København
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 19. september 2020

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 19. september 2020

DR1

01:00  

Mord uden grænser II (4:8)
Mord uden grænser II (4:8) The Team II. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2018 (4:8). Helle kommer hjem og får reddet Malu fra Mortens overfald og får hende hårdt såret bragt til hospitalet. Morten har planlagt et terrorlignende angreb, og politiet sætter alt ind på at finde ham. På det lokale hospital opsøger en arabisk mand Malu og forsøger at dræbe hende - Paula får afværget mordforsøget men bliver selv hårdt såret. Serien er uegnet for børn. Medvirkende: Marie Bach Hansen, Jürgen Vogel, Lynn Van Royen, Sarah Perles, Josephine Park m.fl. Manuskript: Jesper Bernt, Kari Vidø. Instruktør: Kasper Gaardsøe. Produktion: Nordisk Film i samarbejde med bl.a. DR.

02:00  

Mord med dr. Blake V (3:8)
Mord med dr. Blake V (3:8) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. En fransk kok bliver fundet myrdet og gemt i en fryser i en restaurant. Mistanken retter sig mod politimanden Bill Hobart. Kan Blake rense hans navn eller er Hobart skyldig i det brutale mord?

03:00  

Kender Du Typen? 2015 (15)
Kender Du Typen? 2015 (15) "Kender Du Typen?" er taget ud i sommerlandet, hvor en kendt dansker har indrettet sig i et sommerhus med værelse til svigermor og atelier til konen. Hvem er det, som er så vild med kvinderne i sit liv? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup finde ud af i aftenens udsendelse. Vært: Mads Steffensen

03:45  

Guld i Købstæderne - Nyborg II
Guld i Købstæderne - Nyborg II Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Her vil nogle af landets dygtigste vurderingseksperter vurdere danskernes medbragte antikviteter og kostbarheder og fortælle klenodiernes historie. I denne uge besøger Guld i Købstæderne Nyborg. Programmets vært, Mette Bluhme Rieck, tager en tur rundt i byen og får historien om byens status som konferenceby - og så rykker hun direkte i fængsel. Når tingene er blevet vurderet, er der chance for en god handel. Tre professionelle antikopkøbere står nemlig klar til at byde på danskernes medbragte skatte. De tre opkøbere byder hinanden op, men det er op til sælgeren at beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. Denne gang kæmper opkøberne blandt andet om en akvarel malet af storfyrstinde Olga og en flere tusind år gammel stenøkse fundet i den fynske muld.

04:45  

Bonderøven: Et 13 meter langt knuseværk og 2 små lam
Bonderøven: Et 13 meter langt knuseværk og 2 små lam Hos Frank er der besøg af den største maskine, der, indtil nu, har været på Kastanjegården. Et 13 meter langt knuseværk der forvandler den gamle stald til grus. Og midt i det hele kommer der to nye lam til verden.

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Drømmehuset (5:5)
Drømmehuset (5:5) I Sandvika uden for Oslo i Norge går Fay og Øystein i gang med at bygge en bolig for flere generationer. På Jessheim vil Tone og Marvis opføre et nyt hus, hvor deres yngste søn kan bo, når han bliver stor.

06:30  

Alene i vildmarken II (5:8)
Alene i vildmarken II (5:8) Sult og isolation påvirker nu deltagerne til dybere eftertænksomhed og en længsel efter mening. Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde områder skal de overleve på egen hånd. Alt filmer de selv. Den der klarer sig i længst tid vinder.

07:15  

Alene i vildmarken II (6:8)
Alene i vildmarken II (6:8) De resterende deltagere kæmper nu hver deres kamp for at blive i konkurrencen. Kulden er ved at slå nogen hjem, mens sult og ensomhed er den helt store modstander for andre. Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde områder skal de overleve på egen hånd - Alt filmer de selv. Den der klarer sig i længst tid vinder.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:20  

Jagten på kærlighedssvindleren (2:4)
Jagten på kærlighedssvindleren (2:4) Richard Scott Smith har i årevis svindlet sine kærester. Nu vælger hans ofre at slå sig sammen med en dusørjæger og en privatdetektiv for at stoppe hans kærlighedssvindel og redde fremtidige ofre. De finder ud af, at han arbejder på en skaldyrsrestaurant i Wichita, men derefter tager sagen en mærkelig drejning.

01:10  

Clement kalder jorden (2)
Clement kalder jorden (2)

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gudstjenester
Gudstjenester Med Laugesen til Gudstjeneste på Tadre Mølle 2:4 Filmmanden Peter Aalbæk og Anders Laugesen går gennem vinmarken, inden de vælger vin til gudstjenesten på den historiske vandmølle, vest for Roskilde. Sognepræst Poul Joachim Stender har tilrettelagt en særlig høstgudstjeneste med temaet VIN. Gudstjenesten er sat i musik af pianist Alexander Bak Hansen og sanger Therese Nielsen og henvender sig direkte til seerne. Salmer og sange i gudstjenesten: Du gav mig, o Herre, en lod af din jord, DDS 728, Marken er mejet, Nåden er din dagligdag, DDS 522, Det lysner over agres felt.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Inui (14)
Inui (14)

05:10  

Masha og Bjørnen (11)
Masha og Bjørnen (11) God rejse

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Rosa fra Rouladegade III (4)
Rosa fra Rouladegade III (4) Eva har en moster, der hedder Bente og arbejder som sygeplejerske på Rigshospitalets hjerteafdeling. Moster Bente er sød, og hun skal have en kage, og så er Rosa den helt rigtige til at hjælpe. Eva har været med sin moster på arbejde et par gange og ved ret meget om, hvordan tingene fungerer, når patienterne skal undersøges. Så hun og Rosa sniger sig ind på hjerteafdelingen og får undersøgt Rosas hjerte, samtidig med at de udspionerer Bente.

06:05  

Rasmus Klump (15)
Rasmus Klump (15)

06:20  

Bamselægen - Allergi (4)
Bamselægen - Allergi (4) Bamsen Hunni er pludselig blevet meget snottet. Hunnis ejermand Villy tænker, at det er bedst at få det undersøgt hos Bamselægen Sandra. Bamselægen er ekspert i bamser og har maskiner, som er specialbygget til undersøgelsen af syge bamser. Villy og Bamselægen undersøger Hunni, men de afbrydes undervejs af Professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen, og af Portør Ole, som er helt syg efter at tale med Sandra. Følg med og se, om Bamselægen og Villy kan hjælpe med Hunnis snue.

06:40  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Det ser ud til, at børnene har fundet en lampe, der kan opfylde ønsker. Men Per mener, det mere er et spørgsmål om hårdt arbejde at få ønskerne til at gå i opfyldelse.

06:55  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris III (1)
Gurli Gris III (1)

07:05  

Gurli Gris III (2)
Gurli Gris III (2)

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Bamse og Bamselægen
Morgensang med Ramasjang | Bamse og Bamselægen Bamse er blevet sløj, men så er det heldigt, at Bamselægen kommer forbi i dag, og så får Bamse det nok bedre. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Stop! (1)
Stop! (1) Klara vil være sørøver i børnehaven i dag, men hendes forældre tvinger hende til at have sit almindelige tøj på. Det vil Sørøver-Klara ikke finde sig i.

07:30  

Minisekterne på nye eventyr
Minisekterne på nye eventyr

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (45)
Vidundervovsen Vaffel (45)

 
DR1

10:00  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

10:15  

Tæt på naturen - Livet i det vilde
Tæt på naturen - Livet i det vilde Rent drikkevand og offentlig transport er en luksus, som mennesker i verdens byer for længst har vænnet sig til. Men for mange mennesker er disse goder ikke en del af hverdagen. Flere folkefærd lever i - og i pagt med - naturen. Det lyder idealistisk og romantisk, men det kræver opfindsomhed og omstillingsparathed at overleve i den baske natur.

11:10  

Miss Marple: Liget i biblioteket (1:3)
Miss Marple: Liget i biblioteket (1:3) Oberst Bantry og frue vågner en tidlig sommermorgen op til stuepigens fortvivlede skrig. På gulvtæppet i biblioteket ligger en ung, ukendt kvinde - kvalt. En sag for den fiffige Miss Marple med det særlige talent for at løse mordgåder. Miss Marple: Joan Hickson

DR2

09:25  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:55  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

10:55  

Clement kalder jorden (2)
Clement kalder jorden (2)

11:35  

Chinatown i San Francisco
Chinatown i San Francisco Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Det kinesisk-amerikanske samfund er et mikrokosmos af USA's konplicerede forhold til sine ikke-hvide indbyggere. I Chinatown forsøger Kamau at blive klogere på, hvordan man bliver integreret i USA, mens man stadigvæk holder fast i sine kinesiske rødder.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (7)
Flaskepost fra Stillehavet II (7) Det er ikke det bare sjov at sejle igennem store bølger over store have. Hvordan er det at blive søsyg? Nogen på båden må tage en vigtig beslutning. Vi sejler videre mod Tikopia

09:20  

Min lille hund Mester (5)
Min lille hund Mester (5) Thomas er blevet gift. Hans kone Bibi forkæler Mester og lader ham gøre alle de ting, som Thomas ikke vil have. Det eneste problem er, at hun har en kat, Pimme, og Mester bryder sig absolut ikke om katte. Thomas fortæller Mester en historie om Alexander den store, som tog til Afrika og måtte lære klogskab af kvinderne. Den forstår Mester ikke så meget af. Men én ting er sikkert: Kvinder er klogere end mænd. Bibi er i hvert fald.

09:27  

Hunden Ib - går langt
Hunden Ib - går langt

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:30  

Kasper og Sofie II (16)
Kasper og Sofie II (16) Sofie får skoldkoppper og synes, det er kedeligt at være hjemme fra børnehaven. Så får Kasper også skoldkopper, og de kan være syge og lege sammen. De har det sjovt med at sammenligne symptomer og minde hinanden om ikke at klø i knopperne.

10:45  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:10  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:45  

Min oldefars historier - Bjørnen
Min oldefars historier - Bjørnen Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe at kamelen har to øjenlåg på hvert øje? Ta´ med Lille Nørd ud at ride på kameler, og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvad kamelen gemmer i sine pukler.

DR1

12:00  

Miss Marple: Liget i biblioteket (2:3)
Miss Marple: Liget i biblioteket (2:3) Ruby Keenes forhold til den gamle rigmand Conway Jefferson kunne være et nærliggende motiv til mord for hans nærmeste familie. Miss Marple: Joan Hickson

12:50  

Miss Marple: Liget i biblioteket (3:3)
Miss Marple: Liget i biblioteket (3:3) Miss Marples hjerne arbejder i kapløb med tiden. Kan hun løse mysteriet og dermed afværge det tredje mord? Miss Marple: Joan Hickson

13:50  

Danmarks næste klassiker (2:6)
Danmarks næste klassiker (2:6) 7'eren. Myren. Y-stolen. Danmark er verdenskendt for sine klassiske stole. Og denne gang får de fem møbeldesignere muligheden for at leve op til de tårnhøje danske stole-traditioner. For denne gang er kategorien den sagnomspundne stol, der kan gøre enhver dansk designer nervøs. Og dommernes krav om en stol, der skal være enkel og komfortabel - samtidig med den skal være let i udtryk og vægt - sætter i dén grad designerne på prøve - for kan det overhovedet lade sig gøre på blot tre uger? Og er det muligt at skabe en ny klassiker uden at læne sig op af fortidens mestre?

14:50  

Giv os naturen tilbage
Giv os naturen tilbage

DR2

12:15  

Ginos italienske fristelser VII (2:8)
Ginos italienske fristelser VII (2:8) Den italienske kok, Gino D'Acampo, rejser denne gang med et gammelt damplokomotiv gennem det smukke Toscana. I byen Asciano deltager han i det lokale æselvæddeløb, men bliver hurtig enig med sig selv om, at han er bedre til at lave mad - og beviser det med den lokale dessert, panforte. Gino ender i Chianti - på en vingård, hvor man kan tage bad i den lokale chianti-vin. Gino kvitterer for sit lune vinbad med en lækker ret - farfalle-pasta med svampe og spinat.

12:35  

Ginos italienske fristelser VII (3:8)
Ginos italienske fristelser VII (3:8) Den italienske kok, Gino D'Acampo, besøger denne gang Cinque Terre - de fem smukke byer langs den italienske riviera. I Manarola tilbereder han en solid omgang Minestrone-suppe med oste-ciabattabrød. Og i Varnezza inviterer en lokal vinbonde på rundvisning i sine marker. Problemet er, at markerne ligger 1000 meter oppe ad bjerget, og at det kræver en tur med en hjemmelavet bjergbane for at komme derop. Vel fremme beroliger Gino sine nerver ved at tilberede en tiramisu med citron og limoncello.

13:00  

Det fantastiske Italien IV (1:3)
Det fantastiske Italien IV (1:3) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur. I dette afsnit besøger de Matera, der er på UNESCO's Verdensarvsliste.

14:00  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen TV gik fra det ene øjeblik at ville lære kvinderne at behage manden med en morgenbakke til i det næste øjeblik at fortælle kvinder hvordan de skal sikre sig selv en ordentlig orgasme. Tidsmaskinen møder også Jacob Haugaard, for at høre hvordan en rablende skør underholder ender på en af dette lands vigtigste talerstole. Til slut skal vi se på 50 års flygtningeindsamlinger, fra sort hvid billeder til farver. Show og lidelse har gennem alle årene samlet nationen og når vi har skullet vise den gode vilje. Sendt første gang 15.10.06

14:50  

Gensyn med Poul Reichhardt
Gensyn med Poul Reichhardt Poul Reichhardt hyldes og portrætteres gennem en række af klip fra DR's arkiver. Per Pallesen er vært og præsenterer programmets hovedperson.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne (3)
Ramajetterne (3) Panikken spreder sig i Ramasjangs Lufthavn! En flok søde små mus er flyttet ind i strømskabet, og nu risikerer lufthavnen at stå uden strøm, hvis dyrene gnaver i ledningerne.

12:50  

TV AVISEN for dyr - Hønen eller ægget? (12)
TV AVISEN for dyr - Hønen eller ægget? (12) Musen Albert har vundet musenes store ædekonkurrence og håber på, at præmien er en masse ost. Reporteren Stefan besøger hønsenes diskussionsklub, hvor hønsene igen i år diskuterer spørgsmålet: hvem kom først - hønen eller ægget? Der er også dyregymnastik med anden Torsten, en vejrudsigt fra vejrhanen Verner og en trafikmelding fra myrenes myldretid, hvor der er opstået en myre-trafikprop på myrenes motorvej

12:55  

Didrik Drage (38)
Didrik Drage (38)

13:10  

Kika og Bob (25)
Kika og Bob (25) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Morten Skildpadde II (26)
Morten Skildpadde II (26)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Safari-damen (3)
Hr. Skægs hotel - Safari-damen (3) Hr. Skæg får travlt med at finde eksotiske danske dyr til en rig kvinde fra Uganda, som vil på Danish Safari. Hun elsker dyr, men dyr elsker ikke hende. Mon det lykkes for Hr. Skæg at finde et kæledyr til hende?

14:00  

Brillebjørn (22)
Brillebjørn (22) Norsk dramaserie. Sophia skal rydde sit legetøj op før aftensmaden, men det er jo sjovere at rode.

14:05  

Alfons Åberg (6)
Alfons Åberg (6) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline Der er den skønneske sne udenfor, så Cirkeline og musene beslutter, at de vil bygge en snemus! Men hvad er nu det - er snemusen levende?

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Findus vil ikke rydde op, så han skriver til kongen og beder om at blive fri. Og så kommer kongen sør'me på besøg.

14:45  

Ridderprinsessen Nella (16)
Ridderprinsessen Nella (16)

DR1

15:50  

Fighter
Fighter Aicha går i gymnasiet, og hun skal være læge, siger hendes far. Men Aicha vil hellere bruge tiden på kampsport end på lektier. Hun trodser forældrenes forbud og begynder at træne professionelt i en Kung Fu klub, hvor hun møder Emil. De forelsker sig i hinanden, men Aichas tyrkiske baggrund kommer imellem dem. Livets spilleregler er ikke så enkle som kampsportens, og Aichas valg får store konsekvenser, ikke bare for hende selv, men for hele hendes familie. Medvirkende: Aicha: Semra Turan. Ali: Nima Nabipour. Emil: Cyron Melville. Sofie: Molly Blixt Egelind. Omar: Behruz Banissi. Sifu: Xian Gao. Aichas far: Sadi Tekelioglu. Aichas mor: Denize Karabuda. m.fl. Instruktør: Natasha Arthy. Manuskript: Natasha Arthy, Nikolaj Arcel og Rasmus Heisterberg. Fotograf: Sebastian Winterø, DFF. Musik: Frithjof Toksvig og Saqib. Scenograf: Peter de Neergaard. Produktion: Nimbus film i samarbejde med bl.a. DR.

17:30  

Alle mod 1 (6:10)
Alle mod 1 (6:10) Alle mod 1 er quizzen, hvor flertallet næsten altid har ret. Her dyster én modig dansker mod hele resten af Danmark og det er kun med viden, mod og held, at deltageren kan tage sejren hjem. Fredag aften er deltageren den 24 årige Jens fra Aarhus, der netop er startet på pilotuddannelsen. I studiet styrer Mads Steffensen løjerne med rolig og sikker hånd mens Joakim Ingversen lægger krop til de vilde, våde og kolde eksperimenter udenfor.

DR2

15:40  

Den gode, den onde og den virk'li sjove
Den gode, den onde og den virk'li sjove Den gode, den onde og den virk'li sjove med Ditte Gråbøl, Niels Olsen, Kurt Ravn, Peter Schrøder og Michelle Bjørn-Andersen. Sendt første gang 1991.

16:15  

Den gode, den onde og den virk'li sjove
Den gode, den onde og den virk'li sjove Den gode, den onde og den virk'li sjove med Ditte Gråbøl, Niels Olsen, Kurt Ravn, Peter Schrøder og Michelle Bjørn-Andersen. Sendt første gang 1991.

16:50  

Monty Python's Flying Circus (29)
Monty Python's Flying Circus (29) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

17:20  

Monty Python's Flying Circus (30)
Monty Python's Flying Circus (30) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

17:50  

Harper, privatdetektiv
Harper, privatdetektiv Den hårdkogte Los Angeles-detektiv Lew Harper er i pengebekneb, så han siger ja til at finde den rige Elaine Sampsons forsvundne ægtemand. Det lyder som en simpel sag, men snart stifter Harper grundigt bekendtskab med underholdningshovedstadens mørkere sider. Medvirkende: Paul Newman, Lauren Bacall, Julie Harris m.fl. Instruktion: Jack Smight.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (25)
Gurli Gris VII (25)

15:15  

Gurli Gris VII (26)
Gurli Gris VII (26)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal Laver sit eget band + På stranden

17:00  

Oda Omvendt (7)
Oda Omvendt (7)

17:15  

Heino og Vildmarksholdet (10)
Heino og Vildmarksholdet (10) Vildmarksholdet er endelig klar til finalen i den store naturkonkurrence. Men Heidi er faldet ud over en skrænt. Er hun okay? kan Vildmarksholdet overvinde sig selv og redde hende? Og hvem ender med pokalen i sidste ende?

17:25  

Onkel Rejes Heavyband (3)
Onkel Rejes Heavyband (3) Onkel Reje er parat til at opløse bandet, når det skal være så svært at blive rige og berømte. Men så ser Mormor noget i fjernsynet, der ændrer det hele - og Onkel Reje og Krølle må en tur ned til Palle Fehårs musikbutik i en fart. Dagen byder også på en blodtud og et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

17:40  

Min ven Marlon (4)
Min ven Marlon (4) Det er Hugos fødselsdag, men Marlon dukker ikke op.

17:55  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:05  

Canada: På kanten af vildmarken
Canada: På kanten af vildmarken Åbne prærier, regnskove og rå uberørt natur. Canada har det hele - fra pukkelhvaler, pumaer, ulve, wapitihjorte og til bjørne. Ved hjælp af et unikt billede- og videomateriale følger vi i de første europæiske opdagelsesrejsendes fodspor for at udforske det bjergtagende land. Denne gang går turen til den evige grænse - hjemsted for de sjældne spirit-bjørne og den største intakte skov i verden.

20:00  

Primaternes vilde verden (2:3)
Primaternes vilde verden (2:3) For primaterne betyder familien alt. De deler både sejrer og farer med deres familie. De er en dyregruppe med mange forskellige interne dynamikker og magtkampe. Familien er nøglen til overlevelse, men livet i en familie kan være udfordrende. Især hos brillelangurerne hvor børnepasning er en konkurrencesport.

DR2

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager komponist og forfatter Sigurd Barrett fat på salmen "Alt står i Guds faderhånd".

20:00  

Temalørdag: Sandheden om danskernes sexliv
Temalørdag: Sandheden om danskernes sexliv Dansk dokumentar fra 2019 Nu kan DR2 endelig fortælle sandheden om danskernes sexliv. 60.000 mænd og kvinder har betroet forskere deres inderste hemmeligheder: Hvilket fantasier har vi? Hvor mange sexpartnere har vi haft? Hvor tit onanerer vi, og er vi overhovedet tilfredse med vores sexliv? Få svaret på alt om sex og mød samtidig parret, hvor sexlivet er gået helt i stå, kvinden der altid har følt at hendes store sexlyst var forkert. Og manden, der først turde give udtryk for sine erotiske fantasier, efter han blev skilt. Sendt første gang 02.11.2019

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:10  

Kasper og Sofie II (18)
Kasper og Sofie II (18) Kasper og Sofie er på ferie i Budapest. De oplever mange fantastiske og forskellige steder. Snart befinder de sig et sted, de kender godt hjemmefra: på en legeplads. De får en ny ven, selvom de ikke snakker det samme sprog.

18:20  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:35  

Pyjamasheltene II (42)
Pyjamasheltene II (42)

18:55  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:20  

Zorro (26)
Zorro (26) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:45  

Alfons Åberg (7)
Alfons Åberg (7) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

20:00  

Marco Macaco
Marco Macaco Dansk animationsfilm fra 2012. I sine drømme er Marco Macaco en cool detektiv, der løser alvorlige forbrydelser - i virkeligheden er han bare strandbetjent på en tropisk ø, hvor der aldrig sker noget spændende. Marco er også hemmeligt forelsket i den smukke Lulu, men hans håb om at vinde hendes hjerte bliver knust, da den charmerende Carlo ankommer til øen og bygger et gigantisk abe-formet kasino midt på Marcos strand. Og det bliver endnu værre, da Marco opdager den utrolige sandhed: Carlo ønsker at overtage øen og indsætte sig selv som præsident og tvinge Lulu til at gifte sig med ham! Men da Marco forsøger at arrestere Carlo, bliver problemerne pludselig kæmpe store. Bogstavelig talt. Carlos kasino er nemlig en gigantisk robot. Instruktion og manuskript: Jan Rahbek. Produktion: Nice Ninja ApS i samarbejde med bl.a. DR.

DR1

21:00  

Unge Morse IV (4:4)
Unge Morse IV (4:4) Morse kaldes ud til et ligfund i en mose. Sagen kan hurtigt lukkes, for afdøde viser sig at have ligget i jorden i 2000 år. Til gengæld bliver fundet af et par briller et vigtigt nyt spor i en sag om en botaniker, der forsvandt sporløst i samme område fem år tidligere. Mens Morse forsøger at lokke oplysninger ud af de lokale, tumler han med en stor beslutning om sin egen fremtid. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

22:30  

Maigret på Montmartre
Maigret på Montmartre I 1950'ernes Paris må kommissær Jules Maigret opklare en ny sag. En stripper fra en natklub på Montmartre fortæller politiet, at hun har overhørt en samtale om et planlagt mord på en grevinde. Men det er først, da stripperen findes kvalt, at hendes forklaring bliver taget alvorligt. Maigret: Rowan Atkinson.

DR2

21:00  

Temalørdag: Aseksuel
Temalørdag: Aseksuel Forestil dig et liv, hvor du aldrig nogensinde har den mindste lyst til sex. For de fleste virker det fuldstændig umuligt. Men det er faktisk virkeligheden for en hel del danskere. For Sara Skaarup er sex en drivkraft igennem livet. Og hun tager nu på opdagelse i de aseksuelles verden for at forstå, hvordan det overhovedet er muligt ikke at have en sexlyst. Og hvad med kærligheden? Kan en aseksuel og en med masser af lyst egentlig blive kærester?

22:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang (3)
Tæt på sandheden med Jonatan Spang (3) Tag med, når Jonatan Spang spænder apokalypsens ryttere foran satirevognen og rider igennem ugens historier. Jonatan spinner nyhedshjulet, stikker sit satirespyd dybt ind i dobbeltmoralen, griller hyklerne og bringer dig helt tæt på sandheden

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Filmperler: Cold War
Filmperler: Cold War Da Wiktor og Zula forelsker sig, er det begyndelsen på en umulig kærlighedshistorie i umulige tider. De to mødes i ruinerne i efterkrigstidens kommunistiske Polen. Musikeren Wiktor og sangerinden Zula kommer fra vidt forskellige baggrunde og har lige så forskellige temperamenter. De kan ikke finde ud at være sammen - men de kan endnu mindre finde ud af at være adskilt fra hinanden. Medvirkende: Joanna Kulig, Tomasz Kot, Borys Szyc m.fl. Instruktion: Pawel Pawlikowski.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:30  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Mordene i Brokenwood V (4:4)
Mordene i Brokenwood V (4:4) I et nedlagt sindssygehospital gør et ungt par et uhyggeligt fund. Fastspændt i en seng ligger der en død mand med elektroder fastgjort til hovedet. Afdøde viser sig at være hospitalets gamle forstander. Han var kendt for sine kontroversielle metoder og var en hadet mand. Blev han myrdet af en af sine gamle patienter? Mike Shepherd går på jagt efter svaret.

01:35  

Lewis: Kærlighedens allegori
Lewis: Kærlighedens allegori Lewis er inviteret med til receptionen, da den unge forsker og forfatter Dorian Crane lancerer sin nye fantasy-roman. Senere samme aften findes en ung kvinde myrdet ved floden. Der viser sig at være en sammenhæng mellem mordsagen og Dorians bog, men samtidig bliver Lewis efterhånden overbevist om, at morderen i virkeligheden var ude efter en anden. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Norman Deering: James Fox.

03:10  

Mord med dr. Blake V (4:8)
Mord med dr. Blake V (4:8) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. En kontroversiel forfatter bliver fundet død og hendes søster bevidstløs i det, der ligner et selvmord. Blake bliver nødt til at gå på jagt i efter sandheden i Ballarat for at forstå hvordan og hvorfor kvinden døde.

DR2

00:25  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

01:25  

Shoot to Kill
Shoot to Kill

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, KOBENHAVN.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
0919022220