København
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: søndag d. 4. december 2022

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: søndag d. 4. december 2022

DR1

05:30  

På vildspor i ødemarken (3:6)
På vildspor i ødemarken (3:6) Norsk naturserie fra 2022. (Med Monsen på villspor) Gjert Ingebrigtsen elsker at have folk omkring sig og undgår fare. Han er Monsens direkte modsætning. Hvordan skal det gå, når de to drager ud på en krævende tur?

06:30  

På vildspor i ødemarken (4:6)
På vildspor i ødemarken (4:6) Norsk naturserie fra 2022. (Med Monsen på villspor) Da Monsen ser Lisa Tønnes pop-up-telt, forstår han, at hun ikke et turmenneske. Men hendes dyretække gør god gavn, når de drager ud i selskab af heste, lamaer og hunde.

07:30  

Julehjertets hemmelighed (3:24)
Julehjertets hemmelighed (3:24) Dansk familiejulekalender fra 2022. (3:24). Det trækker op til torden. Rasmus og Marie Louise opfanger elektriciteten fra et lyn, for at give hendes far en lærestreg. Lars fortæller Karen, at hun skal finde en særlig nissebog. Så bliver julehjertet magisk og hun kan se Rumle igen, selvom hun er fyldt 13 år. Karen narrer Skovkonen med sine klejner og stjæler en side i nissebogen. Rasmus og Marie Louises lyneksperiment virker, men Rumle og Karen bruger det til deres julehjerte-ritual - hvilket får store konsekvenser. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper N. Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:30  

Miss Marple: Greenshaws dumhed
Miss Marple: Greenshaws dumhed Engelsk krimi fra 2013. (Agatha Christie's Marple: Greenshaw's Folly) Louisa Oxley og hendes lille søn er i nød, og miss Marple sørger for at få dem indlogeret på den excentriske botaniker Katherine Greenshaws kaotiske gods. Den labyrintinske ejendom er dog ikke helt så fredelig, som miss Marple tror. Snart bliver der begået et mord, og miss Marple får brug for al sin snilde for at afsløre gerningsmanden. Miss Marple: Julia McKenzie. Louisa Oxley: Kimberley Nixon. Alfred Pollock: Martin Compston. Instruktion: Sarah Harding.

DR2

08:25  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib - skruer støttehjulene af
Hunden Ib - skruer støttehjulene af

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (9)
Ramasjang Mysteriet IV (9) Onkel Reje er i problemer! Der er simpelthen en fræk skurk, der har stjålet hans hat. Men hvordan er det dog sket? Den er nemlig blevet snuppet, mens han var ude at sejle. Det er et sandt mysterium... Heldigvis får Kristian hjælp af Kornelius - mon de kan fange skurken?

06:00  

Ernest & Celestine (20)
Ernest & Celestine (20)

06:10  

Sarah og And (5)
Sarah og And (5)

06:20  

Bamselægen - Astma (2)
Bamselægen - Astma (2) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Anna og hendes bamse Ninus - Anna er bekymret for at der er noget galt med Ninus, for den har så ondt i brystet. Bare det nu ikke er alvorligt.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:45  

Sebastians Jul (4:24)
Sebastians Jul (4:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag fodrer Sebastian grisene med kogte kartofter og klipper nogle hår af til en børste. I køkkenet laves marcipan. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

07:00  

Ramajetternes Jul (4:24)
Ramajetternes Jul (4:24) Hvad i alverden er det lige Finn Falk har gang I? Han ødelægger al lufthavnens julepynt! Sus tror at det er ham, der har stjålet julemandens computer, men samtidig går en mystisk person i Flummers drillenissefælde.

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

07:30  

Den lille julemand
Den lille julemand Tegnefilm med danske stemmer. Hvert 163. år er det tid til at finde en ny Julemand. Nu er tiden kommet. Julemanden skal på pension, og i jagten på sin afløser flyver han til den anden side af kloden for at mødes med den lille forældreløse dreng, Nicholas. Blandt alle verdens børn er han den udvalgte for han har et helt rent hjerte. Men Nicholas er en usikker og genert lille dreng, og hvad mere er - han er bange for at flyve! Nicholas ansættes som julemandens hjælper. Julemandens helt store opgave denne jul bliver at oplære en lille forsigtig dreng til at blive en stor, glad, farverig, og ikke mindst flyvende julemand.

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:46  

Gurlis Jul
Gurlis Jul Gurlis jul.

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

10:00  

Til gudstjeneste: Hvad venter os? - Claus Dalby
Til gudstjeneste: Hvad venter os? - Claus Dalby Søren Kirkegaard siger, at "forventningens glæde er den største". Havemand og forlægger Claus Dalby siger, at han altid har noget at glæde sig til! Om så det er julen, årstidernes skiften eller havens små spirende frø, så finder han altid noget at se frem til. Men hvad venter os egentligt? Og hvad kan vi se frem? Dét handler dagens gudstjeneste om i dag.

11:00  

Dyrene om vinteren
Dyrene om vinteren Britisk naturprogram fra 2019. (Winter Animals) Vinteren er en magisk tid med bidende frost, glitrende sne og is. Men for mange dyr er det også den sværeste tid på året. Her går vi på opdagelse i de ekstraordinære strategier, som dyr har udviklet for at komme igennem de udfordrende kolde vintermåneder. Hvordan opmagasinerer de føde, holder varmen i ekstreme minusgrader og finder mad i den dybeste sne?

11:50  

Explainer - Kan Trump blive præsident igen?
Explainer - Kan Trump blive præsident igen? Trump er tilbage. På trods af flere nederlag, har han alligevel meldt sig på banen som republikanernes præsidentkandidat til næste valg i 2024. Men har Trump stadig magien og hvor nemt er det egentlig at vinde Det Hvide Hus tilbage?

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

Kunstnerkolonien på Sydfyn (7:8)
Kunstnerkolonien på Sydfyn (7:8) Kurator Michael Thouber ser for første gang kunstnernes værker til udstillingen, men Adam er langt fra færdig, mens Eske afslører sit nye eksperiment. Vil det lykkes at skabe et nyt kunstværk?

10:00  

Kunstnerkolonien på Sydfyn (8:8)
Kunstnerkolonien på Sydfyn (8:8) Dagen er kommet, hvor de seks kunstnere skal udstille sammen på Faaborg Museum. Spørgsmålet er, om værkerne kan komme til sin ret i de gamle lokaler og om der er plads til Bjørns kæmpeværker. Spørgsmålet er hvordan kunstnere og gæster modtage den store åbning?

10:30  

Mød prinsesse Ingrid Alexandra
Mød prinsesse Ingrid Alexandra Norsk interview fra 2022. (Et møte med Ingrid Alexandra) Hun er født til en dag at blive dronning i Norge. Nu er prinsesse Ingrid Alexandra 18 år og giver sit første store tv-interview.

11:05  

På skuldrene af Bohr (4:6)
På skuldrene af Bohr (4:6) På et universitet i Danmark arbejder et hold forskere på at lave en helt ny type supercomputer, der bygger på noget helt uforståeligt: At dens allermindste dele både er der, og ikke er der på samme tid. Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet.

11:20  

Prins Joachim fortæller om vores grænser
Prins Joachim fortæller om vores grænser Forestil dig en tid, hvor danske vikinger spredte skræk og rædsel i hele Europa og Danmark er en stormagt. Sådan var det engang, men hvordan er det endt med, at Danmark i dag bliver betragtet som en lilleput nation? På sin rejse rundt i Danmark, møder Prins Joachim danskere, der selv er en del af Danmarkshistorien. Fra mødet med den storslåede natur i Island til den store fan af tv-serien Matador i Estland.

11:45  

Vi kæmper for at overleve (7:8)
Vi kæmper for at overleve (7:8) Peter og Melissa er gået fra hinanden aftenen inden terapisessionen og skal nu mødes for første gang siden bruddet. Jette Simon guider dem igennem bruddet, så de kan beholde respekten for sig selv og hinanden. Jette skal desuden hjælpe Ann og Emil med deres skrantende sexliv, og Stine og Jesper kæmper med irritation og vrede i deres forhold.

TVR

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:00  

Peberbanden
Peberbanden

10:30  

Kasper og Sofie II (5)
Kasper og Sofie II (5) Morfar, Esther og Siri tager Kasper og Sofie med i svømmehallen. Der skal Kasper og Sofie øver sig til svømmeprøven. Sofie har det sjovt med at sprøjte vand på Kasper, men han kan ikke lide at få vand i øjnene. Kasper er bange for at dykke ned under vandet. Vil han kunne klare kravene til svømmeprøve?

10:40  

Kasper og Sofie II (6)
Kasper og Sofie II (6) Maria ligger syg derhjemme, så Kasper og Sofie benytter lejligheden til lege sygeplejerske og læge. Forkølelser er temmelig smitsomme, og der går ikke lang tid før Frøken Kanin også bliver forkølet. Løveungen er bange for at blive smittet, men klarer at sætte frygten for bakterier til side for at kunne støtte hende.

11:00  

Alfons Åberg (10)
Alfons Åberg (10) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

11:10  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Bondemandens kone giver Kragen en pandekage, og Kragen beslutter sig for at flytte ind hos dem.

11:20  

Pax' jordiske eventyr (8:10)
Pax' jordiske eventyr (8:10) Den skøre Pax lander på den mærkelige planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax bliver fanget i et træ, drikker tre kander kaffe og falder i søvn i Den sure dames yndlingsbil. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

11:35  

Pax' jordiske eventyr (9:10)
Pax' jordiske eventyr (9:10) Den skøre Pax lander på den mærkelige planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax spiser for mange kogler, forsøger at være en god spejder og får et lod i hovedet. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

11:50  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (1)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (1)

11:50  

Marie og Maria (1:6)
Marie og Maria (1:6)

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

FodboldlistenTV
FodboldlistenTV

12:30  

Nul Julestjerner (1:4)
Nul Julestjerner (1:4) Jan og Morten kaster igen rygsækken over skulderen. Denne gang for at se nærmere på de mange juletraditioner, der gemmer sig rundt om i Europa. De starter deres eventyr i Estland, hvor verdens første juletræ efter sigende blev pyntet og hejst. Og så får de et indblik i den estiske jul, som i årtier var forbudt. Deres tur i Estland byder også på en noget gruopvækkende overnatning i et tidligere sovjetisk fængsel, en vanvittig forlystelsespark og et hotel, hvor der ifølge anmeldelserne er stor risiko for at hive kønssygdomme med hjem.

13:00  

Anne og Anders i USA - Michigan
Anne og Anders i USA - Michigan Dansk reportageserie fra 2016 Tv-journalisten Anders Agger og tv-kokken Anne Hjernøe besøger fire dansk/amerikanske familier i fire vidt forskellige stater: Arizona, South Carolina, Montana og Michigan. Familierne fortæller om deres vej til USA, og Anne og Anders går på opdagelse i statens køkken, historie og møder spændende personer på deres vej. Denne gang rejser Anne og Anders til Michigan på grænsen til Canada for at besøge den kollapsede storby Detroit og Kirsten Gates, som har boet i byen siden 6o'erne. Hun er opvokset på det fattigste Østerbro men gjorde karriere i Amerika og blev velhavende. Detroit blev berømt som Motortown og Motown, byen med verdens største bilfabrikker og verdens bedste musik. Men byen gik konkurs, drømmene bristede, og byen blev et mareridt at bo i. Lige indtil i dag. Tilrettelæggelse: Per Dohm Sendt første gang 30.07.2016

DR2

12:15  

Vi kæmper for at overleve (8:8)
Vi kæmper for at overleve (8:8) Melissa og Peter er gået fra hinanden. De har ambivalente følelser af både vrede og kærlighed til hinanden, og Jette Simon guider dem gennem bruddet. Ann og Emil er blevet mere sikre i at identificere de mønstre, der gør, at de bliver uvenner, men der er stadig gnidninger, hvor de har brug for at sige fra overfor hinanden på en ordentlig måde.

12:50  

Dansk teater 300 år (8:10)
Dansk teater 300 år (8:10) I 1970erne er fronterne hårdt trukket op. Der er politik i alt også i teateret, som er et våben i klasse- og kønskampen Teateret bliver farligt og rykker ud på gaden, ligesom mange andre danskere, der bruger det offentlige rum til at udtrykke deres vrede og kritik. I slutningen af årtiet begynder Kirsten Delholm og Billedstofteateret til gengæld at skabe forestillinger til museer og andre ikke-teaterscener. Uden ord og musik.

13:00  

Prutter - Den gode, den onde og den grusomme
Prutter - Den gode, den onde og den grusomme Dansk reportage fra 2017 Siver, fjert, lumrefis, brandskid... kært barn har mange navne og i dette program udforsker vi vores allesammens pinlige og sjove følgesvend; prutten. Vi dykker ned i pruttens historie og dens rolle i humoren til den dybt seriøse videnskab. Aftenens vært, Mads Geertsen, fører os dybt(!) ind i pruttens verden. Hvad er en prut, hvorfor lugter den som den gør og hvorfor er det så sjovt? På vores vej ind i pruttens fortælling møder vi bl.a. flatulisten Anders Skat Henningsen som kan slå prutter på kommando, kemiker Peter Hald som laver en syntetisk prut og Gerd Johnsen som hjælper folk når de ikke kan få prutten ud af systemet. Tag med på en fantastisk rejse ud i pruttens univers, når vi omfavner prutten med al dens odeur og charme! Sendt første gang 09.12.2017

14:00  

Til gudstjeneste: Hvad venter os? - Claus Dalby
Til gudstjeneste: Hvad venter os? - Claus Dalby Søren Kirkegaard siger, at "forventningens glæde er den største". Havemand og forlægger Claus Dalby siger, at han altid har noget at glæde sig til! Om så det er julen, årstidernes skiften eller havens små spirende frø, så finder han altid noget at se frem til. Men hvad venter os egentligt? Og hvad kan vi se frem? Dét handler dagens gudstjeneste om i dag.

14:55  

5 Skarpe om Jesus
5 Skarpe om Jesus Kristendommen har i mere end 1000 år været Danmarks dominerende religion. Men dens hovedperson er en gådefuld skikkelse, som ikke desto mindre er blevet et navn, hele verden er kommet på fornavn med. Vi giver dig 5 skarpe om Jesus. De 5 skarpe: Jesus - verdens største brand. Den historiske Jesus. Profet, filosof og revolutionær. Evangeliernes Jesusbilleder. Manden med de tusind ansigter. Medvirkende: Lektor Kasper Bro Larsen. Tilrettelæggelse: Simon Ankjær Andersen.

TVR

12:00  

Rabalder
Rabalder Tore er en svækling og faren vil gøre ham sejere. Tore tager med sin far på arbejde, hvor han skal lære at sprænge dynamit. Problemet opstår, da han skal vise sine venner, hvad han har lært.

12:15  

Flaskepost fra Stillehavet (6)
Flaskepost fra Stillehavet (6)

12:30  

Hørmehunden
Hørmehunden

12:40  

Hørmehunden
Hørmehunden

12:55  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:30  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:49  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23)

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24)

14:00  

Monster Buster
Monster Buster Magnus er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med grønt og slimet tøj, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (7)
Onkel Rejes Heavyband (7) Onkel Rejes Heavyband opdager, at en af deres største konkurrenter til Heavy-MGP, er børnebandet Kranieknuserne, der øver 25 timer om dagen og hverken sover eller børster tænder. Dagen tager dog en uventet drejning, da Mormor fortæller bandet, at de skal betale meget mere i husleje - et problem der ifølge Onkel Reje kan løses med et rask lille bankrøveri.

14:30  

Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3)
Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3) Motor Mille vil lære sine venner, at man altid skal hjælpe andre. Derfor fortæller hun dem om dengang hun besøgte en flybrandmand på hans arbejde, hvor hun lærte, hvordan han hver dag står klar til at hjælpe andre mennesker. Hun får lov til at prøve kræfter af med at slukke en kæmpe ildebrand, og skyde med vandstråler efter tønder, hvilket er sværere, end det ser ud.

14:45  

Sprinter Galore III - Dåb (8)
Sprinter Galore III - Dåb (8) Lillesøster skal døbes, og familien har styr på alt til barnedåben - lige bortset fra navnet, for hvad skal hun hedde? Sprinter er heller aldrig blevet døbt, siger han, men det kan Magnus da bare ordne - de låner bare lige lillesøsters dåbskjole og en haveslange. Det kan der vel ikke ske noget ved ... ?

DR1

15:00  

FIFA VM 2022: Før kampen ottendedelsfinale
FIFA VM 2022: Før kampen ottendedelsfinale VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

16:00  

FIFA VM 2022: Ottendedelsfinale, direkte
FIFA VM 2022: Ottendedelsfinale, direkte

16:45  

FIFA VM 2022: VM studiet i pausen
FIFA VM 2022: VM studiet i pausen VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

16:55  

FIFA VM 2022: Ottendedelsfinale, direkte
FIFA VM 2022: Ottendedelsfinale, direkte

17:50  

FIFA VM 2022: Efter kampen ottendedelsfinale
FIFA VM 2022: Efter kampen ottendedelsfinale VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

DR2

15:20  

Præst søger Paradis - Allehelgen
Præst søger Paradis - Allehelgen Det er mørk vinter på Sejerø. I kirken er der Allehelgensgudstjeneste, hvor man mindes dem, der er døde i det forgangne år. Præsten mindes sine egne oplevelser med døden og begraver en øbo. Josefine begynder at længes efter sine venner i København.

15:50  

Fantino og Bonde på Dansktoppen 4:6 - Nå, men er I klar på, vi lige laver en mus
Fantino og Bonde på Dansktoppen 4:6 - Nå, men er I klar på, vi lige laver en mus Sangen "Vi Kan Godt Li' Bajer" er færdig, men Maria og Christian er slet ikke færdige. Der er lang vej før de står på scenen i danseteltet på Sindal Marked. Nu gælder det en musikvideo, som næsten blinde Lennart fra Fede Finn og Funny Boyz intuitivt instruerer. Ud af det blå, mens den islandske sanger Gully Hanna underviser dem i at synge ty-de-ligt, får Maria et nærved-nervøst sammenbrud. Med Christians hjælp får hun tørret øjnene, så dansktoplegenden Richard Ragnvald kan give dem en smagsprøve på at optræde live med nummeret foran et mindre publikum.

16:20  

Danny Collins
Danny Collins Amerikansk komediedrama fra 2015. Sangeren Danny var stor i 70'erne og lever stadig det vilde rockstjerneliv, selv om han efterhånden er blevet 64. Men da han modtager et brev skrevet til ham for 40 år siden af selveste John Lennon, beslutter han at lægge sit liv om. Han aflyser en udsolgt turne og tjekker ind på et lille hotel for at genfinde sin kærlighed til musikken og sin 40-årige søn, som han aldrig har kendt. Medvirkende: Al Pacino, Annette Bening, Jennifer Garner m.fl. Instruktion: Dan Fogelman.

TVR

15:00  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:25  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder den flyvende dykkeklokke + Vovserne redder en gennemblødt gård

16:50  

Albi (4)
Albi (4)

16:57  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis Julen står for døren, og det bliver fejret med julefis i hytten hos Onkel Reje og Brille med juleheavy og kreative nisserhuer. Onkel Reje giver Brille en magisk gave, og så får han besøg af Lily, som skal hjælpe ham med at smadre et servantesæt, som han engang har fået i julegave af selveste Dronning Margrethe. Medvirkende: Mads Geertsen og Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

17:00  

Nissernes Ø (4:24)
Nissernes Ø (4:24) Den Nye Nissebande skal finde vej igennem junglen - Mette Wuns viser vej. Helt ufarligt er det ikke - vi hører lyde fra vildnisset - det må være vildnisser! Storfangeren kører med sin slæde ud på fjordisen. - Han vil prøve at forstå, hvad der skete, dengang han overrakte isdiamanten Hjertets Renhed til den falske julemand. På Nissernes Ø er Santa tvunget ud i at deltage i en TV-reklame. Han er ikke glad og må tale med sin psykolog - skildpadden Ejnar. Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

17:30  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:35  

Abe-aner
Abe-aner

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Snowhow - Den nordiske vinter (1:8)
Snowhow - Den nordiske vinter (1:8) Nordisk naturserie fra 2020. (Snowhow - Den nordiske vinter) Vinteren er på vej. Folk i Norden forbereder sig. I denne dokumentarserie kommer du helt tæt på den nordiske vinter, og ser, hvordan naturkræfterne udfordrer os, truer liv og materielle aktiver - og tvinger os til at finde kreative løsninger. Hvad gør vinteren ved os, der bor heroppe mod nord? Hvordan forholder vi os til vinterens betingelser? Og hvordan møder vi vinteren, når den kommer?

19:30  

Julehjertets hemmelighed (4:24)
Julehjertets hemmelighed (4:24) Dansk familiejulekalender fra 2022. (4:24). Karen kan endelig være sammen med Rumle igen. Men snart begynder der at ske ulykker og underlige ting på herregården. Kornet i laden spirer, køernes mælk bliver sur og dyrene opfører sig mærkeligt. Er det julehjertet, der er skyld i alle ulykkerne, så herregården risikerer at gå fallit? Til gengæld begynder kærligheden at blomstre mellem Karens storebror Rasmus og Marie Louise, selvom hun måske skal forloves med Aage. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

20:00  

Hammerslag - Godser og herregårde
Hammerslag - Godser og herregårde I denne særudgave af Hammerslag bliver det eventyrligt, ekstraordinært og herskabeligt. Vært, Tina Müller, tager os med rundt i Danmark, når vi skal se på herregårde og godser. Lars Lyng og Kristine Virén konkurrerer mod Jacob Carlsson og Lena Schmüser om at gætte priserne på tre prægtige ejendomme. Turen går først til Langeland, hvor eksperterne går på opdagelse i en herregård, der rummer intet mindre end 33 værelser og 23 badeværelser. Turen fortsætter derefter til Jelling, hvor eksperterne skal gætte prisen på et gods med en grund på størrelse med 252 fodboldbaner. Vi slutter turen af med manér, når vi skal se et totalombygget og moderne gods, der gemmer på en historie, som Margrete 1. var en del af for mange hundrede år siden.

20:00  

Det perfekte kup
Det perfekte kup Kan man begå det perfekte kup? I dette program forsøger ekspert i manipulation Jan Hellesøe at bryde ind i et bevogtet auktionshus for at stjæle et værdifuldt maleri. Han har 24 timer til eksperimentet, der udnytter alt fra autoritetstro, optiske illusioner og uventet hjælp fra Olsen Banden.

DR2

18:00  

La Boheme - Opera fra Det Kgl. Teater
La Boheme - Opera fra Det Kgl. Teater Bliv hjertevarm med en af Puccinis største klassikere. La Bohème er den ultimative opera, tragisk, smuk og uforglemmelig. Alle får varmen, når Det Kongelige Teater folder denne musikalske fortælling ud. Der er glødende kærlighed og ubrydeligt venskab på spil i La Bohème og det er svært ikke at lade sig rive med, når Mimi og Rodolfo erklærer hinanden deres store kærlighed.

20:00  

Rick Stein i Bordeaux
Rick Stein i Bordeaux Madserie fra BBC fra 2016. (Rick Stein's Long Weekends) Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Denne gang tager han til Bordeaux for at opsøge markeder, restauranter, cafeer og barer.

TVR

18:02  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Mads finder opgaven med en zebra, der sidder fast i et træ, som let. Men Mads' selvstændige personlighed rammer muren, da han beslutter sig for en solo-løsning.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

19:00  

Svampebob Firkant VIII (3)
Svampebob Firkant VIII (3)

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Bedst og Bedster har mistet deres sidste fodbold. Som navnet antyder har Vrissen Buks aldrig returneret nogle af dem, så tvillingerne tager sagen i egen hånd. Men Vrissen Buks´ hus er som Fort Knox og vores venner finder mere end de håbede på.

19:35  

Wild Kratts III (2)
Wild Kratts III (2)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:31  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:35  

Hamilton II (2:4): Need to know
Hamilton II (2:4): Need to know Svensk thrillerserie fra 2022. Carl Hamilton sendes til Kiruna for at efterforske et muligt forsøg på spionage. Men snart indser han, at hans chefer ikke har fortalt ham hele sandheden. Nogen stjæler tophemmelige våbenmaterialer, som Sverige har produceret illegalt for at eksportere dem til lande i krig. Det truer med at få voldsomme følger.

23:05  

Guru II (3:6)
Guru II (3:6) Anders og Erik tager sammen til fodboldkamp i VIP-loungen på Jysk Park. Her møder de Allan, som overtaler Anders til at lave alternativ markedsføring for LETS GO ACADEMY for at sikre projektets økonomiske fremtid. Erik spørger en forbløffet Anders om hjælp til et uventet projekt, som muligvis kan redde akademiet.

23:30  

Guru II (4:6)
Guru II (4:6) Kursisterne skal på overlevelsestur på en øde ø arrangeret af Ralf og Anders, som er inspireret af "Alene i Vildmarken". Da kursisterne ikke tager overlevelses-aspektet tilstrækkelig seriøst, griber Anders til ledelsesmetoder, der får Ralf til at sige fra. Overlevelsesturen tager en drejning, da der kommer uventet besøg, hvilket får Anders til at åbne op og fortælle en voldsom hemmelighed om sig selv.

DR2

21:00  

Verdensdamerne - Kogt komave og verdenskunst i Firenze
Verdensdamerne - Kogt komave og verdenskunst i Firenze Verdensdamerne mødes i Firenze for at vise hinanden kunst og kultur. De bliver blæst bagover af et meget tidligt mesterværk af Michelangelo, svælger i detaljerne hos en dedikeret taskemager og overvinder ulysten til at spise kogt komave på et madmarked midt i byen.

21:30  

Ørnedræberne - En amatørs værk (4:4)
Ørnedræberne - En amatørs værk (4:4) I en fryser på DTU ligger mordvåbenet godt gemt og glemt; små stykker kød med carbofuran i, og de er nu sendt til DNA-test for at bestemme, hvad det er for en slags kød. En anonym kilde fortæller, at han er sikker på, at det er en amatør, der har været i gang på Tåsinge. Hos den lokale skytteforening peger de i pengenes retning. Og så skal Zissel foretage et svært opkald. I dette sidste afsnit af "Ørnedræberne" skal brikkerne lægges og de rigtige spørgsmål stilles. Og så kommer svaret på DNA-testen.

22:30  

Jul på Vesterbro (4:24)
Jul på Vesterbro (4:24) - med Anders Matthesen. Reparationen af pølsevognen går i stå, da nogle reservedele er stjålet. Randi vil have børnepenge af Danny. Sendt første gang 4.12.03.

22:45  

MGP: Børnefesten der gik amok - Kastet for løverne
MGP: Børnefesten der gik amok - Kastet for løverne Det kommer bag på alle, at MGP bliver så stort, og at der er et vildt efterliv i musikbranchen. Børn og forældre er ikke vant til at navigere i den verden og nogle må trække stikket. Hvordan husker børnene, som i dag er blevet voksne, den tid? Og hvad fortæller de involverede om arbejdet med børnestjernerne?

23:15  

Tæt på sandheden
Tæt på sandheden Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

23:45  

Kvinder bag kameraet (13:14) Indre liv, livets mening og kærlighed
Kvinder bag kameraet (13:14) Indre liv, livets mening og kærlighed Prisvindende amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Women Make Film) Hvordan filmer en instruktør tanker? Debra Winger fortæller, hvad Germaine Dulac gjorde i La coquille et le clergyman, Larisa Sheptiko viser en indre verden i Krylya. Hvad er meningen med livet? Din mening med livet? Fra Europa til Asien og i årtier har instruktører prøvet af finde svaret, f.eks. i Pirjo Honkasalos Betoniyö. Er det kærlighed? Det universelle emne er blevet filmet verden over, fra Kina og Qatar til USA.

TVR
DR1

00:05  

Mordene i Brokenwood V (4:4)
Mordene i Brokenwood V (4:4) Newzealandsk krimiserie fra 2018. (The Brokenwood Mysteries) I et nedlagt sindssygehospital gør et ungt par et uhyggeligt fund. Fastspændt i en seng ligger der en død mand med elektroder fastgjort til hovedet. Afdøde viser sig at være hospitalets gamle forstander. Han var kendt for sine kontroversielle metoder og var en hadet mand. Blev han myrdet af en af sine gamle patienter? Mike Shepherd går på jagt efter svaret.

01:40  

Dommer John Deed (10)
Dommer John Deed (10) Engelsk dramaserie fra 2003. (Judge John Deed) Dommer Deeds ærkefjende sir Ian Rochester er rasende, da han hører, at Deed er udpeget som dommer i en kontroversiel sag mod et mobilselskab. For at få skovlen under Deed vender sir Ian sin opmærksomhed mod Deeds veninde Jo Mills. Jo bliver fremstillet i retten i en disciplinærsag, anklaget for at have et upassende forhold til Deed.

03:10  

Antikkrejlerne XXIII (5:25)
Antikkrejlerne XXIII (5:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:50  

Antikkrejlerne XXIII (6:25)
Antikkrejlerne XXIII (6:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:45  

Ditlev Monrad - genial og gal?
Ditlev Monrad - genial og gal? Han gav os grundloven, men amputerede vores rige. Han var et åndeligt fyrtårn - og en martret sjæl. Altid i tvivl. Takket være Ditlev Monrad fik vi demokrati, men lever i et lilleputland. Der er næppe nogen politiker fra 1800 tallet, der så ofte har været genstand for fortolkninger, diskussioner, kritik - på grænsen til had. Senest i kølvandet på Ole Bornedals serie '1864'. DR K tegner et portræt af politikeren, biskoppen, kunstsamleren, der den dag i dag sætter sindene i kog og måske har mere at sige os danskere anno 2014, end vi tror. Tilrettelæggelse Liv Thomsen og Charlotte Lønstrup

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, KOBENHAVN.dk. Alle rettigheder forbeholdes.
1201064400