sendt første gang 08.09.14

13:15  

Danmarks skønneste hjem - Øvrige Sjælland (5:8)
Danmarks skønneste hjem - Øvrige Sjælland (5:8) Se med, når DR's dommertrio, indretningsekspert Jannik- Martensen Larsen, arkitekt Eva Harlou og livsstilsekspert Niels Folmann, igen tager ud i sommerlandet for at lede efter Danmarks skønneste hjem 2013. I aften skal dommerne rundt i regionen; Øvrige Sjælland. I Værløse skal vi se et tidligere bageri på den gamle flyvestation, i Holbæk venter en arkitekttegnet villa fra 50'erne og så lægger vi også vejen forbi Falster, hvor et gammelt gods byder dommerne indenfor.

13:45  

Danmarks skønneste hjem - København (6:10)
Danmarks skønneste hjem - København (6:10) Se med, når DR's dommertrio, indretningsekspert Jannik- Martensen Larsen, arkitekt Eva Harlou og livsstilsekspert Niels Folmann, igen tager ud i landet for at lede efter Danmarks skønneste hjem 2013. I aften er turen kommet til hovedstaden og her skal dommerne se en herskabslejlighed på Christianshavn, en meget utraditionel lejlighed i den gamle sojasilo på Islands Brygge og et gammel bogtrykkeri i en baggård på Frederiksberg.

14:20  

Bergerac: Columbine og Harlekin1
Bergerac: Columbine og Harlekin1 Bergerac kommer på hårdt arbejde, da han får til opgave at skygge en smuk fransk model, som måske kan føre ham til en eftersøgt gangster, der holder sig skjult på Jersey. Samtidig mærker den garvede strømer jalousien gnave, da en fotograf charmerer sig ind på hans kæreste Francine.

DR2

12:20  

Ud i naturen: Moskusoksen
Ud i naturen: Moskusoksen De er langhårede, ganske barske, hårdføre og kan godt veje 400 kg, og i brunsttiden er der voldsomme slagsmål mellem dem. Moskusoksen på Dovrefjeld i Norge er efterkommere af kalve, der blev importeret fra Grønland for 60 år siden, men i de sidste år er foruroligende mange døde af lungebetændelse. Her følges en flok gennem to år. Nordvision fra Norge.

12:50  

Grøn glæde (8:10)
Grøn glæde (8:10) I den lille og skrånende have, som Mette Stensholt Schau og gartner Tim Egeberg Hvål er i gang med, er det ikke så let at finde gode siddepladser, men nu skal et område med grus forvandles til en lang, bred trappe, hvor man på hvert trin får plads til at sidde og nyde livet. Her får man også noget smukt at se på, for der skal skabes et rosenbed. Nordvision fra Norge.

13:20  

Grøn glæde (9:10)
Grøn glæde (9:10) Når man kommer hjem eller man får gæster, er det dejligt at blive mødt af masser af farver og blomster, så i dag er det indgangspartiet til den lille baggårdshave, som Mette Stensholt Schau og gartner Tim Egeberg Hvål skal have fokus på. Nordvision fra Norge.

13:50  

Indvandringens historie (6:6)
Indvandringens historie (6:6) Gennem 80erne og 90erne bliver Danmark delt midt over i diskussionen af, hvorvidt landet kan bære at modtage flere flygtninge. Udlændingeloven strammes. Nogen mener for lidt - andre for meget. Og de asylsøgere, der kommer ind i landet, skal forsøge at integrere sig mens de er centrum for en hed debat. Sendt første gang 04.05.03

14:30  

Min Verdenshistorie - Mirella og Ceaucescaus fald
Min Verdenshistorie - Mirella og Ceaucescaus fald Dansk dokumentarserie fra 2013 I december 1989 er Mirella Hansen 18 år. I dagene omkring jul er Mirella på juleferie med sin mor i hovedstaden Bukarest, da ferien pludselig bliver afbrudt. Det bliver en kort, men blodig revolution. På bare en uge lykkedes det at vælte Ceausescu fra magten i 1989 og Mirella befinder sig midt i de dramatiske begivenheder. Sendt første gang 25.12.2013

DR3

12:20  

Sandheden om sladder (5:6)
Sandheden om sladder (5:6) Vi mennesker elsker at sladre, selv om mange af os synes, det er forkert. Med udgangspunkt i en stor landsdækkende undersøgelse går DR3 på opdagelse i sladderens univers. Almindelige danskere fortæller åbent, hvorfor de elsker at sladre. Eksperterne giver deres bud på, hvorfor vi sladrer, selv om det opfattes som noget forkert. Og vi kommer tæt på en række mennesker, der har sladderen inde på livet. Sladder kan have store konsekvenser for den, det går ud over. I dette afsnit tager vi med 20-årige Sean tilbage til barndomsbyen Kerteminde for at slutte fred med den sladder, der gik om ham, da han var teenager.

12:50  

Sandheden om sladder (6:6)
Sandheden om sladder (6:6) Vi mennesker elsker at sladre, selv om mange af os synes, det er forkert. Med udgangspunkt i en stor landsdækkende undersøgelse går DR3 på opdagelse i sladderens univers. Almindelige danskere fortæller åbent, hvorfor de elsker at sladre. Eksperterne giver deres bud på, hvorfor vi sladrer, selv om det opfattes som noget forkert. Og vi kommer tæt på en række mennesker, der har sladderen inde på livet. I dette afsnit tager vi fat på myter og fordomme om sladder. Mange af os tror for eksempel, at frisøren er en stor sladdercentral. Vi tager på besøg hos frisøren og tjekker op på, hvor meget der bliver sladret i løbet af en arbejdsdag.

13:20  

Divatvillingerne (6:7)
Divatvillingerne (6:7) Norsk reportageserie fra 2017 (Vita &Wanda) De er 25, deler en lejlighed, elsker mode og går ikke af vejen for at pynte på udseendet. De har et travlt liv med glam og sjov, en hverdag med masser af arbejde, fester og rejser - og så er de tvillinger: Vita og Wanda. Forældrene kom til Norge fra Iran og pigernes opvækst i en lille landsby var ekstrem hård og har gjort dem til de mennesker, de er i dag. Vita får sig en Tinder konto, og Wanda tager med søsteren på sminkekursus.

13:45  

Kampen om livet - kan jeg klone mig selv?
Kampen om livet - kan jeg klone mig selv? Ordet kloning har en klang af en dystopisk fremtid, men er det i virkeligheden så unaturligt, som vi tror, det er? Biostatistiker og vært Jo Røislien rejser til Sydkorea for at klone en hund, og til Sibirien for at forsøge at genoplive den uldhårede mammut.

14:15  

Internettrolde - pas på! (3:3)
Internettrolde - pas på! (3:3) Mange både kendte og ukendte mennesker har oplevet at få deres liv ødelagt af mobning og anonyme trusler på nettet. Frankie Bridge og hendes ekspertteam har specialiceret sig i at spore sig frem til troldene. Realitystjernen Zahida Allen blev i takt med sin spirende berømmelse voldsomt angrebet af trolde, særligt én var i særdeleshed aggressiv. Og den britiske svømmestjerne, Rebecca Adlington, er blevet anerkendt som sportskvinde, men er blevet voldsomt kritiseret for sit udseende!

DR K

12:15  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V.Bischoff som vært og indslag om vild travlhed i lufthavnen i Kastrup i gamle dage, om kulinarisk kunst i glas og ramme, om Christiania, om kold luft i HT, om Norges konge på Themsen og om Brødrene Bisp. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

12:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om kongestyrt i det nordafrikanske, om politikernes kamp med at føre sig frem i fjernsyn og om rekordgedde i Furesøen. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

13:15  

24 timer vi aldrig glemmer: Da terroren ramte Danmark i 1985
24 timer vi aldrig glemmer: Da terroren ramte Danmark i 1985 Den 22. juli 1985 blev Danmark ramt af det første terrorangreb i nyere tid. 27 mennesker blev såret og en mand brændte ihjel, da to bomber sprang foran det amerikanske luftfartsselskab North West Orient og den jødiske synagoge midt i København. Nu fortæller tidligere overrabiner Bent Melchior og andre vidner helt tæt på bomberne, hvad der skete den dag, Danmark mistede sin uskyld i forhold til den internationale terror. Tilrettelæggelse: Frits Bredal. Sendt første gang 14.02.2010

14:05  

24 timer vi aldrig glemmer: Da Anker endte i Saddams sofahjø
24 timer vi aldrig glemmer: Da Anker endte i Saddams sofahjø I november 1990 er 32 danskere fanget i Saddam Husseins kløer. Krigen mod Irak er på vej, men danskerne må ikke forlade det stadig mere kaotiske land. Da tiden er ved at løbe ud, rejser Danmarks tidligere statsminister Anker Jørgensen til Irak for at forhandle med Saddam - på egen hånd og mod den danske regerings vilje. Hans mål er at få danskerne hjem. Men hvor mange kan han få ud? Og hvem må blive? I 24 timer vi aldrig glemmer får du historien om det største danske gidseldrama i vor tid - time for time. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen. Sendt første gang 07.02.2010

14:55  

Originale opfindelser - den lille mand
Originale opfindelser - den lille mand Mange af de ting, der omgiver os til daglig, og som vi tager for givet, er resultatet af enten en stor aha-oplevelse eller af mange års målrettede forsøg. Rejsen fra genial opfinder til millionær kan være lang og trang. Fx slavebarnet, der mod alle odds byggede et kosmetik-imperium, Den tragiske legetøjsmager, der fik sin bedste ideer stjålet, og den simple tegning, der blev et ikon for sin tid.

DR Ultra

12:05  

KreaKampen - Minecraft Special - Årstider
KreaKampen - Minecraft Special - Årstider Der er både snevejr og badestrande i ét og samme program, når de fire venner Asbjørn, Mathias, Marcus og Christoffer skal imponere dagens dommer, Brian from Denmark, med hver deres årstidsmesterværk.

12:20  

Nicolines Quiz - Hemmeligheder
Nicolines Quiz - Hemmeligheder I Nicolines Quiz om hemmeligheder skal Alma og Augusta dyste mod Victoria og Malou i tre spændende og sjove runder. Hvem vinder og går hjem med den ultimative præmie? Se med og bliv samtidig klogere på forskellen mellem gode og dårlige hemmeligheder. Er det ok at fortælle andres hemmeligheder? Og hvad kan de der hemmeligheder egentlig handle om?

12:35  

Monica Chef - Første dag (5)
Monica Chef - Første dag (5)

12:55  

Monica Chef - Valg (6)
Monica Chef - Valg (6)

13:20  

Alletiders kok (3) - Jernalder-sushi
Alletiders kok (3) - Jernalder-sushi Hvordan ville du klare dig, hvis du en dag blev fanget i fortiden? DR Ultra overrasker to madglade venner med en udfordring. De skal lave deres livret i en helt anden historisk tid - kun med de redskaber og madvarer, der fandtes dengang. I denne udsendelse lander veninderne Viola og Alina i Jernalderen, hvor de skal dyste i at tilberede Sushi på gammeldags manér. Sofie Østergaard er vært og Micki Cheng er dommeren, som til sidst kårer vinderen af Alletiders Kok!

13:35  

Klassen - Hjerter på pigetoilettet (121)
Klassen - Hjerter på pigetoilettet (121) Bertram snyder sig til at blive kærester med Caroline, men Tobias er ikke helt tilfreds.

13:50  

Klassen - Kærestesorger (122)
Klassen - Kærestesorger (122) Tobias savner Victoria, men får hjælp af Bertram til at glemme hende.

14:00  

Ultras Sorte Kageshow I (3)
Ultras Sorte Kageshow I (3) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de skal dyste om at bage den flotteste og lækreste roulade. Hvad deltagerne ikke ved er, at Nikolaj slukker lyset og de skal bage i bælgravende mørke. Mette Hassing fra Den Store Bagedyst er dommer, når det hele går løs på DR Ultra onsdag.

14:30  

Svampebob Firkant VIII (24)
Svampebob Firkant VIII (24)

14:50  

Dybet (37)
Dybet (37)

DR Ramasjang

12:05  

Bamses billedbog
Bamses billedbog "Hvordan slipper vi af med tyggegummiet"? Askes tyggegummi er en god ting, hvis der er hul i en vandkande. Men det klistrer til både poter og kyllingefødder! Bamse: Morten Eisner. Kylling: Brian Patterson. Aske: Aske Bentzon. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

12:30  

Skæg med matematik (7)
Skæg med matematik (7) Hr. Skæg holder indianerfest, synger en sang om minus, konkurrerer i vægtløftning og besøger etagerne for Sko & Sand samt Pærer & Pærer i Det Lille Storcenter.

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (4)
Rosa fra Rouladegade III (4) Evas hjertelagkage Eva har en moster, der hedder Bente og arbejder som sygeplejerske på Rigshospitalets hjerteafdeling. Moster Bente er sød, og hun skal have en kage, og så er Rosa den helt rigtige til at hjælpe. Eva har været med sin moster på arbejde et par gange og ved ret meget om, hvordan tingene fungerer, når patienterne skal undersøges. Så hun og Rosa sniger sig ind på hjerteafdelingen og får undersøgt Rosas hjerte, samtidig med at de udspionerer Bente.

13:25  

Byttebiksen (6)
Byttebiksen (6) Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Lotte har for travlt med at lege sørøver til at hjælpe Rosa med vasketøjet, og da hun pludselig finder et skattekort bliver hun fyr og flamme. Det får Jonathan at mærke, da han kommer forbi Byttebiksen og bliver udfordret til en drabelig fægtekamp. Også Elliot kommer forbi, for han vil bytte nogle fodboldkort, og Ellen får en helt særlig ting med hjem til sine marsvin.

13:50  

Min oldefars historier - Fisketuren
Min oldefars historier - Fisketuren Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

14:00  

Sikker & Søn III (4)
Sikker & Søn III (4) Mælk og en hajkøbe. Søn leder efter mælk på en palmestrand, men i stedet finder han en hajkæbe med spidse tænder. Det viser sig, at Sikker ønsker sig kokosmælk, ikke komælk. Hvor skal Søn finde det?

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (3)
Onkel Rejes Sørøvershow (3) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Victoria, der skal med på skattejagt. Se om de kan skaffe en ny rejsegrammofon til Sørøver Jørgen, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og de Sure Sokker. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Tænk hvis man kunne få sine ønsker opfyldt? Det kan man med de magiske Lykkens Galocher! Men se så hvad der sker - det er ikke alle ønsker, der kommer uden problemer!

DR1

15:10  

Mord med dr. Blake (5)
Mord med dr. Blake (5) Den årlige begonia-konkurrence kommer tragisk fra start, da hoveddommerens forkullede lig bliver fundet i et drivhus. Politiinspektør Lawson mistænker konkurrencens to største rivaler for at stå bag dommerens død. Dr. Blake er ikke enig. Slår folk virkelig hinanden ihjel over en håndfuld blomster? Eller er der noget mere skummelt på fære?

16:05  

Mord med dr. Blake (6)
Mord med dr. Blake (6) En polsk indvandrer findes død på skofabrikken, hvor han arbejdede. Dødsfaldet sætter dr. Blake på sporet af en række hæslige forbrydelser.

17:00  

Landsbyhospitalet (33)
Landsbyhospitalet (33) Sygeplejersken Samantha ruger over sin graviditet og tager i desperation en beslutning, der får dramatiske konsekvenser. Dr. Goodwin kommer også ud for ubehageligheder, da et kvindebekendtskab føler sig dårligt behandlet og klager til ledelsen.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:00  

Da Tom Waits ramte Søborg
Da Tom Waits ramte Søborg TV-Byen i Søborg er Danmarks Radios TV-hovedkvarter i 43 år, fra 1963 og frem til 2006. I den periode optræder nogle af musikhistoriens største ikoner i studierne ved Hareskovvejen nord for København. Dette er historien om en kærlighedsaffære i Tivoli mellem en amerikansk drukkenbolt og en smuk dansk violinist. Dette er historien om den dag, Tom Waits ramte Søborg. Sendt første gang 25.07.12

15:20  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen - om Danmark i verden. Hjemmeværnets popularitet afhænger af hvordan verden omkring os ser ud. Tidsmaskinen har taget camouflagedragten på og fortæller værnets brogede historie. I international sport elsker vi danskere at slå de store nationer. Det var der rig mulighed for ved VM i herrehåndbold i Danmark i 1978. Tidsmaskinen tager med holdets træner tilbage til nogle stemningsmættede dage, som kom til at betyde et nybrud i dansk håndbold. Danske varer sælger ikke nødvendigvis sig selv, vi kigger på eksportstøtte fra stribet flæsk over vindmøller til kulturoplevelser. Sendt første gang 25.02.2007

16:10  

Mobilrevolutionen
Mobilrevolutionen I løbet af de sidste tyve år har mobiltelefonen ændret vores liv, og bevægelsen fra klodsede, stationære telefoner til den mobile verden er sket med halsbrækkende fart. Men hvordan fandt denne forandring sted? Få historien om, hvordan den mobile telefoni blev udviklet, og hvordan en så lille enhed kunne ændre verden så hurtigt og så radikalt.

17:10  

Smag på Japan med Anthony Bourdain
Smag på Japan med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter.

17:50  

Smag på Rom med Anthony Bourdain
Smag på Rom med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter.

DR3

15:00  

Rudi er bange (1:4)
Rudi er bange (1:4) Ved siden af sit liv som skuespiller, lever Rudi et isoleret liv i sin et-værelses lejlighed. Angsten tvinger ham til at søge ly i trygge rammer og gør det umuligt for ham at have et 'normalt' liv med familie, venner og sociale aktiviteter. Rudi slæber rundt på en rygsæk af ubehagelige oplevelser, der gør, at han ikke stoler på sin omverden og han føler, at han ikke bliver forstået. Og hele tiden lurer angsten og venter på at angribe ham.

15:25  

Ripper Street IV (5:7)
Ripper Street IV (5:7) Østlondon 1897; Edmund Reid og Bennet Drakes samarbejde kører igen på skinner, men en vanskelig mordsag, der omhandler mordet på en ung fodboldspiller, truer med at åbne gamle sår.

16:20  

Ripper Street IV (6:7)
Ripper Street IV (6:7) Østlondon 1897; presset på Drake stiger, da der opstår tvivl om, hvorvidt han har sendt en uskyldig mand i døden.

17:15  

De farlige hunde
De farlige hunde I Storbritannien er 27 mennesker blevet dræbt af hunde det seneste årti, og antallet af indlæggelser som følge af hundeangreb er steget med 76%. Rapperen 'Professor Green' vil undersøge, hvorfor antallet af hundeangreb er eksploderet. Han tager derfor på en rejse gennem Storbritannien og møder unge mænd, hvis hunde er trænet til at angribe, ejeren af en dødsdømt ulovlig hund, lederen af Metropolitan Politis hundeenhed samt familien til en 14-årig pige, som blev dræbt af en hund.

DR K

15:40  

Flådens historie (3:7)
Flådens historie (3:7) Christian 4. og Svenskekrigene. Christian 4. er en af dansk flådehistoriens mest markante personligheder og en meget aktiv spiller i svenskekrigene. Troels Kløvedal fortæller om danskernes og svenskernes evindelige kamp om magten i Østersøen. Vi sejler med søværnet til de svenske fæstninger Kalmar Slot og Elvsborg, som danskerne erobrer under Kalmarkrigen i 1611. I Christian 4's København besøger vi bl.a. den gamle Tøjhushavn og Nyboder, og i Holmens Kirke finder vi ud af, hvor udtrykket "at være stinkende rig" stammer fra.

16:40  

Flådens historie (4:7)
Flådens historie (4:7) Troels Kløvedal er denne gang draget til Dynekilden Fjord i Sverige, hvor søhelten Tordenskiold fik sin største sejer 8. juli 1716. I Kongedybet i København fortæller Kløvedal om Englandskrigene, og vi besøger Rigsarkivet, hvor Lord Nelson berømte brev fra Slaget på Reden 1801 opbevares, og som den dag i dag stadig lugter af krudtrøg fra søslaget. Vi er desuden til bal på Tranekær Slot, hvor Peter Willemoes og Grundtvig danser om den samme kvinde.

17:40  

Huset på Christianshavn (63)
Huset på Christianshavn (63) "Olsen, ham kan vi li'". Manuskript: Lise Nørgaard. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. William: Jes Holtsø. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Alf Andersen, Caja Heimann, Jørgen Beck; Torben Jetsmark m.fl. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 4. oktober 1975.

DR Ultra

15:15  

Thunderbirds II (3)
Thunderbirds II (3) Op fra dybet, del 1

15:35  

Wild Kratts (15)
Wild Kratts (15) Tortuga-opgradering

15:55  

Junglebanden
Junglebanden

16:10  

Junglebanden
Junglebanden

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:55  

Gumball I (8)
Gumball I (8) Selv om de har de bedste hensigter, ender det altid i ballade, når Gumball og vennen Darwin er på spil! I Gumballs fantastiske verden er der både fjollede bananer, en sød jordnøddepige og en led dinosaur - og så er der ALDRIG kedeligt!

17:15  

Adventure Time 6 - Stedsegrøn
Adventure Time 6 - Stedsegrøn

17:40  

Klassen - Albertes wannabes (201)
Klassen - Albertes wannabes (201)

17:50  

Klassen - Magnus går i pigetøj (202)
Klassen - Magnus går i pigetøj (202)

DR Ramasjang

15:00  

Chuggington (7)
Chuggington (7)

15:10  

Sarah og And (3)
Sarah og And (3) Op med humøret, Æsel

15:15  

Masha og Bjørnen (17)
Masha og Bjørnen (17) Dagens helt i skysovs

15:25  

Gurli Gris II (5)
Gurli Gris II (5) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Morten Skildpadde (7)
Morten Skildpadde (7) Morten om mysteriet om den blå pelargonie

16:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (3)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (3) Hypnotisøren

16:15  

Junglebogen (33)
Junglebogen (33) Bladet i floden.

16:25  

Pyjamasheltene (20)
Pyjamasheltene (20)

16:35  

Paw Patrol III (21)
Paw Patrol III (21)

17:00  

Storm starter i skole (3)
Storm starter i skole (3) Storm går i 0.E med en masse andre børn. Han kender dem ikke så godt endnu, men i dag skal Oscar fra klassen med hjem og se hvor Storm bor. De glæder sig begge og leger sammen hele eftermiddagen. De kan begge to godt lide at spille fodbold i haven og Storm synes, at det er sjovt at få en ny ven.

17:13  

Skægs skolestartssang
Skægs skolestartssang Musikvideo

17:15  

Cirkeline - skole for musene
Cirkeline - skole for musene 2+2=5. Cirkeline holder skole for musene - de skal både have musik og Katteorientering! Men så skal de have Botanik, og det foregår ude i haven, hvor de både møder jordrotterne og skovalfen Nisse!

17:30  

Sikker & Søn VI (3)
Sikker & Søn VI (3) Fisketuren Sikker og Søn tager på fisketur, for Sikker elsker at fange sin egen friske frokost. Det går helt galt, da en stor fisk snupper Sikkers blink, og de mister årerne. Sikker er lige ved at give op og forberede sig på at leve resten af livet i robåden, men så kommer de i tanke om et smart trafik-trick.

17:40  

Karlsson på taget
Karlsson på taget Tegnefilm om Verdens Bedste Karlsson. Ham der både er klog, lige tilpas tyk og fuld af eventyrlyst!

DR1

18:00  

Skattejægerne 2011 (1)
Skattejægerne 2011 (1) Rundt om i de danske hjem gemmer sig massevis af flotte arvestykker og skjulte skatte. En af landets fineste antikhandlere, en marskandiser og en auktonarius lever af at rejse rundt i jagten på det gemte guld, og i Skattejægerne følger vi med dem ud på opdagelse. I første program møder vi blandt andre Poul fra Sydfyn, der hele livet har samlet på lige lovlig meget. Nu vil han gerne spæde pensionen op ved at sælge ud. Og så får antikhandleren Lasse færten af en sølvkande til mange tusinde kroner. Sendt første gang 04.01.11

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Anne og Anders i Brexitland: Nordirland (3:4)
Anne og Anders i Brexitland: Nordirland (3:4) I fire programmer rejser tv-journalisten Anders Agger og tv-kokken Anne Hjernøe ud til det Storbritannien, de færreste af os kender. Her besøger de en række dansk/britiske familier i Wales, England, Nordirland og Skotland for at blive klogere på, hvorfor briterne ikke mere vil være en del af EU. Og hvorfor vi kommer til at savne dem. I Nordirland møder Anne og Anders it-konsulenten Lars Rohmann , som er gift med en protestant, Sophie Rasmussen som er sammen med en katolik og Vibeke Dunleath, som er baronens lady. Og så er der jo fodboldlegenden George Best, Irish Coffee og Whiskey stavet med e. Mange især i Belfast frygter, at Brexit kan udløse det ene skud, som får borgerkrigen til at bryde ud igen. Tilrettelæggelse: Per Dohm

DR2

18:30  

Nak & Æd - en vildged på Mallorca (2:10)
Nak & Æd - en vildged på Mallorca (2:10) Det er januar. Jørgen og Nikolaj er draget til ferieøen Mallorca i Spanien. Men det er ikke for at slappe af. De vil nakke en vildged. Men jagt på vildgeder er en svær jagt. Vildgederne holder til i bjergene på Formentor på Mallorca. Og her er kraftanstrengelse og udholdenhed en nødvendighed for at komme tæt på de sky dyr. Lykkes jagten ikke, skal Nikolaj derimod prøve sine kokkeevner af på en muræne. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 04.10.2015

19:15  

Nak & Æd - et vildsvin i Polen (3:10)
Nak & Æd - et vildsvin i Polen (3:10) Det er februar og vinter i Europa. Jørgen og Nikolaj er rejst til Polen for at få ram på et vildsvin. Jagten foregår i hochsitz og i tusmørke. Herudover skal man sidde stille. Så udfordringerne er, om Nikolaj kan være stille nok. Og om Jørgen overhovedet kan se et vildsvin, hvis det kommer på skudhold. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 11.10.2015

20:00  

Savnet (2:2)
Savnet (2:2) En ung kvinde er fundet død, og en anden er meldt savnet. Hvem står bag? Og hvor er den forsvundne pige? Politiinspektør Maja Silver graver i sine bysbørns liv for at finde svaret. Samtidig forsøger hun desperat at blive forsonet med sin egen datter. Maja Silver: Helena Bergström. Instruktion: Colin Nutley.

DR3

18:00  

Gør ikke dette hjemme (2:6)
Gør ikke dette hjemme (2:6) Seriens to værter, Marte Hedenstad og Torfinn Borkhus, er tilbage med spektakulære og vilde eksperimenter, der som altid består af nogenlunde lige dele latter, galskab og masser af sprængstoffer. Kan man ro i en eksploderet båd? Og har Roar tænkt sig at banke stuetæppet ved hjælp af sprængstoffer? Marte skal have sin anden køretime og Torfinn synes, at det er på tide, at hun lærer at bakke - med en campingvogn hægtet bag på tovejs-bilen.

18:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:15  

Family Guy
Family Guy Økonomien halter hos familien Griffin, og Peter vælger at bruge hele familiens opsparing på lotterisedler. Til alles store forbløffelse vinder familien i lotteriet og bliver millionærer. Lois ønsker ikke, at pengene skal ændre dem, men det er kun et spørgsmål om tid, før deres nye status stiger dem til hovedet.

19:35  

Family Guy
Family Guy Ryan Reynolds aflægger Quahog et besøg og bliver fuldstændig vild med Peter Griffin, som dog er lang tid om at opfatte filmstjernens tilnærmelser. I mellemtiden stjæler Stewie familiens bil og lander ikke overraskende i store problemer.

20:00  

Jagten på the Golden State Killer (1:5)
Jagten på the Golden State Killer (1:5) Han har været på fri fod i 40 år. Han har 51 overfald og voldtægter samt 12 mord i Californien på samvittigheden - som politiet kender til. Han er én af USA's mest berygtede og sadistiske seriemordere. I 2016 udlovede FBI en dusør på 50.000 i håb om at fange ham. Han er kendt under flere navne: først the East Area Rapist, så the Original Night Stalker, og nu the Golden State Killer.

20:45  

Amerikas vilde vesten: De store ørkener
Amerikas vilde vesten: De store ørkener Naturen i Det Vilde Vesten i USA er ekstrem i form af store ørkenområder, sneklædte bjerge og kystlinier afbrudt af klipper. Her lever kun de allermest sejlivede dyr, planter og mennesker. Kom med til Nevadas ørken, hvor vilde Mustang-heste samarbejder om at finde vand for at overleve. Yderligere går turen forbi Death Valley i Californien, hvor kæmpe kaktusser deler jord med den 60 centimenter lange gilaøgle, hvis skællede hud holder solens varme stråler ude.

DR K

18:10  

Huset på Christianshavn (64)
Huset på Christianshavn (64) "Karlas kald". Manuskript: Karen Smith. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Bo: Claus Ryskjær. I øvrigt medvirker: Jørgen Kiil. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 11. oktober 1975.

18:40  

Store danskere - Dirch Passer
Store danskere - Dirch Passer I 3 årti henrykkede Dirch Passer danskerne med sin komik, mimik og sit grin i så stor grad at hans publikum ikke ville se ham i de alvorlige roller som han ellers drømte om. Han endte sine dage, som den mest kendte og elskede dansker, på scenen i sit klovnekostume. Tilrettelæggelse: Anne Røgilds. Sendt første gang 06.03.05

19:20  

Det var Dirchs!
Det var Dirchs! Lisbet Dahl, Ernst Trillingsgaard, Klaus Pagh, Per Pallesen og Ulf Pilgaard tegner et portræt af revy-giganten Dirch Passer.

19:56  

Dagens sang: Masser af succes
Dagens sang: Masser af succes - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Babettes gæstebud
Babettes gæstebud En uvejrsnat i 1871 er den franske mesterkok Babette ankommet til den barske jyske vestkyst. Her har hun nu boet i 14 år som husholderske for to fromme præstedøtre. Babettes eneste forbindelse med hjemlandet er en lotteriseddel, som en trofast veninde fornyer hvert år. Ingen på egnen ved, hvem Babette egentlig er - eller hvilken storslået plan, hun udklækker, da hun vinder en betragtelig sum. Gabriel Axels lune Blixen-filmatisering modtog en Oscar for bedste ikke-engelsksprogede film. Babette: Stéphane Audran. Filippa: Bodil Kjer. Martine: Birgitte Federspiel. Lorens Löwenhielm: Jarl Kulle. Fortællerstemmen: Ghita Nørby. Instruktion: Gabriel Axel.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

Sam & Cat I (3)
Sam & Cat I (3) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

18:30  

Cykel Karaoke - Isa og Vigga fra BaseBoys
Cykel Karaoke - Isa og Vigga fra BaseBoys Isa og Vigga gæster Jannik i cyklen og wow, pigerne er ikke til at styre på 10 tønder land! Rapbattle, siger du? Ja tak! Isa, Vigga og Jannik fyrer den af på et hiphop beat! Isa og Vigga kan spille alle musikgenrer på en ødelagt ukulele og noget skolepercussion- rimelig vildt. De møder også en hundehvalp og Vigga vil ikke dele den med NOGEN! Måske er det derfor Isa vil slås med Jannik? Det og meget, meget mere i dette afsnit! Sangene: We don't talk anymore (Charlie Puth), Level 1000 (Baseboys), Forelsket (Baseboys).

18:40  

Designtalenterne - Outfit of the Day III - Oscar Rosenstrøm
Designtalenterne - Outfit of the Day III - Oscar Rosenstrøm De tre talentfulde designere, Mathilde, Frida og Vannecia, konkurrerer om at lave det bedste outfit til Musical.ly-stjernen Oscar Rosenstrøm, som skal bruge en god overdel til sine videoer. Men Frida har fået en tidsfordel, så Mathilde og Vannecia har problemer med at nå det.

19:00  

The Next Step IV (3)
The Next Step IV (3) Der skal rulle hoveder

19:20  

Sommerlejr (4)
Sommerlejr (4)

19:30  

Backstage II (3)
Backstage II (3) Magnetisme schmagnetisme: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I tredje afsnit kæmper Ulrikke med et fysikforsøg til skolen, og ønsker ikke hjælp fra Adrian der overlegent ser til. Spørgsmålet er om hun kan klare sig uden en håndsrækning fra en mand? Max kæmper med Skys manglende timing og øver jokes, da hun skal til casting på Klovn 3.

19:45  

Monica Chef - Velkomstdrinken (7)
Monica Chef - Velkomstdrinken (7)

20:05  

Quarx (11)
Quarx (11)

20:20  

Svampebob Firkant VIII (3)
Svampebob Firkant VIII (3)

20:45  

Limbo III (11)
Limbo III (11)

DR Ramasjang

18:05  

F for får V (4)
F for får V (4)

18:20  

Star Wars: Yodas nye beretninger (1:4)
Star Wars: Yodas nye beretninger (1:4) Flugten fra Jeditemplet

18:40  

Star Wars: Yodas nye beretninger (2:4)
Star Wars: Yodas nye beretninger (2:4) Jagten på holokronerne

19:05  

Wild Kratts (7)
Wild Kratts (7) Insekter eller aber?

19:25  

Zorro (15)
Zorro (15) Røveri ved højlys dag

19:50  

Yakari IV (11)
Yakari IV (11)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:20  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Kulturmagasinet Gejst
Kulturmagasinet Gejst Reportageprogram med Louise Wolff, der hver uge tager et aktuelt kulturfænomen under kærlig behandling. Vi kommer bag kulissen og møder en kunstner, der har noget på spil.

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Skumringstimen
Skumringstimen Julia har levet i 21 år med skyldfølelse over sin søns forsvinden. Da hun besøger sit barndomshjem på Öland, vækkes gamle sandheder og løgne til live. Hvem kan hun stole på, og hvad skete der med hendes femårige søn? Medvirkende: Lena Endre (Julia Davidsson),Tord Peterson (Gerlof Davidsson),Thomas W. Gabrielsson (Lennart Henriksson),Iggy Malmborg (Ung Lennart Henriksson),Felix Engström (Nils Kant).

DR2

21:30  

Fanget - en morder iblandt os (5:10)
Fanget - en morder iblandt os (5:10) Det parterede lig er blevet identificeret, men prøvelserne er langt fra ovre for politi og borgere i den lille islandske by. En lavine har mørklagt byen, og beboerne er bekymrede og angste. Samtidig går en risikabel redningsaktion på bjergsiden i gang.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Strisserne i Delhi (1:2)
Strisserne i Delhi (1:2) Byen Delhi i Indien vokser eksplosivt, og i 2016 steg antallet af forbrydelser med 20%. Der er kun 8500 politibetjente til at holde lov og orden blandt 18 millioner indbyggere. For kvinder er byen landets farligste. Derfor prøver Delhi politi at rekruttere 3000 kvindelige betjente. Den kvindelige rekrut Sonam får sin ilddåb, da en gruppe kvinder angriber politiet. Samtidigt efterforsker betjenten Amit dødstrusler og afpresning, som tilsyneladende kommer fra en fængslet gangsterboss.

23:55  

Zulu
Zulu I et Sydafrika, der stadig er plaget af efterveerne af apartheid, jager to politifolk en ung kvindes morder. Efterforskningen bringer dem fra Cape Towns slum til luksuriøse kystvillaer. Det bliver en sag, der vender op og ned på de to mænds liv og tvinger dem til at se deres indre dæmoner i øjnene. Brian Epkeen: Orlando Bloom. Ali Sokhela: Forest Whitaker. Dan Fletcher: Conrad Kemp. Instruktion: Jérôme Salle.

DR3

21:35  

Divatvillingerne (7:7)
Divatvillingerne (7:7) Norsk reportageserie fra 2017 (Vita &Wanda) De er 25, deler en lejlighed, elsker mode og går ikke af vejen for at pynte på udseendet. De har et travlt liv med glam og sjov, en hverdag med masser af arbejde, fester og rejser - og så er de tvillinger: Vita og Wanda. Forældrene kom til Norge fra Iran og pigernes opvækst i en lille landsby var ekstrem hård og har gjort dem til de mennesker, de er i dag. Vita og Wanda tager på besøg på deres gamle skole og snakker om den svære tid med mobning og rigtig dårlig selvtillid.

21:55  

All Roads Lead to Rome
All Roads Lead to Rome Maggie beslutter, at hendes oprørske teenagedatter, Summer, vil have godt af en tur til Italien. Der møder Maggie sin gamle flamme Luca, som bor sammen med sin 80-årige mor, Carmen. Summer får hurtigt nok af Italien, og sammen med Carmen stjæler hun Lucas bil. De to sætter kurs mod Rom - med Maggie og Luca lige i hælene. Det bliver et vildt roadtrip, der giver de to umage par tid til at lære hinanden bedre at kende. Maggie: Sarah Jessica Parker. Summer: Rosie Day. Luca: Raoul Bova. Instruktion: Ella Lemhagen.

23:20  

Det bedste fra Smukfest 2018
Det bedste fra Smukfest 2018 Hør de største hits, oplev stemningen og mød musikerne, når DR3 sender Det Bedste Fra Smukfest 2018.

DR K

21:40  

Ludere, lommetyve og lirekassemænd (1:6)
Ludere, lommetyve og lirekassemænd (1:6) - med ondt skal ondt fordrives, 1800 - 1840 Danmark har ikke altid været et lille lykkeligt rigt land. Og vores velfærd kom ikke af sig selv og skal ikke tages for givet. I denne serie giver Liv Thomsen stemme til Underdanmark, den anden halvdel, dem der levede i skyggen, langt fra de bonede gulve og pæne borgerhjem Vi fortæller om vrangsiderne de seneste 170 år og begynder med historien om morderen Ole Kollerød. Han mistede hovedet på Amager Fælled i 1840. Men efterlod sig et helt unikt vidnesbyrd om et liv fyldt med vold, forbrydelser - og kærlighed!

22:10  

Ludere, lommetyve og lirekassemænd (2:6)
Ludere, lommetyve og lirekassemænd (2:6) - der skal ydes før der kan nydes, 1849 - 1880 Danmark har ikke altid været et lille lykkeligt rigt land. Og vores velfærd kom ikke af sig selv og skal ikke tages for givet. I denne serie giver Liv Thomsen stemme til Underdanmark, den anden halvdel, dem der levede i skyggen, langt fra de bonede gulve og pæne borgerhjem. Denne gang handler det om Peter Jørgensen, Fattiggårdens Skræk, der boede på fattiggård i en stor del af sit ulykkelige liv, sammen med alle de andre fattiglemmer, der ikke kunne forsørge sig selv, og som resten af Danmark betragtede med lige dele afsky og frygt!

22:40  

Ludere, lommetyve og lirekassemænd (3:6)
Ludere, lommetyve og lirekassemænd (3:6) - Rababerdrenge mod panserbasser, 1880-1900 Danmark har ikke altid været et lille lykkeligt rigt land. Og vores velfærd kom ikke af sig selv og skal ikke tages for givet. I denne serie giver Liv Thomsen stemme til Underdanmark, den anden halvdel, dem der levede i skyggen, langt fra de bonede gulve og pæne borgerhjem. Denne gang handler det om Christian Christensen, der voksede i det såkaldte rabarberland på Nørrebro i København i slutningen af 1800 tallet. Han var én af titusinde indvandrere i hovedstaden, der levede under uhørt uhumske forhold og som fra helt lille måtte hjælpe med at forsørge en hastigt voksende familie.

23:10  

Gåden om moseligene
Gåden om moseligene Han havde et reb om halsen, da han blev fundet dræbt i en mose i 1950 i Jylland. Men sagen var over 2.300 år gammel, og morderne vil aldrig blive fundet. Tollundmanden er blot ét af mange moselig i Europa, og deres voldelige død har været et mysterium i årtier. Internationale eksperter får nu hjælp af topmoderne retsmedicinsk teknologi til at løse gåden om disse ekstremt velbevarede lig. Var de i virkeligheden samfundets elite, og deres død en menneskeofring til vrede moseguder?

DR Ultra

21:00  

Sofie Linde show II (8) - Anders Grau og Martin Høgsted
Sofie Linde show II (8) - Anders Grau og Martin Høgsted I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af komikerne Anders Grau og Martin Høgsted. Hun sender de to stand up'ere og radioværter tilbage til folkeskoletiden, hvor tingene måske ikke helt var, som de husker det - og så udfordrer hun dem i quizzen med det udspekulerede navn "Gæt a job". Stjernereporter Bubber er også på plads i studiet, og han har givet 100.000 danskere en bedre start på dagen. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

21:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:10  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:05  

Taggart: Liget under gulvet (2:3)
Taggart: Liget under gulvet (2:3) Efter 8½ år i fængsel er David Balfour blevet løsladt. Efter alt at dømme var han offer for et justitsmord. Sagen nager Jim Taggart, for det var ham, der tvang en tilståelse ud af Balfour, der var mistænkt for at have slået sin kone ihjel. Nu er Balfours lille nevø bliver kidnappet, og det varsler nye problemer for den stædige Taggart, der insisterer på at lede efterforskningen. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Murray: Tom Watson. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Laurence Moody.

00:55  

Hun så et mord (54)
Hun så et mord (54) Cabot Cove har besøg af et tv-hold, og Jessica har ladet sig overtale til at give et interview. Senere bliver journalisten udsat for et voldsomt attentat. Beboerne i den lille by er rystede - kan Jessica opklare, hvad der foregår?

01:40  

Mord uden grænser (5:8)
Mord uden grænser (5:8) The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2015 På sin vej til et møde med Iris Gabler, bliver Jackie angrebet og skudt af en maskeret mand. Hun er hårdt såret, men overlever på hospitalet i Berlin. Harald og Alicia ankommer til Berlin, men alt de finder er lukkede døre. Ingen spor, intet der fører til Loukauskis. Dog åbenbares for første gang en omhyggeligt skjult side af Loukauskis forretning, da kilden til en spredning af salmonellaskandalen registreres i Danmark: en kyllingefarm placeret i et øde område, hvor ulovlige indvandrere fra Østeuropa tvinges til at arbejde under umenneskelige forhold. Uegnet for børn. Harald Bjørn: Lars Mikkelsen. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Jan Pallesen. Musik: Jean-Paul Wall. Produktion: Nordisk Film og ZDF i samarbejde med bl.a. DR.

02:40  

Bonderøven 2014 (8)
Bonderøven 2014 (8) På Kastaniegården er der travlhed overalt. På græsmarken håndklipper Frank fåret Sky, der i år har fået 2 lam. På marken hjælper Theresa og børnene med at få lucernen op på trådhæsjen, så den kan tørre og blive til godt hø. I køkkenhaven sætter Frank et trådnet op til ærterne, så de kan gro i vejret. Og så er der kommet hvide gæslinger til gården. Sendt første gang 06.03.14

03:10  

Kender du typen 2014 (11)
Kender du typen 2014 (11) Kender Du Typen? besøger Ørestaden for at opklare, hvilken type det er, der med kikkert kan lide at betragte fodboldspillere i bar overkrop og som allerhelst vil leve af slik og søde sager. Sporene er højhælede sko for tusindvis af kroner og finurlige gemmesteder i ovn og tørretumbler. Livsstilsdetektiverne Anne Glad og Christian Grau kommer på deres livs opgave, når de skal finde ud af, hvem der bor i lejligheden med panoramaudsigt. Gæt med på facebook.com/kenderdutypen. Sendt første gang 08.09.14

03:55  

Danmarks skønneste hjem - Øvrige Sjælland (5:8)
Danmarks skønneste hjem - Øvrige Sjælland (5:8) Se med, når DR's dommertrio, indretningsekspert Jannik- Martensen Larsen, arkitekt Eva Harlou og livsstilsekspert Niels Folmann, igen tager ud i sommerlandet for at lede efter Danmarks skønneste hjem 2013. I aften skal dommerne rundt i regionen; Øvrige Sjælland. I Værløse skal vi se et tidligere bageri på den gamle flyvestation, i Holbæk venter en arkitekttegnet villa fra 50'erne og så lægger vi også vejen forbi Falster, hvor et gammelt gods byder dommerne indenfor.

DR2

01:35  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:20  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:00  

Ripper Street V (5:6)
Ripper Street V (5:6) Alt tyder på, at Augustus Dove har vundet slaget om Whitechapel. Edmund Reid sidder bag tremmer, og Dove mangler kun at opspore Jackson og Long Susan og bringe dem for retten. Det er lykkedes Jackson og Susan at redde deres søn. Nu er friheden inden for rækkevidde, men kan de få sig selv til at svigte den fængslede Reid?

01:55  

Ripper Street V (6:6)
Ripper Street V (6:6) Reid har endelige fanget Nathaniel Dove - den mest frygtede morder i Whitechapel siden Jack the Ripper. Men Reid mangler stadig at rense sit eget og Jacksons navn. Det kræver, at makkerparret får skovlen under politiinspektør Augustus Dove. Sammen må de forsøge at bevise, at Dove dræbte drengen Robin Sumner.

02:50  

Et hårdt liv på gaden
Et hårdt liv på gaden I Storbritannien oplever mere end 800.000 unge mennesker hjemløshed fra tid til anden. Men hvem er disse unge, og hvad er deres fremtidsudsigter? Rapperen Professor Green vil sætte et ansigt på Storbritanniens unge hjemløse og håber at et indblik i det barske liv uden tag over hovedet kan være med til at ændre vores opfattelse af hjemløse.

03:50  

Line fikser kroppen (1:6): Kroppen
Line fikser kroppen (1:6): Kroppen Line undgår stranden fordi hun skammer sig over hvordan hun ser ud. Nu har hun fået nok af at føle sig forkert, hun vil udforske kroppe i alle former og opsøge udfordrende situationer, hun vil blive glad for sig selv - præcis som hun er. Det er tid til at fejre kvindekroppen! Line får retoucheret sin drømmekrop og mærker på kvindekroppens mange former. Hun bokser kropsskammen ud med SKAM-skuespiller Ulrikke Falch og forsøger at finde sin stemme som kropsaktivist ved at arrangere 'trussedag' for at slippe kroppen fri.

DR K

00:00  

Babel
Babel Det amerikanske par Richard og Susan er taget på ferie i Marokko for at redde deres ægteskab. Ikke langt derfra er to drenge ude for at holde øje med en flok geder. De beslutter at afprøve deres nye riffel. Skuddet rammer den forbipasserende bus med de to turister. Denne hændelse sætter en kæde af begivenheder i gang, som kommer til at involvere mennesker fra hele verden. Susan: Cate Blanchett. Richard: Brad Pitt. Santiago: Gael García Bernal. Instruktion: Alejandro González Iñárritu.

02:15  

Rundt om Selma
Rundt om Selma TV-spil af Leif Panduro fra 1971. Instruktion: Palle Kjærulff-Schmidt. Medvirkende: Astrid Villaume; Tove Maës; Helge Kjærulff-Schmidt; Buster Larsen; Preben Neergaard; Henning Jensen; Vigga Bro; Erik Wedersøe; Ejner Federspiel; Elith Pio; Holger Juul Hansen; Preben Mahrt; Mime Fønss; Ulla Gottlieb; Birthe Backhausen; Erik Kühnau; Miskow Makwarth; Karl Gustav Ahlefeldt; Jørgen Langebæk

03:40  

Monopolets Helte - Kim Schumacher
Monopolets Helte - Kim Schumacher Kim Schumacher revolutionerede radioen i Danmark i midten af 1980'erne. Han gav - med et typisk Schumacher-ordspil - ny mening til ordet radioaktiv, og både hans heftige hi-energy-musik og hans saftige rapporter fra New Yorks homomiljø blev leveret med en sådan charme at P3's lyttere åd det råt. Han blev kaldt Speedsnakkeren, men da han går til tv bliver der skruet ned for tempoet. Overgangen går ikke helt uden problemer, men i 1989 finder han fodfæste med quizzen "Labyrint" og overbeviser både folket og anmelderne. Han er på toppen af sin karriere da han året efter dør af AIDS, kun 40 år gammel. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen Sendt første gang 19.04.09

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:55  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, KOBENHAVN.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
0815222308