København
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: søndag d. 5. april 2020

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: søndag d. 5. april 2020

DR1

01:35  

Hercule Poirot (15)
Hercule Poirot (15) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Mysteriet i Cornwall". En kvinde tror, at hendes mand vil forgifte hende, og der er vist noget om snakken.

02:25  

Hercule Poirot (16)
Hercule Poirot (16) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Mr. Davenheims forsvinden". Da den velhavende bankmand mr. Davenheim forsvinder sporløst, vædder Hercule Poirot med Inspector Japp om, at han kan løse mysteriet uden at forlade huset én eneste gang.

03:15  

Kender Du Typen? - Med bumser og Bond
Kender Du Typen? - Med bumser og Bond I aften besøger Kender Du Typen? en kendt dansker, som har været til casting som Bond Babe. Hun elsker at gå "larmende" klædt og har en hemmelig last, der vil overraske de fleste. Selv de hærdede livsstilseksperter Anne Glad og Flemming Møldrup tror ikke deres egne øjne, når de skal regne ud, hvem der bor i den tjekkede københavnerlejlighed. Vært: Mads Steffensen

04:00  

Hammerslag 2014 ( 5)
Hammerslag 2014 ( 5) Hammerslag er i denne uge i det sydsjællandske. Første stop er ved Svinø Strand, lidt uden for Vordingborg. Her skal prisen på et sommerhus med egen strand gættes. Aftenens anden bolig ligger i Næstved, og herefter går turen til Skælskør. Tæt herfra går færgen til Agersø - 15 minutters sejlads fra fastlandet. Hvad mon et hus i idylliske omgivelser koster her? Se Hammerslag og gæt med! Sendt første gang 06.05.14

04:40  

Skattejægerne (4:10)
Skattejægerne (4:10) I aften i Skattejægerne tager Helle Vilsbæk og Michael Christiansen på skattejagt i et gammelt og nedlagt snedkerværksted. Søren Sørensen fra Læborg Autohandel falder pladask for en unik Volvo. Og Bettina Pedersen fra butikken SeChloé går på jagt efter specifikke kundeønsker på Langeskov Marked.

05:10  

I hus til halsen VI (6)
I hus til halsen VI (6) 194 utraditionelle m2 til salg I Fensmark ved Næstved bor Anette Just i et 194 m2 stort hus. Efter en skilsmisse er det svært for Anette at have råd til hendes elskede hus og hun sætter det til salg. Men der er ingen købere i sigte og hendes voksne døtre har de seneste år måtte hjælpe med huslejen. Nu skal huset sælges, hvis Anette ikke skal ende ud med en uoverskuelig gæld og Anette er ved at miste modet. Hun og døtrene har derfor kontaktet ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Søren Vester, for at få hjælp til at komme ud af den trængte situation.

05:55  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:00  

Midt i naturen (3:9)
Midt i naturen (3:9) Verdens vådområder er livsvigtige for mange dyrearter. Everglades i Florida er et af USA's mest kendte vådområder, og ved hjælp af en luftpudebåd tager Joakim Odelberg ud på den "uendelig flod af græs". Området er et paradis for alligatorer, men i paradiset findes der ofte ubudne gæster. Joakim hjælper med at fange to farlige og stærke af slagsen. Anders Lundin besøger et af Europas vigtigste vådområder, Tåkern i den svenske provins Östergötland, hvor over 275 forskellige fuglearter er blevet observeret.

06:55  

Spiondyr i sneen
Spiondyr i sneen Det er ikke spor let at leve i naturens dybfryser. Men for visse dyr er is og sne den ultimative legeplads. Ved hjælp af spionkameraer undersøger vi, hvordan nogle af verdens mest robuste dyr overlever på trods af temperaturer under nul. Hvordan de finder kærlighed, tager sig af deres unger og bare har det sjovt.

08:00  

Løvens Hule Storbritannien XV (11:14)
Løvens Hule Storbritannien XV (11:14) Hvem rammer plet? En forretningsduo håber, at deres hjemmelavet rå hundefoder vækker begejstring hos løverne. Mens en læge forsøger at imponerer med sin innovative smoothie. Men måske er det et parkour-træningssystem, der for alvor får løvernes adrenalin-niveau til at stige og får dem til at investere.

DR2

01:20  

Bhutan: Det lykkelige land
Bhutan: Det lykkelige land CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til Bhutan, som er et af verdens fattigste lande, men alligevel blandt verdens lykkeligste lande. Her handler det om at finde en balancegang mellem det moderne og det traditionelle.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Minisekterne (9)
Minisekterne (9) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:05  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh har lyst til at prøve rutsjebanen, men er Kragen stærk nok til at hjælpe hende op af trapperne?

05:15  

Inui (19)
Inui (19)

05:20  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Den Sure Mand på havnen har taget isbutikken og lavet det om til en fiskebutik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få isbutikken tilbage.

05:45  

Rita og Krokodille - En regnvejrsdag
Rita og Krokodille - En regnvejrsdag Det regner udenfor. Rita og Krokodille leger indenfor. Rita finder sine gamle klodser frem. Rita og Krokodille bygger hver sit tårn. Krokodilles tårn er ikke så højt som Ritas, men mere stabilt. Krokodille kommer til at vælte Ritas tårn med halen. Hvis du vælter mit tårn, så vælter jeg dit tårn! Rita ødelægger Krokodilles tårn. Til sidst indser Rita, det er bedre at tilgive og bygge et tårn sammen.

05:50  

Min lille hund Mester (6)
Min lille hund Mester (6) Mester er begyndt at sidde uden for huset og hyle. Han kan nemlig mærke en hunhund, og han længes efter hende. Hunhundens ejer er ikke glad for Mesters besøg. Han er jo ikke en racehund! Mesters hjerte er knust, og Thomas forsøger at muntre ham op ved at fortælle, at mennesker ofte har de samme følelser. Mester synes, at mennesker spilder alt for meget tid med at tænke så meget over tingene.

06:00  

Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr
Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr Rosa besøger Asbjørn og sammen finder de på et eventyr om Asbjørns sovedyr Karsten. Han er en kæmpestor elefant, der elsker frugt og grønt. På Asbjørns værelse får de øje på en håndvægt. Så i eventyret bliver Karsten til en stor stærk vægtløfter, der tager i træningscentret for at løfte vægte. Her møder han fitnessdronningen Chili og den irriterende Blærerøvs-Bjarne, der altid snyder og blærer sig når han vinder. Spørgsmålet er, om det vil lykkes Karsten at vinde over Bjarne en gang for alle.

06:30  

Gurli Gris II (33)
Gurli Gris II (33) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:35  

Gurli Gris II (34)
Gurli Gris II (34) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:45  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Simon
Simon Pas på! Her kommer jeg!

07:10  

Rasmus Klump (26)
Rasmus Klump (26)

07:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Hugo er et lille bedårende jungledyr, der bliver kidnappet af den fæle Izabella. Hun vil bruge ham i sin næste storfilm - det lykkes dog Hugo at komme fri og så starter eventyret.. Hugo kommer på en bananbåd og møder DelleKaj. Det fører ham til København hvor han møder Rita.

08:50  

Kika og Bob (1)
Kika og Bob (1) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

 
DR1

09:00  

Løvens Hule Storbritannien XV (12:14)
Løvens Hule Storbritannien XV (12:14) Hvem kan stå model til løvernes høje standarder? Er det et produkt, som kan forhindre smerter forårsaget af halterneck-bikinier? Hudplejeprodukter fremstillet af hamp? Eller bliver det te med vitaminer, der varmer løverne op og får kontanter med hjem?

10:00  

Taggart: Undfangelse og død
Taggart: Undfangelse og død En kvinde skubbes i døden fra taget af et parkeringshus. Sporene synes at føre til en fertilitetsklinik, hvor kvinden modtog behandling for barnløshed. Skal morderen findes blandt klinikkens øvrige patienter eller blandt dens ansatte? Eller måske blandt den kristne antiabortgruppe, der demonstrerer uden for klinikken? Taggart-holdet går på jagt efter svarene. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Ian Madden.

11:10  

Inspector Morse: Den bitre bryg
Inspector Morse: Den bitre bryg En multinational virksomhed vil købe et gammelt familiebryggeri, men midt under forhandlingerne bliver bryggeriets direktør myrdet. Bryggeriet har været i familien Radfords eje i mere end 150 år, og indflydelsesrige familiemedlemmer er stærkt imod salget. Alligevel kan Morse ikke få øje på nogen oplagt sammenhæng mellem mordet og planerne om at sælge bryggeriet. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Isobel Radford: Isabel Dean. Instruktion: Peter Hammond.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

K2
K2 Actionfilm og astrologi, digte og dans. Der er så meget at opleve og så lidt tid at gøre det i. Ane Cortzen er vært på DR2s aktuelle kulturprogram, hvor tre personligheder debatterer, hvad der er værd at bruge tiden på.

10:00  

Besat af ure
Besat af ure Kristian Haagen er passioneret samler af armbåndsure. Han nyder at eje noget, som andre mænd bliver misundelige over. Han har en enorm viden om de tikkende værker og elsker de historier, som de gamle ure bærer på. Denne serie besøger en række samlere for at forstå, hvad der driver deres passion og høre de gode historier om deres unikke samling. Vært: Kasper Nielsen. Tilrettelæggelse: Johanne Bagge Sendt første gang 31.10.12

10:30  

Arkitektens hjem (6:6)
Arkitektens hjem (6:6) Arkitekter arbejder til daglig med at tegne boliger for andre, men hvordan bor de selv? Charlotte Thiis-Evensen besøger seks arkitekter for at høre, hvad de mener er med til at skabe et godt hjem. Her taler hun med Arild Eriksen, hvis arkitektfirma har en lang række af fornemme og meget forskellige bygningsværker bag sig.

11:00  

Min ven SKAL redde verden (1:2)
Min ven SKAL redde verden (1:2) Det smadrer kloden at købe nyt tøj - men de fede sko var på udsalg. Det er vanvittig komplekst, og ikke enten eller. Det ved Jespers ven Nicolaj af alle mennesker. For han er modekonge, millionær og klimadeprimeret.

11:30  

Min ven SKAL redde verden (2:2)
Min ven SKAL redde verden (2:2) Jesper og Nicolaj er gamle venner fra før der var noget der hed flyskam og vegetarkasser. Nicolaj er nu direktør i modefirmaet Ganni og klimadeprimeret. Jesper kalder ham en hykler og rejser med fly til Miami, hvor Nicolaj åbner endnu en Ganni-butik.

11:55  

Digtere, Divaer og Dogmebrødre (4:8)
Digtere, Divaer og Dogmebrødre (4:8) Den anden verdenskrig er slut - og så alligevel ikke. Tømmermændene efter befrielsen melder sig hurtigt. Kunstnerne kredser om store størrelser som skyld og angst, og man dyrker modstandsmyterne. Karen Blixen holder hof for en samling unge, højtidelige Herticadigtere. Samtidig starter Asger Jorn Cobragruppen, som sætter farver på en trist tid. I skyggen af atombomben vokser angsten. Den tavse 50er-generation tyr til "The American Dream" og Morten Korch, mens kunstnerne flygter til udlandet. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen. Sendt første gang 23.01.01

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (13)
Flaskepost fra Stillehavet (13)

09:20  

Vitello - tigger en masse slik (5)
Vitello - tigger en masse slik (5) Fredag er slikdag. Alle andre dage er ikke slikdage. Det synes Vitello er meget, meget uretfærdigt. Så hvorfor ikke klæde sig uhyggeligt ud og lave en ekstra Halloween?

09:27  

Hunden Ib - skruer støttehjulene af
Hunden Ib - skruer støttehjulene af

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:20  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:45  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil kommer med på marked. Han vil så gerne have en ny hest, men hans far har selvfølgelig ikke råd.

11:10  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil er god til at gå på auktion. Han køber de mærkeligste ting, men alle viser de sig at være meget praktiske.

11:35  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. På auktionen køber far en ko, der lader til at være splittergal. Men det ordner Emil.

DR1

12:55  

Naturens vilde arbejdere (2:3)
Naturens vilde arbejdere (2:3) De gnaver, graver og bygger. Milliarder af vilde dyr, som hver dag er med til at forme vores Jord og sikre dens livscyklus. Her følger vi nogle af de største af disse bygmestre - fra orangutangen, der hver eftermiddag bygger en ny soveplads med tag, væverfuglenes kunstfærdige fællesreder, som kan holde i op imod 100 år og til den største bygmester af dem alle bæveren.

DR2

12:35  

Digtere, Divaer og Dogmebrødre (5:8)
Digtere, Divaer og Dogmebrødre (5:8) . Alt eksploderer i 1960erne. Der er velfærdsboom, uddannelsesboom og kunstboom. Klaus Rifbjerg brager igennem i medierne. Han er provokatør, teater- og filmmand og modernistisk digter. Modernisterne langer ud efter alt det gammeldags og populistiske. Det går bl.a. ud over Tove Ditlevsen og hendes mand, Victor Andreasen, chefredaktør for Ekstra Bladet. Befolkningen deles i to, da lagerforvalter Rindal starter et oprør mod statsstøtte til kunstnerne. Det medfører hidsige debatter om hvorvidt havfruemord og hesteofringer er kunst. 68erne bringer ny musik, mode, kunst og politiske idealer med sig. Og pludselig er det Rifbjerg, der er gammeldags. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen. Sendt første gang 30.01.01

13:15  

Det gode råd
Det gode råd Folk bruger og betaler sig fra terapeuter og psykologer som aldrig før. Der er ikke mangel på sjælesorg. Men når livskrisen rammer, er det kun de færreste, der opsøger præster eller andre religiøse og spirituelle vejledere. Med "Det gode råd" vil vi undersøge i hvilket omfang, religionen kan give svar og trøst i livets svære stunder. En personlig skæbne er omdrejningspunktet for en samtale mellem vært Paula Larrain og et panel af op til tre religiøse vejledere, der rådgiver om en konkret problemstilling ud fra et åndeligt perspektiv.

14:00  

Gudstjenester
Gudstjenester

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Morten Skildpadde II (2)
Morten Skildpadde II (2)

12:20  

Morten Skildpadde II (3)
Morten Skildpadde II (3)

12:45  

Kika og Bob (16)
Kika og Bob (16) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:00  

Tree Fu Tom (15)
Tree Fu Tom (15)

13:20  

Tree Fu Tom (16)
Tree Fu Tom (16)

13:40  

Brillebjørn (5)
Brillebjørn (5) Norsk dramaserie. Lucy har fået et net til at fange sommerfugle med. Men legen bliver hurtigt kedelig, da der ikke er nogle sommerfugle i haven.

13:45  

Alfons Åberg (1)
Alfons Åberg (1) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:00  

Cirkeline
Cirkeline Det bliver den dejligste fødselsdag, Cirkeline nogen sinde har haft! Både Sofus, Ingolf og Frederik er med. De smider med flødeskum, spiser lagkage, men da de kommer til at drikke sulfo, får de helt ondt i maven! Faktisk så ondt at de ikke kan være med til at rydde op bag- efter ....... Velkommen til den første Cirkeline-film i farver!

14:10  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Der kommer cirkus til byen, og den store tiger bryder ud for at besøge den lille kat Findus, som måske er dens fætter.

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

15:00  

Cirkusrevyen 2016 (2:2)
Cirkusrevyen 2016 (2:2) Velkommen til anden del af Cirkusrevyen 2016. Glæd dig til at se Ulf Pilgaard tilbage som Hendes Majestæt Dronningen, der ikke er helt tilfreds med prinsgemalens pensionsaftale, Lise Baastrup som småbitter og fordrukken singlekvinde, Niels Ellegaard som træt ægtemand til tre, og oplev samtidig holdet i en rørende hyldest til revykongen Dirch Passer, som i 2016 ville have fyldt 90. Medvirkende: Henrik Lykkegaard, Lise Baastrup, Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard samt James Prices Orkester.

16:00  

Kriminalkommissær Barnaby XVI (3)
Kriminalkommissær Barnaby XVI (3) "Vild høst". Indsmurt i trøffelolie og bundet til et træ ender den rige godsejer Martin Strickland sit liv som vildsvinefoder. Den bizarre mordsag fører makkerparret Barnaby og Nelson til en gourmetrestaurant, der ejes af den ambiøse og ikke ligefrem elskede mesterkok Ruth Cameron. John Barnaby: Neil Dudgeon. Charlie Nelson: Gwilym Lee. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Renny Rye.

17:30  

Vores første hus (5:6)
Vores første hus (5:6) Søren og Lotte flytter fra byens puls til en gammel snedkergård på Bornholm, hvor samtlige kvadratmeter skal renoveres.

DR2

15:01  

USA i farver - Et hårdtarbejdende folk
USA i farver - Et hårdtarbejdende folk I første halvdel af det 20. århundrede lider de amerikanske arbejdstagere under lange arbejdsdage, farlige arbejdsforhold og svage fagforeninger. Men i 1920'erne skaber velstand og teknologi nye job. Og i 1950'erne er de en del af en arbejdsstyrke, der bygger den rigeste og mest magtfulde økonomi i verden. Gennem sjældne privatoptagelser i farver dykker vi ned i de amerikanske arbejderes liv.

15:50  

Dagens skønhed
Dagens skønhed Overklassefruen Séverine er lykkeligt gift, men afviser sin mands erotiske tilnærmelser. Da en bekendt giver Séverine adressen til et bordel, opsøger hun det og bliver ansat under kunsternavnet Dagens skønhed. Hun trives i rollen, indtil en krævende kunde gør det vanskeligt at opretholde dobbeltlivet. Drøm og virkelighed glider umærkeligt sammen i klassikeren, der både vandt Guldløven i Venedig og en Bodil-pris i Danmark. Medvirkende: Catherine Deneuve, Jean Sorel, Michel Piccoli m.fl. Instruktion: Luis Buñuel.

17:30  

DR2 Klassisk: Luisi & Valkyrien
DR2 Klassisk: Luisi & Valkyrien Chefdirigent Fabio Luisi har et særligt forhold til Wagners operaer, og han har modtaget en amerikansk Grammy for sin fortolkning af Ringen. Her kan du se ham dirigere DR Symfoniorkestret og tre af vor tids førende Wagner-sangere i en koncertopførelse af første akt fra Valkyrien. I rollerne som Siegmund og Sieglinde er sopranen Lise Davidsen og tenoren Stephen Gould, mens Stephen Milling synger baspartiet som den brutale Hunding. Vært: Mathias Hammer. Optaget i DR Koncerthuset, januar 2020.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (27)
Gurli Gris VII (27)

15:10  

Gurli Gris VII (28)
Gurli Gris VII (28)

15:15  

Simon
Simon

15:25  

Ridderprinsessen Nella (8)
Ridderprinsessen Nella (8)

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (6)
Vidundervovsen Vaffel (6) Vaffels malingskatastrofe

16:00  

Trulliland
Trulliland

16:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol IV (14)
Paw Patrol IV (14)

17:00  

Rasmus Klump (1)
Rasmus Klump (1) - bygger skib

17:10  

Rasmus Klump (2)
Rasmus Klump (2) - møder Ursula

17:25  

På Vingerne (1) - En ny fugl i haven
På Vingerne (1) - En ny fugl i haven

17:35  

På Vingerne (2) - Bedste kommer slemt til skade
På Vingerne (2) - Bedste kommer slemt til skade

17:45  

Stop! - Jeg kan selv
Stop! - Jeg kan selv Maja hader morgener. Det er altid stresset, og mor og far diskuterer og farer rundt som forvirrede høns. Hun må aldrig gøre noget selv. Hvordan skal hun kunne vise, at hun kan selv, når hun ikke får lov at vise det?

17:55  

Stop! - Sæbekassebils-race
Stop! - Sæbekassebils-race Maja er endelig stor nok til at deltage i kvarterets årlige sæbekassebils-race. Ved startlinjen møder hun den flerårige vinder, Oliver. Han er skråsikker på, at han kommer til at vinde igen i år. Men Maja er ikke bange for at tage kampen op. Det er en hård kamp hele vejen mod målstregen. Men deltager alle på lige vilkår?

DR1

18:00  

Mesterhjerner - Hukommelse (3:5)
Mesterhjerner - Hukommelse (3:5) Skuespiller Lars Mikkelsen er irriterende god til at huske, mener hans kolleger, for han er lynhurtig til at memorere sine tekster og replikker. Nu møder hjerneforskeren Peter Lund Madsen den kendte skuespiller for at komme mysteriet om vores hukommelse nærmere. Peter vil vide, hvad Lars Mikkelsen gør for at huske så godt. Samtidig vil Peter fortælle, hvad der sker i hjernen, når man husker, og hvad man kan gøre for at få en bedre hukommelse.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Flodhesten - Afrikas farligste dyr
Flodhesten - Afrikas farligste dyr Britisk naturprogram fra 2019 (Hippo) Flodhesten er Afrikas farligste dyr. En enorm, territorial vegetar med et kæmpe gab og knivskarpe hjørnetænder. Den kan veje op til tre tons og sprinte hurtigere end et menneske. Og selvom den ikke kan flyde, bruger den det meste af sin tid i vandet. Her dykker vi ned under overfladen for at opleve flodhestens sande natur. Se, hvordan den beskytter sin familie, står front mod sine fjender og er både følsom og komisk.

20:00  

Når støvet har lagt sig (10:10)
Når støvet har lagt sig (10:10) Gerningsmændene er blevet varetægtsfængslet. Louise er utrolig lettet, men Marie har vigtigere ting i hovedet. Albert viser en ny side af sig selv i et forsøg på at redde familien. Lisa indrømmer sine følelser overfor Stefan og må vente på hans valg. Trods Jamals frikendelse må hans familie bøde for resultatet af det, han troede var kærlighed. Elisabeth får detaljer om gerningsmændenes motiv, og hun må tage sin politiske ideologi op til revision. Nikolaj får sin restaurant tilbage, men hvad skal han stille op med den? Uegnet for børn. Medvirkende: Jacob Lohmann, Karen-Lise Mynster, Peter Christoffersen, Arian Kashef, Viola Martinsen, Henning Jensen, Malin Crépin, Katinka Lærke Petersen. Hovedforfatter: Ida Maria Rydén & Dorte W. Høgh. Episodeforfatter: Dorte W. Høgh. Instruktør: Milad Alami. Producent: Stinna Lassen. Produktion: DR Drama.

DR2

20:40  

Guldkorn - Danmark i 1968
Guldkorn - Danmark i 1968 I 1968 begynder effekten af den nye p-pille at vise sig. På Københavns universitet protesterer de studerende, men det er langtfra alle unge der går på universitetet. I 1967 er det stadig helt almindeligt at forlade skolen efter 7. eller 8. klasse.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:10  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Mere om Emil fra Lønneberg
Mere om Emil fra Lønneberg Emil bliver heldigvis ikke sendt til Amerika, selv om både Line og hele Lønneberg ønsker det. Men han kommer til marked i Vimmerby og gør en god forretning, og desuden redder han Alfreds liv. Manuskript: Astrid Lindgren. Medvirkende: Jan Ohlsson, Lena Wisborg, Allan Edwall, Emy Storm, Bjørn Gustafson, Maud Hansson. Instruktion: Olle Hellbom. Svensk film fra 1972.

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:35  

Søndagsvejr
Søndagsvejr

21:36  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Josefine Høgh.

22:10  

Tynd is (7:8)
Tynd is (7:8) Enok og Liv lander få kilometer fra den danske militærbase, hvor bortførerne skjuler sig. Snart begynder en nådesløs kamp på liv og død. Samtidig sender en afsløring den danske og den svenske udenrigsminister på kollisionskurs. Medvirkende: Nicolas Bro, Iben Dorner, Angunnguaq Larsen, Nukâka Coster-Waldau m.fl.

22:55  

Mord i skærgården: I nat er du død (3:3)
Mord i skærgården: I nat er du død (3:3) Kriminalinspektør Thomas Andreasson jager en morder - eller flere! En ung studerende og to tidligere jægersoldater er blevet myrdet, men er det den samme drabsmand? Sporene fører til militærforlægningen Korsö, hvor nogen planlægger den ultimative hævn. Thomas: Jakob Cedergren. Nora: Alexandra Rapaport.

23:40  

Hercule Poirot (17)
Hercule Poirot (17) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Dobbelt synd" Poirot nægter at deltage i efterforskningen, da en kvinde mister nogle kostbare miniaturer. Han har nemlig besluttet sig for at træde af. Men kan han nu alligevel lade være med at blande sig, når sagen først ruller?

DR2

21:00  

Den klassiske musikquiz 2020
Den klassiske musikquiz 2020

22:00  

K2
K2 Actionfilm og astrologi, digte og dans. Der er så meget at opleve og så lidt tid at gøre det i. Ane Cortzen er vært på DR2s aktuelle kulturprogram, hvor tre personligheder debatterer, hvad der er værd at bruge tiden på.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Det gode råd
Det gode råd Folk bruger og betaler sig fra terapeuter og psykologer som aldrig før. Der er ikke mangel på sjælesorg. Men når livskrisen rammer, er det kun de færreste, der opsøger præster eller andre religiøse og spirituelle vejledere. Med "Det gode råd" vil vi undersøge i hvilket omfang, religionen kan give svar og trøst i livets svære stunder. En personlig skæbne er omdrejningspunktet for en samtale mellem vært Paula Larrain og et panel af op til tre religiøse vejledere, der rådgiver om en konkret problemstilling ud fra et åndeligt perspektiv.

23:45  

Gabriel García Márquez - I krig og kærlighed
Gabriel García Márquez - I krig og kærlighed Forfatteren Gabriel García Márquez har vundet millioner af hjerter. Hans fortællinger er fulde af kærlighed, vold, liv og konflikt - og de har ændret vores opfattelse af virkeligheden. Her dykker vi ned i Márquez' liv og arbejde for at afsløre den menneskelige fantasis utrolige kraft. Hvordan blev en fattig colombiansk dreng en af det 20. århundredes mest betydelige forfattere?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:35  

Hercule Poirot (18)
Hercule Poirot (18) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den billige lejlighed". Da et ungt par får tildelt en luksuslejlighed til ren spotpris bliver Hercule Poirot mistænksom. Noget er ikke helt, som det skal være.

01:25  

Vera: Sort engel
Vera: Sort engel En ung mand bliver fundet druknet i en flod. Manden var narkoman, men det er ikke det, han er død af. Og kriminalinspektør Vera Stanhope må grave dybt i fortiden for at fange hans morder. Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

02:55  

I farezonen (20:61)
I farezonen (20:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

03:45  

Bonderøven 2012 (7)
Bonderøven 2012 (7) Det er tid til forårsarbejde i marken. Niels Jørgen kommer for at lære Frank kunsten at pløje, når det er hesten Solveig, der skal trække ploven. Frank kan også præsentere et nyt hold små kyllinger, og sidst - men ikke mindst - skal han smage på sit hjemmelavede øl! Sendt første gang 08.05.12

DR2

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, KOBENHAVN.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
0402055911