København
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: torsdag d. 9. april 2020

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: torsdag d. 9. april 2020

DR1

00:54  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

01:00  

Taggart: Privatdetektiven
Taggart: Privatdetektiven Privatdetektiven Andrew MacHendry findes død på bunden af et stenbrud. Hans kæreste afslører, at den døende rigmand Alex Sternwood havde hyret MacHendry til at finde sin yngste datter, Stella. Burke er overbevist om, at MacHendrys eftersøgning er nøglen til gådens løsning. Ikke mindst da han erfarer, at det tilsyneladende lykkedes detektiven at finde Stella dagen før han blev myrdet. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Instruktion: Patrick Harkins.

01:45  

I farezonen (23:61)
I farezonen (23:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:35  

Kender Du Typen? - Med kosttilskud og rod i skuffen
Kender Du Typen? - Med kosttilskud og rod i skuffen Hvilken kendt dansker har et skotøjsæskelåg hængende som kunst på sin væg? Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal gætte, hvem der har et passioneret forhold til mode, kunst og sin affaldssorteringsspand, når Kender du Typen? besøger en stor lejlighed i centrum af København. Vært: Mads Steffensen

03:25  

Bonderøven 2013 (1)
Bonderøven 2013 (1) På Kastanjegården får Frank hjælp af lille Alma til at salte fåre-lår. I bidende kulde tager Frank til Randers Fjord for at hjælpe med at høste over 3000 bundter tagrør, som skal bruges til stråtaget på det nye hus. I drivhuset har ferskentræerne vokset sig så store, at Frank ved hjælp af skruer og en gammel cykelslange danner et fint espalier til grenene. Sendt første gang 17.01.13

03:55  

Skattejægerne
Skattejægerne I marskandiserbutikken Lykkegaard i Nordjylland gør Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen klar til sæsonåbning. Butikken bugner af "nye gamle varer", og kunderne står i kø. Retro-forhandlerne Helle Vilsbæk og Michael Christiansen besøger sjællandske kolleger, og falder pladask for brugt interiør fra en stor amerikansk kaffe-kæde. Og så er Rikke Fog og Frede Rasmussen taget på indkøbstur i Jylland for at finde sjove og sjældne ting til butikken.

04:25  

I hus til halsen VII (2:8)
I hus til halsen VII (2:8) I over 820 dage - så længe har 41-årige Bodil haft sin murermestervilla i Ringe til salg. Til dagligt bor og arbejder Bodil på Sjælland, tæt på hendes to ungers far og bedsteforældre. Men på fredage må hun derfor kysse sine børn på gensyn for at krydse land og rige for at passe sit fynske hus og den frisørsalon, som er etableret i villaen. Selvom Bodil knokler alle ugens dage hænger hendes økonomi i laser. Og hvis huset i Ringe går på tvang, trækker Bodil måske sine pensionerede forældre med ned. De har nemlig kautioneret for hendes boliglån. Sammen med Bodils venner og familie vil designer Søren Vester bringe villaen tilbage til fordomstid. Og ejendomsmægler Line Franck tager livstag med fotograf, markedsføring og kreditorer for at redde Bodil og hendes forældre fra den økonomiske afgrund.

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:00  

Helges skønne haver (2:10)
Helges skønne haver (2:10) Leonardslee Garden er en imponerende engelsk have. Den er især er berømt for sine kæmpe rhododendron, azalea og ikke mindst de 7 søer, der også har et spændende dyreliv. Havekonsulent Helge Petersen viser rundt, og ejeren fortæller bl.a. om de mere end 100 år gamle Loder Rhododendron. Vi sår også køkkenhaven til hjemme hos Helge. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen

06:25  

Dage i haven (8:8)
Dage i haven (8:8) Nu står sommerferien for døren, og alle skal i dag være færdige med de sidste arbejdsopgaver. Indgangen til haven skal ændres, indretningsarkitekt Malin Persson skal stille sine møbler på plads, og John skal lige nå at lære os, hvordan man tager stiklinger. Pernilla laver en skøn tærte, og Tareq byder på en lidt anderledes midsommermiddag.

07:00  

Skattejægerne (2:10)
Skattejægerne (2:10) I aften i Skattejægerne får Søren Falk fra Quriosa brug for både boremaskine og hammer til et nyt gør-det-selv-projekt. Lasse Petersen fra Aabenraa Antikvitetshandel får fyldt sit ostekurvedepot op på en antikmesse i Sverige. Og Simon Krogsgaard fra Krogsgaard-Klassik har vejrguderne mod sig på Vorbasse marked.

07:35  

Kriminelt
Kriminelt

08:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

01:00  

Clinton-affæren: Skandalen der splittede USA
Clinton-affæren: Skandalen der splittede USA Præsident Clintons afviser beskyldningerne om seksuel chikane mod Paula Jones. Men da undersøgelsesdommer Kenneth Starrs rapport frigives, beslutter Repræsentanternes Hus at stille Clinton for en rigsretssag for at have løjet om sit seksuelle forhold til Monica Lewinsky.

01:40  

Hjælp, jeg har store bryster!
Hjælp, jeg har store bryster! Patter, meloner, forlygter, kært barn har mange navne. Kerstin Vermilyea har meget store bryster - og i tilgift smerter i nakke og ryg og problemer med balancen! Men hendes beslutning om at få reduceret barmen afføder alligevel spørgsmål om identitet, aldring og krop. Er Kerstin sine bryster? Vil hun blive usynlig, når hun ikke længere er kvinden med de største bryster i lokalet?

02:35  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:30  

Kampen om mig: Med tørklæde på scenen
Kampen om mig: Med tørklæde på scenen Asil Al-Asadi kæmper for retten til et moderne dansk ungdomsliv med tørklæde. Hun er både muslim og dansker og vil bruge sin stemme på scenen, spille fodbold med drengene og finde sin eneste ene på sin egen måde. Men det er svært, for hun har ingen rollemodeller at se op til. Fordommene står i kø og kritikken vælter ind fra både danskere og muslimer. I det her program møder værten Zahra Pedersen Asil og sammen besøger de nogle af de steder, som har gjort Asil til den hun er i dag.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (1)
Søpapegøjernes ø II (1)

05:10  

Minisekterne (13)
Minisekterne (13) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:20  

Masha og Bjørnen (4)
Masha og Bjørnen (4) Voksemikstur

05:30  

Ramasjang Mysteriet (9)
Ramasjang Mysteriet (9) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (19)
Ernest & Celestine (19)

06:10  

Sovedyr på eventyr II (8) - Den klodsede enhjørning
Sovedyr på eventyr II (8) - Den klodsede enhjørning Rosa besøger Lærke og hendes sovedyr Enhjørning E , der har et magisk horn og elsker at gøre gode gerninger. I eventyret bliver Enhjørning E til en god-gerning-fe, der redder en smuk prins, som sidder fast i et træ. Prinsen inviterer hende til fest på sit slot. Problemet er bare, at Enhjørning E er klodset. Hendes horn sidder tit fast i grene, så hun falder. Hun bliver nervøs for om hun også vil falde til festen hos Den Smukke Prins. Så da den snedige spåkone Krakrakrella tilbyder at overtage det magiske horn mens Enhjørning E er til fest, så kommer Enhjørning E til at hjælpe Krakrakrella med en grim plan.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris II (41)
Gurli Gris II (41) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (42)
Gurli Gris II (42) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:10  

Simon
Simon En nat i legehuset

07:15  

Oda Omvendt (9)
Oda Omvendt (9) Lou elsker naturen. Det gør Balder ikke - og han hader, at Lou slæber naturen og al dens kriblekrablen med ind på Sort Stue; naturen hører hjemme i naturen! Hjemme fjerner Lous forældre hans insekthotel, men desværre har Oda Omvendt stadig problemer med zapperen og kan derfor ikke hjælpe - til gengæld regner hun og Lou ud, hvad der er sket med forældrenes fantasi!

07:30  

F for Får - filmen
F for Får - filmen Frode er et klogt, men drilagtigt får, som lever livet med sin flok hos bondemanden og den velmenende, men ineffektive, hyrdehund Bitzer. Men livet på gården er blevet lidt kedeligt, og Frode beslutter derfor at tage en fridag. Han udtænker en dristig plan, men begivenhederne kommer hurtigt ud af kontrol, og ender med at den uheldige bondemand pludselig forsvinder. Det var bestemt ikke var en del af Frodes plan og med hjælp fra sin flok, er Frode nu nødt til at forlade farmen for at rejse ind til den store by og redde bondemanden. Forude venter et væld af vilde og sjove uheld, og Frode møder en lille forældreløs hund, som får ham til at indse, at man ikke skal tage sit hjem og familie for givet.

08:55  

TV AVISEN for dyr - Abegemmeleg og Dyrenes MGP (15)
TV AVISEN for dyr - Abegemmeleg og Dyrenes MGP (15) Dagens vilde nyhed er, at den tredobbelte abe-mester i gemmeleg endelig er blevet fundet. Reporteren Stefan besøger Boris, der siger at han er meget farligere og bedre til at holde vagt end en vagthund. Stefan er derfor spændt på at finde ud af hvad for en slags farlig dyr Boris er. Det bliver endelig afsløret, hvem der har vundet Dyrenes MGP. Og så er der selvfølgelig også en vejrudsigt med vejrhanen Verner. Hvis han ellers kan huske, hvad han skal sige.

 
DR1

09:00  

Landsbyhospitalet (67)
Landsbyhospitalet (67) Lizzie holder housewarming, og der er romantik i luften. Samtidig bliver der en ny lægestilling ledig på The Royal. Nick Burnett er ikke uinteresseret, men Jill Weatherill har en anden kandidat i kikkerten. Imens er det lykkedes forstanderinden at finde en afløser for Ken, men den nye portør bliver ikke nogen succes.

09:45  

Jordemoderen VI (10)
Jordemoderen VI (10) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

10:40  

Antikkrejlerne XX (16:25)
Antikkrejlerne XX (16:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

11:20  

Antikkrejlerne XX (17:25)
Antikkrejlerne XX (17:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

09:00  

Guldkorn 1980'erne: 1984
Guldkorn 1980'erne: 1984 DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne? Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1984.

09:20  

DR2 Klassisk: Morricone trækker først
DR2 Klassisk: Morricone trækker først Oplev lyden af den brutale italienske mafia, der møder Det Vilde Vesten. Morricones legendariske musik fra bl.a. Once Upon a Time in the West, Den gode, den onde og den grusomme og De uovervindelige er i centrum for denne særlige koncert med DR SymfoniOrkestret, og Nino Rota udfordrer med den ikoniske musik fra The Godfather. Oplev også musik fra filmmesterværker af Sergio Leone, Francis Ford Coppola og ikke mindst Quentin Tarantino. Den måske farligste koncert, DR K nogensinde har sendt! Medvirkende: DR SymfoniOrkestret, DR Koncertkoret, Sarah Hicks (dirigent), Tuva Semmingsen (vokal).

10:20  

1000 års kunsthistorie
1000 års kunsthistorie TV vært og kunsthistoriker Peter Kær tager seerne med på en rejse i den danske kunstskat. I seriens fjerde udsendelse sætter han fokus på realismen og symbolismen, en periode der byder på malerier af L.A. Ring, Anna Ancher og Vilhelm Hammershøi. I salene på Statens Museum for Kunst møder Peter Kær forskningschef Peter Nørgaard Larsen og seniorforsker Kasper Monrad, der fortæller, hvorfor de finder netop de tre udvalgte værker særligt betydningsfulde. Og så gemmer der sig et helt andet billede bag det ene af værkerne. Den historie bringer os igen på besøg hos konservatorerne.

10:50  

1000 års kunsthistorie
1000 års kunsthistorie TV vært og kunsthistoriker Peter Kær tager seerne med på en rejse i den danske kunstskat. I seriens femte udsendelse bliver værkerne mere abstrakte, Peter Kær er nemlig ankommet til modernismen, der strakte sig fra starten af 1900-tallet og godt 60 år frem med værker af Wilhelm Lundstrøm, Wilhelm Freddie og Asger Jorn. Seniorforsker Dorthe Aagesen, Statens Museum for Kunst, har udvalgt de tre hovedværker, og fortæller hvorfor netop de er så vigtige. Og bevaringschef Jørgen Wadum forklarer i både stærkt sidelys og uv belysning, hvordan man kan fremtidssikre et Jorn maleri, hvor malingen løber.

11:20  

Verdens mest naturskønne togrejser (3:6)
Verdens mest naturskønne togrejser (3:6) Tag med på en uforglemmelig togrejse gennem Wales. En tur, der tager dig med tilbage i tiden til majestætiske bjerge, berømte eventyrslotte og mesterligt ingeniørarbejde. Mød de mennesker, der lever og arbejder langs denne specielle jernbanelinje, når vi tager fra Pwhelli og hele vejen til Shrewsbury - en skjult verden fyldt med poesi.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (4)
Flaskepost fra Stillehavet II (4) Efter tre dage og tre nætter på havet, kommer vi frem til Alcester. Vi får rigtig mange besøg. Sejlene skal sys, og vi tager på besøg på øen. For Vilja og Iben er der mange ting, der er nye

09:20  

Vitello - skal have en papfar (9)
Vitello - skal have en papfar (9) Mor kysser en der hedder Gregers ude ved havelågen. Kamma siger det er fordi Vitello skal have en papfar. Men VItello har jo allerede en far der både er sjuft og superengel...

09:27  

Hunden Ib - hjælper en and
Hunden Ib - hjælper en and

09:30  

Cirkus Summarum 2018
Cirkus Summarum 2018 Tag med i Cirkus Summarum og se årets cirkusshow med alle de kendte Ramasjang værter: Hr. Skæg, Bamse, Motor Mille, Kristian, Rosa, Heino og Sprinter Galore. Cirkus Summarum har 10 års fødselsdag - så gør jer klar til en kæmpe cirkusfest fra Tangkrogen i Aarhus

11:05  

Walter og Trofast - På et hængende hår
Walter og Trofast - På et hængende hår Modellervoksfilm om det skøre par. Wallace forelsker sig i den gådefulde Ingeborg. Men er hun hans kærlighed værd?

11:35  

LEGO Guardians of the Galaxy
LEGO Guardians of the Galaxy

DR1

13:35  

Hercule Poirot (19)
Hercule Poirot (19) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den bortførte premierminister". Der er bud efter Poirot fra højeste instans. Den engelske premierminister bliver kidnappet i Frankrig, og Poirot har 32 timer til at finde ham og hans forsvundne sekretær.

14:25  

Hercule Poirot (20)
Hercule Poirot (20) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Vestens Stjerne". To diamanter forsvinder på mystisk vis - er de stjålet eller bare blevet væk?

DR2

12:05  

Verdens mest naturskønne togrejser (4:6)
Verdens mest naturskønne togrejser (4:6) Tag med på en betagende togrejse på den højest beliggende jernbane i de Schweiziske Alper. En tur, der går gennem gletsjere, dybe kløfter og forrevne klipper. Mød de mennesker, der lever og arbejder langs denne specielle jernbanelinje, når vi tager fra Tirano og hele vejen til byen Zermatt, der ligger ved foden af den 4.478 meter høj bjergtinde Matterhorn.

12:50  

Pest over Europa (5:6)
Pest over Europa (5:6) Pesten og massedøden ramte middelalderens Europa og forandrede det. Den udfordrede autoriteterne, vendte op og ned på videnskaben, flyttede grænserne mellem rig og fattig og skabte helt nye muligheder for det enkelte menneske. Den satte en bevægelse i gang som rakte langt frem i tiden - helt frem til renæssancen og til i dag. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup og Lone Leegaard. Sendt første gang 09.03.03

13:30  

Pest over Europa (4:6)
Pest over Europa (4:6) Da pesten rasede fattede man ikke, hvorfor den ramte samfundet, men i de sidste 100 år har rotten og dens lopper været udpeget som den skyldige. Det var herfra den bakterie kom, der udløste sygdommen. Men i dag sætter en række europæiske videnskabsfolk et alvorligt spørgsmålstegn ved, hvad det i virkeligheden var for en sygdom, der hærgede Europa gennem 400 år. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup og Lone Leegaard. Sendt første gang 02.03.03

14:10  

Dansk Idræt under Hagekorsets Tegn
Dansk Idræt under Hagekorsets Tegn Historien om hvordan danskerne svedte mod hinanden i sportsarenaen mens vi undlod at gøre det på slagmarken. Om danske sportsikoner som Gunnar Nu Hansen og Ragnhild Hvegers rolle i det dansk-tyske idrætssamkvem. Sendt første gang 08.04.10

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet semifinaletid i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb kører de flotte fyre fra Farfars Drenge imod de seje tøser fra Landsbytosserne. Der bliver kamp til stregen, når de to hold skal ned ad Striben, ud på Specialbanen i et forladt parkeringshus og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig til årets finale?

12:30  

Det store Ramasjang Mysterie 6
Det store Ramasjang Mysterie 6 Reichardt beordrer Ronni til at bygge en bombe, så de kan sprænge Ramasjang Sendestation i luften. Ude i skoven fortæller Camping Vagn om en mystisk varevogn. Måske kan den lede My og Frede på sporet af Kristian?

12:45  

Kika og Bob (20)
Kika og Bob (20) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (29)
Junglebogen (29)

13:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at grise ruller sig i mudder? Ta' med Lille Nørd på griseeventyr og se, hvordan Anders og Katrine holder grisefest for grisene.

13:40  

Sikker & Søn II (1)
Sikker & Søn II (1) Sikker & Søn holder øje med bilerne, cyklerne og fodgængerne for at se, hvor de hører til i trafikken. De ender på en minigolfbane, og Far vil spille minigolf med en stor fodbold.

13:50  

Luk op Luk i - GENERT
Luk op Luk i - GENERT Sofie skal vise et tryllenummer, men pludselig bliver hun genert. Katrine hjælper hende med at øve, så Sofie til sidst er tryg nok til at trylle foran publikum. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være genert.

14:10  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:20  

Kanonkongen Freja (1:8)
Kanonkongen Freja (1:8) Freja er syv år gammel og er lige flyttet ind i sin farfars kolonihavehus med sin far, mor og storebror. Freja er slet ikke glad for sit nye hjem, og hun savner sin mor, der arbejder som stewardesse og er meget væk. Hun er også ked af at far er temmelig trist og ligger temmelig meget på sofaen, fordi han ikke har noget arbejde. Men så sker der noget. Freja møder en mystisk dreng, der kan fortælle hende ting og sager om hendes farfar. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

14:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:15  

Sanditon (1:8)
Sanditon (1:8) Et tilfældigt møde bringer den impulsive, unge Charlotte Heywood til Sanditon - et søvnigt fiskerleje, der er ved at blive forvandlet til et fashionabelt kursted. Charlotte glæder sig til at opleve alt, hvad byen kan tilbyde. Og det bliver hurtigt klart, at Sanditon i hvert fald byder på en overflod af intriger - for de farverige indbyggere har masser af hemmeligheder.

16:05  

Sanditon (2:8)
Sanditon (2:8) Charlotte forsøger at slutte fred med Sidney Parker, men det kommer ikke til at gå, som hun håber. Samtidig inviterer lady Denham til frokostselskab og ananassmagning til ære for miss Lambe. Mary Parker er dog sikker på, at der stikker noget under, for miss Lamb er meget rig.

16:55  

Landsbyhospitalet (69)
Landsbyhospitalet (69) Sygeplejersken Stella og ambulanceføreren Frankie er begyndt at planlægge deres fremtid sammen. Men deres drømme om et liv sammen trues, da de bliver kaldt ud til en større ulykke.

17:45  

Jordemoderen VII (1:10)
Jordemoderen VII (1:10) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

15:10  

Hitler og de onde apostle
Hitler og de onde apostle Kunne Hitler ene mand skabe sådan et kaos? I Tyskland er Hitlers bog 'Min Kamp' genudgivet med et omfattende noteapparat. Takket være hidtil upubliceret farvelagt arkivmateriale og nye vidneudsagn kastes der lys over ukendte sider af Hitlers personlighed og hans pårørendes indflydelse.

16:45  

De røde enge
De røde enge Under tyskernes besættelse af Danmark er frihedskæmperen og sabotøren Michael blevet taget og står foran forhør og tortur. Han ser i fængslet tilbage på de dramatiske begivenheder, der førte til hans pågribelse - en stikker har været på spil. Regnskabets time er ikke omme. Medvirkende: Poul Reichhardt, Lisbeth Movin, Per Buchhøj, Gyrd Løfquist, Kjeld Jacobsen, Preben Kaas m.fl. Instruktion: Bodil Ipsen og Lau Lauritzen.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (36)
Gurli Gris VII (36)

15:10  

Gurli Gris VII (37)
Gurli Gris VII (37)

15:15  

Simon
Simon

15:20  

Simon
Simon

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (10)
Vidundervovsen Vaffel (10) Vaffel på besøg

16:00  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:10  

Trulli-land
Trulli-land

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol IV (18)
Paw Patrol IV (18)

17:00  

Hr. Skægs hotel - Rummanden (1)
Hr. Skægs hotel - Rummanden (1) Hr. Skæg ser et mærkeligt væsen træde ind i receptionen. Men det viser sig at være en rar russisk rummand. Han er løbet tør for mad og savner nogle at snakke med. Hr. Skæg lærer at lave space food, og rummanden er glad for at have nogen at spise sammen med.

17:15  

Bamselægen - Mandlerne (5)
Bamselægen - Mandlerne (5) Eva er bekymret for sin bamse Panda, der ofte klager over ondt i halsen. Eva ringer derfor efter Bamselægen Sandra, som fluks suser afsted for at hente Eva og Panda i bamselancen. Tilbage på Bamsehospitalet undersøger Eva og Bamselægen ved fælles hjælp Panda, og noget tyder på, at Pandas problem måske kræver en operation. Undervejs kigger Professor Allan og Portør Ole forbi, de elsker at tale om kroppen. Følg med og se, hvad Panda fejler. Bare det nu ikke er noget alvorligt.

17:35  

Op og Hop II (5)
Op og Hop II (5) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Rasmus, der laver skiferiegymnastik.

17:45  

Sofus II (7)
Sofus II (7) Sofus lander hos Astrid, der skal have briller. Hos øjenlægen bliver hun undersøgt og skal have dryppet sine øjne. Astrid er nervøs, men så er det godt Sofus er med. Hos optikeren vælger hun de flotteste briller i hendes yndlingsfarve. Hun får brillerne med hjem, så hun kan vise dem frem i børnehaven med det samme. I farvelgave får Sofus en flot hjemmelavet gave.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Guld i Købstæderne - Middelfart (1:2)
Guld i Købstæderne - Middelfart (1:2) Hvad er et par ca. 200 år gamle stole, der tegnet til et slot, værd? Og hvad giver opkøberne for et Georg Jensen salt- og pebersæt? Få svaret og kom også med på hvalsafari i Middelfart.

20:00  

Alene i vildmarken (7:7)
Alene i vildmarken (7:7) De sidste deltagerne er presset til det yderste i finale-afsnittet. En af deltagerne er virkelig træt af at spise fisk morgen, middag og aften. En anden kæmper med at fange nok fisk til at holde sin vægt og begynder at mærke sulten. Og en storm rammer en deltagers udsatte hytte. Det er nu vinderen skal findes - hvem forlader vildmarken som den sidste?

DR2

18:05  

Nordamerika med Simon Reeve - Rocky Mountains
Nordamerika med Simon Reeve - Rocky Mountains Simon Reeve fortsætter sin tur gennem Nord- og Sydamerika. På denne etape rejser han gennem de spektakulære Rocky Mountains fra Montana til Colorado. Her får han indblik i et stort rewilding-projekt, der forsøger at genskabe økosystemer og genindføre ikoniske arter. Besøger Garden City, der tillader cannabisbutikker. Og gør et stop i Cañon City, hvis hovedindtægtskilde er byens 11 fængsler og 9000 indsatte.

19:10  

Besat af USA - 00erne
Besat af USA - 00erne Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. Støvet fra terrorangrebet d. 11. september har knap lagt sig, før vores amerikanske allierede kalder på assistance i "Krigen mod terror". Vi skal nu finde ud af, om vi vil følge storebror i krig. Men vi bliver også væltet bagover af en regulær tech-tsunami, der ikke blot ændrer det dansk-amerikanske forhold, men hele verden.

19:55  

Drengene fra Sankt Petri
Drengene fra Sankt Petri Sensommer 1942. Danmark er besat af den tyske værnemagt. En gruppe gymnasieelever i en større provinsby nægter at acceptere tingenes tilstand, og på loftet over byens domkirke starter de en modstandsgruppe. I begyndelsen bliver det kun til mere eller mindre uskyldige drillerier, rettet mod de tyske soldater i byen. Senere udvikler det sig til blodig alvor. Medvirkende: Tomas Villum Jensen, Morten Buch Jørgensen, Nikolaj Lie Kaas m.fl. Instruktion: Søren Kragh-Jacobsen.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:10  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Storken Richard
Storken Richard Den forældreløse spurv Richard er vokset op i en kærlig familie af storke. Da hans adoptivforældre og stedbror begynder at gøre sig klar til den lange flyvetur mod Afrikas varme kyster i efteråret, bliver de nødt til at fortælle ham sandheden: En lille spurv, kan ikke klare sådan en lang rejse. Richard lader sig dog ikke så nemt slå ud, og med hjælp fra nye venner begynder et nyt eventyr med destination mod Afrika. Belgisk animationsfilm med dansk tale.

19:50  

Vi' bare bjørne III (38)
Vi' bare bjørne III (38)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:45  

The Town
The Town Doug er fulgt i sin fars fodspor. Ligesom farmand er han blevet bankrøver, men under et job er det tæt på at gå galt. Kortvarigt tager banden bankbestyreren Claire som gidsel. Efter røveriet opsøger Doug Claire for at finde ud af, om hun har set for meget. Claire ved ikke, at det ikke er første gang, hun møder Doug. De to forelsker sig, og Doug begynder at drømme om at finde vej ud af kriminaliteten. Det er lettere sagt end gjort. Medvirkende: Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon Hamm m.fl. Instruktion: Ben Affleck.

23:40  

The Bourne Identity
The Bourne Identity En mand fuld af kugler fiskes op af Middelhavet. Han husker intet og ved ikke, hvem han selv er. Hvorfor har nogen forsøgt at myrde ham? Et nummer på en bankkonto i Schweiz sætter ham på sporet og giver ham navnet Jason Bourne. En flot tysk pige på farten giver ham en hånd, da det kniber. Og det kniber vildt meget. En supereffektiv og vidt forgrenet organisation har Jason Bourne øverst på dødslisten. Medvirkende: Matt Damon, Franka Potente, Clive Owen m.fl. Instruktion: Doug Liman.

DR2

21:40  

24 timer vi aldrig glemmer: 9. april 1940 - da tyskerne kom
24 timer vi aldrig glemmer: 9. april 1940 - da tyskerne kom Kendte og ukendte danskere fortæller om den sorteste dag i Danmarkshistorien. Kl. 4 om morgenen d. 9. april 1940 overskrider tyske tropper grænsen og rykker op gennem Jylland. Samtidig landsætter tyske skibe soldater overalt i Danmark. Allerede to timer efter kapitulerer Danmark til overmagten og regeringen opfordrer befolkningen til at forholde sig roligt. Dagen gør et uudslettelig indtryk på de fleste danskere. Blandt de medvirkende er skaberen af "Matador", forfatteren Lise Nørgaard og den dengang 8-årige Klaus Rifbjerg, samt kendte modstandsfolk som Gunnar Dyrberg fra Holger Danske og Per Gylling Mortensen fra BOPA. Tilrettelæggelse: Ole Retsbo Sendt første gang 04.04.10

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Vores mødre, vores fædre (1:3)
Vores mødre, vores fædre (1:3) Berlin, 1941. Fem unge venner tager afsked med løftet om at mødes igen, når krigen er slut. Ingen af dem kan forudse, hvilke rædsler der venter, eller hvordan krigen vil påvirke dem. Brødrene Wilhelm og Friedhelm sendes i krig ved østfronten, hvor også sygeplejersken Charlotte sendes i tjeneste. Hjemme i Berlin drømmer sangerinden Greta om at blive den næste Marlene Dietrich, mens hendes jødiske kæreste Viktor forsøger at overtale sine forældre til at flygte.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:35  

Hercule Poirot (14)
Hercule Poirot (14) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den forsvundne mine". Året er 1935. Den store depression har ramt USA, og virkningerne breder sig til Chinatown i London, hvor Poirot får en sag på halsen.

02:25  

Hercule Poirot (15)
Hercule Poirot (15) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Mysteriet i Cornwall". En kvinde tror, at hendes mand vil forgifte hende, og der er vist noget om snakken.

03:20  

I farezonen (24:61)
I farezonen (24:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

DR2

00:35  

Fra Obama til Trump: Et splittet USA (4:4)
Fra Obama til Trump: Et splittet USA (4:4) Den amerikanske valgkamp er i fuld gang forud for præsidentvalget i 2020. Men kløften mellem vælgerne er større end nogensinde før. Ved hjælp af arkivmateriale og afslørende interviews med politiske nøglepersoner dykker vi ned i historien og udforsker den stigende racemæssige, kulturelle og politiske splittelse i USA. Hvordan er det kommet så vidt? Hvad betyder den skarpe polarisering for landets fremtid? Og hvem ender med at blive præsident?

01:30  

Plastik Kina
Plastik Kina Kina er verdens største plastaffaldsimportør. Hvert år modtager landet ti millioner tons affald fra rige lande i Vesten, der eksporteres for at blive genanvendt og omdannet til tøj eller legetøj. Her følger vi to familier, der lever af at sortere plastik med de bare hænder. En tilværelse, der ikke er for børn. Men hvor 11-årige Yi-Jie holder fast i drømmen om uddannelse, mens hun bygger skraldeslotte i den giftige plastikverden.

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, KOBENHAVN.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
0406185053