København
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 7. december 2022

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 7. december 2022

DR1

05:05  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:30  

Julehjertets hemmelighed (6:24)
Julehjertets hemmelighed (6:24) Dansk familiejulekalender fra 2022. (6:24). Aage af Jungshoved, der vil forloves med Marie Louise, kommer på besøg. Alt skal være perfekt, da Aage ikke må vide noget om de mystiske ulykker på herregården. Karen og Rumle bager magiske kager for at drille Aage, men uanset hvad Karen gør, så hjælper det ikke, for Aage bliver blot endnu mere forelsket i Marie Louise og beslutter at brylluppet skal stå allerede inden jul. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:16  

FodboldlistenTV
FodboldlistenTV

07:30  

Horisont
Horisont Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer.

08:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

5 Skarpe: Om Dommedag
5 Skarpe: Om Dommedag Både Bibelen og Koranen beskriver de sidste tider, hvor gud sidst griber ind i verdens gang, og dommedag kommer. Men hvornår vil det ske? Vil det omfatte hele universet, eller er det afgrænset til en jordisk begivenhed? Og ikke mindst: Kommer mennesker for en dommer og dømmes efter deres handlinger, eller hvad er der i vente?

08:50  

5 Skarpe: Om satan
5 Skarpe: Om satan Satan har fået en ny rolle: Efter han i mange år har haft den tvivlsomme ære at være Guds absolutte modstander som inkarnationen af det onde, er han i nyere tid mere blevet en frisætter og oprører i forhold til mange af religionens snærende bånd. Og i reklamen bliver han ligefrem brugt som en komisk figur. Han kan dog stadig bruges som inspirationskilde, og en lille men dedikeret gruppe satanister anser også stadig satan som et stærkt symbol på det sande og frie liv.

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib - tænker sig om en ekstra gang
Hunden Ib - tænker sig om en ekstra gang

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (2)
Ramasjang Mysteriet V (2) Hvilken skurk har dog snuppet Kalles tromme? Det er det helt store spørgsmål i Ramasjang. Trommen er nemlig blevet stjålet under ganske særlige omstændigheder, så Kristian får virkelig sin sag for. Heldigvis får han hjælp af Antonius.

06:00  

Ernest & Celestine (23)
Ernest & Celestine (23)

06:10  

Sarah og And (8)
Sarah og And (8)

06:20  

Bamselægen - Hovedet (5)
Bamselægen - Hovedet (5) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Amanda. Hun ved ikke hvorfor, at hendes bamse Hundi har så ondt i hovedet. Heldigvis kommer Sandra og henter dem, og der går ikke længe før de finder ud af, hvad der er galt med Hundi.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:45  

Sebastians Jul (7:24)
Sebastians Jul (7:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag har hønsene fået lopper, så Sebastian putter pulver på hønsene og bruger en røgbombe til at få lopperne væk. Undervejs hypnotiserer han en høne til at sove. Indenfor laver Sebastian pandekager. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

07:00  

Ramajetternes Jul (7:24)
Ramajetternes Jul (7:24) Sus og Flummer vil tvinge Finn Falk til at fortælle, hvorfor han ødelægger julepynten, og hvor han har gemt julemandens computer. Men Selma sender Sus og Øvst på endnu en lang rejse i jagten på den mystiske K. Rampus.

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

07:30  

Bluey
Bluey

07:40  

Motor Mille på maskintur (7)
Motor Mille på maskintur (7) Motor Mille står ikke tilbage for nogen maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun har lært at køre en flishugger, og hun må erkende, at det har hun ikke, må hun afsted. Det ser nemt ud, men det viser sig at være sværere end hun tror, at hugge træer til flis.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (13)
Vidundervovsen Vaffel (13)

08:30  

Sprinter Galore II - Barnevogn (5)
Sprinter Galore II - Barnevogn (5) Viola vil så gerne prøve, hvordan det er at være storesøster, så imens Magnus er med sine forældre ude at købe nye sko, overtaler hun Sprinter til at kravle op i den nye barnevogn, så hun kan køre en tur med ham. Men hvad gør de, da en mystisk mand fra parken pludselig følger efter dem?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:15  

Arkitektens sommerhus (3:6)
Arkitektens sommerhus (3:6) Norsk boligserie fra 2018. (Arkitektens hytte) Carl-Viggo Hølmebakk er en af Norges mest prisvindende arkitekter. Han skræddersyer sine sommerhuse til naturen, og indretter rummene med gammelt træ, der formes til perfektion og i samspil med limtræ, beton og glas. Vi besøger Carl-Viggo Hølmebakk i hans eget sommerhus, hvor han har tilbragt alle sommerferier i over 50 år.

09:45  

Skru tiden tilbage - til 70'erne II (4:4)
Skru tiden tilbage - til 70'erne II (4:4) Hvor meget tålmodighed kræver det at optage en hitparade på et kassettebånd, og var et leksikon virkelig det eneste man havde før Google? Hvor mange øl kan en IT-mand drikke på en arbejdsdag i et bryghus, og kan en husmor blive uvenner med en kødhakkemaskine? I dette afsnit af Skru tiden tilbage til 1970'erne, er det familien Toft og Hjorth fra Hobro, der prøver hverdagen for en klassisk arbejderfamilie anno 1970'erne, når de flytter ind i en toværelses lejlighed i Københavns Nordvest kvarter - hvor pladsen er trang og arbejdet hårdt. Hjemme i 2017 har mor Pia ikke lavet mad i 17 år, og datteren Kathrine sniger sig helst udenom de huslige pligter, men da ligestillingen ikke var nået ind i alle hjem i 1970'erne, må de nu begge i gang ved kødgryderne, mens far Peter slæber sække som bryggeriarbejder. Vi smøger ærmerne op og gør os fortjent til en kold øl, når vi sammen med familien Toft og Hjorth skruer tiden tilbage til 1970'erne.

10:30  

Antikkrejlerne XXIII (15:25)
Antikkrejlerne XXIII (15:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIII (16:25)
Antikkrejlerne XXIII (16:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

09:10  

Anthonsen III - Den gale mand
Anthonsen III - Den gale mand Ove Sprogøe er privatdetektiven fra Valby - det danske svar på Sherlock Holmes og Philip Marlowe. En trist sag om et ægteskabeligt sidespring udvikler sig pludselig overraskende, da det viser sig, at den mistænkte synes at have kontakt til efterretningsvæsenet. Sendt første gang 1984

10:15  

Hvide slaver - Hark Olufs (1:3)
Hvide slaver - Hark Olufs (1:3) I 1724 er den femtenårige skibsdreng Hark Olufs på sin fars skib Håbet på vej fra Nantes i Frankrig hjemad mod Hamborg, da det bliver opbragt af kapere. Besætningen bliver taget og ført som fanger til Algier. Hark Olufs liv som slave i Nordafrika er exceptionel, først og fremmest fordi han overlever - men i særdeleshed fordi den lille skibsdreng fra Vadehavsøen ikke bliver en helt almindelig slave. Hark Olufs er en ud af den million europæere, der fra år 1500 til ca.1830 var slaver i Nordafrika. Det var sømænd, passager på skibe og landsbybeboere i fjerne kystområder, der blev kapret af muslimske pirater både i Middelhavet og Atlanterhavet. Tilrettelæggelse: Anna Elisabeth Jessen Sendt første gang 15.08.10

10:55  

Hvide slaver - Tyrker-Gudda (2:3 )
Hvide slaver - Tyrker-Gudda (2:3 ) I midten af juli måned 1627 overfalder fire nordafrikanske kaperbåde Island. Mange bliver dræbt, og flere hundrede islændinge og et ukendt antal danskere bliver taget til fange og tvunget med ombord på kaperskibene. Med som fanger er den 29årige kvinde Gudridur sammen med sin lille søn. Det er barske forhold, der venter Gudridur og hendes lille søn. Heden er skrækkelig. Indenfor den første måned dør mange islændinge af sygdom. Gudridur er en ud af den million europæere, der fra år 1500 til ca.1830 var slaver i Nordafrika. Det var sømænd, passager på skibe og landsbybeboere i fjerne kystområder, der blev kapret af muslimske pirater både i Middelhavet og Atlanterhavet. Tilrettelæggelse: Anna Elisabeth Jessen Sendt første gang 22.08.10

11:35  

Vidunderlige græske øer (4:6)
Vidunderlige græske øer (4:6) Britisk naturserie fra 2020. (Greek Islands with Julia Bradbury) Sporaderne kaldes paradisøerne og er berømte for deres pinjelunde og strande. De ligger tæt på det græske fastland og består af 24 fredfyldte øer, som rækker ud i Det Ægæiske Hav. Tag med Julia Bradbury på opdagelsesrejse til to af de fire beboede øer. Skopelos, som turisterne ikke rigtig har opdaget, selvom øen blev brugt som kulisse til filmen "Mamma Mia!" og Skiathos, der byder på 60 paradisiske strande og lokale hemmeligheder.

11:55  

Vidunderlige græske øer (5:6)
Vidunderlige græske øer (5:6) Britisk naturserie fra 2020. (Greek Islands with Julia Bradbury) Rhodos bliver tit kaldt solens ø, fordi den græske solgud, Helios, slog sig ned der. Solen skinner da også otte måneder om året. Men øen er meget mere end sol og guder, den bugner af historie og kultur. Tag med Julia Bradbury på opdagelsesrejse i det ægte og ukendte Rhodos - fra korsridderborge til fresker. Og følg hendes visit på den mindre kendte naboø Simi, der har en stor historie og sin helt egen stil.

TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv
Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv En sulten husmår er på jagt efter noget at spise. Da den ser en musvåge flyve væk fra sin rede, kravler husmåren op til reden, for at stjæle et æg. Spørgsmålet er om musvågen opdager æggetyven, før den slipper væk?

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven
Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven Et rålam er alene mens dets mor er ude for at finde mad. Ikke langt derfra er en ræv på jagt. Men rålammet gemmer sig godt i det høje græs. Det må ligge helt stille, for ikke at blive opdaget og spist af ræven.

09:20  

Hemmelige dyr: Mystiske sandbunker (3)
Hemmelige dyr: Mystiske sandbunker (3) Carlos på 8 år har fundet nogle mystiske og bitte små sandbunker i sin baghave. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Odense for at hjælpe ham med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr, der er på spil lige i nærheden.

09:30  

MikroMakkerne - Mørkedyr
MikroMakkerne - Mørkedyr MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. Denne gang tænder Selma og Milton lommelygterne og går på jagt efter de smådyr, som trives bedst i mørket.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For millioner af år siden, blev vores planet ramt af en ekstra kraftig meteorit. Den kom ind på planeten 70 gange hurtigere end et fly. Konsekvenserne var enorme. Dette og meget mere fakta vil finde ud af, hvis man ser på Dinolaboratoriet!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Hvis du har kigget på alle episoderne af Dinolaboratoriet, har du en god chance for at fuldføre denne Dinosaur quiz. Gør dig klar!

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Mission Valhalla (10)
Mission Valhalla (10) Frejas smykke er blevet stjålet! Brinsingamen - det underskønne halssmykke, Freja er gået så grueligt meget igennem for at skaffe i første omgang. Det er ikke så godt, for i aften har Freja planlagt date-night med sin hjemvendte mand Od. Sammen med den modige, jordiske helt Evelin drager Freja ud for at skaffe smykket tilbage. For Valhalla!

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (7)
Cirkusliv i savsmuld (7) Cirkusdirektørens fætter har mange internationale artister i sit cirkus, og det vil cirkusdirektøren også have. Han bliver derfor meget glad da to sorte artister fra Afrani møder uanmeldt op i hans cirkus.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe at kamelen har to øjenlåg på hvert øje? Ta´ med Lille Nørd ud at ride på kameler, og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvad kamelen gemmer i sine pukler.

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (4)
Onkel Rejes Sørøvershow (4) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sara, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne guldur, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og Den Skæggede Havfrue. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:35  

Skæg med bogstaver - J
Skæg med bogstaver - J Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet J, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2010 (17)
Bonderøven 2010 (17) Frank skal sige farvel til to af de dyr, der har boet længst tid på Kastaniegården. Geden Lillen skal slagtes, og hesten Mammuth er sat til salg. Theresa hjælper med at tage de mange roer op og laver ensilage med gummistøvler i øsende regnvejr. www.dr.dk/bonderoeven

12:15  

Bonderøven 2010 (16)
Bonderøven 2010 (16) Franks nye hest skal spændes for vognen for første gang og ud at køre i det flotte efterårsvejr. Roerne er nu så store, at de kan raspes, og til det formål har Frank fremskaffet en gammeldags maskine, der bare virker. Årets æblehøst skal opbevares ordentligt, så Frank går i gang med at lave nye frugtkasser. www.dr.dk/bonderoeven

12:45  

Nak & Æd - en sika i Gribskov
Nak & Æd - en sika i Gribskov Jørgen og Nikolaj er taget til Kongernes Nordsjælland. De har nemlig modtaget en helt særlig invitation til at gå på jagt efter en dansk Sika. Det foregår i Gribskov, hvor jagt på sika normalt ikke er for hvem som helst. De to venner ved, at sikaen i Danmark tidligere har drillet dem. Så nu kræves der det ypperste af dem. Men denne gang er det ikke kun skydefærdighed og madlavning, de to venner gør sig umage med. Også etiketten får et ekstra vrid, når der denne gang skal spises med dug på bordet.

13:45  

Gintberg på kanten af kulturen: Svendborg (5:6)
Gintberg på kanten af kulturen: Svendborg (5:6) "Vi bryder! Vi bryder!"... Gintberg forvilder sig med til generalprøven på "Fjeren & Rosen", en spektakulær dukkeforestilling i megaformat. Sydfynske Svendborg danner rammen for Gintbergs besøg, hvor flikflak, fællesdans og kropskultur kommer under kærlig humoristisk inspektion, når Jan går med til åbning af DGI Landsstævne 2022. På Ærø besøger han Janni, som dyrker ægte håndrullede, danske cigarer. Og så kommer Jan på dybt vand, når han skal interviewe Andreas, som er tidligere Danmarksmester i "Grønlandsrul" i kajak.

14:25  

Hammerslag 2017 (15)
Hammerslag 2017 (15) Hammerslag starter aftenens udsendelse i det sydfynske øhav - nærmere bestemt på Ærø. Her skal mæglerne først forsøge at gætte prisen på et byhus i "eventyrbyen" Ærøskøbing, før turen går lidt længere nordpå til et charmerende landsted. Og da Ærø altid har haft tætte forbindelser til Sønderjylland, slutter vi i Sønderborg med kig til havnen fra en særdeles flot og indbydende bolig. Vært: Christian Degn

DR2

12:20  

USA og Mexico: En rejse langs grænsen (2:2)
USA og Mexico: En rejse langs grænsen (2:2) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Sue Perkins: Along the US-Mexico Border) Den har ry for at være en af verdens farligste byer. Den mexicanske by Juarez har siden 2008 været delt af en 91 km lang grænsemur. Ikke desto mindre krydser flere tusind grænsen hver dag. Sue Perkins møder nogle af de mennesker, som arbejder og bor i begge verdener - og dem, der ikke frit kan krydse grænsen.

13:15  

Vores mystiske planet (1:5)
Vores mystiske planet (1:5) New Zelandsk naturserie fra 2019. (Mysterious Planet) I et tropisk hav ved Indonesien ligger en gådefuld verden af øer. Et paradis, men med én forskel. Her lever nemlig uhyrer. Komodovaraner! Kæmpeøgler, der kan blive over tre meter lange og veje op til 165 kilo. Men ikke nok med det. Øerne vrimler med nogle af de mærkeligste arter på Jorden som topbavianer, svin med kæmpe stødtænder og hobbitter. Tag med på en evolutionær rejse, og hør, hvad som har formet livet på disse mystiske øer.

14:05  

Charité - Et hospital i krig (3:6)
Charité - Et hospital i krig (3:6) Tysk dramaserie fra 2019. (Charité) Anni og Artur lader være med at fortælle nogen om deres nyfødte datters tilstand. Måske kan Artur selv helbrede hende? Artur vil ikke lade hende indlægge på børneafdelingen, hvor han arbejder. Otto, Annis bror, har en grum mistanke om hvorfor, men Anni nægter at tro ham.

14:55  

Charité - Et hospital i krig (4:6)
Charité - Et hospital i krig (4:6) Tysk dramaserie fra 2019. (Charité) Lille Karin gør fremskridt efter operationen, men faren er ikke ovre. Samtidig kommer krigen tættere og tættere på, og forholdene på hospitalet bliver stadig mere kaotiske. Otto opdager, at en traumatiseret patient bliver betragtet som et håbløst tilfælde og vil blive dræbt. Anni tror ham ikke - hun er sikker på, at det ikke er andet end fjendtlig propaganda.

TVR

12:00  

Vilde venner II (4)
Vilde venner II (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Hektor og Elsa, der har vagten i klubhuset. De skal sætte nye redekasser op til hasselmusen i skoven og indrette et fint bur til et par hjemløse ildere. Og så kommer de Vilde Venner på en spændende opgave i en mørk kælder.

12:20  

Byttebiksen (1)
Byttebiksen (1) Rosa har besluttet sig for at rydde Byttebiksen op, for hun kan godt lide, at hver bytteting er på sin bytteplads. Men Lotte har sådan brug for at lege, og så kan det jo let komme til at rode lidt. Den musikglade Nora kommer forbi for at bytte sin prinsessekjole, og det er heldigt for også Camille kommer forbi - og hun elsker bare at lege prinsesse. Også Jakob kigger indenfor, og han fortæller så levende om sine killinger, at Rosa gerne vil hjem til ham og se dem selv.

12:35  

Ramajetterne III (10)
Ramajetterne III (10) Der er dårlig stemning i Ramasjang Lufthavn. Sus har fået ansvaret for at lave en sikkerhedsvideo. Men Øvst, Finn Falk og Flummer er misundelige og nedlægger arbejdet. Pludselig tager videoproduktionen en uventet drejning.

12:55  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de brandvarme rødder fra Hot Roots kæmpe imod de halmstrå-tyggende og fugleskræmsel-klædte Bonderøvene. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på Specialbanen i Lalandias tropiske badeland og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

13:30  

Op og hop (3)
Op og hop (3) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Silja, der laver yoga på et flyvende tæppe.

13:40  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8)

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3) Superhelten Sprinter får problemer, da skurken DiktaThor bruger en hjemmelavet hårfjerner til at tage magten over Bhilkas befolkning. Men han har glemt, at der er én pelsløs skabning på planeten, som altid står klar til at hjælpe Sprinter; nemlig Leo.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4) Bhilkas officielle "Sprinter Galore - fanklub" vil hylde superhelten. Der er lagt op til en stor fest, men da skurken Cleopatra viser sig at være medlem, bliver festlighederne pludselig farlige - og så er der brug for en superhelt.

14:00  

Monster Buster
Monster Buster Liv er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med tre øjne og ti ben, der kommer ind på hendes værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (10)
Onkel Rejes Heavyband (10) Mormor har brugt strengene fra Onkel Rejes guitar til en ny æggedeler, så Reje og Krølle må en tur hen til Palle Fehårs musikbutik efter nye. Og her bliver det ikke de nye strenge, men en konkurrence om at vinde Verdens Fedeste Heavyguitar, der løber med opmærksomheden.

14:30  

Motor Mille og uniformerne - Soldat (6)
Motor Mille og uniformerne - Soldat (6) Motor Mille får lov til at køre en kæmpe maskine da hun besøger en flok soldater. Men hun lærer også, hvorfor det er så vigtigt, at der er rent på stuerne, og hvorfor fælleskabet også er så vigtigt for at kunne hjælpe andre. Sammen med soldaterne skal Motor Mille ud på en forhindringsbane, hvor deres samarbejdsevner bliver sat på prøve.

14:45  

Sprinter Galore II (1)
Sprinter Galore II (1) Magnus skal med sin mor og far ud og købe ind til sin fødselsdag, og Sprinter sniger sig hemmeligt med. Men hvordan undgår han, at nogen opdager ham i butikken, og hvad sker der, da Heino og Viola også pludselig dukker op?

DR1

15:10  

Kender Du Typen? - Med mumiekat på Møn
Kender Du Typen? - Med mumiekat på Møn Hvem er det, der chanter, drikker hjemmelavet slåensnaps og har gemt to mumificerede dyr, hun fandt under en renovering? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en gammel gård på Møn. Vært: Anna Lin

15:40  

Dommer John Deed (13)
Dommer John Deed (13) Engelsk dramaserie fra 2003. (Judge John Deed) Diana Hulsey går videre med sin sag mod mobilselskabet, som hun anklager for at være skyld i, at hun har fået en hjernesvulst. Sir Ian Rochester og handelsministeren rotter sig sammen for at miskreditere sagens dommer - John Deed.

17:10  

Jordemoderen X: Julespecial (1:2)
Jordemoderen X: Julespecial (1:2) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) December 1965. Et cirkus kommer til Poplar og kaster sin magi over beboerne. Shelagh er begejstret, da hun genforenes med en gammel ven, mens Trixie modtager en usædvanlig gave.

DR2

15:45  

Mellem 2 verdenskrige - Gullaschbaronen
Mellem 2 verdenskrige - Gullaschbaronen Aldrig har dansk erhvervsliv haft det bedre end under 1. verdenskrig. Pengene flyder ind over grænsen og driftige entreprenører skaber enorme formuer på blandt andet gullasch til de sultne soldater. Harald Plum hedder en af gullaschbaronerne, som tjener ufattelige summer og lever et liv, som er en konge værdig. Men tiden er præget af revolutioner og blodsudgydelser og en finansfyrste kan risikere at vågne op som konkursrytter næste dag. Tilrettelæggelse: Thomas Houkjær. Sendt første gang 5.10 08

16:25  

Mellem 2 verdenskrige - En stjernes fald
Mellem 2 verdenskrige - En stjernes fald Ingeborg var en af tyvernes helt store stjerner og var stemmen bag landeplager som Sov dukke Lise og Lille Sommerfugl. Men hendes karriere endte brat på grund af ondsindet offentlig sladder. Det skete i en tid hvor den danske underholdningskonge hed Frede Skaarup. Han investerede hele sin formue i det københavnske forlystelsesliv. De brølende tyvere var en tid hvor kvinderollen ændrede sig radikalt og forargelsen var total når dansepigerne svingende lårene. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup Sendt første gang 12.10 08

17:05  

Mine bedsteforældres krig (3:4)
Mine bedsteforældres krig (3:4) Britisk dokumentarserie fra 2019. (My Grandparents' War) Fire britiske berømtheder udforsker deres bedsteforældres ekstraordinære krigshistorier. Denne gang rejser skuespiller Carey Mulligan til Japan for at finde ud af, hvordan hendes bedstefar Denzil Booth overlevede et kamikaze-angreb på havet, mistede sine nærmeste venner og var vidne til massive ødelæggelser i Tokyo.

17:50  

Weekendtur til Madeira
Weekendtur til Madeira Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Pirater, Pico do Arieiro og poncha. Tag med Gregg Wallace til den smukke ø Madeira. I løbet af tre dage går han på opdagelse i det subtropisk feriemekka. Undervejs kommer han tæt på en hvalfamilie, nyder øens signaturret espetadas og smager tropisk frugt, han ikke anede eksisterede.

TVR

15:00  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:25  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale

16:50  

Albi (7)
Albi (7)

16:57  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis Julen står for døren, og det bliver fejret med julefis i hytten hos Onkel Reje og Brille med juleheavy og Luciaoptog i spøgelseskostumer. Onkel Reje har fået en ægte snydejulegave af Julemanden, og så får han besøg af Elliot, som skal hjælpe ham med at smadre et gammelt ur, som han engang har fået i julegave af Lille Lars fra Græsted - som selv engang har byttet sig til det for et fad og en bamse. Medvirkende: Mads Geertsen og Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

17:00  

Nissernes Ø (7:24)
Nissernes Ø (7:24) Jo Jo ved, hvor der er ris! Nemlig på Det Gamle Fort. Nissebanden beslutter at bryde ind. Imens er den ulykkelige Santa ved at blive indviet i et nyt af Fornøje- Frederiks utallige smagløse projekter: Grise, der drikker nisseøl! Junior er klar til at rejse til Grønland. Endelig - langt om længe - er der risengrød i Den Hemmelige Sukkermølle - men ikke lige sådan, som Lunte havde tænkt sig. Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen Sendt første gang 2003

17:30  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:35  

Dragen og de syv prinsesser
Dragen og de syv prinsesser

17:40  

Stop! (3)
Stop! (3) Klara vil lege med storesøster Leas ting, som er meget sjovere end hendes egne. Men Lea vil ikke dele. Så da Lea forlader sit værelse, sniger Klaras sig ind uden at få lov...

17:50  

Trex
Trex Simon kommer hjem til et tomt køleskab og må begive sig ud på jagt efter mad med sin tamme dinosaur. På burgerbaren narrer de ejeren Big Jack til at klæde sig ud som cowboy med hest. Desværre er Trex ikke så god til at lege hest.

17:55  

Trex
Trex Da Simon skal spille tennis, opdager han at alle tennisboldene er i Trex' mave. Desværre er Trex stadig sulten og sluger en hel dunk med afføringsmiddel hos dyrlægen. Men alt ender lykkeligt pånær for dyrlægen.

DR1

18:00  

Skattejægerne (6:10)
Skattejægerne (6:10) Sæson 11. I aften i Skattejægerne har Lisa Rasmussen fra Antik Form & Design ekstra svære betingelser på en auktion, da det er partneren Jesper Bo Hansen, der er auktionarius. Rekvisitøren Sussie Vig skal hjælpe Royal Copenhagen med at designe juleborde. Og Rikke Fog og Frede Rasmussen fra Kildevang Antik har nemmere ved at bruge penge end tjene dem på en antikmesse i Sverige.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:30  

Julehjertets hemmelighed (7:24)
Julehjertets hemmelighed (7:24) Dansk familiejulekalender fra 2022 (7:24) Rumle er blevet elektrisk efter lynnedslaget. Karen og Rumle prøver at få elektriciteten ud af Rumle, med hjælp fra de to små drenge, men en mærkelig sky samler sig nu over herregården. Er noget ondt på vej? Ilter, en underlig dreng på Karens alder, siger han vil hjælpe hende, men hvorfor? Rasmus og Marie Louise aftaler de skal stikke af sammen. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

20:00  

Kender Du Typen? 2020 - Med skeletter og sportsvogne
Kender Du Typen? 2020 - Med skeletter og sportsvogne Kender Du Typen? besøger i dag en penthouselejlighed på Østerbro med udsigt over havet og en hund, der hører Beethoven. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal dyste om at finde typen, som fylder lejligheden med skeletter og som samler på ugler. Vært: Mads Steffensen

20:30  

Nul Julestjerner (2:4)
Nul Julestjerner (2:4) Julerejsen fortsætter, når Jan og Morten rejser til Tyrol for at blive klogere på den uhyggelige østrigske juletradition - Krampus. Men udover skræmmende uhyrer, byder turen på skinger jodlen og en smuglerrute gennem de østrigske alper og ind i Schweiz. Slutmålet er nemlig en lille by ved navn Samnaun, hvor Jan og Morten skal deltage i mesterskabet over dem alle - VM i julemand.

DR2

18:35  

Egyptens glemte pyramide
Egyptens glemte pyramide Britisk dokumentar fra 2019. (Egypt's Lost Pyramid) I det nordlige Egypten har et hold af arkæologer gjort en forbløffende opdagelse. Fundet af et 4000 år gammelt og ukendt gravkammer forseglet med en 10 ton uigennemtrængelig granitsten. Hvilke hemmeligheder vil det afsløre, når man åbner det? Og hvem ligger begravet her? Her følger vi et hold af verdens førende egyptologer, når de går på jagt efter svar.

19:25  

Da Danmark blev verdensmestre i fodbold
Da Danmark blev verdensmestre i fodbold Dansk dokumentar fra 2017 Den 5. september 1971 vinder Danmark VM i fodbold. Foran 112.500 tilskuere på Azteca Stadion banker Danmarks første landshold i kvindefodbold de mexicanske værter med 3-0. Turneringen bliver arrangeret af Martini uden om de internationale fodboldforbund. Her er kvinder nemlig ikke velkomne. Det er de heller ikke i DBU, og historien om Danmarks VM-triumf er også historien om nogle kvinder, der kæmper for at blive taget alvorligt i en verden der er forbeholdt mænd. Sendt første gang 24.06.2017

19:55  

Kaptajnens hjerte
Kaptajnens hjerte Dansk dokumentarfilm, 2021 Knud stikker til søs som 14-årig. Da han 50 år senere går i land er det med kaptajnskasket og minder fra to verdenskrige i skibskisten. Han har overlevet ubådsangreb, havarier og den gule feber. Undervejs møder han også kærligheden, og selvom det ikke er let at være både kaptajn og familiefar, har Anna og børnene dyrket ham som en helt. Men da han går i land, fanges han i nye stormvejr, som selv ikke to verdenskrige har kunnet forberede ham på. Knud Goths (1893-1966) historie iscenesættes af barnebarnet Simon Bang, der fra sit hjørneværelse dykker ned i kaptajnens skibskiste og det forrige århundrede. Filmen fortælles med stærke visuelle greb og fører os til historiske brændpunkter i blandt andet San Francisco, Cuba, Vestafrika og Europa.

TVR

18:02  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Da Prinsesse Ranedyr får sin nye kæledyrspingvin til at "flyve", føler Tim ikke, at han kan hjælpe redderne, da han er den eneste redder med et Petronix-dyr, som ikke har kan flyve eller hoppe.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

19:00  

Svampebob Firkant VIII (6)
Svampebob Firkant VIII (6)

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Diamandos overraskelses-temafest er højdepunktet i Bedsteby kalenderen. Og da årets invitation lander i postkassen, er Bedster klar til at stille op i den berømte dansekonkurrence (det er tid til at øve dansetrinnene!). Bedst er ved at panikke over hvilken kropsform han skal vælge, da han endnu ikke kender festtemaet (Bedst hader overraskelser). Men da Bedsters kamel-fobi, truer hendes chance for at blive årets dansemester, træder Bedst i karakter.

19:35  

Wild Kratts III (5)
Wild Kratts III (5)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

På tirsdag skal jeg dø (2:3) - Preben og hajerne
På tirsdag skal jeg dø (2:3) - Preben og hajerne Anders Lund Madsen har arrangeret at Preben, som er lam fra halsen og ned, får mulighed for at dykke i et kæmpe akvarie fyldt med store hajer! Vi møder Prebens lillesøster Dorte - og så møder Preben en person, der har valgt livet til på trods af lammelse. Og så får Brit og Prebens plejesøn Rasmus, endelig besked om Prebens valg.

22:00  

Mænd der hader kvinder
Mænd der hader kvinder Svensk thriller fra 2009. (Män som hatar kvinnor) Industrimagnaten Vanger overtaler journalisten Blomkvist til at opklare sin nieces forsvinden for 40 år siden. Blomkvist får hjælp af en ikke helt almindelig ung kvinde. Lisbeth Salander er en menneskesky outsider, men også en dygtig hacker. Snart åbenbarer der sig et blodigt spor, som fører den umage duo til en mørkere historie, end nogen af dem havde kunnet ane. Medvirkende: Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Sven-Bertil Taube m.fl. Instruktion: Niels Arden Oplev.

DR2

21:30  

Klostrets mørke hemmeligheder (4:4)
Klostrets mørke hemmeligheder (4:4) Moder Theresa bliver suspenderet af Vatikanet og mister derved sin abbedissetitel. Hun forlader klostret, men kan det passe, at hun igen, med den katolske kirkes velsignelse, kalder sig abbedisse, nu i udkanten af slummen i Peru?

22:30  

Jul på Vesterbro (7:24)
Jul på Vesterbro (7:24) - med Anders Matthesen. En mystisk lugt har bredt sig i Stewarts lejlighed, nogen bliver ved at stjæle reservedele til pølsevognen og Danny får at vide, at han har fået arbejde. Sendt første gang 7.12.03.

22:45  

Verdensdamerne - Kogt komave og verdenskunst i Firenze
Verdensdamerne - Kogt komave og verdenskunst i Firenze Verdensdamerne mødes i Firenze for at vise hinanden kunst og kultur. De bliver blæst bagover af et meget tidligt mesterværk af Michelangelo, svælger i detaljerne hos en dedikeret taskemager og overvinder ulysten til at spise kogt komave på et madmarked midt i byen.

23:10  

Sex til salg
Sex til salg Britisk dokumentar fra 2019. (LOUIS THEROUX: Selling Sex from Home) Er det skadeligt at sælge sex? Louis Theroux udforsker fænomenet transaktionel sex. Et bytteforhold mellem mennesker, hvor de udveksler sex til gengæld for gaver eller penge. Han møder nogle af de kvinder, der leverer seksuelle ydelser i deres hjem for at tjene til livets ophold - og han ser, hvordan de sikrer sig ved at dele fotos og tjekke potentielle kunder.

TVR
DR1

00:25  

Alene i vildmarken USA - Winter is coming
Alene i vildmarken USA - Winter is coming Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Frozen) Det er det hårdeste og farligste overlevelseseksperiment, der nogensinde er forsøgt. Seks tidligere deltagere i 'Alene i vildmarken' får hårdt brug for deres færdigheder og erfaring for at overleve 50 dage i den barske canadiske vildmark. Hvem er de hårdføre veteraner?

01:13  

OBS
OBS OBS Oplysning til Borgerne om samfundet Alzheimerforeningen Fuglene synger Depression - så bør man søge hjælp

01:15  

Shetland V (4:6)
Shetland V (4:6) Britisk krimiserie fra 2021. Logan Creggan er bevæbnet og ude efter hævn. Perez må forsøge at finde ud af, hvad der er foregået, før Creggan finder frem til sit mål. Han får Shetlandsøerne lukket ned, og så går jagten ind på Creggan.

02:15  

Taggart: Dræberfilosofien (2:3)
Taggart: Dræberfilosofien (2:3) Skotsk krimiserie fra 1987. (Taggart: The Killing Philosophy) En kvindelig kiropraktor er død - dræbt med en armbrøst. Taggart mistænker hendes mand - men har stadig et godt øje til våbensamleren Lang og voldtægtsforbryderen Caldwell. Snart sker der endnu et overfald. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Kim: Sheila Grier. Instruktion: Haldane Duncan.

03:10  

Antikkrejlerne XXIII (11:25)
Antikkrejlerne XXIII (11:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:55  

Antikkrejlerne XXIII (12:25)
Antikkrejlerne XXIII (12:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:15  

Det fantastiske Italien II (3:3)
Det fantastiske Italien II (3:3) Britisk dokumentar 2013. (Italy Unpacked) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur.

01:15  

Den unge Zlatan
Den unge Zlatan Svensk dokumentar fra 2015. (Becoming Zlatan) Historien om Zlatan Ibrahimovic og hans vej fra ghetto til international fodboldstjerne. Vi er med, da han debuterer for Malmö FF i 1999, under hans turbulente år i Ajax Amsterdam, og da han som 24-årig får sit endelige gennembrud i Juventus. Men det er også historien om en ung mand med et nærmest vulkansk temperament, der er i evig konflikt med medspillere og trænere.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, KOBENHAVN.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
1201073911