København
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 21. september 2020

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 21. september 2020

DR1

00:35  

Mord uden grænser II (5:8)
Mord uden grænser II (5:8) The Team II. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2018 (5:8) Nelly jagter nu den mand, som forsøgte at dræbe Paula. Efterforskerne samles til briefing. De modtager data fra en syrisk mobil der befinder sig ved den tysk/danske grænse, dens koordinator matcher manden som forsøgte at dræbe Paula. Men da de finder frem til ejeren er det bare en håndlanger. Serien er uegnet for børn. Medvirkende: Marie Bach Hansen, Jürgen Vogel, Lynn Van Royen, Sarah Perles, Navid Negahban, Fatima Adoum m.fl. Manuskript: Jesper Bernt og Karin Vidø. Instruktør: Jannik Johansen. Produktion: Nordisk Film i samarbejde med bl.a. DR.

01:30  

Det som skjules i sneen (2:4)
Det som skjules i sneen (2:4) Politimanden Peter Wendel står i problemer til halsen. En ukendt morder hævder, at Sveriges mest berygtede seriemorder ikke har begået de mord, han sidder i fængsel for. Mens Peter efterforsker den opsigtsvækkende påstand, havner han i sine egne kollegers søgelys. Advokaten Eklund blev nemlig myrdet med en kniv, der tilhører Peter. Da det kommer frem, er Peter selv pludselig mistænkt for mord.

02:55  

Mord med dr. Blake V (5:8)
Mord med dr. Blake V (5:8) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Blake bliver tilkaldt for at efterforske mordet på en pensioneret tømrer, over hvis lig sidder en ung mand smurt ind i blod.

03:55  

Bonderøven: I skoven med hest
Bonderøven: I skoven med hest Ved hjælp af et smart trick står Frank allerede nu med de flotteste sprøde og røde rabarber. Og så skal han i skoven på gammeldags maner. Han skal nemlig hente træ til sin mølle med hjælp fra hesten Solveig.

04:25  

Jim og Ghita på nye eventyr (6:6)
Jim og Ghita på nye eventyr (6:6) Det er 200-året for H.C. Ørsteds opdagelse af elektromagnetismen. Ghita Nørby og Jim Lyngvild besøger en udstilling i Ørsteds fødeby, som viser, hvor vild en videnskabsmand, han egentlig var. På Tranekær Slot åbner greveparret Ahlefeldt-Laurvig dørene op. I slotsparken ser Jim og Ghita på organisk kunst og de kommer også forbi Medicinhaverne, som gør et særligt indtryk.

04:55  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:10  

Jagten på hvidvaskeren
Jagten på hvidvaskeren Han har vasket penge hvide for terrorgrupper, mafiaorganisationer og narkokarteller. Nu viser hemmelige dokumenter, at han har fået millionoverførsler fra Danmarks største bank - Danske Bank. DR Dokumentar følger pengene i jagten på den mand, der er blevet kaldt verdens værste hvidvasker. Tilrettelæggelse: Søren Kristensen og Mathias Friis.

06:55  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:15  

Ronkedorerne (4:8)
Ronkedorerne (4:8) Er sport egentlig kunst, hvorfor er ironi livsfarligt, og er vi i gang med at miste det danske sprog? Ronkedorerne er i denne uge entertainer Niels Hausgaard, journalist Lasse Ellegaard og politiker Bertel Haarder. Det er stærke personligheder, som gennem årtier har revset og præget den dansk debat, både hvad angår politik, samfund, sprog og kultur. Over en god bid mad vendes alt fra dialekter, demokrati og centralisme til dansk fodbold, som nu aldrig har imponeret aftenens nordjyske gæst så synderligt. Ronkedorerne er godt selskab og skarpe holdninger, altid leveret med levemandens glimt i øjet - omme fra herrernes helt eget baglokale på den italienske restaurant.

00:45  

Erotik, lyst og bekendelser - John Kørner og 'Sidste tango
Erotik, lyst og bekendelser - John Kørner og 'Sidste tango Kunsten har gennem årtusinder været et fristed for erotikken, hvor vores fantasier og til dels forbudte tanker få frit løb uden konsekvenser. Kunsten kan vække vores følelser, så vi mærker os selv og verden på en ny måde. 6 kunstnere stiger ned i erindringen og genkalder sig det første erotiske kunstværk, som fik dem til at skælve, enten af lyst eller væmmelse. I 1972 er billedkunstner John Kørner ung og meget genert. Det er svært det med pigerne. Meget af sin tid bruger han på at vandre rundt i Københavns gader og tænke over livet. Mange af hans gåture ender i biografen, og en dag går han ind og ser den dybt erotiske film 'Sidste tango i Paris'. Filmen kommer til at påvirke hans syn på sig selv, kvinder og sin kunst. Sendt første gang 24.11.2015

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (6:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (6:6) Flere gårde i fjeldet ved Storfjorden, Sunnmøre i Norge, stod tomme i en menneskealder, men så flyttede Kari-Anne Nilsen om sommeren op i en af dem, og her lærte hun børn og unge om det gamle gårdmandsliv. Nogle år senere bosatte Kari-Anne sig permanent på den afsides gård og fik selskab af heste, hunde, katte, geder og en flok høns. Nordvision fra Norge.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Masha og Bjørnen (13)
Masha og Bjørnen (13) En rigtig uhyggelig nat

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Rosa fra Rouladegade III (6)
Rosa fra Rouladegade III (6) Andreas bor i et hus med sin far og mor. Og fra vinduet i hans værelse kan man kigge lige over til deres nabo, Bodil. Bodil og Andreas er blevet gode venner, og Andreas kommer tit på besøg hos Bodil og hendes skildpadde, Sofus. Andreas har bedt Rosa om at hjælpe med en overraskelseskage til Bodil, og sammen forklæder de sig som Andreas' far og mor for at kunne udspionere i Bodils hus. For det er vigtigt at vide hvilken smag, farve og form sådan en kage skal have.

06:05  

Ernest & Celestine (4)
Ernest & Celestine (4)

06:20  

Bamselægen - Tarmene (6)
Bamselægen - Tarmene (6) Av, av, av. Bamsen Oscar har fået forfærdeligt ondt i maven efter at have spist Isabells fredagsslik. Derfor har Isabell ringet efter Bamselægen Sandra, som er specialist i syge bamser. Bamsen Oscar skal undersøges på Bamsehospitalet, og Isabell skal hjælpe til. Oscars tarme snakker rigtig meget, så noget tyder på, at han skal en tur i bamsescanneren. Kig med og se om Isabell og Sandra finder ud af, hvad Oscar fejler. Bare det ikke er alvorligt.

06:35  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Det er de mest utrolige ting, der kan blive væk, når uheldet er ude. Men med Pers hjælp dukker det hele op igen.

06:50  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris III (5)
Gurli Gris III (5) Autocamperen

07:05  

Gurli Gris III (6)
Gurli Gris III (6) Campingferie

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Specktors og Motor Mille
Morgensang med Ramasjang | Specktors og Motor Mille Den får fuld gas i dag, når SPECKTORS hjælper Motor Mille med at få liv i en gammel sæbekassebil. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Beccas venner
Beccas venner

07:35  

Paw Patrol IV (6)
Paw Patrol IV (6)

08:00  

Quizdyrene - Kaninen Camilla
Quizdyrene - Kaninen Camilla Kaninen Camilla bor trygt og godt i et hyggeligt kaninbur ved siden af sine gode kanin-naboer. Men i dag har hun vovet sig ud af buret for at quizze med Stefan og måske vinde en flot præmie. Da Camilla trækker kategorien "rovdyr" bliver hun ret nervøs. Hun har også lidt problemer med nogle af spørgsmålene om de farlige dyr undervejs. Men hun vover alligevel pelsen, spidser kanin-ørerne og klarer sig gennem de fem spørgsmål med lidt hjælp fra kaninvennerne.

08:10  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:25  

Onkel Rejes Heavyband (7)
Onkel Rejes Heavyband (7) Onkel Rejes Heavyband opdager, at en af deres største konkurrenter til Heavy-MGP, er børnebandet Kranieknuserne, der øver 25 timer om dagen og hverken sover eller børster tænder. Dagen tager dog en uventet drejning, da Mormor fortæller bandet, at de skal betale meget mere i husleje - et problem der ifølge Onkel Reje kan løses med et rask lille bankrøveri.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (47)
Vidundervovsen Vaffel (47)

 
DR1

09:05  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

Vadehavets vilde natur: Livets oprindelse
Vadehavets vilde natur: Livets oprindelse Hollandsk naturserie fra 2020 (Living on The Edge: The Wadden Sea) Det er vinter, og hundredvis af gråsæler samler sig på en af Vadehavets ubeboede øer. To gange om dagen skifter området karakter - fra brusende hav til øde sandbanke. Det er tidevandet, der bestemmer i Vadehavet, og alle arter - dyr som planter, må udvikle helt særlige evner for at overleve i området, der er på UNESCO's liste over verdensarv. Vi følger livet over og under vandoverfladen i et af verdens største tidevandsområder.

10:15  

Familien Löwander III (6:8)
Familien Löwander III (6:8) Den nat, elmene i Kungsträdgården skal fældes, udbryder der optøjer. Uno og Maggan havner midt i stridighederne, men på hver sin side. John og venstreslænget planlægger et attentat i det centrale Stockholm. Christina forsøger at finde ud af, hvor hendes datter Moa-Li er blevet anbragt. Nina opdager, at der er noget alvorligt galt med økonomien på hendes natklub. Astrid kæmper mod sin sygdom med Gustav ved sin side.

11:15  

Antikkrejlerne XIV (11)
Antikkrejlerne XIV (11) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

På sporet af Billy Connolly (2:2)
På sporet af Billy Connolly (2:2) Han er blevet kaldt comedys svar på The Beatles af sine jævnaldrende, mens lederen af den skotske baptistkirke kalder ham en umoden skidt-spreder. Helt sikkert er det, at han med sit talent og sin personlighed har ændret den britiske komedie for altid. Billy Connolly er født i Skotland og har tilbragt halvdelen af sit liv i Amerika. Vi tegner et portræt af den nu 76-årige komiker med billeder fra hans personlige album og interviews med kunstnere som Eddie Izzard, Micky Flanagan og Tracey Ullman.

09:50  

På sporet af de skotske amerikanere (1:3)
På sporet af de skotske amerikanere (1:3) Iført reglementeret skotskternet outfit går komiker og musiker Billy Connolly forrest i den legendariske New York Tartan parade. Og hermed starter hans rejse i forfædrenes fodspor. Første etape af turen går fra Plymouth, hvor de første indvandrere ankom til Amerika og ender i New York, på Ellis Island, hvor millioner af indvandrere blev modtaget. Undervejs ser Billy på hvaler, han deltager i et bizart bankospil - og han besøger gravstedet for en mand, som kun de færreste ved, har skotske rødder: selveste Uncle Sam.

10:35  

Kunstnerkolonien i Skagen (1:6)
Kunstnerkolonien i Skagen (1:6) Seks af Danmarks mest anerkendte billedkunstnere skal lave deres egen kunstnerkoloni i ikoniske Skagen. Her skal de bo sammen og skabe nye kunstværker inspireret af omgivelserne. Den yngste kunstner Frederik Næblerød kommer hurtigt fra start, mens John Kørner har store udfordringer med at finde det perfekte arbejdsrum. Og Maria Torp håber på, at kollegaen Kirsten Justesen, siger ja til at lade sig portrættere.

11:05  

Kunstnerkolonien i Skagen (2:6)
Kunstnerkolonien i Skagen (2:6) I Skagen er de seks billedkunstnere ved at finde sig tilrette i kunstnerkolonien. Men især Kirsten Justesen har store udfordringer med sit nye atelier, som roder. Erik A. Frandsen drømmer om at lave P.S. Krøyers gamle atelier om til et camera obscura, mens Cathrine Raben Davidsen lader sig inspirere af farverigt tang indsamlet på Grenen.

11:35  

Arkitektur der deler vandene (3:4) - Højtråbende ikoner
Arkitektur der deler vandene (3:4) - Højtråbende ikoner Verden over har stjernearkitekter bygget spektakulær, ikonisk arkitektur, der tiltrækker alles opmærksomhed. Men det er kompliceret at bygge stort, og ikonbyggerier både fascinerer og forarger. Nogle gange handler det om at råbe højest - som når Aarhus får et isbjerg som ikon, og en af Sveriges største arkitekter vil give Stockholm et højt vartegn. Sendt første gang 02.08.2020

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (9)
Flaskepost fra Stillehavet II (9) Jack og Ivy flytter på land. Det er mærkeligt at sove på et gulv, der ikke bevæger sig. De spiser lokal frokost, er til spydkonkurrence, går i kirke og viser film. Det er skønt at være sammen med vores gamle venner igen

09:20  

Min lille hund Mester (7)
Min lille hund Mester (7) Mester er blevet far, men han viser ikke den store interesse, da Thomas præsenterer ham for hans hvalpe. Hvordan i alverden skulle de være hans, når de ikke ser ud ligesom ham? Thomas forstår ikke Mester, da hvalpene alle sammen ligner ham på en prik. Thomas bliver desværre nødt til at aflevere hvalpene tilbage til hunhundens ejer, som savner de små hvalpe. Først da de bliver hentet, forstår Mester at han har mistet noget. Særligt én af hvalpene, den der er lidt mere egoistisk end de andre. "Lige min type. Kommer og går som det passer ham."

09:27  

Hunden Ib - gynger højt
Hunden Ib - gynger højt

09:30  

Sprinter Galore III - Dåb (8)
Sprinter Galore III - Dåb (8) Lillesøster skal døbes, og familien har styr på alt til barnedåben - lige bortset fra navnet, for hvad skal hun hedde? Sprinter er heller aldrig blevet døbt, siger han, men det kan Magnus da bare ordne - de låner bare lige lillesøsters dåbskjole og en haveslange. Det kan der vel ikke ske noget ved ... ?

09:45  

Nana (5:6)
Nana (5:6) Er det synd for kartofler, og kan de reddes, når først de er skrællet? Hvorfor græder Nanas far, og hvem tisser i sengen om natten? Nana: Barbara Topsøe-Rothenborg. Far: Jesper Christensen. Frk.Lind: Ilse Rande. Frk.Rasmussen: Dorte Højsted. En bonde: Niels Hausgaard. Mfl. Manuskript: Per Schultz. Instruktion: Anette Pilmark. Sendt første gang 19.11.88

10:10  

Op og hop (1)
Op og hop (1) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der laver sørøverleg.

10:20  

Junglebogen (46)
Junglebogen (46)

10:30  

Kasper og Sofie II (18)
Kasper og Sofie II (18) Kasper og Sofie er på ferie i Budapest. De oplever mange fantastiske og forskellige steder. Snart befinder de sig et sted, de kender godt hjemmefra: på en legeplads. De får en ny ven, selvom de ikke snakker det samme sprog.

10:45  

Vilde venner III (8)
Vilde venner III (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Adam og Camille, der har vagten i klubhuset. De skal bygge et nyt hus til en stor gruppe bier, ringmærke to små tårnfalkeunger sammen med Fugle Bent og hjælpe tre måger, som har forvildet sig ind på en fodboldbane.

11:05  

Cirkusliv i savsmuld (6)
Cirkusliv i savsmuld (6) Cirkusdirektøren er sløj i dag og må blive i sengen. Jacob jonglerer med de citrusfrugter, som skal blive til en sund-surhedsdrik.

11:20  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være skiløber. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "3", hvor der serveres en helt speciel pizza. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

11:45  

Min oldefars historier - Fisketuren
Min oldefars historier - Fisketuren Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at hajen aldrig står stille? Se med når Kristian og Katrine dykker med hajer, og se om det lykkes sportshajen Spooky at få jagthajen Lonnie i form til at fange fisk.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven: Familien i Frugthaven
Bonderøven: Familien i Frugthaven Endelig kan Frank gå i gang med at etablere sin frugthave, hvor den gamle stald stod. Det bliver et familieprojekt, hvor Frank må trække på sine pædagogiske evner. Og så er der lette tips til at undgå ukrudt i køkkenhaven.

12:40  

Nak & Æd - en agerhøne i Frankrig (1:10)
Nak & Æd - en agerhøne i Frankrig (1:10) Det er november. Jørgen og Nikolaj er taget til Frankrig for at prøve kræfter med en af jagtens mest ædle og traditionsrige discipliner - falkejagten. De to venner har aldrig tidligere gået på jagt med falke, så derfor har de allieret sig med både danske og franske falkejægere. Men spørgsmålet er om Jørgen og Nikolaj har hvad der skal til, for at få en agerhøne i gryden. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 27.09.2015

13:30  

Guld i Købstæderne - Nyborg II
Guld i Købstæderne - Nyborg II Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Her vil nogle af landets dygtigste vurderingseksperter vurdere danskernes medbragte antikviteter og kostbarheder og fortælle klenodiernes historie. I denne uge besøger Guld i Købstæderne Nyborg. Programmets vært, Mette Bluhme Rieck, tager en tur rundt i byen og får historien om byens status som konferenceby - og så rykker hun direkte i fængsel. Når tingene er blevet vurderet, er der chance for en god handel. Tre professionelle antikopkøbere står nemlig klar til at byde på danskernes medbragte skatte. De tre opkøbere byder hinanden op, men det er op til sælgeren at beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. Denne gang kæmper opkøberne blandt andet om en akvarel malet af storfyrstinde Olga og en flere tusind år gammel stenøkse fundet i den fynske muld.

14:30  

Kender du typen? 2016 (2)
Kender du typen? 2016 (2) Hvilken kendt dansker taler til sin stuebirk, vasker sine gummisko med speciel shampoo og elsker hot sauce? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup finde ud af, når de tager på opdagelse i en stor, nyrenoveret lejlighed på Nørrebro. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:05  

Arkitektur der deler vandene (4:4) - Fremtidens ikonbyggerie
Arkitektur der deler vandene (4:4) - Fremtidens ikonbyggerie Verden over har stjernearkitekter bygget spektakulær, ikonisk arkitektur, der tiltrækker alles opmærksomhed. Men det er kompliceret at bygge stort, og ikonbyggerier både fascinerer og forarger. Nu er det ikke længere nok bare at have ikoner - de nye bygninger skal også være bæredygtige og sociale som et vadehavscenter i Ribe og et kulturhus i Tingbjerg. Sendt første gang 09.08.2020

12:35  

Jan Johansson - en lille film om en stor kunstner
Jan Johansson - en lille film om en stor kunstner Det tager kun nogle få sekunder, så ved man, at man lytter til den legendariske svenske jazzpianist Jan Johansson. Her får du mulighed for at lytte til en aldrig før frigivet optagelse, muligvis den allerførste, af Johansson, da han 20 år gammel sidder og øver sig ved klaveret i sit barndomshjem. Er det muligt at høre hans umiskendelige talent allerede dengang?

13:05  

Den sorte skole: Det Stockholmske blodbad
Den sorte skole: Det Stockholmske blodbad Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion får vi forklaringen på, hvorfor svenskerne hader danskere den dag i dag. Sendt første gang 14.02.12

13:15  

Hitlers brutale inderkreds - helte og udskud (1:10)
Hitlers brutale inderkreds - helte og udskud (1:10) Efter 1. Verdenskrig er Tyskland på knæene. Mange drømmer om en frelser, og i en ølhal i München mener Dietrich Eckart, at han har fundet ham i en ung soldat ved navn Adolf Hitler. Den flotte kamppilot, Hermann Göring, ser også potentialet, og krigshelten Ernst Röhm ser den unge urostifter som en, han kan bruge. Rudolf Hess beundrer Hitler grænseløst, og Heinrich Himmler ser en chance for at kæmpe for sine idealer. Voldsparate og utilfredse cementerer de deres forhold i et dristigt kupforsøg.

14:05  

Hitlers brutale inderkreds - omgruppering (2:10)
Hitlers brutale inderkreds - omgruppering (2:10) Efter det mislykkede kup i München i marts 1923 ser nazistpartiet ud til at være færdigt, Hitler i fængsel og hans tilhængere spredt. Mens Hitler skriver på 'Min kamp' i fængslet, får han en åbenbaring - magten skal vindes med legitime midler. Og efter en omstrukturering af partiet starter han sin ambitiøse kampagne mod Weimar-regeringen, jødiske bankfolk og amerikanske lån. Men i de brølende 1920'ere interesserer ingen sig for hverken Hitlers brandtaler eller nationalsocialismen.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne (5)
Ramajetterne (5) Kaos truer i Ramasjangs lufthavn. De gode venner ved bagagebåndet er blevet uvenner, og en kødædende plante er helt ude af kontrol.

12:50  

TV AVISEN for dyr - Den berømte kattekilling (14)
TV AVISEN for dyr - Den berømte kattekilling (14) Hos zebraerne har det længe været på mode, at gå i hvid pels med sorte striber. Men nu er zebra-moden skiftet. Næsten alle kender kattekillingen fra sangen "Se den lille kattekilling". Men hvordan er det at være så berømt? Reporteren Stefan besøger den lille kattekilling, for at få svaret. Der er også dyregymnastik, en vejrudsigt med vejrhanen Verner og så er der fundet en ny deltager til Dyrenes MGP, nemlig Buller der stiller op med sangen "Hvor er mit kødben?"

12:55  

Didrik Drage (40)
Didrik Drage (40)

13:10  

Kika og Bob (1)
Kika og Bob (1) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Den Sure Mand på havnen har taget isbutikken og lavet det om til en fiskebutik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få isbutikken tilbage.

13:45  

Hr. Skægs hotel - Piloten (5)
Hr. Skægs hotel - Piloten (5) Hr. Skæg bliver forvirret, da en kinesisk pilot vil fejre nytår, for det er ikke nytårsaften. Men det er kinesisk nytår på netop denne dag. Hr. Skæg prøver at gøre piloten glad ved at arrangere en nytårsfest komplet med mad, pynt og nytårsløjer.

14:00  

Kanonkongen Freja (8:8)
Kanonkongen Freja (8:8) I dag kommer mor hjem, og Freja glæder sig. Hun har travlt, for hende og far skal lave en stor velkommen-hjem-fest. Men far har ikke tid alligevel, for han skal til jobsamtale. Gode råd er dyre, for mor skal bare have en fest. Så Freja og Asger tager på indkøb, også selvom de ikke helt har råd til det hele. Og mor bliver glad for festen, indtil Valdemar påstår at der mangler 200 kroner i hans pung. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:15  

Forsvundne arvinger IV: En mors hemmelighed (1:4)
Forsvundne arvinger IV: En mors hemmelighed (1:4) Marie har hele sit liv båret på en stor hemmelighed. Som ganske ung blev hun gravid og fødte en søn, som hun gav væk. Først til Maries egen begravelse - 75 år senere - bliver hendes hemmelighed afsløret. I den nærmeste familie rammer det som et chok, og sammen med Mette Frisk og Adam Jon Kronegh sætter de nu jagten ind på at finde den ukendte søn, så han kan få sin del af arven efter Marie.

16:15  

Mord med Jean Blake: Spøgelseshistorier
Mord med Jean Blake: Spøgelseshistorier Året er 1963. Lucien Blake har været forsvundet i otte måneder, og Jean Blake kæmper for at vænne sig til livet uden sin mand, da hun drages ind i en sag om to bizarre mord. Begge sager synes at have forbindelse til en række avishistorier om de mest berygtede uløste mysterier i byen.

17:40  

En ny begyndelse VI (6:10)
En ny begyndelse VI (6:10) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

DR2

15:00  

Thulebasen - Kold krig og kærlighed (1:2)
Thulebasen - Kold krig og kærlighed (1:2) Dansk dokumentar fra 2018 I sommeren 1968 er Axel Nielsen i Blokhus med sin kæreste Grethe. De kører i en hvid MGB sportsvogn med rødt læderindtræk. Det ser forkælet ud. Men det er det ikke. For når Axel ikke holder ferie i Blokhus arbejder han på Thulebasen i det nordligste Grønland. Og et halvt år tidligere var han øjenvidne til et flystyrt, der blev en af de største politiske skandaler i danmarkshistorien. Et flystyrt som Grethe måtte høre om i fjernsynet - mens hun passede deres lille datter alene hjemme i Aalborg. Sendt første gang 07.11.2018

15:30  

Thulebasen - Kold krig og kærlighed (2:2)
Thulebasen - Kold krig og kærlighed (2:2) Dansk dokumentar fra 2018 21. januar 1968 hen på eftermiddagen sidder Axel Nielsen og ser Bonanza i sin barak på Thulebasen John Hansen er ved at få serveret biksemad i cafeteriet og Kaj Toft ligger og sover. Pludselig lyder der et brag, der får bygningerne til at ryste. Det er et amerikansk B52 bombefly, udstyret med fire brintbomber der er styrtet ned på hav-isen ud for basen. Hjemme i Danmark hører Axels kæreste Grethe og Kajs kæreste Eva om flystyrtet - men må vente 14 dage på de breve, der kan fortælle dem, at deres kærester har det godt. Sendt første gang 14.11.2018

16:00  

Kongen, dronningen og hendes elsker (1:3)
Kongen, dronningen og hendes elsker (1:3) Caroline Mathilde var kun 15 år, da hun blev dronning i Danmark - tvangsgift med den danske kong Christian den syvende, en forstyrret og forvirret 17-årig konge. Hun ankom til et intrigant hof, hvor der blev kæmpet indædt om magten - en magtkamp hun også blev en del af. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup Sendt første gang 06.03.11

16:40  

Ekstreme togrejser (1:3)
Ekstreme togrejser (1:3) Tv-værten Chris Tarrant har altid været fascineret af jernbaner, både byggeriet af dem og den måde de har revolutioneret livet i afsidesliggende samfund på. Jernbanen i Congo er en af de stadigt fungerende afrikanske jernbaner fra kolonitiden. Den blev bygget af franske kolonister, og kostede titusinder af afrikanske arbejdere livet. Jernbanen forbinder hovedstaden Brazzaville langt inde i landet ved Congo-floden med kysten næsten 5.000 kilometer væk, og den har været en vigtig livline for både mennesker og gods i et land med få veje og tusindvis af kvadratkilometer af uigennemtrængelig jungle.

17:25  

Ekstreme togrejser (2:3)
Ekstreme togrejser (2:3) Tv-værten Chris Tarrant har altid været fascineret af jernbaner, både byggeriet af dem og den måde de har revolutioneret livet i afsidesliggende samfund på. Denne gang krydser han den australske ødemark for at finde ud af sandheden om den 2.000 kilometer lange, fantastiske jernbanelinje fra Adelaide til Darwin, der bliver kaldt 'The Ghan Line' efter den utrolige passagerluksus. Navnet 'Ghan' siges at stamme fra de afghanske kamelkaravaner, der færgede mennesker og varer på tværs af ødemarken i det 19. århundrede.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:15  

Simon II
Simon II

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal Ordner Betsy's vogn + På opdagelse i søen

17:00  

Rosa fra Rouladegade (10)
Rosa fra Rouladegade (10) I dag får Rosa besøg af Mille. Milles Mormor er skuespiller og skal selvfølgelig have en kage, som er fuld af teater og mormors yndlingsting. Rosa og Mille tager på hemmelig kagemission på teatret, hvor mormor øver, for at finde ud af hvilken slags kage de skal bage.

17:30  

Motor Mille og Børnebanden
Motor Mille og Børnebanden Den sure mand elsker sur kaffe. Han har stjålet børnenes soveposer og bruger dem som kaffefiltre, så han kan lave 100 liter kaffe. Men Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få soveposerne tilbage.

17:45  

Søskende-chok
Søskende-chok

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Hammerslag - Historiske København
Hammerslag - Historiske København Livet i byen er attraktivt og hver en kvadratmeter må udnyttes. I denne omgang tager Hammerslag til København og ser på to lejligheder, der gemmer på en helt særlig historie. Christian Torp og Mira Lie Nielsen konkurrerer mod Lars Lyng og Kristine Virén, når de først skal til Christianshavn og gætte prisen på en lejlighed i en gammel kaserne. Turen går derefter videre til Vesterbro, hvor de skal se et gammelt tørreloft, der i dag er omdannet til en moderne lejlighed med privat tagterrasse.

20:30  

Min far er rocker - Thorbjørn
Min far er rocker - Thorbjørn Dansk dokumentar fra 2019 Thorbjørn er far til tre og dedikeret murer-lærling med fem 12-taller på karakterbeviset. Han er en mand, der har valgt side, men ikke uden kamp og store omkostninger. Opvæksten med faren, "Suzuki-Torben" hører til de mere usædvanlige af slagsen. Farens rockerliv var helt tæt på og præget af en særdeles kontant tone. Når Thorbjørn om morgenen kom ned af trappen i barndomshjemmet og fars hvide gummisko var røde af blod, så vidste han, at farmand havde været på arbejde. Thorbjørn levede side om side med sin fars rockerliv, og var vidne til våben, vold og brutale anholdelser. Alligevel elskede han sin far og var så fascineret af sin fars livsstil, at han selv valgte at blive rocker. Men opvæksten og livet som bandemedlem havde sin pris. Sendt første gang 23.09.19

DR2

18:10  

Ginos italienske fristelser VII (4:8)
Ginos italienske fristelser VII (4:8) Den italienske kok, Gino D'Acampo, starter dagens rejse i Bologna, Italiens madhovedstad. Herfra kører han med toget til Mantova, hvor han deltager i den lokale ris-festival med sin egen dessert - chokolade-risengrød. Turen går videre til Verona, hjemsted for en af de ældste kunstskoler i Italien. Efter han har stået model for en hel gruppe elever, tilbereder han en stor portion kødboller i stærk tomatsauce til klassen.

18:35  

Ginos italienske fristelser VII (5:8)
Ginos italienske fristelser VII (5:8) Dagens første stop på den italienske kok, Gino D'Acampos togrejse i Norditalien er Sirmione ved Gardasøen. Her får han lov at træne med et hold roere, og igen må Gino konstatere, at han er bedre til at lave mad. Det beviser han med en stærk gryderet med pølse og bønner og hvidløgsbrød. Næste stop på rejen er Bolzano for foden af Dolomitterne. En bjergbane fører ham til et område, der mindre om en scene fra Sound of Music - og her forsøger Gino sig med en dekonstrueret æblekage.

19:00  

Det fantastiske Italien IV (2:3)
Det fantastiske Italien IV (2:3) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur. I dette afsnit besøger de regionerne Marche og Umbrien.

20:00  

Giftangrebet i Salisbury (2:2)
Giftangrebet i Salisbury (2:2) Nick kan vende hjem. Alle hans og Sarahs ejendele er blevet destrueret, men i det mindste er han i live. Samtidig kæmper Tracy for at sikre, at der ikke er flere nervegiftforurenede områder i Salisbury. Nogle måneder senere er livet i byen ved at være normalt igen, da fundet af en parfumeflaske får tragiske følger og på ny kaster efterforskningen ud i kaos.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

Stop! - Spøgelsestimen
Stop! - Spøgelsestimen Det er mørkt og skræmmende udenfor, og Maja har svært ved at sove. Hun vil gerne krybe ned i fars trygge seng, men han synes, at store piger skal sove i deres egen seng. Har far glemt, hvordan det er at være rigtig bange? Måske Maja kan få ham til at huske det.

18:05  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Kasper og Sofie II (20)
Kasper og Sofie II (20) Der begynder en ny pige i børnehaven, og Kasper og Sofie finder ud af, at hun er lidt anderledes end de fleste andre. Randi fortæller dem, at hun har Downs syndrom. Kasper og Sofie finder ud af, at de har mere tilfælles med pigen, end hvad der gør dem forskellige. De har det rigtig sjovt sammen, og hun bliver en af deres bedste venner.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (44)
Pyjamasheltene II (44)

18:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:15  

Zorro (2)
Zorro (2) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (25)
Svampebob Firkant VIII (25)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Når katastrofen rammer Danmark (1:3)
Når katastrofen rammer Danmark (1:3) Danmark er et af de tryggeste og mest stabile samfund i verden. Det ændrede Coronakrisen dog med ét på. Danskerne befandt sig pludselig i en virkelighed de færreste var forberedte på. I dette afsnit møder vi prepperne Ulrich og Rolf, som længe havde forberedt sig på en pandemi og kan klare sig i måneder uden kontakt med omverden. Kan du klare dig i længere tid eller kan vi alle lære noget af dem?

21:55  

Mordene i Brokenwood VI (1:4)
Mordene i Brokenwood VI (1:4) En gruppe steampunk-entusiaster holder deres årlige komsammen i en lade, der er blevet indrettet med alskens rustikt nips fra Victoriatiden. Men festlighederne får en brat ende, da en eksplosion dræber et af medlemmerne. Nu må den erfarne politimand Mike Shepherd på jagt efter en morder.

23:30  

Alene i vildmarken III (1:8)
Alene i vildmarken III (1:8) Tør du finde ud af, hvem du er, når det virkeligt gælder? Otte danskere skal overleve alene i den barske natur, så længe som muligt. Den der klarer sig i længst tid vinder, og er dermed Danmarks sejeste menneske. I program 1 følger vi deltagerne på eksperimentets første dage, hvor vejret viser sig fra sin mest strålende side, men snart får deltagerne varsling om, at opholdet i vildmarken kan blive alt andet end smukt.

DR2

21:30  

Det skjulte II (4:6)
Det skjulte II (4:6) Karl Lewis afhøres om mordet på Ellis. Han insisterer på, at han er uskyldig - men han kommer med en anden tilståelse. Cadi afhører også Mia og ender med at føle sympati for hende.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Nul sex med DR2 - livet som aseksuel
Nul sex med DR2 - livet som aseksuel Forestil dig et liv, hvor du aldrig nogensinde har den mindste lyst til sex. For de fleste virker det fuldstændig umuligt. Men det er faktisk virkeligheden for en hel del danskere. For Sara Skaarup er sex en drivkraft igennem livet. Og hun tager nu på opdagelse i de aseksuelles verden for at forstå, hvordan det overhovedet er muligt ikke at have en sexlyst. Og hvad med kærligheden? Kan en aseksuel og en med masser af lyst egentlig blive kærester?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:10  

Mord med dr. Blake V (6:8)
Mord med dr. Blake V (6:8) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. En rektors datter dør, da hun for første gang optræder til et bal i selskabslivet. Umiddelbart inden ballet har hun haft et offentligt skænderi med sin far. Blake efterforsker den unge kvindes mystiske død.

01:10  

Kystvagten (62:68)
Kystvagten (62:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

01:55  

Bonderøven: Familien i Frugthaven
Bonderøven: Familien i Frugthaven Endelig kan Frank gå i gang med at etablere sin frugthave, hvor den gamle stald stod. Det bliver et familieprojekt, hvor Frank må trække på sine pædagogiske evner. Og så er der lette tips til at undgå ukrudt i køkkenhaven.

02:25  

Guld i Købstæderne - Nyborg II
Guld i Købstæderne - Nyborg II Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Her vil nogle af landets dygtigste vurderingseksperter vurdere danskernes medbragte antikviteter og kostbarheder og fortælle klenodiernes historie. I denne uge besøger Guld i Købstæderne Nyborg. Programmets vært, Mette Bluhme Rieck, tager en tur rundt i byen og får historien om byens status som konferenceby - og så rykker hun direkte i fængsel. Når tingene er blevet vurderet, er der chance for en god handel. Tre professionelle antikopkøbere står nemlig klar til at byde på danskernes medbragte skatte. De tre opkøbere byder hinanden op, men det er op til sælgeren at beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. Denne gang kæmper opkøberne blandt andet om en akvarel malet af storfyrstinde Olga og en flere tusind år gammel stenøkse fundet i den fynske muld.

03:25  

Forsvundne arvinger IV: En mors hemmelighed (1:4)
Forsvundne arvinger IV: En mors hemmelighed (1:4) Marie har hele sit liv båret på en stor hemmelighed. Som ganske ung blev hun gravid og fødte en søn, som hun gav væk. Først til Maries egen begravelse - 75 år senere - bliver hendes hemmelighed afsløret. I den nærmeste familie rammer det som et chok, og sammen med Mette Frisk og Adam Jon Kronegh sætter de nu jagten ind på at finde den ukendte søn, så han kan få sin del af arven efter Marie.

DR2

00:00  

Parkinson: Findes der en mirakelkur? (1:2)
Parkinson: Findes der en mirakelkur? (1:2) De har rystelser, stive muskler og langsomme bevægelser. Mere end ti millioner mennesker på verdensplan har Parkinsons sygdom. En gådefuld lidelse, der endnu ikke findes en kur mod. Gennem seks år følger vi ni frivillige parkinsonpatienter, der deltager i et af verdens mest ambitiøse kliniske forsøg. Kan risikofyldt hjernekirurgi og indsprøjtninger med proteinet GDNF vende den invaliderende sygdom?

01:00  

Ekstreme præstationer: Indiens hellige mænd
Ekstreme præstationer: Indiens hellige mænd Den australske eventyrer, Todd Sampson, prøver igen kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Her udforsker han grænserne for smerte og udholdenhed hos nogle af verdens mest farverige og hemmelighedsfulde mennesker - sadhuerne, Indiens hellige mænd.

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, KOBENHAVN.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
0918215103