København
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 11. september 2023

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 11. september 2023

DR1

05:10  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:55  

Timian, tonic og tomater (8:8)
Timian, tonic og tomater (8:8) Svensk madserie. (Timjan, tupp & tårta) Konsistens er en vigtig ting, når man laver mad. En ret kan ødelægges af den forkerte konsistens, og konsistensen kan også løfte en ret. Lisa og hendes venner bager pandekager, tester grej, laver arme riddere - og verdens bedste carbonara.

06:56  

OBS
OBS OBS - Oplysning til Borgerne om Samfundet Fuglene synger om fuldkorn. Dansk råd for genoplivning. Demens om det nationale demenssymbol.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Berømte måltider: Matador på menuen (2:2)
Berømte måltider: Matador på menuen (2:2) Inden gæsterne kan sætte sig ved middagsbordet, må Adam Price og Frederikke Legaard finde riffel og tweed frem til fasanjagt, og køkkenet går i rødt, når Tante Møghes fødselsdagshummere skal tilberedes. Og så må Adam holde tungen lige i munden, når Frederikke får ideen til en morbid dessert.

08:15  

Dyr fanget på kamera (1:2)
Dyr fanget på kamera (1:2) Britisk naturserie fra 2021. (Animals with Cameras) Hvordan ser verden ud fra vilde dyrs synsvinkel? Naturfotografen Gordon Buchanan undersøger denne gang livet i havet ved hjælp af specialkameraer, der bæres af dyrene selv, og som kan modstå tryk og saltvand. Tag med ned i dybet til steder, der er utilgængelige for os mennesker, og oplev dyrenes ekstraordinære liv og adfærd set gennem deres øjne.

DR2

06:15  

Deadline
Deadline Kan man både indføre en ny top-topskat og samtidig hævde at føre liberal skattepolitik? Det skændes de to tidligere regeringspartnere Venstre og Liberal Alliance for tiden om. Morten Dahlin (V) og Ole Birk Olesen (LA) mødes til liberal skattedebat i Deadline. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

06:40  

Deadline
Deadline Skal politikerne bestemme, om du må spise tournedos, bolognese og oksemørbrad? Nej, siger statsminister Mette Frederiksen - jo, siger Alternativet, der taler for at skære animalsk produktion med 86 procent. Vi tager debatten med to ordførere frem mod efterårets varme politiske kartoffel: CO2-afgiften på landbruget.

07:05  

Deadline
Deadline For mange med handicap er tilværelsen i velfærdsstaten forbundet med en fortvivlende oplevelse af at ligge fællesskabet til last, og en nylig udtalelse fra finansministeren har fået bægeret til at flyde over. "Undskyld vi er her", lyder det i et kollektivt opråb. I Deadline i dag ser vi på bevægelsen, der nægter at lade sig reducere til en udgift i velfærdsstatens store excel-ark.

07:35  

Deadline
Deadline Manglen på arbejdskraft koster Danmark milliarder og om 10 år mangler Danmark 130.000 kolleger, advarer interesseorganisationen Dansk Erhverv. Men Dansk Erhvervs regnemetoder består ikke nogen økonomieksamen, lyder det fra en række økonomer. Astrid Berg har erhvervsorganisationen i studiet til en snak om den skarpe kritik og om hvorfor det er mere udenlandsk arbejdskraft og ikke højere løn, der skal øge udbuddet af arbejdskraft.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet (8)
Ramasjang Mysteriet (8) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (12)
Ernest & Celestine (12)

06:10  

Sarah og And (3)
Sarah og And (3)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Øjet (14)
Bamselægen - Øjet (14) Anna og bamsen Liva har været til en fodboldkamp, men Liva væltede uheldigvis ind i en tornebusk. Anna er bekymret for, om hendes bamse Liva måske har fået en torn i øjet. Heldigvis har Bamselægen Sandra en synstest til bamser og noget specielt væske, der kan lyse i mørke, som de kan bruge til at undersøge Livas øje med. Bare alt nu går godt, så Anna kan komme hjem med sin bamse Liva igen.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Børnebanden opdager den sure mand Granberg henne ved en børnehave. Han vil klæde sig ud for at komme ind, så han kan bruge Vokseværk til at forvandle alle børnene til voksne. Motor Mille og Børnebanden lægger snedige snublefælder for den sure mand.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:11  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (4)
Hey Duggee (4)

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (5)
Onkel Rejes sørøvershow II (5) Dr. John har kidnappet Sols veninde Nora for at koge hende om til en pille, der giver evig ungdom. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer muterede kæmpefisk, en russisk atomlosseplads, Oraklet i dybet og en tur til den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (60)
Vidundervovsen Vaffel (60)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (8)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (8) Danse Staffan låner Hellas fjernbetjening og kommanderer Kristian til at danse. Men Hella afbryder festen og sætter gang i det store kup. Vil det lykkes Hella at styre Kristian?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:18  

Explainer - Sådan kan naturbrande hjælpe jorden
Explainer - Sådan kan naturbrande hjælpe jorden Naturbrandene i år har slået rekorder. Hawaii har oplevet den dødeligste naturbrand i statens historie, og i Canada og Grækenland hærger naturbrande stadig, og bliver kaldt de værste nogensinde. Men hvad er det, som puster til ilden?

09:25  

Dyrehospitalet (8:8)
Dyrehospitalet (8:8) Seriens to værter, Sofia Rågenklint og Anders Johansson, skal sammen med dyrlæger og dyrepassere både være med til at hjælpe husdyr i Sverige og nogen noget vildere dyr i Sydamerika, og i dag får de begge nok at se til. Chinchillaen Nildo har så store problemer med sine tænder, at det er farligt for ham, så der må gøres noget. En hundehvalp svæver mellem liv og død, mens en større gruppe fugle kræver en ekstra og lidt speciel indsats før de kan indfanges. Nordvision fra Sverige.

10:25  

Min have (4:9)
Min have (4:9) Norsk haveprogram fra 2018. (Hagen min) Vi besøger denne gang søstrene Anne og Gro Amundsen, mens de planter alle deres krukker til. De er særlig opmærksom på slyngplanten klokkeranke. Hvor mange meter bliver den i år, og vil den blomstre?

11:05  

Bag murene på Stockholms Slot (3:4) Borddækning og fest
Bag murene på Stockholms Slot (3:4) Borddækning og fest Svensk dokumentarserie fra 2023. (Innanför slottets väggar) Et stenkast fra slottet ligger Fatburen, en del af det kongelige hof. Her opbevares slottets linned. Det fineste er Union-linned, vævet i 1891 i Lille. Linned bruges jævnligt, for eksempel i forbindelse med store begivenheder i Riddersalen. Og vi kommer med til både kronprinsesse Victorias og kong Carl XVI Gustafs officielle begivenheder.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (11:25)
Antikkrejlerne XXIV (11:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Stærene stjæler komad
Vilde vidunderlige dyr: Stærene stjæler komad En lille stær flyver ind i en kostald, for at finde mad. I stalden er der masser af mad, så pludselig er der tusindvis af stære inde i "Restaurant Kostald". Bagefter mødes de med endnu flere stære og danser solen sort i marsklandet, før de flyver mod varmere lande.

09:13  

Vilde vidunderlige dyr: Skarven laver lort på det hele
Vilde vidunderlige dyr: Skarven laver lort på det hele Skarven er en ret stor og klodset fugl. Og hvis der er én ting, som skarven er berømt for at være god til, så er det at lave lort. Den laver faktisk så mange fugleklatter på træerne, at bladene ætser væk, så der slet ikke er noget grønt tilbage på træerne. Men hvorfor mon skarven gør det?

09:15  

Sød, nuttet og i fare - Duen fra Virum (4)
Sød, nuttet og i fare - Duen fra Virum (4) I cykelskuret på Augusts skole ligger en lille due. Nogle klassekammerater har set den flyve ind i et træ i skolegården, og nu ligger duen helt hjælpeløs og forslået. August tager den med hjem og redder dens liv, ved at give den mad og omsorg. Han ved rigtig meget om fugle og laver et papkasse-shelter i sin have, hvor duen kan prøve at få et bedre. Men efter et par dage har den det stadig skidt, og August gør hvad han kan, for han ønsker virkelig at hjælpe den til at flyve igen. Vil det mon lykkes?

09:30  

MikroMakkerne - Skovflåten
MikroMakkerne - Skovflåten Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i skoven. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på den blodtørstige skovflåt med hjælp fra en sød hund. De undersøger, hvordan skovflåten lever, og hvad man skal gøre, hvis man finder en. Og så dyster de mod hinanden i en nervepirrende blodsuger-battle!

09:39  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Pteranodon var et af de største dyr nogensinde til at regere over vores himmel. Den var 9 meter bred mellem vingespidserne, men vejede kun 18 kilo.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Med hjælp fra koprolites (lort), kan vi lære en masse. Koprolites er nemlig fossiler. For eksempel fandt man nogle Koprolites knoglefragmenter, hvilket tyder på, at en dinosaur var kødædende.

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:00  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Cirkusliv i savsmuld (1)
Cirkusliv i savsmuld (1) Cirkusdirektøren siger farvel til sommeren og goddag til vinteren. Brasnik har pakket billetlugen og slikkiosken ned og Signe flytter ind i manegen, i en seng, lige ved siden af sin onkel.

10:25  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en ko har fire maver? Tag med Lille Nørd på ko-eventyr, og se om det lykkes Katrine og Anders at lave verdens største kop kakao.

10:55  

Onkel Rejes Sørøvershow (3)
Onkel Rejes Sørøvershow (3) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Victoria, der skal med på skattejagt. Se om de kan skaffe en ny rejsegrammofon til Sørøver Jørgen, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og de Sure Sokker. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:20  

Skæg med bogstaver - A
Skæg med bogstaver - A Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet A, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han noget aske på sin øde ø.

11:42  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

11:50  

Vilde venner (3)
Vilde venner (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Ebba og Anton, der har vagten i klubhuset. De skal fodre egern og ænder og hjælpe en hundefører med at lede efter et rådyr. Og så er der en flok gæslinger, der mangler en mor.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2019 (16:16) - Af med hovedet og velbekomme
Bonderøven 2019 (16:16) - Af med hovedet og velbekomme Frank er på hjemmebane, når tre gæs, en landand og en moskusand går fra at være en del af dagligdagen på Kastaniegården til at blive en del af indholdet i fryseren. Til gengæld er han på udebane, når det gælder dyrkning af quinoa og amarant. Familien kan ikke lide quinoaen, og det er umuligt at få sand ud af de bittesmå amarantfrø.

12:15  

Bonderøven 2019 (15:16) - Brønd og blanke vindskeder
Bonderøven 2019 (15:16) - Brønd og blanke vindskeder Brønden på Kastaniegården er løbet tør for vand, så nu skal laves en ny boring gennem kalk og stenlag ned i undergrunden. Opbygningen af afløseren for den gamle stald med flotte stik og forbandt tager stadig tid, men ikke mere end at hønsehusets meget trængende vindskeder kan få en gang linolimaling.

13:00  

Nak & Æd - en and på Årø, 3. forsøg (6:8)
Nak & Æd - en and på Årø, 3. forsøg (6:8) Sæson 2 (2011). Det er blevet oktober, og andejagten er gået ind. To gange tidligere er det gået galt for Jørgen og Nikolaj, når de har forsøgt at få en and med hjem til gryderne. Derfor er de taget til Aarø i Sønderjylland, hvor himlen siges at blive sort af fugle. Og denne gang skal det bare lykkes, for hvis Jørgen rammer forbi, står der nemlig muldvarp på menuen. Sendt første gang 11.12.11

13:00  

Nak & Æd - en multe ved Knebel Vig (5:8)
Nak & Æd - en multe ved Knebel Vig (5:8) Sæson 2 (2011). Det er sidst i august og sensommer. Jørgen og Nikolaj har besluttet sig for at gå i vandet for at nakke multer. De to slår lejr på et af Danmarks bedste steder for harpunfiskeri: Kebel Vig på Djursland. Men ingen af dem har prøvet at harpunere før, så denne gang får de hjælp af hele to erfarne dykkere. Sendt første gang 04.12.11

13:30  

I hus til halsen X (2:8)
I hus til halsen X (2:8) Tommy (63) har boet alene i flere år, og det kan man tydeligt se på hans hjem. Det er tætpakket med alverdens hobbyer, men alligevel føler han sig ensom i det store hus. Han vil gerne flytte tættere på børnebørnene, men lige nu ser det sort ud, for ingen har booket en fremvisning i huset i to år. Det vil ejendomsmægler Line Frank, designer Søren Vester, tømrer Dennis Salomonsen og hele Tommys familie lave om på. Så de starter med at vælte vægge og rydde Tommys modelflyhangar.

13:30  

I hus til halsen X (1:8)
I hus til halsen X (1:8) På 1,5 år har der kun været én fremvisning i Henny (70) og Birgers (72) hus, men de har brug for at sælge nu. Designer Søren Vester har som blebarn været i huset før, for han er født og opvokset i Durup, hvor han kender alle. Det får han brug for, når ejendomsmægler Line Frank presser ham med en pludselig fremvisning. Tømrer Dennis Salomonsen giver gode tips til, hvordan man skifter en køkkenbordplade, og til hvordan man nemt moderniserer køkkenfliserne.

14:30  

Kender Du Typen? 2015 - Digital Special
Kender Du Typen? 2015 - Digital Special I denne særlige udgave af Kender Du Typen? er der fokus på vores digitale liv. Aftenens hovedperson er online stort set hele tiden. Hun køber ind, skaffer informationer og kommunikerer digitalt. Hvert klik efterlader et spor, og kan livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup afkode dem og finde ud af, hvem der boltrer sig på 400 kvadratmeter på Amager og har Pink Floyd som sit absolutte favoritband? Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:10  

Luk op Luk i - SOVE UDE
Luk op Luk i - SOVE UDE Sofie og Katrine skal overnatte hos Mille, men Katrine er bange for at sove ude. Sofie er umiddelbart ovenpå, men det viser sig, at hun faktisk også er utryg. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at skulle sove ude hos en ven.

12:30  

Ramajetterne III (9)
Ramajetterne III (9) En ny dille er kommet til Ramasjang Lufthavn. Ramajetterne samler på Ramasjang Kort, men Flummers bamse-kort bliver stjålet. Det udløser et krisemøde i Hittegodset. Hvem er mon tyven?

12:45  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal på fisketur, men han har ingen fiskestang. Så kan han til gengæld fiske med dilleren. Det er desværre bare så pinligt for den fanger bare gammelt skrammel. Og de andre på kajen griner så meget af ham, at dilleren skubber børnene i vandet. Men John redder dagen med sin diller-kopter, og får fisket børnene i land igen. Alt er godt, indtil John får rigtigt bid.

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de kække kosmonauter fra Rumtosserne kæmpe imod de vilde vikinger fra The Happy Vikings. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på tilbudsjagt på Specialbanen i Bruuns Galleri og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

12:55  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John skal ud med skraldet, men ser sit snit til at vinde over skraldebilen. Med sin diller er han meget hurtigere til at få samlet alt skrald på gaden, men hvad mon man så skal gøre med alt skraldet, når man har samlet det sammen -dilleren har selvfølgelig et bud, men går det nu an?

12:55  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

13:20  

Heino fikser alt - Køjesengen (7)
Heino fikser alt - Køjesengen (7) Robin har ringet efter Heino, fordi han har problemer med at sove. Heino gør alt for at hjælpe Robin, men det er et lidt større projekt, end han havde forventet.

13:30  

Monster Buster
Monster Buster Karl-Bertil er træt af sit fantasi-monster, som har pigge og kløer og kan blive så højt, at det stikker helt op igennem taget. Heldigvis ved MonsterBuster Jacinta lige, hvad der skal gøres - og med maling og seje knaldperler buster de monstret langt væk. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7) Trillingerne har fået en ide - de vil være superhelte og overtage tjansen efter Sprinter. Men da de forsøger at tage sagen i egen hånd og fange Cleopatra, kommer de i endnu større problemer end dem, de prøvede at løse...

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8) Et enkelt æg er kommet totalt på afveje på vej til æggelederen. Sprinter og Leo opdager, at der er noget mærkeligt ved ægget - men det vil Basker ikke høre tale om! Det viser sig hurtigt, at ægget er en mere eksplosiv overraskelse... fra Bum?! Men hvordan overholder man byens regler og gør en forvirret Basker glad, uden at eksplodere det hele?

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15) Sprinter er igen genstand for bhilkanernes affektion, og Leo føler sig udenfor og overset. Cleopatra ser Leo og udnytter situationen til at overbevise hende om, at Sprinter er ligeglad med hende, og at hun hellere skal flyve hjem til Jorden. Men i virkeligheden er Sprinter i gang med at planlægge en surprise-fest for sin bedste ven!

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9) DiktaThor har udviklet den ondeste plan hidtil: En maskine, der afspiller en rigtig ørehænger, som gør, at ingen kan koncentrere sig. Kun Senior, som er for gammel til at høre særlig meget, kan klare sig igennem sangen. Men hvordan får man Senior til at hjælpe, når han misforstår alting?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Det vrimler med duftplanter i Bakkeby. Det viser sig, at det er Bum, der har plantet de gode dufte, så indbyggerne ikke kan lugte hans nye, onde plan! Han har gemt en masse pruttebomber - og nu vil han sætte ild til dem, så de eksploderer! Vores helte må finde ud af hvordan de kan redde dagen, så de igen kan trække vejret roligt.

14:00  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10) Sprinter har fået en gave fra en beundrer. Gaven er en statue, men den er så grim, at han er sikker på, det snarere er en hadegave - måske fra en superskurk! Han går derfor i gang med at lave lige så deforme statuer af dem som hævn. Det kan skurkenes egoer slet ikke klare...

14:10  

Onkel Rejes Heavyband (12)
Onkel Rejes Heavyband (12) Det er blevet dagen for det store Heavy-MGP show, men Onkel Reje har forladt bandet og er flyttet ind i en papkasse på havnen. Brille og Krølle vil have ham med i bandet igen, så de kan vinde Heavy-MGP og blive rige og berømte, men kan Onkel Rejes Heavyband nå frem til tiden, når Reje har solgt sin motorcykel? Og kan de overhovedet vinde over Kranieknuserne?

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Nu har Motor Mille og Børnebanden kortet til de sure mænds rigtige lager af Vokseværk. Børnebanden forklæder sig som tønder, så de kan komme ind på lageret, og Motor Mille bruger en knallert og en monstertruck til at lokke de sure mænd væk.

14:40  

Kika og Bob (6)
Kika og Bob (6) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:15  

Mord med dr. Blake (12)
Mord med dr. Blake (12) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) Rock'n'roll er kommet til Ballarat. Byen er nærmest delt i to lejre, for og imod den nye dille. Da en ung rock'n'roll-stjerne kollapser i armene på sine fans, er det op til dr. Blake at opklare det mystiske dødsfald.

15:15  

Mord med dr. Blake (13)
Mord med dr. Blake (13) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) En velklædt mand findes død i Ballarats botaniske have. Det bliver begyndelsen på en af dr. Blakes mest fascinerende sager. Den kolde krig raser, og Australien er præget af kommunistforskrækkelse. Har det noget at gøre med den mystiske, uidentificerede døde mand?

16:10  

Mord med dr. Blake (14)
Mord med dr. Blake (14) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) Det er en mørk og stormfuld aften. En mand styrter i døden fra en privat klubs balkon. Samtidig bliver en politimand ramt af en flugtbilist. Er der en sammenhæng mellem de to episoder?

17:05  

Jordemoderen V (4:10)
Jordemoderen V (4:10) Engelsk dramaserie fra 2016. (Call the Midwife) Jordemoderen Barbara står over for sin karrieres største udfordring, da en havnearbejders højgravide hustru tvinges til at træffe en svær beslutning. Samtidig får Phyllis Crane en ny, mandlig ven - som viser sig at have en hemmelighed.

DR2

17:25  

Fremtidens drømmeboliger: Mit åbne helle (1:4)
Fremtidens drømmeboliger: Mit åbne helle (1:4) Arkitekt Sonja Stockmarr rejser jorden rundt og besøger banebrydende, smukke og personlige hjem, for at finde inspiration til, hvordan fremtidens drømmehjem kan komme til at se ud.

17:55  

Besat af Kay Bojesen
Besat af Kay Bojesen Mads Bøgeskov Poulsens hjem er proppet med træfigurer af den legendariske danske designer Kay Bojesen. I samlingen har han flere udgaver af den klassiske Bojesen abe, bondegårdsdyr og en kostbar miniaturehund i en glasmontre. Men legetøjet står ikke bare og samler støv på hylderne. Vært Trine Ross går på opdagelse i Mads Bøgeskov Poulsens samling, og de tager på Kay Bojesen museum for at opklare et mysterium. I serien "Besat af" besøger Trine Ross passionerede samlere over hele landet. Tilrettelæggelse Lasse Lindhardt Jensen Sendt første gang 18.11.14

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:25  

Karlas Fantalastiske Klasse - Gorm bliver spist
Karlas Fantalastiske Klasse - Gorm bliver spist Gorm og Karla vil fange en stor fisk, så de kan vinde byens fiskekonkurrence. Men de er uenige om, hvem der skal være madding.

16:30  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder faldskærmsudspringerne + Vovserne redder Alex' cupcakes

16:55  

Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr
Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr Rosa besøger Asbjørn og sammen finder de på et eventyr om Asbjørns sovedyr Karsten. Han er en kæmpestor elefant, der elsker frugt og grønt. På Asbjørns værelse får de øje på en håndvægt. Så i eventyret bliver Karsten til en stor stærk vægtløfter, der tager i træningscentret for at løfte vægte. Her møder han fitnessdronningen Chili og den irriterende Blærerøvs-Bjarne, der altid snyder og blærer sig når han vinder. Spørgsmålet er, om det vil lykkes Karsten at vinde over Bjarne en gang for alle.

17:15  

Bamselægen IV
Bamselægen IV Aya har været til fodbold, men har glemt sin bamse Sten i bilen. Da hun ikke kan finde nøglen, ringer hun til Bamselægen for at få hjælp. Da Bamselægen Sandra og Portør Ole ankommer og ser Sten inde i den varme bil, handler Ole hurtigt og finder en mukkert i indkørslen, så han kan knuse bilruden og få Sten ud. Hvem kommer mon først ind til Sten, Aya eller Ole? Se med, når Bamselægen giver gode råd til, hvordan vi holder os kolde på de varme sommerdage for ikke at overophede og dehydrere.

17:25  

Spørg Kristian
Spørg Kristian Er det rigtigt, at en sommerfugl dør, hvis du rører ved dens vinger? Findes der nisser i virkeligheden? Og hvorfor kan mennesker ikke flyve? Se med og find ud af, om det lykkes Kristian og hans sjove eksperter at besvare de mange spørgsmål.

17:35  

Stop!
Stop! Hele vinteren har Maja talt dagene til sommeren og årets første dukkert. Hun står op ved hanegal og gør sig klar, men mor og fars første dag i ferien sprudler ikke rigtigt med samme forventning.

17:45  

Stop!
Stop! Familien er klædt fint på fra top til tå før dagens familiefotografering. Men der er forskellige opfattelser af, hvad et fint fotografi er, og Maja er sjældent den, der giver sig i første omgang.

17:55  

F for får V (13)
F for får V (13)

DR1

18:00  

Antikduellen (12:12)
Antikduellen (12:12) Finaledag i Antikduellen. I dag afgøres det, om det er Sofie Frøkjær Justesen fra Classic House og Loppehuset i Randers eller Michael Christiansen fra Habengood i København og Strandloppen på Bornholm, som kan tjene mest på sine indkøb. Tre dage i træk har de hver fået 10.000 kroner til at handle, kunst, antik og retroting for. Undervejs har de besøgt henholdsvis Assens, Skanderborg og Thisted. Og stemningen er intens, når buddene fyger gennem luften på Svendborg Auktionerne. Intet er afgjort, før sidste hammerslag lyder!

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Spise med Price: Drømmene vi drømte
Spise med Price: Drømmene vi drømte Der bliver drukket en del pilsnere og røget en del cigaretter, når Adam og James Price rejser tilbage til 70'erne og laver rejecocktails, mørbrad stegt som vildt, hasselbackkartofler (IKKE "hasselbagte"), waldorfsalat og ægte gammeldags fløderand med frugtsalat.

20:30  

Loppen & Lærlingen (1:8)
Loppen & Lærlingen (1:8) Lærlingene Freja og Jonas får deres sag for, når de konkurrerer om de bedste køb på marked i Horsens. De får god hjælp af de rutinerede genbrugseksperter, men hvem renoverer flottest og får solgt varerne med mest fortjeneste?

DR2

18:25  

Weekendtur til Berlin
Weekendtur til Berlin Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Krig, kabaret og klubber. Tag med Gregg Wallace til den travle tyske hovedstad Berlin. I løbet af tre dage graver han i byens problematiske historie og tyske madklassikere som currywurst, pretzels og øl. Mellem måltiderne oplever han ikoniske monumenter som Brandenburger Tor, lærer at lave gadekunst og får indblik i byens legendariske natteliv.

19:10  

Verdens smukkeste togrejser - Northumbria
Verdens smukkeste togrejser - Northumbria Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra York til Edinburgh. Stig ombord på The Edinburgh Flyer, der bliver trukket af det enorme damplokomotiv Tornado. Ruten går langs Northumbrias kyst med stop i Darlington, hvor den moderne jernbane blev født. Så videre til Durham, Newcastle og Lindisfarne, kristendommens vugge i Nordøstengland, som vikingerne angreb i 793. Endestationen er Skotlands hovedstad Edinburgh, der i Victoria-tiden blev kaldt "Nordens Athen".

19:55  

Filmperler: Alle ved det
Filmperler: Alle ved det Spansk drama fra 2018. (Todos lo saben) I en idyllisk landsby uden for Madrid samles familiemedlemmer fra nær og fjern til stor fest. Laura ankommer fra Buenos Aires til sin hjemby for at fejre søsterens bryllup. Med sig har hun sin søn og teenagedatter. Under festen forsvinder Lauras datter på mystisk vis. Det bliver starten på en febrilsk jagt for at finde hende, samtidig med at familiens største hemmelighed kommer frem i lyset. Medvirkende: Penélope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darín m.fl. Instruktion: Asghar Farhadi.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Matt er så optændt af sine egne ideer, at han ikke overvejer Tims smarte idé med at bruge Barney som allieret i en redningsaktion, hvilket bringer deres opgave med at redde en hermelin i fare

18:30  

Svampebob Firkant VIII (11)
Svampebob Firkant VIII (11) Begyndelsen på Havfruemanden + Planktons gode øje

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ III
Vilde Kræ III

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Edith findes skyldig i forræderi samt uacceptabel omgang med et farligt monster. Den unge vampyrekspert risikerer at blive bortvist fra familien.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

De særligt farlige II (1:3) Drømmen om frihed
De særligt farlige II (1:3) Drømmen om frihed I forbindelse med en retssag skal 27-årige Marco have taget en IQ-test. Han håber, at en ny mentalerklæring kan vise, at han ikke er udviklingshæmmet og derfor ikke hører til på Kofoedsminde. Jubas har fået sukkersyge, men hans opførsel har været god, siden han overfaldt to personaler i en bil sidste år. Og Jan HC skal mødes med kommunen for at finde ud af, om han kan komme på en åben afdeling udenfor hegnet.

22:05  

Annika II (3:6)
Annika II (3:6) Britisk krimiserie fra 2023. En skotsk millionær findes død i et hajakvarium. Det er efterforskningsholdets hidtil mest højprofilerede sag. Ofret er kendt som en gavmild miljøforkæmper og et elsket familiemedlem. Men lige som i historien om dr. Jekyll og mr. Hyde begynder overfladen at krakelere, og uhyret inden i viser sig.

22:55  

Annika II (4:6)
Annika II (4:6) Britisk krimiserie fra 2023. En mand findes død i en isblok mellem de to skotske øer Jura og Islay. Første skridt for Annika bliver at identificere liget. Samtidig forsøger Annika og Michael stadig at finde fodfæste efter Annikas store afsløring - en situation, der ikke bliver mindre kompliceret, da Annika møder en gammel flamme.

23:40  

Next Level Chef II (9:15) Happy Hour
Next Level Chef II (9:15) Happy Hour Amerikansk madserie fra 2023. (Next Level Chef) Top ti-deltagerne skal lave en formidabel forret og en kanonlækker cocktail, der matcher - og slår benene væk under dommerne. Dommerne tilføjer også konkurrencen en overraskende twist. Hvem klarer udfordringen og undgår at blive sendt hjem?

DR2

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Sara Omar skal gøres tavs (2:3)
Sara Omar skal gøres tavs (2:3) Saras Omars arbejde med sin tredje roman er gået helt i stå, og hendes mange foredrag aflyses en for en ovenpå strømmen af anklager om, at hun lyver om hele sin fortid. I dokumentarserien er vi havnet i et voldsomt opgør i den danske kulturverden, og hele balladen får de voldelige spøgelser fra Saras Omars fortid ud af busken igen. En skræmmende familiehistorie afsløres på en rejse tilbage i hendes opvækst, alt imens hendes sikkerhedssituation spidser til.

22:45  

Minder fra 11. september
Minder fra 11. september Amerikansk dokumentar fra 2021. (The Memory Box: Echoes of 9/11) I kølvandet på terrorangrebene den 11. september 2001 i USA, byggede kunstneren Ruth Sergel en videoboks af træ. Hun ville skabe et rum med plads til mere komplicerede historier om, hvordan folk havde det. Hun tog boksen med til New York, Shanksville, Pennsylvania og Pentagon, og i 2021 byggede hun en ny boks. Beretningerne giver et intimt og nyt indblik i fortid og nutid, corona-pandemi og politisk vold, sammenhold og styrke.

TVR
DR1

00:25  

Mord med dr. Blake (8)
Mord med dr. Blake (8) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) Udfordreren James Holbrook slår sin modstander ud af et populært tv-quizshow - hvorefter han findes død i garderoben. Dr. Blake konstaterer hurtigt, at der er tale om mord. Til gengæld er Blake og politiinspektør Lawson ikke enige om, hvem morderen er.

01:20  

Mord med dr. Blake (9)
Mord med dr. Blake (9) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) På en travl pub praler en guldgraver højlydt af, at han har fundet guld. Senere samme aften findes han død på bunden af sin mine. Dr. Blake bliver tilkaldt for at undersøge liget, men gerningsstedet udløser smertelige krigsminder for den erfarne læge.

02:20  

Taggart: Blodpenge
Taggart: Blodpenge Skotsk krimi fra 2002. (Taggart: Blood Money) Burke, Ross og Fraser har ringside-pladser, da bokseren Andy Corbett overraskende besejrer favoritten Jimmy Sullivan. Noget tyder på, at det er aftalt spil, og da kampens promoter findes dræbt, vender Burke søgelyset mod en gammel bekendt. For hvad har bragt gangsteren Sammy Cassidy hjem til Glasgow efter 20 år i USA? Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Brian Kelly.

03:10  

Antikkrejlerne XXIV (9:25)
Antikkrejlerne XXIV (9:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:55  

Dyrehospitalet (7:8)
Dyrehospitalet (7:8) Seriens to værter, Sofia Rågenklint og Anders Johansson, skal sammen med dyrlæger og dyrepassere både være med til at hjælpe husdyr i Sverige og nogen noget vildere dyr i Sydamerika, og i dag får de begge nok at se til. Hunden Rocky må betale en ret høj pris, fordi han aldrig har fået lært sig hvad der kan spises - og hvad man faktisk skal holde sig fra. I Argentina skal der for første gang slippes tapirer ud i den vilde natur - og så må kamelen Victoria have beskyttelse, for hendes mage er så ond mod hende. Nordvision fra Sverige.

DR2

00:20  

USAs største konkurs - Lehman Brothers indefra
USAs største konkurs - Lehman Brothers indefra Fransk/canadisk dokumentar fra 2018. (Inside Lehman Brothers) Amerikanske, Lehman Brothers', konkurs i september 2008 førte til en verdensomspændende økonomisk krise, der af nogle blev sammenlignet med den store depression i 1930'erne. Hvordan kunne dette tilsyneladende solide pengeinstitut fra 1850 vælte omkuld og efterlade kreditorerne med en gæld på hundreder af milliarder? Svaret er tvivlsomme forretningsmodeller i en lovmæssig gråzone, men først og fremmest grådighed! Tidligere ansatte giver et indblik i et sygt system og advarer om, at det sagtens kunne ske igen!

00:45  

Ruth Bader Ginsburg - retfærdighedens kriger
Ruth Bader Ginsburg - retfærdighedens kriger Amerikansk dokumentar 2018. (RBG) Kvindesagsforkæmpere og kulturikon. Den nu afdøde højesteretsdommer Ruth Bader Ginsburg er først de seneste år blevet et kendt ansigt i USA. Men hele sit liv har hun kæmpet for kvinders rettigheder og ligestilling. Dette personportræt udforsker hendes ekstraordinære liv, karriere og juridiske arv.

01:45  

Hvad siger din stil? - Ingen fest uden bling i 00'erne
Hvad siger din stil? - Ingen fest uden bling i 00'erne Maja Malou Lyses stil er stærkt inspireret af 00'ernes mode, særligt Y2K-stilen, og Anna misunder hendes garderobe. Men var de kvindelige popidoler egentlig, hvad de så ud til dengang? Hvordan ser Y2K-stil ud, og hvorfor er den tilbage?

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, KOBENHAVN.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
0911012325